Pro Psykiatria

TAT

Tässäpä minun ensimmäinen muisteloni. Haukut ja muunlaiset kommentit käyvät vaivanpalkasta ihan hyvin, kiitos!

----------------------------------------

Olin taas kroonisessa kiimassa, kuten aina kesätöissä vierailla paikkakunnilla. Jollakin tavalla se irrallisuus ja arkirutiinien puuttuminen sai minut aina tuntemaan itseni erityisen vapaaksi ja silloin mielessäni pyöri seksi, koko valveillaoloajan ja unissa. Ai jumalauta, että minä halusin naista! Halusin tuntea sen makeansuolaisen tuoksun, jonka aistii kiihottuneen kostean pillun odottaessa sykkivänä vakoa hierovan kalun uppoamista syvemmälle; halusin tuntea kullini uppoavan naiseen ja sen ihanan puristuksen, jonka aistii vain ensimmäisellä työnnöllä. Aah, punaiset huulet kullini ympärillä ja kielen pieni pilkahdus alapuolella sen ahmiessa lihaani syvemmälle. Ei perkele, tämä alkoi todella häiritä töitäni.

Mä olin kiinnittänyt huomiota Mariin heti ensimmäisenä päivänä palaverissa kun kesäkandit saapuivat. Muistan miten katselin ahmien näitä ikäisiäni naisia. Siinä niitä nyt sitten oli, nuoria naisia samassa kokustilassa kanssani. Riisuin jokaisen kesävaatteistaan mielessäni moneen kertaan, niinkuin aina teen, automaattisesti. Valkoinen takki ja naisen vartalo oli aina saanut minut hiukan heikoksi, se korosti takapuolta mukavalla tavalla ja minähän olin peppumies, jos kuka. Näissä ei ollut valittamista, uhhuh! Olivathan he naisia kaikki ja kaikella kunnioituksella vanhempia hoitajia, vakilääkäreitä ja muuta henkilökuntaa kohtaan, taivas tähänastiseen silmänruokaan verrattuna. Mari oli ollut kuitenkin heti eniten makuuni. Pieni nainen, pyöreäpeppuinen ja sillä tavalla kiinteä ja jänteväliikkeinen, että se kavalsi pitkän tanssiharrastuksen. Muut kandit viihtyivät keskenään, mutta Mari oli selvästi kiinnostunut myös muista ihmisistä. Hän oli puhelias ja sosiaalinen ja hänen silmissään oli sellainen hyväntahtoinen ja virkeä pilke, jonka mielessäni liitin älykkyyteen. Olin huomannut kaluni reagoivan Marin liikkeisiin ja eleisiin sillä pienellä alavatsaan laajenevalla kutituksella, joka kertoi minulle, että olin todellakin elänyt ilman seksiä taas aivan liian pikään. Tarkempana indikaattorina kaluni oli kyllä huono, sillä se oli jo pitkään reagoinut kehen hyvänsä naiseen. Minun ei ollut tarvinnutkaan miettiä kahta kertaa, kun Mari kahvitunnin jälkeen oli kysynyt lähdenkö heidän kanssaan oluelle. He halusivat tutustua paikkakuntaan ja muihin akateemisiin kesäsijaisiin, jälkimmäinen tarkoitti täällä vain minua. Olin onnitellut itseäni naisvaltaisen alan valinnasta, jälleen kerran.

Se olikin hauska ilta, Marin kanssa. Muiden kanssa en juuri tullut juttuun, pidin heitä hiukan pinnallisina ja ylimielisinä ja he minua varmaan outona mustiin pukeutuvana ihmismielen ronkkijana. Marin kanssa löysimme yhteisen sävelen heti. Keskustelimme kaikesta maan ja taivaan välillä ja jäimme istumaan vielä muiden lähtiessä taksilla sairaalalle kesäkoppeihinsa. Marissa oli haastetta, hän oli älykäs ja oivaltava ja keskustelumme sai myös kiimani taka-alalle. Tähän taisi vaikuttaa myös Marin vasemmassa nimettömässä kimmeltävä sormus. Se pirulainen oli kihloissa ja minä olin kuitenkin kohtuullisen herrasmies. Ollaan siten platonisia ja älyllisiä, ajattelin. Mari on mukava, hauska ja älykäs nainen, jonka seurassa viihdyin ja jonka kanssa keskusteleminen oli nautinto.

Seuraavina viikkoina vietimme paljon aikaa yhdessä, minun soluasunnossani osastorakennuksen katolla ja suurella aurinkoisella kattoterassille, jonne aurinko paistoi iltaan asti. Joimme kahvia ja viiniä, väittelimme, puhuimme asioita halki elämästä ja työstä, sairaalasta ja ihmisistä. Kaikenlaisista jutuista. Naisen tuskani oli krooninen, eikä sitä pitkäksi aikaa helpottanut se, että yksi ystäväni kävi juhannuksena luonani. Puutteessa kun molemmat olimme, olin löytänyt itseni hänen takaansa puristamassa kourillani lantioita, genitaalit vastakkain. Marin kanssa olin yrittänyt hillitä himoani vaikka se vaikeaa olikin, sillä meistä alkoi tulla oikeasti läheisiä.

Nyt me istuimme kuitenkin huoneessani, pöydän ääressa vastakkain ja väittelimme psykiatrian nykytilasta ja systeemiteorioista. Pöydän alla sääreni oli tiukasti puristuksissa Marin jalkojen välissä. Aika ajoin ote höltyi ja pieni paljas jalkaterä hiveli säärtäni ylöspäin, kevyesti ja perkeleellisen kiihottavasti. Yritin vastata kosketuksiin parhaani mukaan. Housuissani oli ahdasta, kyrpäni seisoi kiduttavasti sykkien, niinkuin se oli tehnyt jo monta iltaa peräkkäin ja keskityin aistimaan kaikki nuo kiihottavat pienet kosketukset. Vähitellen välillemme kasvanut seksuaalinen jännite oli alkanut ottaa muotoaan tässä jalkapelissä, ensin ikäänkuin vahingossa, vähitellen yhä avoimemmin. Sanaakaan asiasta emme olleet puhuneet, mehän puhuimme tiukkaa asiaa ja Marihan oli kihloissa. Seksi välillämme tapahtui ilta ilalta avoimemmin pöydän alla. Tällä hetkellä se alkoi olla jo aikamoista pornoa. Mari osasi saada minut todella kuumaksi noilla jaloillaan ja minulle alkoi olla selvää, että jää on rikottava, oli Mari kihloissa tai ei. En minä, hitto soikoon, niin herrasmies ole. En ollut uskonut, että näin pienillä eleillä ja kiduttavan hitailla soidinmenoilla voi saada minut näin kuumaksi.

Ajattelin avata tässä pöydänalaisessa lähitaistelussa kokonaan uuden rintaman, syteen tai saveen. Kaluni nytkähti ajatukselle hyväksyvästi. Kohotin oikeaa jalkaani Marin säärien välissä ja hivelin varpaillani Marin säärtä, ylöspäin kohti polvia ja hitaasti eteenpäin, reisien väliin. Tunsin miten Mari avasi reitin levittäen reisiään niin paljon kuin lyhyt kukallinen kesämekko antoi myöten samalla kun selitti minulle litiumin vaikutusmekanismia kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä. Ujutin jalkaani hitaasti pidemmälle, kunnes tunsin Marin säärien puristuvan tiukasti jalkani ympärille. Marin puhe kävi katkonaisemmaksi ja huomasin hänen poskilleen kohoavan punan. Hän laski kahvikuppinsa pöydälle ja pudotti toisen kätensä pöydän alle, missä se puristi jalkaani tiukemmin reisien väliin. Itse koetin varpaillani tavoittaa maalin. Perille päästyäni Marin lause katkesi kevyeen äännähdykseen ja hän puristi jalkojaan tiukemmin yhteen. Tämä äkkinäinen strategianmuutokseni tuntui yllättävän vastapuolen, mutta uppoavan otolliseen maaperään. Jalkani tunsi lämmön noiden pehmeiden reisien välissä ja varpaani aistivat pikkuhousujen olevan kosteat juuri sieltä mistä toivoinkin. Nainen kävi selvästi ihan yhtä kuumana kuin minäkin. Huolimatta siitä, että kaluni oli liekeissä ja sykki melkein tuskallisen kovana ajattelin jatkaa pöydän yläpuolella entiseen asialliseen malliin.

Jalka edelleen Marin sylissä kysyin Marilta haluaako hän minun hakevan lisää kahvia, mihin sain nopeasti kieltävän vastauksen reisien tiukemman puristuksen kera. Minusta alkoi tuntua siltä, että tuohon lämpimään pesään, jota varpaani tutkivat, pääsee vihdoin tutustumaan joku vieläkin innokkaampi ruumiinosani. Nielaisin jännittyneenä ja nuolaisin huuliani. Aloin olla harhoissani jo, ajattelin. Tunsin suosikkimakuni, pillun, kielelläni ja veri kohisi korvissani. Tämä järkyttävä kiima on varmaan riski aivoverenkierron häiriöille, ajattelin samalla kun ääneni jostain etäältä kuului kysyvän neuroleptien osuutta lääkkeiden kokonaismyynnistä. Minä pelaan näillä säännöillä loppuun asti, puhutaan perkele asiaa, kun näillä linjoilla ollaan. Olen kulkenut jo viikkoja kiiman sumentamana, tämän minä hallitsen. Katsotaan kumman pokeri pettää ensin, ajattelin haparoiden.

Alapuolella yritin ujuttaa varpaitani varovasti Marin pikkuhousujen alle ja tunsin hävyn lämpimän pehmeyden ja vastaantulevan kosteuden. Yläpuolella Mari hengästyneenä pyysi minua toistamaan kysymykseni. ”Uhh, se on varmaan, tuota, odotas, niinku…”, nainen sopersi kunnes yhtäkkiä vapautti jalkani, nousi nopeasti ylös ja käveli pöydän toiselle puolelle. Mari tarttui tuoliini pieneksi naiseksi aika topakasti kääntäen minut puoleensa ja polvistui eteeni. Hänen kätensä tunnustelivat shortsieni läpi jalkoväliäni, jossa oli ahdasta. Pian ne etsiytyivät shortsieni vetoketjulle ja avasivat sen nopeasti. ”Mä en oikein osaa sanoa, joku lääke-esittelijä osaisi varmaan vastata tuohon paremmin”, Mari sanoi kiihtyneenä samalla kun hänen kätensä laskivat kalsareideni kaulusta ja kahmivat niiden sisältöä esille, vapauteen. Kohotin takapuoltani tuolista auttaakseni häntä ja esiin pongahtikin ei niin yllättäen 17 senttiä jäykkää penistä sinipunainen terska ylväänä kruununa. ”Luulen, että niiden myyntikäyrä on jyrkästi ylöspäin”, huokaisi Mari katsoen kyrpääni hievahtamatta pienten sormien kulkiessa tuota törkeästi seisovaa kullin vartta ylös ja alas. Marin kasvot olivat punaiset, ääni tuntui käheältä ja näin hänen kostuttavan huuliaan. Katsoin alaspäin tuota pientä naista, jonka kasvot olivat vahvojen paljaiden reisieni välissä viiden sentin päässä kalustani. Katsoin pieniä sormia punaisine kynsineen, jotka lipsuttelivat touhutipan liukastamaa esinahkaani terskan yli ja tunsin Marin kuuman hengityksen kalullani. En kyennyt enää muodostamaan selkeää ajatusta, hengitin raskaasti ja odotin vapautusta, lämmintä ja kosteaa puristusta kullini ympärillä, jonka tiesin olevan tulossa. Mari avasi huulensa ja painoi huulensa kyrpäni kärjelle. Pehmeästi puristaen ja imien hän liu’utti kaluni hitaasti, sentti sentiltä suuhunsa kielen samalla hangatessa edestakaisin terskani alapintaa. Oi jumala, ajattelin, päässäni risteilevien kipinöiden keskellä. Tästä oli tulossa vuosisadan suihinotto. Juuri noin se pitää tehdä, määrätietoisesti, lujasti ja haluten, joka puolelta suulla hyväillen. Marin pää alkoi liikkua rytmikkäästi kullini kimpussa, pää kohoili ylös ja alas vaaleat pitkät hiukset heilahdellen. Hyväilin käsilläni Main päätä ja kasvoja, tunnustelin sormilla kevyesti kuopalla olevia poskia ja nautin joka sentilläni tuosta kevyestä imusta, jota Mari tarjosi. Aina kyrpäni liukuessa ulos suusta näin sen kiiltelevän syljestä. Mari hyväili kädellään kiveksiäni, joilla valuva sylki sai aikaan värinöitä mielessäni ja liimasi karvat kiveksiä vasten. Tämä nainen todella osasi asiansa ja tiesin, että tätä ei voisi jatkua pitkään. Marin suun työstäessä kyrpäni vartta rytmikkäästi imien ja huulilla koko matkalta edestakaisin hyväillen hänen toinen kätensä kosketteli kevyesti syljestä liukkaita pallejani. Toisen käden näin hakeutuvan Marin omien jalkojen väliin. Tunsin nenässäni rakastamani pilluntuoksun, paksuna ja kiihottavana. Huoneen täytti vaimea maiskahtelu ja litinä Marin nauttiessa kullistani ajoittain ynähdellen. Minun oli pakko voihkia. Nämä kaikki aistimukset alkoivat olla minulle liikaa. Ajatus siitä, että saisin kohta toivottavasti ruiskauttaa spermani tuohon kiihottavaan pieneen suuhun sai kivekseni kihelmöimään ja vetäytymään ylemmäs. Kyrpäni seisoi kovempana kuin aikoihin ja huomasin miten nautinnonvoihkaisuni saivat Marin lisäämään tahtia. Tämä nainen rakastaa ottaa suihin, ainakin minulta, ainakin nyt, ajattelin. Työnsin vapisevat sormeni kevyesti Marin pitkien hiusten sekaan ja tunsin miten koko vartaloni jännittyi ja alkoi täristä. Marin ynähtely kävi kiihkeämäksi hänen huomatessaan miten se minuun vaikutti. Tunsin miten sylki valui pitkin kiveksiäni ja noiden kaluani pehmeästi ja tiiviisti hyväilevien huulien liike kiihtyi. Mari otti kyrpäni suuhunsa syvälle tiivistäen imuaan ja pysäytti samalla liikkeen hetkeksi. Sitten hän aloitti lyhyen, vaativan liikkeen kalullani tivistäen samalla tahtia ja alkoi määrätietoisesti pyöritellä kieltään terskani ympäri. Marin pään liike muuttui kiihkeämmäksi huulten puristuessa edelleen tiukasti kaluni suonikkaalle pinnalle. Pieni ja utelias kieli keskittyi rytmikkääseen pyörittelyyn terskani alapinnalla, juuri siinä kohtaa joka saa minut hulluksi. Vauhti kiihtyi ja aloin täristä kauttaaltaan, jouduin puristamaan tuoliani, jotta pysyisin paikallani ja kaikki tuntemukseni alkoivat tiivistyä terskaan, ja levitä sieltä hitaasti vihlovana lämpönä laajemmalle, kunnes tunsin, että enää en kykene pidättelemään, nyt se on menoa. Tavoitin Marin kiimaisen katseen alhaalta jalkojeni välistä. Kaluni tuntui laajenevan ennätysmäisiin mittoihin kunnes kaikki räjähti. Tunsin miten sykäyksittäin pumppasin spermaa tuohon kyrpääni imeytyneeseen kosteaan luolaan, joka ei hellittänyt otettaan hetkeksikään, vaikka minun oli vaikea pysyä paikallani. Mari hidasti liiketään sykäyksieni ja voihkaisujeni tahtiin ja silmiin ilmestyi kiusoitteleva pilke. Näin miten Mari joutui nielaisemaan pari kertaa, ja lysähdin rentona tuolilleni. Mari puristi huulillaan kaluani edelleen tiukasti ja lypsi lauenneestä ja hitaasti rentoutuvasta kalustani kaiken irti tiukemmin imien ja silmiini hievahtamatta tuijottaen. Lopulta hän irotti huuliensa otteen ja nuoleskeli varttani pitkin vedoin antaen lopuksi suukon terskani päähän. Olin taivaassa.

Mari jatkoi kullini hieromista ja nuoleskelua, välillä siirtyen käsittelemään kiveksiäni. Äänet, pillun- ja spermantäyteinen tuoksu ja näkymä tuosta kaluani palvovasta naisesta saivat veren taas pakkautumaan kyrpääni ja se alkoi kevyesti nytkähdellen kohota pystyyn. Laskeuduin varovasti alas lattialle ja työnsin Marin patjalleni selälleen. Suutelin tuota kiihkeää naista tiukasti kielelläni hänen suutaan tutkaillen. Tunsin suolaisen sperman maun ja haistoin sen hänen hengityksessään. Huomasin kiihottuvani ajatuksesta, että tämä nainen oli juuri kyselemättä niellyt sen mitä hänelle tarjosin ja kuljetin päätäni alaspäin naisen vatsalla samalla hänen mekkonsa nappeja aukoen. Tuoksusta tunsin olevani lähellä Maailmankaikkeuden Ydintä. Nenäni kulki Marin alavatsalla etsien kiimanhajun lähdettä, mutta tiesin kyllä mistä se löytyy. Nousin ylös pitäen käsiäni Marin pakaroiden alla, nostin ronskisti Marin peppua koholle ja vatäisin yhdellä nopealla liikkeellä Marin pikkuhousut pois. Samalla kun Mari kiepsahti ulos lyhyestä mekostaan tartuin käsilläni ulkopuolelta hänen reisiinsä ja levitin ne erilleen. Kasvoni painuivat nopeasti syntyneeseen työskentelytilaan ja kieleni upposi suoraan tuohon märkään ja kiimaiseen vakoon. Kovan ja vaativan kieleni uppoaminen kyselemättä sisään sai Marista ulos ulvahduksen. Pyöräyteltyäni kieltä pillun sisällä pari kertaa vedin sen ulos ja aloin lipoa tuota herkullista vakoa pitkin liikkein aivan alhaalta ylös, klitorikselle asti. Marin karvat kiiltelivät märkyydestä, jota sylkeni vähitellen lisäsi. Tein parhaani nuollen ja maistellen, pyydystäen pari kertaa vaosta alhaalta peppureikää kohti valuvan kosteusvanan kielelläni, äänekkäästi nauttien. Voi luoja, että minä rakastan pillun makua ja tuoksua!

Nautin naisen myskisestä mausta seisova kyrpäni lakanoita vasten hieroutuen. Mari hengitti raskaasti ja jännitti vartaloaan. Ajoittain hän kohottautui vatsalihastensa varassa katsomaan touhujani, jolloin sieppasin hänen katseensa ja pyörittelin kieltäni klitoriksen ympäri pehemeästi, samalla ynähdellen mielihyvästä. Marin oli vaikea pysyä paikallaan, hän tempoili ja heittelehti ja sain puristaa reisien ja lantion ympäri käsilläni tiukasti, että sain hänet pysymään paikallaan. Hän ei ollut sängyssä niitä hiljaisimpia naisia, huomasin yhä kiihottuneempana. Mari voihki ja ulvahteli, samalla kun kasvoni imeytyivät hänen vittuunsa. Kosteus levisi pitkin poskiani ja kiihotuin kokonaisvaltaisesta märän ja kiihkeän mirrin aistimisesta, mausta, tuoksusta, litinästä ja voihkinnasta täyteen mittaani ja jouduin kohottamaan lantiotani, etten taittaisi kyrpääni. Mari painoi syliään kasvojani vasten ja yritin väistellä liikkeitä ja kiusoitella Maria parhaani mukaan. Huudoista ja sätkimisesta päätellen onnistuin hyvin. Pitkät ja hitaat nuolaisuni koko raon mitalta yllättäen kesken kiivaan ja pehmeän klitoriksen nuoleskelun saivat hänet tärisemään ja tarttumaan hiuksiini yrittäen painaa kasvojani tiukemmin hänen pilluunsa. Puristin naista lantiosta tiukasti aloilleen ja sujautin kieleni niin syvälle sisään kuin pystyin tunnsutellen samalla emättimen samettisia seinämiä. Tämä irrotti naisestani uuden ulvahduksen.

Kohottauduin polvilleni ja asetuin Marin jalkojenväliin. Hän kohottautui ahmaisemaan sykkivän kaluni suuhunsa ja kostuttamaan sen syljellään. Asetin kumin paikalleen ja painoin Marin tiukasti takaisin patjalle asetellen samalla valmista kaluani ihastuttavan märällä vaolle. Hieroin terskallani ensin klitorista ja sitten rakoa koko mitaltaan. Mari kohotteli lantiotaan ja yritti voihkien saada kaluni sisäänsä, mutta pidin hänen lantiotaan paikallaan jatkaen kiusoittelua. Pian asetin kyrpäni reiälle ja painauduin sisään laskeutuen samalla Marin päälle käsieni varaan.

Työnsin kullini hitaasti pohjaan saakka ja nautin tuosta tutusta puristuksesta, jota olin koko kesän kaivannut. Mari voihkaisi nautinnosta. ”Voi perkele, että mä halusin sun kyrpääsi, pane minua kovaa!” hän vaatii hengästyneenä. ”Saamasi pitää, tiukkapillu, nytkö me siirryttiin työasioista tällaiseen small talkiin?”, kysyin leikkisyyttä tavoitellen ja aloin pumppaamaan hitaasti pitkin työnnöin. ”Nussi mua nyt, perkele! Mä olen ollut suhun tajuttoman kiimassa alusta saakka”, Mari kivahti. ”Mä olen istunut täällä pillu märkänä joka ilta ja odottanut, että jotain tapahtuu”. Marin pillu puristi kaluani tiukasti ja tuntui kiipeävän vastaan jokaista työntöäni. Mari oli sulkenut silmänsä ja hänen suunsa oli auki. Hän päästeli kiihottuneita voihkaisuja työntöjeni rytmissä. Äskeisestä laukeamisesta ei ollut erektiossani jälkeäkään, olin viimeinkin naimassa tätä pientä himottavaa vaaleaa naista pitkän puutteessa olon jälkeen ja oloni oli taivaallinen. Kumarruin ottamaan Marin nännin huulteni väliin ja näykin kevyesti, mikä sai hänet yhä kuumemmaksi. Tunsin miten Marin kosteus valui ja tarttui kiveksiini niiden läiskyessä rytmikkäästi Marin peppua vasten. Emme kumpikaan kestäisi pitkään, tätä naintia oli pohjustettu huolella viikkojen ajan kummankin mielessä. Kiihdytin tahtiani ja huoneen täytti huohotus, märän pillun litinä ja kivesteni läiskähtely kosteaa peppua vasten. ”Anna mulle takaapäin!”, Mari vaati äkkiä. Vetäydyin ulos ja käänsin hänet vatsalleen kosteudesta kiiltelevä kyrpä huojahdellen. Mari kohottautui nopeasti polviensa varaan ja painoi poskensa patjaa vasten.

Tässä on taivas, ajattelin. Katsoin pyöreää takamusta, jossa punoittava, turvonnut pillu kiilteli houkuttelevana pyöreiden pakaroiden välistä. Asetin käteni lantioille ja tartuin niihin tiukasti samalla ihaillen tuota maailman seksikkäintä kurvia, joka alkaa naisen lantioista ja laskeutuu kapenevan vyötärön kautta lajenevalle rintakehälle. Marin selkä kohoili hänen huohotuksensa tahdissa. Kumarruin nuolaisemaan pari kertaa Marin pillua takaapäin pitkin vedoin, mikä sai hänet hengittämään kuuluvammin. ”Nai mua!”, Mari vaati ja asetin kuninkaallisesti seisovan kullini reiälle ja painoin sen hitaasti sisään. Aloin kiihdyttämään tahtia ja vedin jokaisella työnnöllä lantiosta naista itseäni vasten. Rajusti. Tunsin itseni todelliseksi sonniksi ja mieleni täytti se järjetön kiima ja hallinnan tunne, joka tekee takaapäin naimisesta lempiasentoni. Mari uikutti ja tarjosi pyllyään koholle, pantavaksi. Kiihdytin tahtiani ja tunsin, miten lemmennesteeni kohta kuohuvat yli. Mari painoi kasvojaan patjaan tukahduttaakseen ulinaansa, joka saattoi jo häiritä naapureiden yörauhaa. Tajunnassani oli sillä hetkellä enää tuo tiukka, imevä perse, johon survoin kaluani kuin henkeni hädässä, uudestaan ja uudestaan. Marin huuto ja voihkinta yltyi ja hänen takamuksensa alkoi heittelehtiä orgasmin kourissa. Muuta en enää tarvinnut, vaan kullini räjähti ja tunsin sulautuvani tuohon maailmankaikkeuden ytimeen. Rojahdin huutaen naiseni päälle ja joku sammutti päästäni valot.

Seuraavana aamuna vaelsin mieli tyhjänä ja itseeni ja elämääni tyytyväisenä hoitokokoukseen. Istuin alas ja katsoin miten eräs kiihottava kesäkandi, sormuksitta, avasi suunsa ja puhui jotain. Sanoja en kuunnellut. Katsoin vain noita punattuja huulia, joiden välistä paksu ja samettipintainen kaluni oli eilen löytänyt osoitteen lähetykselleen ja tunsin miten housuissani alkoi värähdellen tulla ahdasta. Mielisairaalat ovat ihania paikkoja, ajattelin, ja onnittelin itseäni siitä, että kesäpestistä oli jäljellä vielä kaksi kuukautta.

13

5450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukija

      Todella ihanaa lukea, kun kirjoittaja osaa hommansa (kaikin puolin).
      Mahtava kirjotustyyli, aito, humoristinen, intohimoinen. Molemmat tarinan henkilöt myös hyviä persoonia.

      Paras kuvaus, jonka naisena olen saanut kyrvän toiminnasta ja kiiman vaikutuksista miesaivoihin.
      Tap tap tap :)

      Toivottavasti oli totta!

      • TAT

        ...ja kyllä se ihan totta on. Joitain asioita en minäkään sentään unohda (vaikka koko ajan vähemmän sellaisia asioita tuntuu olevan :).


    • Nainen

      ja jännä juttu, että minulla vähän samanlaisia kokemuksia =) ja samalta alalta.

      =)

      • TAT

        No jos sinulle on tapahtunut jotain samankaltaista niin kerro ihmeessä :). Minua ainakin kiinnostaa. Eihän sitä tiedä vaikka me olisimme vanhoja tuttuja! *räps räps ja wink wink*


    • lukea

      Hauska lukea tarinaa, missä kirjoittaja on ymmärtänyt, mistä tarinoissa... ja etenkin näissä seksitarnoissa pitäisi olla kysy.
      Näissä pitäisi luoda mielikuvia... ajatuksia... ei pelkkää mekaanista teknisten suoritteiden luetteloa.
      Luettu kertomus toimii sitä paremmin, mitä enemmän oma mielikuvitus pystyy lisäämään siihen mausteita.
      Tämä toimi näin.
      Hienoa.

    • hippopotamus

      todella hyvin kirjoitettu!

    • xyz

      Tämä oli ilo lukea (huh!=)

      • xyz

        Sen verran kävi lukeminen uumaa kuumottamaan, että piti käydä suihkun alla hiukan helpottamassa oloa =). Kiitos vielä!


      • Xyz
        xyz kirjoitti:

        Sen verran kävi lukeminen uumaa kuumottamaan, että piti käydä suihkun alla hiukan helpottamassa oloa =). Kiitos vielä!

        ..ei miestä pahenna ja niin pois päin. Sovitaanko että sinä käytät pieniä kirjaimia ja minä kirjoitan nikkini tällä tavoin Xyz, niin ei tule sekannusta.
        Tosi hyvä juttu, tuli omat opiskeluajat mieleen...


    • Jenni*

      ...kiihottava tarina. Kiitos. Toivottavasti kirjoitat lisää..;)

      • Uuuh...

        Kiihottava kuin mikä, mitäs nyt tehdään?? =)


    • hymy

      ihanaa... kirjoita ihmeessä lisää. (mahdollisimman pian tietenkin!)
      sama lukee varmaan muissakin kommenteissa, mutta niitä en malttanut lukea...;)

    • nainen.90

      Erittäin hienoa kerrontaa. Tuollainen mieslääkäri olisi mukava tavata. ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe