Luokkakokous

Onnellinen mies

15 vuotta siitä haaveilin ja uneksin, ja vihdoin oli se päivä jolloin haaveistani voisi tulla totta. Niin kauan olin runkannut ja ajatellut millä tavalla päätyisimme rakastelemaan Marin kanssa. Olin runkannut ja ajatellut Maria niin paljon, että aloin tuntea häntä kohtaan jo rakkautta, vaikka tuskin olin häntä nähnyt kuin muutaman kerran kaikkien näiden vuosien aikana. Tiesin aina ja olin selvillä mitä hänen elämässään tapahtui ja odotin että pääsisin toteuttamaan joskus salaisen haaveeni.

Nyt oli siis tullut se päivä ja oli aika toimia. Aloitin valmistautumisen jo aamusta ja pesin kaluni huolella. Otin muutaman kuivan valkoviinin, jotta pääsin mukavaan showmies-tunnelmaan ja jännityksestäni eroon. Saavuin kokoontumispaikallemme hyvissä ajoin ja tapasin muita luokkalaisiamme. Mari en kuitenkaan vielä nähnyt.

Juhlatunnelma alkoi kohota ja siirryimme ravintolan puolelle alkudrinkkejä nauttimaan. Istuin koollekutsujan ominaisuudessa pöydän päässä ja pidin yllä letkeää keskustelua ja vanhojen muistelua. Juuri kun alkuruoka oli katettu, Mari saapui paikalle. Hän istui kauaksi minusta eikä ehtinyt mitenkään edes noteerata minua. Nautimme illallista ja otimme jälkiruokadrinkkejä ja aloimme olla pikkuhiljaa sopivassa juhlatunnelmassa. Oli aika tanssia. Aikani katselin menoa ja päätin hakea vaivihkaa Marin tanssimaan. Hän tuli ja suhtautui minuun hyvin samalla tavoin ja asiallisesti kuten ennenkin. Hän ei varmastikaan voinut aavistaa miten höntä halusin juuri sillä hetkellä. Luulen, että hän kuitenkin näki katseestani jotain alkukantaista ja tunsi kovettuneen kaluni, kun painaiduin häntä vasten.

Ilta kului tanssiessa ja juttelimme Marin kanssa paljon. Hön kertoi elämäntilansteestaan ja vaikutti olevan onnellinen, joskin epäröi kysymykseeni ikuisesta rakkaudesta, olihan hänkin jo kertaalleen eronnut vuosien saatossa.
Rohkaisin mieleni hieman puolen yön jälkeen ja kysyin suoraan, onko hän tuntenut minua kohtaan joskus vetoa ja haluaako hän tehdä minun unelmistani totta, jos kertoisin mitä unelmani ovat. Hän mietti hetken ja sanoi sitten haluaavansa kuulla unelmistani. Kerroin hänelle kuinak olen häntä ajatellut viimeiset 15 vuotta ja halunnut häntä jokainen päivä. Mari meni hieman hämilleen ja punastellen kiitti kohteliaisuudesta. Hän ei kuitenkaan suoraan myöntynyt mihinkään ja jatkoimme tanssia. Arvelin, että olimme tanssineet jo niin paljon, että aloimme herättää kiinnostusta vanhojen luokkatoverieeme keskuudessa.

Lähdimme Marin kanssa jaloittelemaan ja ulos ravintolasta. Ehdotin pientä virkistäytymistä hotellihuoneessani. Mari hieman epäröi, mutta sain kuitenkin hänet ylipuhuttua ja tarjouduin avaamaan pullon kuohujuomaa.

Mari ei ollut luokkamme kaunein tyttö, eikä nytkään mikään missi, mutta hänessä oli jotain sellaista mikä sai minut kuumaksi. Avasin huoneen oven ja heitin pikkutakkini sängylle ja pyysin Maria istumaan. Avasin kuohujuoman ja kaadoin lasilliset. Samalla päätin toimia, tartuin häntä takaapäin kiinni ja suutelin höntä kiihkeästi ensin kaulalle, niskaan ja lopuksi huulemme kohtasivat. Mari kääntyi minuun päin ja tunsin kuinka hän oli kiihottonut. Avasin hieman repimällä hänen paitansa napit ja sain käteni hänen rintojensa ympärille. Rinnan olivat suuret, eivät kovin kiinteät, mutta juuri sellaiset joita 15 vuotta olin hallunut. Aloin riisua hänen vaatteitaan ja sain hänet alusvaatteisilleen ja imin samalla hänen huuliaan. Hänen rintansa eivät enää mahtuneet liivien kätkäihin vaan pursuivat niistä ulos. Marin nännin olivat kuin kahvipavut, niin tummat ja kiinteät, niihin tarrasin hampaillani kiinni ja imin niitä hullun lailla, välillä hieman purrenkin.

Mari alkoi olla kuumana ja tarttui kalustani kiinni ja otti sen housuistani esiin. Hän vatkasi sitä ja polvistui eteeni ja sanaakaan sanomatta alkoi imeä sitä terhakkaasti. Marilla oli pikkuhousut vielä jalassa, mutta paljaan rinnat heiluen hän työsti kaluani suullaan ja hampaillaan. Jännitykseni ja hurmioni oli sitä luokkaa, että en lauennut - onneksi.

Kaadoin Marin sängylle ja riisuin häneltä pikkuhousutkin. Pillu oli karvainen, kuten olin kuvitellutkin, mutta selvästi siistitty tätä iltaa varten. Suutelin häntä ensin suulle, sitten rinnoille ja lopuksi työnsin kieleni hänen pillunsa uumeniin. Nuolin aikana ja sitten alkoi panettamaan niin paljon että oli pakoo kääntää hänet vatsalleen ja ottaa hänet takaapäin. Mari nosti perseensä ylös ja minulla oli suora näkymä hänen perseeseen ja pilluunsa. Ensin vatkasin hänen rakoaan sormillani ja sain hönet aivan litimäräksi. Työnsi pitkällä hitaalla työnnöllä kullini sisään ja aotin häntä lanteilta kiinni. Mari alkoi voihkimaan ja lopulta voihkimen kasvoi ulinaksi kun annoin hänelle 15 vuoden ajalta kyrpää. Painoin niin tiukasta ja tikkasin minkä voin. Kun Mari laukesi sen aktin aikana useamman kerran, niin minä totesin myös aikani tulleen. Käänsi hänet sellääneen ja pyysin hätnä nousemaan istumaan. Lopun työn teki Mari ja otti kullini suuhunsa ja alkoi imeä sieltä mehut pois.Marilla oli sellainen suu jota kaluni ei kauan kestänyt, vaan spermaa roiskui Marin suuhun ja rinnoille sekä tumman häpykarvoituksenkin päälle. Spermaa oli jokapaikassa ja hieroimme sitä toisiamme vasten.

Sen yön olimme kahden ja koskaan en häntä ole enää nähnyt. Rakastan häntä ja odotan seuraavaa luokkakokoustamme kalu kovana. Haluan nussia Marilta taas aivot pellolle.

2

7242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhua

      hyva soomi.

    • Mareja

      tuntuu riittävän, Mari siellä, toinen täällä :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe