eautovuokraamo

Jo99

Onko kenelläkään kokemuksia HolidayAutos tai eautovuokraamosta? Lähinnä minua kiinnsotaa että onko tullut vastaan lisäkustannuksia paikanpäällä josta ei olisi ilmoitettu voucherissa tai onglemia jos autolle on tapahtunut jotain?

53

13265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyontekija

      Vastatakseni kaikkien teidan viesteihinne. Olen toissa E-autovuokraamossa, toimistonne on Manchesterissa Englannissa ja olemme vuokran valittajia (emme itse omista autoja). Kustannuksemme on pienemmat kuin minkaan muun autovukraamon, joten me saamme halvemman hinnan Alamon, Budgetin, aviksen... ym. vuokrauksesta kun saisit suoraan heidan kautta. Jos emme ole kertonut asiakkaalle mahdollisesta lisamaksusta (esim. 'one way fee' ym.) myonnamme virheemme ja annamme rahat takaisin omasta pussistamme. Normaali vuokrauksessa ei tosin koskaan ole lisamaksuja. Lisamaksuja voi joutua maksamaan joissain tapauksissa suoraan vuokrayhtiolle kun auto viedaan vuokramaan rajan yli tai jos autoa ei palauteta samaan toimistoon. Varmuuden vuoksi voitte myos soittaa toimistomme ilmaisnumeroon kun varaatte auton (puh:0800 913 154) , tosin kaikki mahdolliset lisamaksut on lueteltu nettisivuillamme erikseen joka varauksen yhteydessa seka sahkoposti tositteessa.

      • huonot kokemukset

        Edellinen viesti on lievästi sanottuna totuuden siloittelua. Omat e-autovuoraamo kokemukset ovat huonoja.

        Vuokrasin auton e-autovuokraamon kautta Islannissa ja paikan päällä olisi pitänyt maksaa erillinen maksu lentokentälle palautuksesta, vaikka se oli jo sisällytetty alkuperäiseen sopimukseen lisämaksuttomana.

        Selvisi, että e-autovuokraamolla oli käytössää aiavan eri ehdot Budgetilta, joka auton todellisuudessa toimitti, eli kunnollinen tietojen ylläpito oli e-autovuokraamossa laiminlyöty. Asiakkaana oli tietysti ikävä olla välikädessä, joka Budgetin ja e-autovuokraamon olisi keskenään pitänyt sopia.

        Sellaista sattuu, mutta ikävintä oli, että en saanut e-autovuokraamo ei vastannut millä tavalla varsin asialliseen kysymykseeni, jossa kysyin miten tässä pitäisi menetellä.

        Yhteeenvetona voi sanoa, että auton saa, mutta muuten asiakas on omillaan. En suosittele, sillä hintaero parhaimpiin toimijoihin on todella pieni ja säästää harmilta.


    • pasi

      varasin netin kautta heinäkuussa auton e.autovuokraamolta audi A3 sportback tai vastaava. perillä odotti juuri se vastaava eli ww vento. ei todellakaan ollut vastaava, tilava kylläkin. ilmoitimme vaimon kaiken varalta kakkos kuljettajaksi ja kotiin päästyämme saimme 104 euron laskun toisesta kuljettajasta avikselta vaikka vaimo ei ajanut metriäkään koko matkalla. muuten kaikki sujui helposti ja nopeasti ja hinta oli todella edullinen ilman lisäkuluja.

      • Siipirikkoinen

        Jos otetaan 2 kuljettajaa siitä joutuu aina maksaamaan. Eihän nyt sen toisen tarvi ajaa.


    • jso3E

      Varasin eautovuokraamon kautta, mutta kun autolla ei saanut ajaa Italian ulkopuolella peruin varauksen. Suomenkielisten peruutusehtojen mukaan: "eAutovuokraamolla ei ole peruutus- tai muutosmaksuja kun muutokset tai peruutus tehdään kokonaisuudessaan maksettuun varaukseen ennen varsinaisen vuokrauksen alkamisajankohtaa."
      Näin ei kuitenkaan tapahtunut, vaan visa-laskulla oli koko summa.

      Onneksi olin lähettänyt kirjallisesti sähköpostin asiakaspalveluun, jotta minulla oli todiste, että olin tehnyt peruutuksen. ÄLKÄÄ luottako pelkkään puhelimessa tehtyyn peruutukseen. Vaatikaa kirjallisesti (en tosin koskaan saanut)tai vähintään lähettäkää kirjallisesti lyhyt yhteenveto puhelinkeskustelustanne asiakaspalvelun kanssa.
      Sain tapella asiakaspalvelun kanssa useamman puhelinkeskustelun ajan. Eivät pitäneet lupauksiaan. Mikäli asia ei tule kuntoon, niin laitan reklamaation luottokunnan kautta eteenpäin. Paskaa palvelua puhelimessa - jäi epäluotettava kuva.

      • palvelua

        Aivan vastaavia kokemuksia kuin minulla. Sillä erotuksella, että sait sentään puheyhteyden eautovuokraamoon. Itselleni eivät suostuneet vastaamaan ollenkaan, vaikka reklamaationi oli hyvin asiallinen. Eli nyt on reklamaatio menossa luottokorttifirman kautta.


    • en suosittele

      Mieti ainakin kaksi kertaa. Ovat todella nopeita ja vastaavat henkilökohtaisesti, kun suunnittelet varausta. Mutta jos jotakin menee pieleen - heitä et enää tavoita.

    • Monta hyvää vuokrausta!

      Suosittelen HolidayAutos-vuokrausta. Olen ulkomaan matkoille varannut etukäteen netistä heidän autonsa. Palvelu on pelannut, autot olleet luvatunlaisia tai luokkaa parempia, uudenkarheita. Reklamoida ei ole tarvinnut.

      • Reissu-arska

        Olimme varanneet HolidA firmalta Focus farmariauton Müncheniin. Saman luokan auto oditti meitä kentällä. Tässä autossa oli talvirenkaat. HA:n edustaja vaati meiltä lisämaksun talvirenkaista. Kerroimme, ettemme niitä tarvitse, emme ole niitä tilanneet, emmekä halua maksaa lisähintaa. Kerroimme ottavamme sitten toisen auton ilman talvirenkaita.

        Myyjä kertoi että Saksassa on talvirengaspakko.

        Kaverit ottivat viereiseltä tiskiltä Avikselta auton kesärenkailla. Niinpä kerroimme, ettei myyjän väite pidä paikkaansa, talvirengaspakkoa ei Saksassa ole. Eipä tuolla ensimmäistä autoa vuokrattu.

        Myyjä sanoi, että talvirenkaista tulee meille maksuun lisähinta tai meille ei ole mitään autoa. Suostuimme lisäveloitukseen ja vaadin sopimukseen kirjauksen siitä, että vastustin lisämaksua ja ettei se ollut tilauksen mukainen.

        Palattuamme otin yhteyttä HA:n Suomen toimistoon, josta olin auton varannutkin. Vaadimme lisäveloituksen palauttamista. Sieltä käännettiin asioimaan Tukholman kanssa ja vastauksen kieli vaihtui englanniksi. Vastasimme suomeksi ja vaadimme palautusta. HA ei ollut innostunut palautuksesta. Mukana ollut juristi laati lakitekstien mukaisen vaatimuksen palautuksesta ja käsittelyn suomeksi. Muutama kirje vaihdettiin ja aina koitettiin englanniksi saada meitä asioimaan. Emme alkaneet ja HA päätti palauttaa sen n. 100 euroa. Tässä ei juristikaveri palkoille päässyt - ja se on ilmeisesti tarkoituskin. Kova vaiva saada 20% kusetusta korjatuksi.

        Tähän brokerit toimintaansa perustaa: maksatko lisää, saat auton tai ainakin uhataan ette saa mitään autoa ja palautuksesta taistelu tehdään niin hankalaksi kuin mahdollista. Varmasti jää useimmiten tuollainen 100€ tappelematta takaisin.

        Seuraavalla kerralla "merkkiliike" upgreidasi Opel Vectran Audi A4:ksi kaikilla varusteilla, eikä lisähinnasta ollut mitään puhetta. Seuraava vuokraus näyttää olevan muutaman kympin kalliimpi merkkiliikkeessä - taidanpa ottaa sieltä, niin ei tarvi veivata noiden brokerien kanssa.


    • H.Uijattu

      Hei!
      Mulla ei ole kokemuksia ulkomailla vuokratusta autosta, mutta haluaisin kertoa oman "kokemukseni" kyseisen autovuokraamon todella huonosta palvelusta

      Varokaa e-autovuokraamoa
      Kirjoittanut: Kiukkuinen nainen 30.6.2008 klo 20.06

      Vuokrasin hyväuskoisena auton kesälomareissulle e-autovuokraamosta (http://www.eautovuokraamo.fi). Kysyin myyjältä, joudunko maksamaan mitä toimistokuluja, jos joudun perumaan jostain syystä varaukseni. Ei tule mitään kuluja, jos peruu 72 tuntia ennen vuokrausajankohtaa. Annoin vielä luottokorttini numeron, jolta perittiin 45 euroa varausmaksua (jälkeenpäin sain tietää ettei kyse ollut varausmaksusta vaan TOPO-maksusta). Kysyin vielä että palautetaanko tuo summa takaisin, jos perun varaukseni. Vastaus taas kyllä. Hintavahtipalvelun piti toimia jos saan jostain auton vielä halvemmalla. Niinpä sain paremman tarjouksen saman hintaluokan ja samalla vakuutusehdolla olevasta autosta Aurent-autovuokraamosta. E-autovuokraamosta otettiin välittömästi yhteyttä ja kerrottiin ettei tuon toisen vuokraamon vakuutusehdoissa ollut mukana 800 euron omavastuuta, joka tässä tapauksessa tekisi 11 euroa vrk. Näin ei kuitenkaan ollut vaan myyjä yritti huijata minua selvästi. Sanoin, että haluan tässä tapauksessa sanoa vuokraukseni irti ja palautettavaksi 45 euron varausmaksun. Nyt olikin jo toinen ääni kellossa ja kerrottiin, ettei tuota kyseistä maksua voida palauttaa. Olen ottanut yhteyttä e-autovuokraamoon selvittääkseni asiaa, mutta sieltä ei ole otettu mitään yhteyttä, vaikka aikaa on kulunut jo 3 viikkoa. Haluan varoittaa ihmisiä käyttämästä tuon autovuokraamon palveluita
      koska tuolla kyseisellä miesmyyjällä oli ensinnäkin kova kiire saada auto vuokrattua ja hän kertoi myös hintavahtipalvelusta, joka oli hänen mielestään aivan erinomainen tarjous vuokraamon taholta. Aion tehdä asiasta valituksen Kuluttaja-asiamiehelle, koska katson tulleeni huijatuksi erittäin törkeällä tavalla.

      Vielä lisäys tuon 30.6.08 tehdyn kommentin jälkeen: sain 7.7.08 viestin sähköpostiini, että Visa-kortilta peritään loppusaldo eli 278,89 euroa. Soitettuani taas kerran varauspalveluun (maksulliseen, koska maksuton numero EI KÄYTÖSSÄ!) sain tietää että kyseistä peruutusta ei koskaan oltu tehty. Aion tehdä reklamaation VISA-luottokunnalle, E-autovuokraamon asiakaspalveluun ja Kuluttaja-asiamiehelle kyseisen autovuokraamon palvelusta.

      Suosittelen samaa Sinullekin.

      • Pie

        Itselläni sujui kaikki hyvin vuokrauksessani Eautovuokraamon kautta. Palvelu oli asiallista eautovuokraamon puolelta he ottivat minuun yhteyttä puhelimella kun minulla oli heiltä jotain kysyttävää. Peruutuksia en tehnyt joten en siihen osaa sanoa miten he silloin toimisivat. Itselläni oli auto vuokralla 3 viikkoa Kaliforniassa varsinainen vuokraaja oli Advantage. Mutta olisihan sen auton vuokraaminen ollut edullisempaa kun sen olisi vuokrannut suoraa varsinaiselta vuokrausyritykseltä eikä välittäjältä.


      • Pettynytasiakaskertoosenaina

        eautovuokraamo.fi autonvuokrausta en suosittele omien huonojen kokemuksteni takia (2009). Kokemukseni ovat samat edellisten kanssa. Lisäksi en ollut millään saada suomen kielistä palvelua, vaan kaikki piti hoitaa englanniksi...Mielestäni kannattaa maksaa vaik vähän enemmän ennen kuin joutuu tämän firman hampaisiin. Firma ei palauttanut minullekaan auton varausmaksua vaikka varaus peruttiin.

        Reklamaatioyhtiölle on turhaa sillä itsekään en koskaan saanut mitään vastausta. Lisäksi yhtiö pakenee englannin lainsäädännön alle. En jaksanut sen pidemmälle lähteä tappelemaan rahasta(80€).


      • huijattu täälläkin
        Pettynytasiakaskertoosenaina kirjoitti:

        eautovuokraamo.fi autonvuokrausta en suosittele omien huonojen kokemuksteni takia (2009). Kokemukseni ovat samat edellisten kanssa. Lisäksi en ollut millään saada suomen kielistä palvelua, vaan kaikki piti hoitaa englanniksi...Mielestäni kannattaa maksaa vaik vähän enemmän ennen kuin joutuu tämän firman hampaisiin. Firma ei palauttanut minullekaan auton varausmaksua vaikka varaus peruttiin.

        Reklamaatioyhtiölle on turhaa sillä itsekään en koskaan saanut mitään vastausta. Lisäksi yhtiö pakenee englannin lainsäädännön alle. En jaksanut sen pidemmälle lähteä tappelemaan rahasta(80€).

        Jouduimme perumaan vuokrauksemme, koska lentoyhtiö peruutti lentomme. Puhelimessa mies sanoi, että rahat palautetaan. No ei palautettu. Seuraavassa vaiheessa sähköpostikeskustelussa nainen sanoi, että palauttavat osan tai sitten eivät mitään ja ne rahat voi sitten käyttää hyväksi seuraavassa vuokrauksessa. Sanoin edelleen, että haluan kaikki rahat takaisin, koska nettisivuilla sanotaan, että rahat palautetaan ja koska meille oli niin luvattu. Nainen ei enää vastannut sähköpostiini ja asia on vielä auki ja heillä on 90 euroamme.

        Älkää missään tapauksessa vuokratko tältä firmalta mitään.


      • lainuri
        huijattu täälläkin kirjoitti:

        Jouduimme perumaan vuokrauksemme, koska lentoyhtiö peruutti lentomme. Puhelimessa mies sanoi, että rahat palautetaan. No ei palautettu. Seuraavassa vaiheessa sähköpostikeskustelussa nainen sanoi, että palauttavat osan tai sitten eivät mitään ja ne rahat voi sitten käyttää hyväksi seuraavassa vuokrauksessa. Sanoin edelleen, että haluan kaikki rahat takaisin, koska nettisivuilla sanotaan, että rahat palautetaan ja koska meille oli niin luvattu. Nainen ei enää vastannut sähköpostiini ja asia on vielä auki ja heillä on 90 euroamme.

        Älkää missään tapauksessa vuokratko tältä firmalta mitään.

        eautovuokraamon toiminnassa ei ole mitään moitittavaa. Olen vuokrannut autoja sitä kautta, viimeksi kesäkuussa 2009 Usasta. Puolet halvempi auto Alamolta kuin mitä olisi saanut suomen Alamosta. Samat vakuutukset ja ehdot. Kaikki mitä edellisissä viesteissä on moitittu, on turhaa. Kaikista asioista, mm. ehdot perumisista ja varausmaksujen palauttamisista lukee kyllä vuokraehdoissa. Ne kannattaa lukea. Totta on se, että asiat joutuu hoitamaan englanniksi, mutta jos kielli ei sen vertaa taivu, niin sitten kannattaa maksaa lisämaksua ja ottaa auto muualta. Muistakaa, että eautovuokraamo ei vuokraa autoja vaan välittää niitä.


      • Palvelua myös
        lainuri kirjoitti:

        eautovuokraamon toiminnassa ei ole mitään moitittavaa. Olen vuokrannut autoja sitä kautta, viimeksi kesäkuussa 2009 Usasta. Puolet halvempi auto Alamolta kuin mitä olisi saanut suomen Alamosta. Samat vakuutukset ja ehdot. Kaikki mitä edellisissä viesteissä on moitittu, on turhaa. Kaikista asioista, mm. ehdot perumisista ja varausmaksujen palauttamisista lukee kyllä vuokraehdoissa. Ne kannattaa lukea. Totta on se, että asiat joutuu hoitamaan englanniksi, mutta jos kielli ei sen vertaa taivu, niin sitten kannattaa maksaa lisämaksua ja ottaa auto muualta. Muistakaa, että eautovuokraamo ei vuokraa autoja vaan välittää niitä.

        Minä ainakin olen saanut palvelua suomeksi. Kuulosti ihan syntyperäiseltä Suomalaiselta nainen, jonka kanssa olen jutellut pari kertaa.

        Toinen pointti, että miten voi lähteä jenkkeihin ylipäätään, jos ei osaa edes jollain tapaa puhua englantia?


      • hitaathämeestä
        Palvelua myös kirjoitti:

        Minä ainakin olen saanut palvelua suomeksi. Kuulosti ihan syntyperäiseltä Suomalaiselta nainen, jonka kanssa olen jutellut pari kertaa.

        Toinen pointti, että miten voi lähteä jenkkeihin ylipäätään, jos ei osaa edes jollain tapaa puhua englantia?

        Ihme valitusta täällä... Vuokra ehdoissa lukee ihan selvästi että sitä varausmaksua ei palauteta. Muu osa maksusta kylläkin. Ja kyllä sekin on ihan normaalia että palautuksessa kestää oman aikansa, sama koskee ihan kaikkea muutakin netissä ostamista oli kauppa suomalainen tai ei.

        Ja itse asiaan: kolme kertaa käyttänyt palvelua. Italia, usa ja usa. Aina toiminut moitteettomasti ja hinta ollut aina halvempi kuin paikanpäällä tai suoraan esim Aviksen sivulta.


      • hitaathämeestä
        hitaathämeestä kirjoitti:

        Ihme valitusta täällä... Vuokra ehdoissa lukee ihan selvästi että sitä varausmaksua ei palauteta. Muu osa maksusta kylläkin. Ja kyllä sekin on ihan normaalia että palautuksessa kestää oman aikansa, sama koskee ihan kaikkea muutakin netissä ostamista oli kauppa suomalainen tai ei.

        Ja itse asiaan: kolme kertaa käyttänyt palvelua. Italia, usa ja usa. Aina toiminut moitteettomasti ja hinta ollut aina halvempi kuin paikanpäällä tai suoraan esim Aviksen sivulta.

        eAutovuokraamolla ei ole peruutus- tai muutosmaksuja kun muutokset tai peruutus tehdään kokonaisuudessaan maksettuun varaukseen 48 tuntia ennen varsinaisen vuokrauksen alkamisajankohtaa. Jos varauksesta on etukäteen maksettu vain varausmaksu ja se peruutetaan ennen noutoajankohtaa, veloitetaan tästä varausmaksun suuruinen peruutuskulu. Jos emme saa ilmoitusta peruutuksesta ennen vuokrauksen alkamisajankohtaa, veloitamme tästä kolmen vuorokauden vuokraa vastaavan peruutuskulun. Jos varausmaksulla tehty varaus perutaan noutoajankohdan jälkeen, veloitamme tästä joko varausmaksun tai kolmen vuorokauden vuokrasummaa vastaavan peruutuskulun, sen mukaan kumpi näistä on suurempi. eAutovuokraamo ei valitettavasti voi hyvittää käyttämättä jääneistä vuokrapäivistä jos ajoneuvo palautetaan ennen vuokra-ajan päättymistä.


      • silowski
        Pettynytasiakaskertoosenaina kirjoitti:

        eautovuokraamo.fi autonvuokrausta en suosittele omien huonojen kokemuksteni takia (2009). Kokemukseni ovat samat edellisten kanssa. Lisäksi en ollut millään saada suomen kielistä palvelua, vaan kaikki piti hoitaa englanniksi...Mielestäni kannattaa maksaa vaik vähän enemmän ennen kuin joutuu tämän firman hampaisiin. Firma ei palauttanut minullekaan auton varausmaksua vaikka varaus peruttiin.

        Reklamaatioyhtiölle on turhaa sillä itsekään en koskaan saanut mitään vastausta. Lisäksi yhtiö pakenee englannin lainsäädännön alle. En jaksanut sen pidemmälle lähteä tappelemaan rahasta(80€).

        Useamman kerran olen e-autovuokraamolta varannut auton , mutta kesäkuussa 2010 rupesi sitten tökkimääm oikein kunnolla.
        Varaus oli tehty crysler sebring taikka vastaava, autoksi annettiin toyota corolla sedan, (a-autovuokraamon mukaan ovat samaa intermediate luokkaa molemmat.
        Kyllä ku sijoitta 4 henkilöa ja matkatavarat pikku sedaniin on ahdasta ja jälleen kerran ahdasta.
        Autovuokraamon virkailijalla oli kuitenkin halu korottaa autoluokkaa usd 500 lisämaksua vastaan crysler 300 c autoon.


    • matkaajas

      Itse olen ottanut monta vuotta autot eautovuokraamon kautta ja kaikki on toiminut 100%.
      Autot olleet sellaisia kuin piti, haussa tai palauttamisessa ei mitään ongelmia, ei lisälaskuja.
      Se mahtaa olla sama miltä välittäjältä autonsa ottaa jos hakupisteen paikallisessa toimistossa on jollain huono päivä.

      • Hinkkanen

        Ensimmäistä kertaa testasin eautonvuokraamoa USAn matkalla. Muuten toimi hyvin, mutta auto ei ollut sellainen, kun oli sovittu ja mistä oli maksettu. Sovitun auton järjestämiseen ei enää eautovuokraamolta riittänyt innostusta, vaikka aikaa olisikin ollut runsaasti ja olisi vieläkin, vaan kehoitettiin täyttämään valituslomake ja hakemaan korvauksia.


      • Tästäkö kyse
        Hinkkanen kirjoitti:

        Ensimmäistä kertaa testasin eautonvuokraamoa USAn matkalla. Muuten toimi hyvin, mutta auto ei ollut sellainen, kun oli sovittu ja mistä oli maksettu. Sovitun auton järjestämiseen ei enää eautovuokraamolta riittänyt innostusta, vaikka aikaa olisikin ollut runsaasti ja olisi vieläkin, vaan kehoitettiin täyttämään valituslomake ja hakemaan korvauksia.

        Eikö siinä e-vuokraamon sopimuksessa lue, että auto on esim. For Taurus tai vastaava. E-vuokraamohan ei itse omista autoja, vaan välittää niitä lupaamallaan hinnalla jonkun vuokraamon kautta. Tällöin ei tietenkään voida taata, että esimerkissä mainittu auto löytyy siitä vuokraamosta, mutta se vastaava löytyy.
        Näin on minullekin käynyt muutaman kerran, mutta aina on vastaavasta päästy molempia tyydyttävään ratkaisuun.


      • kaikki kaikessa
        Tästäkö kyse kirjoitti:

        Eikö siinä e-vuokraamon sopimuksessa lue, että auto on esim. For Taurus tai vastaava. E-vuokraamohan ei itse omista autoja, vaan välittää niitä lupaamallaan hinnalla jonkun vuokraamon kautta. Tällöin ei tietenkään voida taata, että esimerkissä mainittu auto löytyy siitä vuokraamosta, mutta se vastaava löytyy.
        Näin on minullekin käynyt muutaman kerran, mutta aina on vastaavasta päästy molempia tyydyttävään ratkaisuun.

        autonvuokrauksessa on aina et TAI VASTAAVA. Esim meeppä esim europcarin sivuille HE siis vuokraa omia autoja ja valikoi vaikka vuokrakohteeksi Helsinki ja sitten saat kaikki autovaihtoehdot...siellä lukee esim. Polo tai vastaava.

        Kokeile esim. Hertziä tai ihan mitä vuokraajaa vain... tulet vastaan "termin" tai vastaava/ or similar.


        SIMPLE!


      • Hinkkanen
        kaikki kaikessa kirjoitti:

        autonvuokrauksessa on aina et TAI VASTAAVA. Esim meeppä esim europcarin sivuille HE siis vuokraa omia autoja ja valikoi vaikka vuokrakohteeksi Helsinki ja sitten saat kaikki autovaihtoehdot...siellä lukee esim. Polo tai vastaava.

        Kokeile esim. Hertziä tai ihan mitä vuokraajaa vain... tulet vastaan "termin" tai vastaava/ or similar.


        SIMPLE!

        Jos varaan 7-paikkaisen täysikokoisen SUVin, niin 5-paikkainen ei mielestäni ole ihan täysin vastaava, vaikka aika joustava omasta mielestäni olenkin.

        No muutaman soiton, e-mailin ja viikon päästä saatiin asia järjestykseen eli asia on nyt kunnossa.


      • kaikki kaikessa
        Hinkkanen kirjoitti:

        Jos varaan 7-paikkaisen täysikokoisen SUVin, niin 5-paikkainen ei mielestäni ole ihan täysin vastaava, vaikka aika joustava omasta mielestäni olenkin.

        No muutaman soiton, e-mailin ja viikon päästä saatiin asia järjestykseen eli asia on nyt kunnossa.

        Jos kerta varasit 7-paikkasen niin MIKSI otit 5-paikkaisen?
        Mutta hyvä jos asia hoidettu.


      • Hinkkanen
        kaikki kaikessa kirjoitti:

        Jos kerta varasit 7-paikkasen niin MIKSI otit 5-paikkaisen?
        Mutta hyvä jos asia hoidettu.

        eikä taxejakaan pahemmin näkynyt. Sen takia otin 5-paikkasen..


    • ja Travel Jigsaw:a!

      Suurta huijausta koko lafka! Ensin myydaan autovuokra markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun saavut perille, varsinainen autovuokraamo (eautovuokraamo ei omista autoja itse) perii jos jonkinlaista lisamaksua, joka tekee loppusummasta kilpailijoita suuremman. Reklamointi ei tietenkaan onnistu ja jos yritat saada hyvitysta kotimaahan palattuasi, saat korkeintaan " We apologise for your inconvenience" -tyyppisen viestin. En enaa koskaan vuokraa autoa eautovuokraamosta (tai Travel Jigsaw), maksan ilomielin tunnetummille toimijoille hieman ekstraa, heidan sanaansa voi sentaan luottaa.

      • satoja vuokrauksia

        "Tunnetuimpien" autovuokraamoiden kanssa on ihan samanlaisia ongelmia. Hertzkin on yrittänyt kalastaa minulta vuokrahinnan kahteen kertaan, ensin nettivarauksesta ja -maksusta ja sitten vielä hakupaikan tiskillä. Kun siellä tiskin takana on yksi kiireinen ihminen niin hänen kannaltaan on ihan sama onko hänen koneelleen tulevan autovarauksen tehnyt vuokraamon vai välittäjän virkailija toisella puolen maapalloa.

        Yksikään "tunnetun vuokraamon" tai välittäjän päällikkö ei ole siellä parkkipaikalla katsomassa mitä autoja pojat oikeasti ajavat parkkiin. Ja se auton vaihtaminen siisä lähtötohakassa onnistuu vain suurilla kentillä joissa on kymmeniä vapaita autoja.


      • DSL22
        satoja vuokrauksia kirjoitti:

        "Tunnetuimpien" autovuokraamoiden kanssa on ihan samanlaisia ongelmia. Hertzkin on yrittänyt kalastaa minulta vuokrahinnan kahteen kertaan, ensin nettivarauksesta ja -maksusta ja sitten vielä hakupaikan tiskillä. Kun siellä tiskin takana on yksi kiireinen ihminen niin hänen kannaltaan on ihan sama onko hänen koneelleen tulevan autovarauksen tehnyt vuokraamon vai välittäjän virkailija toisella puolen maapalloa.

        Yksikään "tunnetun vuokraamon" tai välittäjän päällikkö ei ole siellä parkkipaikalla katsomassa mitä autoja pojat oikeasti ajavat parkkiin. Ja se auton vaihtaminen siisä lähtötohakassa onnistuu vain suurilla kentillä joissa on kymmeniä vapaita autoja.

        Vuokrasin kesällä tämän firman kautta auton, aiemmin olin aina käyttänyt Autoeuropea, jonka kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia. Pahan virheen tein.

        Auto tuli Avikselta, mikä on jo iso miinus. Surkea palvelu jne. Auto oli lommoilla, vanha ja siitä puuttui jopa eturekisterikilpi. Palautimme auton ajoissa, tankki täynnä, mut kas kummaa, kortiltani veloitettiin 375e jälkikäteen. Reklamoin, tuli vastaus että kuukauden sisällä vastaavat. Tietenkään mitään ei kuulunut eautovuokraamolta ja jouduin ottamaan uudestaan yhteyttä. 4 kuukautta vuokraamisen jälkeen sain vihdoin koko summan takaisin. Todellista kusetusta koko ajan ja palvelu on oikeasti aivan hirveetä.

        Suosittelen lämpimästi Autoeuropea, eautovuokraamo on pelkkää huijausta.


      • vukrailija
        DSL22 kirjoitti:

        Vuokrasin kesällä tämän firman kautta auton, aiemmin olin aina käyttänyt Autoeuropea, jonka kanssa minulla ei ole koskaan ollut ongelmia. Pahan virheen tein.

        Auto tuli Avikselta, mikä on jo iso miinus. Surkea palvelu jne. Auto oli lommoilla, vanha ja siitä puuttui jopa eturekisterikilpi. Palautimme auton ajoissa, tankki täynnä, mut kas kummaa, kortiltani veloitettiin 375e jälkikäteen. Reklamoin, tuli vastaus että kuukauden sisällä vastaavat. Tietenkään mitään ei kuulunut eautovuokraamolta ja jouduin ottamaan uudestaan yhteyttä. 4 kuukautta vuokraamisen jälkeen sain vihdoin koko summan takaisin. Todellista kusetusta koko ajan ja palvelu on oikeasti aivan hirveetä.

        Suosittelen lämpimästi Autoeuropea, eautovuokraamo on pelkkää huijausta.

        Sinä olisit saanut ihan saman auton jos olisit ottanut sen Avikselta suoraan.Jos haluat Avista vältää niin eautovuokraamon sivulta näkyy minkä firman auto kyseinen on. Miksi sitten otit aviksen auton?


      • eAutovuokraamo=valhe

        Juuri näin, mitä moni täällä kirjoittaa.
        Todella suurta huijausta - eAutovuokraamo.

        Olen vuokrannut auton melkein 10:ssä eri maassa.
        Olen tarkka ja varovainen sopimusten kanssa.
        Koskaan ei ole ollut ongelmia minkään firman kanssa.
        eAutovuokraamo olio ensimmäinen, jossa tuli ongelma. Suoranaista kusetusta se saakelin polttoainemaksu, 110eur / tankillinen, eikä kukaan maininnut siitä sanaakaan, ainakaan selvällä englannin kielellä.

        Varokaa siis todella. Kusetusta on ja sillä selvä.


    • aikaisemminkin eauto

      eautovuokraamo eli operaattorina brittiläinen Travel Jigsaw oli positiivinen yllätys. Netissä otin Dodge charger tai vastaava 23 e/vrk kymmeneksi päiväksi ja auton vuokraamo (Dollar car miamissa) antoikin julmetun ison Ford Tauruksen.

      Tietenkin vuokraamon tiskissä yrittivät myydä henkilövakuutuksia yms mutta otettiin vain tietulleja varten n. 50 dollaria maksanut E-pass. Ei tullut säästöä, mutta sai ajaa tullien läpi suoraan.

      Kieltämättä noin edulliseksi yllätyin myös kun tuli suomenkieliset vuokrausehdot sähköpostiin.

      • dissapointed

        Vuokrasin matkalleni eautovuokraamon kautta auton . Kyseisenä aamuna lähdin hakemaan autoa JFK:n lentokentältä ja yllätykseksemme koko lentokenttä oli suljettu ja tiet oli kaikki täynnä lunta. Eli kyseinen autonvuokrauspaikka budget JFK oli kiinni. Emme saaneet autoamme. Saimme automme seuraavana päivänä ilta kahdeksan aikaan eli 34tuntia myöhässä.
        Pyysimme Budgetilta rahaa takaisin menetetyiltä 34 tunnilta, he sanoivat että ottakaa yhteyttä eautovuokraamoon koska sieltä heidän rahansa tulee ja siellä olemme tehneet varauksen.
        Soitimme Jenkeistä eautovuokraamon asiakas palvelu numeroon, joka sekin maksoi maltaita. Vastaus oli että pyytäkää omalta vakuutusyhtiöltänne rahaa takaisin että he eivät voi antaa mitään takaisin.
        Soitin omaan vakuutusyhtiööni ja siellä sanotaan ottamaan yhteys siihen firmaan josta varaus on tehty eli eautovuokraamooon.
        Meille tuli ihan tarpeeksi kuluja itsellemme turhasta taksimatkasta lentokentälle autoa hakemaan ja puhelinkuluista asiakaspalvelunumeroon joka ei auttanut yhtään. En vuokraa enään eautovuokraamolta yhtään autoa.


      • Eautovuokraamo VARO!

        Ja veloittavat luottokortiltasi ylimääräisen polttoainemaksun, jota et ole tainnut huomata!
        Olen vuokrannut paljon autoja ulkomailla ja eautovuokraamo on ainoa firma, jossa minua on petetty.
        t. Esa N.


    • HeceR

      Otin viime kesänä Avikselta auton Manhattanilta. Olin varannut etukäteen Suomesta käsin ja homma toimi hyvin. auto oli 2 vko vanha Impala, palvelu oli hyvää ja hinta halvempi kuin esim. Dollarilla. Tiskin takaa saatiin kertta, jossa oli neuvottu helppo tie Manhattanilta eri suuntiin. Palautusaika saatiin muutaman tunnin myöhemmäksi ilman eri neuvotteluja ja maksuja. Erittäin toimivaa palvelua ja jo varaamisen yhteydessä sai selkeällä suomen kielellä kysellä asioita.

      Se, että osaa englantia suhteellisen sujuvasti, ei todellakaan tarkoita, että vakuutusehtojen lakitekstistä pystyisi ymmärtämään kaikkea. Siksi suomenkielinin palvelu on paljon helpompaa.

    • Welcome to Miami

      Ei todella kannata e-autovuokraamoa käyttää. Sovitun vuokrahinnan päälle täräytettiin Miamissa todellinen ryöstöveloitus kahdesta lasten korokeistuimesta vuokrahinnan päälle.

      Hinta oli todella posketon 200 €/viikkoa. Huomiotavaa että koko auton vuokra oli 400 € ja näiden korokeistuimien hinta paikallisessa kaupassa oli vain muutamia kymmeniä dollareita.

      Uskomatonta vedätystä, e-autovuokraamoa asia ei kiinnostanut lainkaan vaan sälyttivät syyn täysin asiakkaalle.

    • ville123turku

      HUIJARIFIRMA! Hävisin 110 euroa niille kusipäille. Varauksessa lukee, että kaikki on maksettu. Sitten Espanjan pyydettiin nimi johonkin lappuun ja henkilökunnasta kukaan ei osannut englantia, kun kysyin, onko tämä 110 euroa joku takuumaksu vai mikä se on.
      Kun palautin auton, ilmoittivat, että voi voi, se 110 euroa oli polttoainemaksu ja sitä ei saa takaisin. Auton olisi saanut palauttaa tankki tyhjänä.
      Täysin siis vastoin normaalia vutonvuokraustoimintatapaa.
      TÄYTTÄ HUIJAUSTA eautovuokraamo.
      VAROKAA SITÄ.

    • Turhaa poraamista

      Ihme nurinaa ihmisiltä. Jos joku lastenistuin maksaa 200e/viikko, niin mikä pakko se on vuokraamosta ottaa, olisit ostanut kaupasta sen. Toisaalta sehän on sen vuokraamon hinta, mistä auton hait, jos pyytävät tuollaista hintaa, miten eautovuokraamo siihen liittyy. Etkä tietenkään etukäteen ollut varannut istuimia vaan oletit niiden kuuluvan hintaan, missähän autovuokraamossa ne muka hintaan kuuluu.

      Ja polttoainemaksukin on turhaa nurinaa, jos ei sen vertaa osaa ottaa selvää tiskillä (paikallisessa autovuokraamossa niin voi voi.)

      Itse vuokrasin 2 viikoksi auton Miamista, auto tuli Alamolta, joka veloitti lisäksi vain 60 dollaria, kun palautin auton tankkityhjänä, kertoivat kyllä tiskillä, että sen veloittavat, jos tankki on palauttaessa tyhjä. Mielelläni palautin auton tankki tyhjänä, niin ei tarvinnut etsiä asemaa kiireessä aamulla, lentokentälle mennessä ja sainhan ajaa sillä kuitenkin sen tankillisen, kun autossa on tankki täynnä vuokrattaessa.

      Ja mitä tulee tuohon autoin malliin, niin onko joku muka joskus saanut sen auton joka kuvassa tai ilmoituksessa mainitaan, ainahan se on se "tai vastaava" auto. Alamolla oli rivittäin autoja, joista sai valita mieleisensä. Eautovuokraamo oli vaan paljon halvempi, kuin että olisi ottanut Alamolta suoraan.

    • 2 kokemusta e autovuokraamosta, molemmat arvosanaltaan 10
      Teimme kuukauden mittaisen usan roadtripin, ja vuokrasimme 2 eri autoa eautovuokraamon kautta (koska kävimme välissä risteilyllä)
      Eka oli dollarilta, ei mitn ongelmia.
      Toinen oli nationalilta, jonka kanssa ainoa ongelma oli kun piti maksaa tiskillä takuusumma, niin jostain kumman syystä heidän kone ei hyväksynyt luottokorrttiamme, vaikka se toimi koko loman muuten moitteitta. mutta tästäkin selvittiin käteisellä.
      Eautovuokraamon palvelu oli todellakin vertaansa vailla, kyselin monesti vakuutuksista, jättömaksuista jne. Heidän virkailija jopa oma aloitteisesti tarkasti hintatason, kun soitin muuten vaan heille vakuutuksista jne.
      Olin siis tehnyt varauksen ja maksanut sen jo ajat sitten, ja nyt kun virkailija tarkasti sen niin se sattuikin olemaan halvempi kuin maksamani, joten he _omaaloitteisesti_ korjasivat summan päivän tasolle.
      Vielä kerran kiitos, saimme helposti suomen kielistä, asiantuntevaa palvelua iilman moitteen sijaa.

    • vuokraus tulossa

      Itse hiukan selailin näitä vuokrausfirmoja ja näyttää olevan aika epämääräisiä nämä välitysfirmat. Heidän kotisivut ovat täynnä tekstiä jossa pahoja virheitä ja mitä ihmeellisimpiä pykäliä. Löysin jopa "elephant car hire" jolla ei ole edesä sähköpostia olemassa sivuillaan. Saattaa olla koko firma vaan huijausta.

      eautovuokraamo tuntui hyvältä, mutta lukemani pohdalta täytyy varautua hiukan sotimaan jos sen kautta aikoo jotain ottaa. Halpaautovuokraamo.fi tarjoo myös edullisesti autoja, tosta täytyy hiukan selvittää.

    • _uuno

      Taitaa nykyään lähes kaikki autonvuokrausfirmat huijata polttoainelaskutuksessa. Pakotetaan maksamaan täydestä tankista polttoainetta ja sanotaan, että voi palauttaa tyhjällä tankilla. Ei varmaan kukaan pysty sitä tankkia ihan tyhjäksi ajamaan, vaan siihen aina jää vähintään 10 litraa. Lisäksi laskutetaan ylihintaa polttoaineesta, viimeksi $4 gallonalta. Vuokrauskerrasta tulee siis ylihintaa joka kerran vähintään $20 ($10 ylihintaisesta polttoaineesta ja $10 käyttämättömästä polttoineesta).

      He myös yrittävät väkisin myydä ylimääräisiä vakuutuksia ja muita maksuja. Viimeksi yrittivät myydä avaintenhäviämisvakuutuksen ja tietullipassin. Yrittivät väittää, että on pakko ajaa tietullitietä, vaikka oli mahdollista myös mennä muualta.

      • Avis / Hertz

        Jaa-a, eipä oo koskaan ollu tollasia ongelmia Avis/Hertz kanssa USA:ssa. Mä teen varauksen heidän kotisivuillaan, johon kuuluu aina ne vakuutukset mitä perusturisti tarvitsee. Lisävakuutuksia joskus tarjotaan autoa noudettaessa, mut niistä on helppo kieltäytyä. Miksi se tankillinen bensaa palvelu edes kannattaa ottaa? USA:ssa on pilvin pimein huoltoasemia jotka on auki 24/7.
        Avis Florida autoissa muuten oli SunPass tunnistimet valmiina ilman avausmaksua. Eipä tarvinnu välittää tietulleista, kun vaan ajo läpi automaattikaistaa pitkin. Avis sit laskutti jälkikäteen luottokorttia tietullin 2,50 USD per päivä, vain niiltä päiviltä kun oli ohittanu tietulliaseman.


      • _uuno
        Avis / Hertz kirjoitti:

        Jaa-a, eipä oo koskaan ollu tollasia ongelmia Avis/Hertz kanssa USA:ssa. Mä teen varauksen heidän kotisivuillaan, johon kuuluu aina ne vakuutukset mitä perusturisti tarvitsee. Lisävakuutuksia joskus tarjotaan autoa noudettaessa, mut niistä on helppo kieltäytyä. Miksi se tankillinen bensaa palvelu edes kannattaa ottaa? USA:ssa on pilvin pimein huoltoasemia jotka on auki 24/7.
        Avis Florida autoissa muuten oli SunPass tunnistimet valmiina ilman avausmaksua. Eipä tarvinnu välittää tietulleista, kun vaan ajo läpi automaattikaistaa pitkin. Avis sit laskutti jälkikäteen luottokorttia tietullin 2,50 USD per päivä, vain niiltä päiviltä kun oli ohittanu tietulliaseman.

        > Miksi se tankillinen bensaa palvelu edes kannattaa ottaa?

        No kun muuta vaihtoehtoa ei edes anneta.

        > Eipä tarvinnu välittää tietulleista, kun vaan ajo läpi automaattikaistaa pitkin.
        > Avis sit laskutti jälkikäteen luottokorttia tietullin 2,50 USD per päivä, vain niiltä
        > päiviltä kun oli ohittanu tietulliaseman.

        No Dollar Denverissä uhkasi laskuttaa sakon, joka tulee tietullien ylityksestä (olisko ollut $50) $25. Oli kova homma huonolla englannin kielellä yrittää selittää ettei halua ajaa tullitietä. Tyttö kun väitti, ettei muuta reittiä pääse pois lentokentältä. Onneksi sitten se pyysi pomonsa siihen ja sen kanssa sain sovittua etten aja tullitietä ja se oikein neuvoi reitin miten sen voi välttää.


      • Täytyy nyt sen verran ottaa kantaa tähän asiaan, että siinä paperissa, jonka allekirjoitat, lukee varmasti ne asiat, joista maksat. Ymmärrän ja itsellekin on käynyt niin, että olen maksanut turhasta. Lentomatkasta väsyneenä, kun saapuu hakemaan autoa, ei ole järin innokas muuhun kuin pääsemään matkaan. Siinä paperissa kuitenkin sanotaan selvästi, mikä on se summa, jonka maksat palauttaessasi autoa. Itse maksoin kerran sopimuksen mukaisen tankillisen bensaa, vaikka olin juuri tankannut auton täyteen. Vastaanottaja kertoi, että turhaan tankkasit, hän joutuu veloittamaan sen kuitenkin. Siitä selvittiin naurulla, kun kerroin bensan olevan sen verran halpaa, että tankkasin siitä ilosta. Maksu tietysti meni.
        Nyt kun tulin tänne, niin sopimus oli tietokonemuodossa ruudulla ja virkailija kovalla vauhdilla meni sopimusta eteenpäin ruutu kerralla ja lopulta tulostettiin paperi, jossa oli sitten se loppusumma maksettavaksi autoa palautettaessa. Siihen oli lipsahtanut huomaamattani yksi ylimääräinen vakuutus (sen bensatankillisen lisäksi), jonka tietenkin sai peruttua, ennen kuin lopullinen paperi annettiin käteen. Se maksuun tulevan tankillisen hinta on tietenkin kalliimpi, kuin huoltoasemahinnat matkan varrella, mutta ei se minun mielestäni huijausta ole. Senhän tiedät etukäteen allekirjoittaessasi sen paperin.
        Tietullista sen verran, että voit aina ajaa tullitietä ilman passeja ja maksaa aina sen muutaman kolikon tarkastusportilla. Valmiiksi maksettu passi tarkoittaa ainoastaan sitä, ettei tarvitse pysähtyä tarkastuspisteellä vaan voi ajaa suoraan läpi passikaistaa pitkin. Itse olen aina maksanut paikan päällä, sehän tuo mielenkiintoa koko hommaan, kun kiire ei ole.
        Aamulla jatkan matkaa täällä Teksasissa Meksikon lahden rannalla Surfside Beachiltä Galvestonin suuntaan rantatietä seuraten. Siinä on tulli matkalla, joten navista ruksi pois kohdasta "vältä tietulleja" ja maksetaan tullikopilla, mitä pyydetään ja sitten taas ruksi takaisin.


      • _uuno
        JukkSa kirjoitti:

        Täytyy nyt sen verran ottaa kantaa tähän asiaan, että siinä paperissa, jonka allekirjoitat, lukee varmasti ne asiat, joista maksat. Ymmärrän ja itsellekin on käynyt niin, että olen maksanut turhasta. Lentomatkasta väsyneenä, kun saapuu hakemaan autoa, ei ole järin innokas muuhun kuin pääsemään matkaan. Siinä paperissa kuitenkin sanotaan selvästi, mikä on se summa, jonka maksat palauttaessasi autoa. Itse maksoin kerran sopimuksen mukaisen tankillisen bensaa, vaikka olin juuri tankannut auton täyteen. Vastaanottaja kertoi, että turhaan tankkasit, hän joutuu veloittamaan sen kuitenkin. Siitä selvittiin naurulla, kun kerroin bensan olevan sen verran halpaa, että tankkasin siitä ilosta. Maksu tietysti meni.
        Nyt kun tulin tänne, niin sopimus oli tietokonemuodossa ruudulla ja virkailija kovalla vauhdilla meni sopimusta eteenpäin ruutu kerralla ja lopulta tulostettiin paperi, jossa oli sitten se loppusumma maksettavaksi autoa palautettaessa. Siihen oli lipsahtanut huomaamattani yksi ylimääräinen vakuutus (sen bensatankillisen lisäksi), jonka tietenkin sai peruttua, ennen kuin lopullinen paperi annettiin käteen. Se maksuun tulevan tankillisen hinta on tietenkin kalliimpi, kuin huoltoasemahinnat matkan varrella, mutta ei se minun mielestäni huijausta ole. Senhän tiedät etukäteen allekirjoittaessasi sen paperin.
        Tietullista sen verran, että voit aina ajaa tullitietä ilman passeja ja maksaa aina sen muutaman kolikon tarkastusportilla. Valmiiksi maksettu passi tarkoittaa ainoastaan sitä, ettei tarvitse pysähtyä tarkastuspisteellä vaan voi ajaa suoraan läpi passikaistaa pitkin. Itse olen aina maksanut paikan päällä, sehän tuo mielenkiintoa koko hommaan, kun kiire ei ole.
        Aamulla jatkan matkaa täällä Teksasissa Meksikon lahden rannalla Surfside Beachiltä Galvestonin suuntaan rantatietä seuraten. Siinä on tulli matkalla, joten navista ruksi pois kohdasta "vältä tietulleja" ja maksetaan tullikopilla, mitä pyydetään ja sitten taas ruksi takaisin.

        Joo lukeehan ne kaikki paperissa ja näyttävät myös ruudulla mistä maksut tulee. Kritisoin tässä oikeastaan sitä, että vaikka auto on maksettu etukäteen, niin sitten kun tulee hakemaan autoa laitetaan automaattisesti lisämaksuja ja pidetään jotenkin itsestään selvyytenä, että ne kannattaa ottaa, ja niiden poistoa joutuu pyytämään erikseen.

        Se olisikin helpointa maksaa tullimaksu aina kopilla, mutta Denverin tullitieltä on poistettu maksukopit ja maksu pitää maksaa nykyään etukäteen tai näin ainakin minulle kerrottiin.

        Siellä näyttää olevan hieno ranta, aurinko paistaa ja lämmintä, tarkeneeko meressä vielä uida? Hyvää automatkailua!


      • _uuno kirjoitti:

        Joo lukeehan ne kaikki paperissa ja näyttävät myös ruudulla mistä maksut tulee. Kritisoin tässä oikeastaan sitä, että vaikka auto on maksettu etukäteen, niin sitten kun tulee hakemaan autoa laitetaan automaattisesti lisämaksuja ja pidetään jotenkin itsestään selvyytenä, että ne kannattaa ottaa, ja niiden poistoa joutuu pyytämään erikseen.

        Se olisikin helpointa maksaa tullimaksu aina kopilla, mutta Denverin tullitieltä on poistettu maksukopit ja maksu pitää maksaa nykyään etukäteen tai näin ainakin minulle kerrottiin.

        Siellä näyttää olevan hieno ranta, aurinko paistaa ja lämmintä, tarkeneeko meressä vielä uida? Hyvää automatkailua!

        Juuri olin Denverissä edellisellä reissulla, eikä mitään tullitietä tullut meille eteen. Mutta onhan siellä, kun kartalta katsoin, se pieni pätkä kentältä kaupunkiin tai Louisvilleen. Molempiin pääsee tosin yhtä helposti tullittomiakin (sinisiä) teitä pitkin.

        Näinhän se on kuten sanoit. En itsekään jaksa siinä tilanteessa lukea rivi riviltä sitä litaniaa. Katson vaan sen loppusumman, mikä pitää maksaa autoa palautettaessa. Jos se on enemmän kuin se tankillinen (70-100 $), niin sitten haluan nähdä, mitä muka olen hyväksynyt ja poistan sen sitten.

        Eiköhän Meksikon lahti ole koko vuoden uimalämpöistä. Nyt ainakin on ollut jopa liian kuumaa edes mennä rannalle. Nyt kello on 0745 aamulla ja aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Jos nyt kävis kokeilemassa.


    • 100% Eauto

      Ihme valituksia ihmisilla... kylla varmaan alkaa päähän ottaan jos ei lue vuokraehtoja tai ota selvää mitä tulee maksaa etukäteen ja mitä paikan päällä. Itse vuokrannut Eautosta useaan otteeseen ja vaikkakin maksoin etukäteen vuokrauksen sain kylla tietoo siitä mistä minun tulee maksaa autoa noutaessa suomen kielisistä voucherista. Ei se niin pitkä ollu et ei 5min kauempaa mennyt.

      Jos ei kehtaa lukea tai ottaa selvää niin tyhmä pää saa kärsiä.. Itse itsesi olet saanut huijatuksi!

      Niin ja jos ollekirjoitat 200€ / viikko jostain sopimuksiin niin misi valitat.. itsehän suostuin siihen allekirjoittaessasi. Sama on kaikilla vuokraus firmoilla... hinnat on mitä on ja asiakas voi itse päättää mihin nimensä alle laitttaa...

    • jukka itse

      Käytin useamman kerran e-autovuokraamoa, homma toimi hyvin,mutta sitten kun oli varannut Crysler sebringin ja maksanut en saanutkaan sitä vaan töyota corollan.
      Heidän mukaansa on sama autoluokka, tasan tarkkaan ei ole.
      Vuokrafirman henkilökunnalla oli suuri tarve myydä lisämaksua vastaan isompi auto, siihen en tarttunu, mutta senkinjälkeen olen käyny useaan kertaan Floridassa,mutta autovuokrauksen olen hoitanut muiden firmojn kautta.

    • Mie too

      Huonoja kokemuksia minullakin.
      Oltiin pari vuotta sitten 6 henkisen perheen kanssa lomalla Floridassa ja soitin hyvissä ajoin ennen loman alkua Eautovuokraamoon ja kerroin että tarvitsemme auton 6 hengelle ja 6 matkalaukulle ja lupasivat että auto jonka vuoraavat vastaa toiveitani. Paikalle päästyäni Alamon tiskilla virkailija kysyi että montako teitä on, näytin ryhmämme ja virkailija hymähti että mainaatteko mahtua autoon? Hän vei meidät katsomaan autoa ja kyllä, autoon mahtui juuri ja juuri 6 hlöä ja yksi matkalaukku!! Soitin Eautovuokraamoon ja he kehoittivat vuokraamaan isomman auto ja loman jälkeen reklamoimaan heille, maksavat kyllä erotuksen. Näin tein, lopputulemana auton vuokraus maksoi minulle 960$ ylimääräistä! Jälkeenpäin syyttivät minua että miksi otin isomman auton. Arvatkaapa otanko enää koskaa autoa ko vuokraamon kautta.

    • auto Floridaan

      Mihin nykypäivänä tarttee oikeesti soitella ku sen auton oisi ite voinu valita ja varata helposti muutamassa minuutissa netistä. Siel ne on kerrottu selkeesti kuinka monta matkustajaa, kuinka monta ja kokosta laukkua kyytiin mahtuu. 6 hengen porukalle tarvitaan jo iso SUV. Olet kuitenkin saanut eautovuokraamolta varausvahvistuksen, jota et sitten viittiny tarkistaa et onko valittu auto sopiva teidän porukalle.
      Katoin et Aviksen omilta sivuilta 8 hengen Chevy Suburdan maksais viikoksi Miamiin 427 euroa sisältäen tarpeelliset vakuutukset ja 0 euron omavastuulla.

      • eAutovuokraamo Spain

        Huijarifirma.
        Vuokrattiin auto Espanjassa, Eautovuokraamo oli valintamme, koska se oli halvin.
        Näköjään täyttä huijausta.
        Kun palautimme auton tankki täytettynä, kuten yleinen tapa autonvuokrauksessa on, virkailija sanoi, että kiitos, mutta ei olisi tarvinnut täyttää.
        Hän näytti sopimuksen kakkossivulta minimaalista tekstiä, jossa lukee huonolla englanninkielellä, että "älä unohda jättää tankkia täyttämättä".
        Veloittivat nimittäin 110 eur ylimääräistä siitä, että olisivat itse täyttäneet tankin.
        Itse luulin vuokratessa, että 110 eur oli takuumaksu, jos jotain sattuu. Kysyinkin sit silloin virkailijalta, mutta ei osannut vastata yksikertaiseen englanninkieliseen kysymykseen, levitteli vain käsiään.
        Kaiken lisäksi varauksessani luki suurin kirjaimin "FULLY PAID" ja silti ryöstivät tuon 110 euroa lisää luottokortilta.

        Soitin heti kaverilleni, joka myös vuokrasi samalla viikolla auton samasta paikasta. Hän ei edes ollut huomannut kyseistä 110 euroa, mutta totesi, että piru vie, onhan ne sen häneltäkin veloittaneet!

        Suomessa olisin riitauttanut asian, mutta käsiä levittelevien pepejen kanssa meni hermot, kun kukaan ei tajunnut siinä kohdassa sanaakaan englantia tietenkään.

        eAutovuokraamo - Never again!


      • Typeryydestä maksaa
        eAutovuokraamo Spain kirjoitti:

        Huijarifirma.
        Vuokrattiin auto Espanjassa, Eautovuokraamo oli valintamme, koska se oli halvin.
        Näköjään täyttä huijausta.
        Kun palautimme auton tankki täytettynä, kuten yleinen tapa autonvuokrauksessa on, virkailija sanoi, että kiitos, mutta ei olisi tarvinnut täyttää.
        Hän näytti sopimuksen kakkossivulta minimaalista tekstiä, jossa lukee huonolla englanninkielellä, että "älä unohda jättää tankkia täyttämättä".
        Veloittivat nimittäin 110 eur ylimääräistä siitä, että olisivat itse täyttäneet tankin.
        Itse luulin vuokratessa, että 110 eur oli takuumaksu, jos jotain sattuu. Kysyinkin sit silloin virkailijalta, mutta ei osannut vastata yksikertaiseen englanninkieliseen kysymykseen, levitteli vain käsiään.
        Kaiken lisäksi varauksessani luki suurin kirjaimin "FULLY PAID" ja silti ryöstivät tuon 110 euroa lisää luottokortilta.

        Soitin heti kaverilleni, joka myös vuokrasi samalla viikolla auton samasta paikasta. Hän ei edes ollut huomannut kyseistä 110 euroa, mutta totesi, että piru vie, onhan ne sen häneltäkin veloittaneet!

        Suomessa olisin riitauttanut asian, mutta käsiä levittelevien pepejen kanssa meni hermot, kun kukaan ei tajunnut siinä kohdassa sanaakaan englantia tietenkään.

        eAutovuokraamo - Never again!

        Miten sinua huijattiin. Eikö sinun nimesi löydy sopimuksen alta ja siinä sanotaan, että palautettaessa veloitetaan tuo 110 euroa bensasta, joten älä turhaan tankkaa.
        Yleinen tapa ei suinkaan ole, että auto palautetaan tankki täynnä, mutta kaiken tuon voit varmasti lukea siitä paperista, jonka joudut allekirjoittamaan ennen avainten saantia.
        Se on sitten toinen asia, jos et ymmärrä lukemaasi tai et viitsi vaivautua. Turha kuitenkin syyttää vuokraajaa omista mokista. Olisit nyt ihmeessä riitauttanut asian, olisivat lakimiehet saaneet helpolla rahaa ja sinä olisit ollut taas maksaja.


      • pp
        Typeryydestä maksaa kirjoitti:

        Miten sinua huijattiin. Eikö sinun nimesi löydy sopimuksen alta ja siinä sanotaan, että palautettaessa veloitetaan tuo 110 euroa bensasta, joten älä turhaan tankkaa.
        Yleinen tapa ei suinkaan ole, että auto palautetaan tankki täynnä, mutta kaiken tuon voit varmasti lukea siitä paperista, jonka joudut allekirjoittamaan ennen avainten saantia.
        Se on sitten toinen asia, jos et ymmärrä lukemaasi tai et viitsi vaivautua. Turha kuitenkin syyttää vuokraajaa omista mokista. Olisit nyt ihmeessä riitauttanut asian, olisivat lakimiehet saaneet helpolla rahaa ja sinä olisit ollut taas maksaja.

        Huhhuh.. 90% näistä haukuista ei liity mitenkään eautovuokraamoon, vaan paikallisiin firmoihin, käytäntöihin ja omaan typeryyteen. Joo, itsekin tuon 110e joutunut kerran maksamaan. Tästä saa haukut paikallinen GoldCar, joka saa näin autonsa näyttämään halvemmilta - kannattaako valita halvin, jollei ymmärrä edes ehtoja?

        Eautovuokraamolle isosti pisteitä, kaikki mennyt aina putkeen. Kunhan muistatte, että välittäjä ja vuokraamo on eri asioita. Myös vuokraamon kanssa pitää olla skarppina ja ymmärtää paperit, jotka allekirjoittaa. Ei Siwaaka
        an syytetä siitä jos korppukinkku maistuu natriumglutamaatille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe