Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Azorit marraskuussa?

Aurinko

Minkälainen ilma on Azoreilla marraskuussa? Tietäisikö joku, tai onko joku linkki mistä voisi käydä katsomassa säätilannetta?

5

3832

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka
    • Ollaan käyty joulukuussa.

      vai oletko tilaamassa?Jos on mahdollista niin touko-elokuu on paras vaihtoehto.Joulukuussa
      -05 oli päiviä että mittari näytti 20,mutta yöt olivat kylmiä,varsinkin pohjoistuulella.Moni paikka oli suljettuna,ja vuokraauton saanti oli työn takana.Varmista että hotellissa on lämmitys,sitä tarvitaan.

      • Aurinko

        vinkeistä. Ei olla vielä varattu matkaa. Me ei haeta pelkästään "aurinkomatkaa", mutta olis kiva ettei nyt ihan palellakaan tarvitsisi. Tuo Azorit vaan kuulostaa ja näyttää niin kivalta kohteelta muuten.


    • jhasdjheh

      Oltiin lokakuussa muistaakseni puolenvälin paikkeilla,joilloin satoi joka päivä ja lämpöä jotain 20 astetta.Yhtenä yönä aika voimakas myrsky,tais olla hurrikaani joka liikkui Atlantilla.Kiva rauhallinen saari,ei turistityrkytystä.En ehkä menis heti uudestaan,jos tykkää Portugalista menisin ehkä mielummin Madeiralle.

    • 2005

      Me olimme vuosi sitten marraskuun ensimmäisen viikon Azoreilla Ponta Delgadassa. Sesonki oli selvästi jo ohi, turisteja oli enää pohjoismaista.

      Lämpötila oli suurimman osan ajasta ihan miellyttävä, päivisin noin 18 astetta, aurinkoisina iltapäivinä jopa 24. Pitkähihaista tuulta pitävää oli syytä pitää mukana, mutta toisaalta parina päivänä jopa tarkeni ottaa aurinkoa bikineissä, kun asettui suojaisaan kohtaan. Yhtenä päivänä satoi kovaa ja tuulen takia vesi tuli vaakasuoraan. Kastuminen oli väistämätöntä, mutta toisaalta sateen lakattua lämmin tuuli sitten kuivatti nopeasti. Muu viikko oli sitten vaihtelevaa pilvisyyttä.

      Maisemat olivat upeita ja kasvillisuus vehreää, mutta esim. hortensiat eivät enää kukkineet, joten kukkaloiston saattoi vain kuvitella.

      Säät vaihtelevat melko lailla, kannattaa suunnata esim. vuoristoon heti tilaisuuden tullen kirkkaana aamuna. Vuorenhuipuilta ei sumun keskeltä paljon maisemia näe.

      Ponta Delgada on hiljaisena kautena parempi valinta kuin pikkukylät, sillä siellä on kuitenkin enemmän tekemistä ja näkemistä. Me kävimme mm. parissa konsertissa, toinen klassista ja toinen poppia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe