Suvisaunassa

Saunanlämmittäjä

Suvisaunassa


Tulit käymään luonani heti, kun olit saanut tietää että yksiöni sisältä löytyisi sauna. Sanoit rakastavasi saunomista yli kaiken. Pystyin jo tuolloin mielessäni kuvittelemaan tummat pitkät hiukset hipomassa alastonta yläkroppaasi. Kauniit hiuksesi koskettelisivat täydellisiä olkapäitäsi, joita niin usein urheilemalla kehitit. Hiustesi alareuna ylettyisi juuri ja juuri rintojesi tasolle, jossa niin terhakkaat nännit näkyisivät, himoiten kosketusta.
   Saavuttuasi yksiööni, heilautit tukkaasi sinulle uskolliseen tapaan ja hymyilit aivan kuin aina miljoona kertaa ennenkin, ja minä olin sulaa vahaa sinun käsittelyssä, esiteltyäni asuntoni sinulle, sanoin jo saunankin olevan valmis. Olinhan valmistellut sinne jo alustan, ja kiukaalle sijoitettavan saunan hengen, ja siihen laventelin tuoksun, josta niin kovin sanoit pitäväsi. Saunassa oli myös hieman hämärät kuituvalot, jotka sopi tunnelmaan loistavasti.
   Astuit edeltäni Pukuhuoneeseen, hienosti kättäni hipaisten ja hymyillen, olin huumaantua jo siitä. Pukuhuoneessa aloit hitaasti, avata paitasi nappeja vienosti hymyillen aivan kuin se olisi ollut jokapäiväinen tilanne kaupan tiskillä, hämmentyneenä katsoin hitaasti aukeava paitaasi samalla kun yritin saada oman paitani pois päältä. Paitasi olla ei ollut normaaliin tapaasi mitään ja terhakat kauniin pyöreät rintasi tulivat esiin. Kauniimpia rintoja en ollut
aiemmin nähnyt, saman tien riisuit tiukat housusi jonka alta paljastui kauniit stringit, joiden käyttäminen asetti vartalolle vaatimuksia jotka vartalosi täytti helposti. Riisuessasi stringit jalastasi katselin alastonta kroppaasi ja en, voinut olla ihmettelemättä onko täydellisempää olemassakaan.
Astuessasi saunaan kosketit kädelläsi rintaani ja laskit kättäsi rintakehääni pitkin alas ja sanoit ”Hmm, tämän täytyy olla unta” ajatukseni pyörivät päässäni, ja tuntui kuin olisin ollut jo taivaassa.
Riisuin housuni ja astuin perässäsi saunaan, Istuuduttuani saunan lauteille tulit viereeni ja asetit kätesi reidelleni, miehuuteni tunsi kätesi kosketuksen ja alkoi pyrkiä ylöspäin.
Otin löylykauhan käteeni ja heitin vettä kiukaalle joka sihisten päästi kostean höyrypilven kohti kattoa. Samalla päästit suustasi pienen huokaisun ja nojasit taaksepäin hiuksiasi haroen.
Silloin otin kauhan käteeni ja valutin vettä varovasti rinnoillesi, vesi valui kauniisti pitkin rintojasi alaspäin ja lopulta saavuttaen kauniisti trimmatun kumpusi, sinun huokailujen saattamana. Laskin kauhan lauteille, ja nostin käteni painaen sormeni suusi eteen. Nuolaisit etusormeni päätä viettelevästi, valutin sormeni hiestä kiiltävään kaulakuoppaasi, ja aina alaspäin hyväillen pyöreitä rintojasi.
Käteni valui yhä alaspäin, napasi ohitse viettelevästi hyväillen kuljetin kättäni yhä lähemmäs kohti ruusun nuppuasi. Sormieni saavuttaessa siististi ajellun häpysi ynähdit hiljaa nautinnosta ja levitit jalkojasi aavistuksen jotta käteni pääsisi työskentelemään vapaasti.
Koskettaessani klitoristasi tärähdit hiljaa nautinnosta, koskettelin varovasti herkkää kohtaasi pienin pyörivin liikkein. Huokailit hiljaa nautinnosta, ja minä kiihdytin sormieni liikettä. Rohkaistuneena nautinnostasi, tartuin kupeiltasi ja käänsin sinut pitkittäin lauteelle, asetin pääsi varovasti lauteelle, samalla suudellen hellästi huuliasi. Huulesi tuntuivat täyteläisiltä, vastasit suudelmaani intohimoisesti kielelläsi, siirryin suultasi kohti kaulaasi kohti sen jokaista täydellistä kaarta, aina olkapäillesi asti.
Hitaasti siirryin kohti terhakkaita rintoja, ja niiden päässä kovina odottavia nännejä kohti. Otin toisen nännin varovasti suuhuni samalla nipistäen toista. Huokailit nautinnosta ja tartuit niskastani kiinni ja painoit vaativasti päätäni itseäsi vasten, vartalosi nousi kauniille kaarella ja minä siirryin suutelemaan yhä alemmas.
Hyväilin suullani kaunista kumpuasi, yhä hyväillen käsilläsi nännejäsi. Kieleni saavuttaessa herkän klitoriksesi hymähdit hiljaa ” aah, älä koskaan lopeta”. Nuolin klitoristasi aluksi hyvin varovasti, sitten siirryin alemmas ja nuolin pitkillä liikkeillä koko vakoasi, samalla siirsin sormeni aivan vakosi suulle, ja nopealla liikkeellä työnsin sen päättäväisesti mutta hellästi sisään.
Tärähdit kosketuksestani hieman ja aloit huokailla yhä tiiviimpään tahtiin. Siirsin kieleni kohti klitoristasi ja aloin nuolla ja imeä sitä hellävaroin, samaan aikaan liikutin sormeani vaossasi kiihottaen sinua yhä enemmän.
Puristit päätäni yhä vaativammin kohti häpyäsi, ja huokailit yhä kuuluvammin, kiihdytin kieleni ja käteni liikkeitä, jolloin aloit huohottaa vieläkin enemmän, lopulta kroppasi alkoi vapista ja huokauksesi muuttui yhä vahvemmaksi, ja mumisit ”ihanaa, mä laukeen nyt” samalla koko kehosi ja jännittyi äärimmilleen ja alkoi täristä.
Nuolin yhä klitorista ja vakoasi, sieltä alkoi tulla suolaisen imelää mahlaa suuhuni, se maistui taivaalliselta. Lopulta valahdit aivan rennoksi ja huokaisit ”sä tunnut ihanalle, rakas”.
Viimeiset nuolaisut otettuani sanoin ”ja sä maistut ihanalle rakkaani, ihanan orgasmisi jälkiaalloissa ohjasit minut istumaan.
Siirryit alalauteelle seisomaan, siten että kasvosi olivat suoraan kaluni korkeudella, ja sanoit ”nyt on mun vuoro tuottaa sulle nautintoa” vastasin sinulle ” mä nautin jo sun nuolemisesta ja siitä miltä sä maistut pikkuinen”.
Hymyillen otit kyrpäni käteen ja aloitit härnäävät koskettelut kielelläsi. Minä kiemurtelin ja huokailin nautinnosta, painoit kielesi terskan kärkeen ja sivelit samalla kullini vartta, jo tuolloin olin haljeta nautinnosta.
Huokailin ääneen” ihanaa rakas, aahh..”. Ja sitten otit koko kyrpäni käteesi ja upotit sen suuhusi, aloit imeä kulliani, samalla runkaten sitä toisella kädellä. En edes uskaltanut katsoa sinuun, sillä tiesin kuinka kiihottava näky se oli. Käytit välillä kulliani kokonaan ulkona suustasi ja otit vain terskani suuhusi ja imit.
Paine alkoi käydä jo sietämättömäksi, ja huokailin ”mä saan kohta”, samalla otit kullini kokonaan suuhusi ja imit sietämättömällä voimalla, kätesi hyväilivät alavatsaani jossa jokainen lihas oli jännittynyt ja kireä kuin viulunkieli.
Lopulta annoin periksi, ja laukesin suuhusi, sperma täytti suusi kokonaan ja osan ohjasit siitä hiestä kiiltäville rinnoillesi. Näky oli ihanin minkä olin koskaan nähnyt, sanoit ”sä vasta ihanalle maistut, ja tunnut. Rakastan sun juonikasta kyrpää”. Vastasin etten eläessäni ole nähnyt kiihottavampaa näkyä kuin sinä nyt. jolloin sanoit ” Hyvä sille meillä on vielä ilta aikaa, ja sauna on vielä lämmin”.
Nostin sinut istumaan lauteille ja sinä painoit pääni syliini. Otin vesikauhan käteeni ja aloin pestä rintojasi miehisestä eritteestäni.
Hetken päästä huokailit jo uudestaan kosketusteni tahdissa, ja aloit hyväillä reisiäni, ja kiveksiäni. Kyrpäni pikku hiljaa tointuessa edellisestä, nousit hiljaa istumaan hajareisin päälleni, kyrpäni kosketteli jo nousten klitoristasi. Ohjasit käteni pyhimpääsi, ja runkkasit itseäsi minun sormeni instrumentteinasi.
Nousit yhtä äkkiä ylös, ja tartuit kyrpäni varresta kiinni ohjaten sen syvälle sisällesi. Kyrpä upposi pilluusi hitaasti mutta varmasti, ja takaapäin katsottuna näky oli mitä kiihottavin. Aloit tehdä vartalollasi hitaita pumppaus liikkeitä samalla kiihottaen itseäsi, tällä kertaa omin käsin. Yhtä äkkiä nousit seisomaan ja vedit minut mukaasi, ilman että olisin tullut ulos pillustasi. Sanoit ”tule mun sisään näin”, minulla ei ollut mitään ajatusta vastaan. Otit tukea seinästä ja työnsit vartalollasi vastaan joka työnnöllä. Näkymä kaarevaan urheilulliseen selkääsi, oli ihana.
Kyrpäni työntyessä sisääsi, anuksesi supisteli joka työnnön tahdissa, ja hetken mieli johteesta nuolaisin sormeani ja asetin sen anus aukkosi suulle, painoin sormeni sulkijalihakselle, joka antoi nopeasti periksi, ja laski sormeni sisäänsä. Tein sen niin nopeasti ettei vastaväitteille olisi ollut tilaa, mutta päinvastoin sinä nautitkin siitä vielä enemmän ja aloit liikkua ja supistella yhä kovemmin. Näky oli niin kiihottava, että tunsin lastini lähtevän liikkeelle. Huokailujen, ja tärinän saattelemina laukesimme yhtä aikaa, ja spermani pursuivat sisällesi pillusi supistellessa.
Voipuneena vajosimme lauteelle yhä sylikkäin, ja toisiamme kosketellen. Hetken hiljaisuuden jälkeen sanaakaan sanomatta vajosimme kiihkeään suudelmaan, ja tiesimme nauttivan toisistamme vielä useammin sinä yönä…

0

21773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        53
        5098
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        3347
      3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        28
        1482
      4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        182
        1317
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        76
        1016
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        24
        918
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        49
        867
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        259
        816
      9. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        758
      10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        482
        717
      Aihe