TURPAANVETÄMINEN

Kertokaa

Mitä olette saanut tuomiota jos olette vetäneet jotakin turpiin ? Onko kyseessä silloin pahoin-pitely? Oletteko saaneet silloin sakkoja vai linnaa ? Paljonko olette joutuneet korvaamaan?
Onko turpaanvetämisestä saatu rangaistus haitannut työntekoanne ?

Olen sellaisessa tilanteessa että eräs henkilö tahalteen nöyryyttää minua ja omaisuuteni ja terveyteni alkaa olla vaarassa. Olen yrittänyt keskustella hänen kanssaan, mutta se ei auta. Kaikki muutkin asialliset keinot ovat käytetty.

Pelkään kostoa ja turpaanvetämiseni olisi tapahduttava niin nopeasti, ettei hän pysty lyömään takaisin.

Tämä henkilö pilaa tahallisesti elämäni.
Mitä luulette auttaisiko turpaanveto vai pahentaisiko se vain asiaoita ?

Kiitos !

19

6150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rock87

      Ei väkivaltaa ennen kuin todellakin pakko. Siitä ei seuraa mitään hyvää sinulle tai henkilölle jonka kimppuun kävisit. Tuomioista en tiedä mitään mutta uskon että pääset häiriköstä muutenkin eroon. Oletko ilmoittanu mitään asiasta poliisille? Jos poliisi ei toimi niin "vaikutusvaltaiset" ystävät ehkä... mutta todellakin suosittelen väkivaltaa vasta ihan viimeiseksi keinoksi. Sinä kuitenkin teet ratkaisun.

      • Anonyymi

        Mökki naapuri liukastui pihassaan, sen jälkeen välit paranivat asiallisiksi


    • iät ja ajat

      Kyllä, jos sitä oikein kerjää, niin ei pienessä turpaanvedossa mitään haittaa ole, jos ei tule pahempia vammoja. Onhan sitä nujuttu aina ja tullaan aina nujuamaan. Rikokseen ei saa keskustelufoorumeilla yllyttää, joten en voi sanoa, että siitä vaan antaa palaa!

      • Turvaton

        voi saada syytteen hätävarjelun liioittelusta. Eli sinä saisit vähintäänkin roimat sakot ja nimesi rikosrekisteriin.
        Maltahan mielesi! Harrasta verbaalista itsepuolustusta! Tiedäthän, jokasella on akilleen kantapäänsä. Minä svidduilen aina kun en muta voi. Olen siinä mestari.


    • keinoja on

      miten nöyryyttää onko sukulainen,kaveri,puolituttu,naaapuri,työkaveri tai miten on sinun kanssa tekemisissä ym..ym..,lisää tietoa niin keksitää sopiva keino.

      • kohtalosi

        mikähän mikkihiiri sinäkin olet ,, ???ilm,..hintelä hiiri ruudun takaa joka provosoi minkä kerkiää ja vetää tumppuun kun saa keskustelua aikaseksi ,,onnee vaa sullekin riukupaskalle!!


      • sinun kiusaaja
        kohtalosi kirjoitti:

        mikähän mikkihiiri sinäkin olet ,, ???ilm,..hintelä hiiri ruudun takaa joka provosoi minkä kerkiää ja vetää tumppuun kun saa keskustelua aikaseksi ,,onnee vaa sullekin riukupaskalle!!

        Olisit sanonut tuon ketjun avaajalle, hänhän se tässä uhoaa netin keskustelupalstalla turpaan vetämisestä, kun ei muuta voi/uskalla/osaa. Säälittävää! Missä kohtaa minä muka uhosin tekeväni jotain? Sitä paitsi eikö rikoksen suunnittelu pitänyt olla kiellettyä tällä palstalla?


      • keinoja on
        sinun kiusaaja kirjoitti:

        Olisit sanonut tuon ketjun avaajalle, hänhän se tässä uhoaa netin keskustelupalstalla turpaan vetämisestä, kun ei muuta voi/uskalla/osaa. Säälittävää! Missä kohtaa minä muka uhosin tekeväni jotain? Sitä paitsi eikö rikoksen suunnittelu pitänyt olla kiellettyä tällä palstalla?

        sinun kiusaaja vastasitko minulle ei sinusta oo miestä siihin MIHIN ???


    • sdsdsd

      Sinun kaltaisesi vahingonlaukaukset, joita kukaan tähän maailmaan ei halunnut eikä halua, teillä ei ole _mitään_ ihmisarvoa. Teitä ei kukaan rakasta, eikä tule koskaan rakastamaan :D

      Kuolema niille nuoriso-ohjaajille ja muille ongelmanuorten parissa työskenteleville, jotka loputtomiin ymmärtävät kortsun pettämisen takia väkivaltaisiin ja alkoholismiolosuhteisiin syntyneitä nuoria. Ettekö te idiootit tajua, että eivät ne ole ihmisiä, vaan eläinten jälkeläisiä, huorasta syntyneitä vahinkoja vailla ihmisarvoa.

      Itselläni on ollut kunnia syntyä hyvään ja _rikkaaseen_ perheeseen, ja sehän on sosialisti-Suomessa helvetin suuri synti. Olen viettänyt onnellisen ja kadehditun lapsuuden ja tätänykyä olen hyvässä ammatissa jossa tienaan todella hyvin :) Tätänykyä tulen tietenkin äänestämään pelkästään kokoomusta.

      Te ongelmanuoret, ampukaa itsenne :) Amis-Artot, huume-Heikit ja läväri-Lasset, teitä ei kukaan tähän maailmaan halunnut eikä halua. Idolinne Tony Halme voisi ampua itsensä malliksi :)

      • Nauru pidentää ikää

        Uskon sen, sillä kansa tarvitsee leipää ja sirkushuveja. Kun astut näyttämölle koominen ilme naamallasi aiheutat naurun purskahduksia, vaikka et ole vielä ehtinyt aloittaa juttujesi kertomistakaan.
        Haluaisin nähdä sinut luennoimassa edellä kirjoittamaasi. Katsot paperista välillä, että miten se nyt onkaan.
        Miten se sinun ohjelmasi menikään :"Etteko te ihmiset tajua, että eivät ne ole idiootteja, jotka eivät ymmärrä kortsun pettämistä...."
        Oliko äitisi..siis....se h-kirjaimella alkava?
        Tiedätkö kuka on isäsi? Et varmaan, mutta joitakin rakastetaan siitä huolimatta vaikka ovat avioliiton ulkopuolella syntyneitä.
        Taidat kuulua siihen sukupolveen kun teikäläisiä sanottiin äpäriksi. Tsemppiä ja kohota pääsi ohuen kaulasi varassa ylös ja sano rohkeasti: "maasta se pieni luikkukin ponnistaa." Kummarra sitten ja postu arvokkuutta tavoitellen näyttämöltä. Kaikki aplodeeraavat ja saat iltapalahampurilaistasi varten rahat. Noin menee miehellä, joka menestyy!


      • p<srgk

        Lauserakenteesta ja hymuiöiden määrästä päätellen olet todennäköisesti lähempänä kassi-Almaa kuin isin rahoilla elvistelevää espoolaista pikkuporvaria. Kerro ihmeessä, mikä on se hyvä ammatti, jossa tienaa hyvin, ja johon pääsee tuottamalla kymmenvuotiaan tasoista tekstiä? Vai oliko isillä niin paljon rahaa, että kirjoittamisen opiskelun ja itsensä sivistämisen tilalla oli mukavampaa purjehtia isin veneellä?


      • Kai de Silta

        Hei hyvä "tätänykyä". Olen iloinen puolestasi: Olet saanut rikkauden ja yltäkylläisyyden lisäksi ripauksen empatiakykyä, palasen kielioppia ja rakastavat vanhemmat. Pidä kaikesta tästä kiinni, avioiduy hyvään sukuun ja harrasta kulttuuria. Älä matkusta toisessa luokassa, äläkä lue suomalaisia päivälehtiä. Ei kannata pahoittaa mieltään. Minusta tuhlaat aikaasi näillä kansan keskustelusivuilla. Sinulla voisi olla paljon tärkeämpiä tehtäviä. Menestystä jatkossakin!


      • Anonyymi

        Toni luki neuvon ja toimi vähän hitaalla


    • ISONYRKKI

      Aloitin toisten lasten henkisen ja fyysisen pahoinpitelyn hyvin nuorena noin 4-vuotiaana tarhassa. En silloin tajunnut, että se on väärin.

      Aina kun uusi poika tuli tarhaan, minä ensimmäisenä kävin sen hakkaamassa. Piti näyttää, että olin kunkku. Tarhan tädit ei tajunnut mitään, eikä uhrit uskaltaneet kertoa. Kyllä siellä muutama kaveri sai elinikäisiä traumoja, kun joka päivä hakattiin ja kiusattiin. Lapset osaa olla todella pahoja.

      Mulla oli muutama kaveri, joiden kanssa myöhemminkin sitten kouluiässä jatkettiin jo tarhassa aloitettua uhkailua ja kiusaamista, ja jos joku sano vastaan, turpaan vedettiin ilman sääliä.

      Mitään pahoja fyysisiä vammoja ei kukaan saanut, paitsi yksi aivotärähdys taisi tulla, kun heitettiin kaveri pyörätelineeseen. Muuten vain jotain nyrkiniskuja naamaan ja mahaan. Maassa olevaa ei potkittu. Oli muka sellaiset säännöt.

      Kaljan juonti tuli kuvaan yläasteella ja tapana oli lähteä kaupungille tappelemaan ja haastamaan riitaa. Peloteltiin ohikulkijoita ja naurettiin, kun ne juoksi karkuun.

      Huuli halki, verenvuotoa nenästä, mustelmia, nyrjähtäneitä sormia, asvaltti-ihottumaa jne. pikkuvikaa sattui silloin tällöin itsellekin, mutta ei sen vakavampaa. Koskaan ei lyöty millään esineellä.

      Kumma kyllä koulumenestys oli aika hyvä, vaikka en sen eteen paljon ponnistellut. Ihan sieltä luokan parhaasta päästä. Aika hyvin olen menestynyt myöhemminkin ja näyttää siltä, että vähintään yhtä hyvin on pärjänneet nekin kaverit, joiden kanssa muita hakattiin. Jopa juoruverokalenterissa on tuttuja nimiä näkynyt.

      Ei sitä siis välttämättä kaikki hautaan joudu, vaikka nuorena asiat ovat huonosti olleet. Tosin on muutama kaveri linnaankin joutunut, tosin vasta aikuisena ollessaan. Ihan tappojutuista lähtien, vaikka itsestä tuntui, ettei juuri nuo kaverit semmoiseen pystyisi.

      Itse en ole poliisin haaviin jäänyt, vaikka aihetta varmaan tuon väkivällan käytön takia olisi ollut. Ehkä siksi kasvoi järki päähän. Tuuriakin varmaan oli, ettei kukaan vakavasti loukkaantunut, vaikka varmaan useita satoja kertoja lyötiin niin kovaa, että taju lähti.

      No onneksi on ne ajat ohi ja voi opettaa omalle muksulle, ettei pidä toisten elämää pilata. Taitaavat hoitopaikoissa tänä päivänä tosin jo hieman terkemmin seurata, mitä lapset touhuaa.

      Kyllä aikuiset näyttävät kuitenkin olevan melkoisen tietämättömiä, mitä ne lapset keskenään puuhailee. Siellä vallitsee kova laki. Vahvempi määrää ja heikompi kumartaa. Näin se vaan on.

      • onneksi

        sun onnexi ei tavattu. Sun olis käyny huonosti.


    • minä minä

      älä vedä turpaan. mitä kyseinen henkilö sinulle on tehnyt? onko hän levittänyt sinusta tietoa mikä ei pidä paikkaansa?

      • Anonyymi

        Vanhan kansan menettely on paikallaan, ellei halua kuunnella vittuilua


    • ta-daa

      Hanki lähestymiskileto hänelle. Pidä halpaa videokuvaa ja/tai ääntä tallettavaa kameraa mukanasi. Äkkiä saat hänelle hauskoja päiväsakkoja.

    • Anonyymi

      Turpaan ja huolella. Näin tein joskus 70-luvulla. Sakkoja siitä tuli. Nyt viisaampana olisin voinut vedota kotirauhan rikkomiseen. On jo niin vanha tapahtuma, ettei kannata enää mitään tehdä. Voisihan tuota vielä kerran tirvaista läskipalleroista, silloin oli ja on nytkin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe