Ylitöissä

H.Hurja

YLITÖISSÄ

Jälleen kerran ylitöissä. Rästihommia oli kertynyt lomani aikana, ja nyt jouduin purkamaan niitä harvase ilta. Kello lähenteli jo kahdeksaa ja ulkona oli pilkkopimeää kun lopulta napsautin koneesta virrat pois ja lähdin viemään papereita Sirkan pöydälle. Sirkka oli minua reilut parikymmentä vuotta vanhempi ”vanha” rouva joka huolehtisi sitten papereiden jatkokäsittelystä.

Sirkka istui avokonttoripuolella josta oli jo sammutettu valot. Ei siis enää ketään paikalla, ajattelin. Olin siitä tyytyväinen koska hiihtelin käytäviä sukkasilleni. Puristavat kenkäni olin riisunut heti virka-ajan päätyttyä. En viitsinyt sytyttää valoja koska näyttöpäätteiden ja ovien poistumisvalojen hehkussa näki kyllä liikkua tutussa toimistossa.

Lähestyessäni Sirkan työpistettä olin kuulevinani jotain ääntä, ikään kuin hiljaista huohotusta. Koska ääni tuntui tulevan Sirkan työpisteestä etenin nyt hiljaa, täysin äänettömästi. Joku istui Sirkan paikalla oudossa asennossa katsomassa tietsikkaa. Lähemmäksi hiivittyäni huomasin kuvaruudussa kuvan nelinkontin makaavasta vanhemmasta naisesta jota nuori ”kolli” nussi takaapäin. Tietsikan valossa tunnistin istujan Sirkaksi. Hän istui tuolillaan jalat levälleen pöydän päälle nostettuna ja hame oli noussut ylös paljastaen reisisukkien yläpuolella olevan paljaan ihon. Sirkan käsi touhusi jotain hänen jalkojensa välissä. Hitto… tuo ”vanha” rouvahan katseli pornokuvaa ja masturboi. Kaikkihan sitä joskus tekee, mutta että Sirkka, siveellisyyden perikuva, ja vielä työpaikalla??? Kyrpäni pamahti pullottamaan housuissani ja mietin hetken pitäisikö minun tulla myöhemmin uudestaan, mutta sen sijaan laskinkin paperit maahan ja kaivoin oman kyrpäni esille alkaen varovasti runkkaamaan itseäni.

Tilanne oli oudon kiihottava. Sirkka tyydytti itseään omassa työpisteessään tietämättä että minä runkkasin samalla katsellen hänen touhuaan. Kaikesta päätellen hän oli niin hurmiossa ettei tajunnut minun seisovan vain muutaman metrin päässä. En tiedä kuuliko hän jotain, vai oliko kyseessä naisen vaisto, mutta äkkiä hän kuitenkin kääntyi katsomaan minua kohti. Tajuttuaan ettei ollutkaan yksin hän yritti äkkiä korjata asentoaan siveellisemmäksi, ja oli samalla pudota tuolistaan.

Peläten, että leikki loppuisi tähän astuin nopeasti hänen luokseen kova kyrpä edelleen kourassani ja pyysin häntä jatkamaan. Samalla tartuin hänen käteensä ja vein sen kyrvälleni, jota hän alkoikin ikään kuin vaistonvaraisesti hieromaan. Annoin hänelle aikaa rauhoittua ja vähän aikaa hän hiveli kyrpääni mitään sanomatta, ilmeisesti miettien mitä hänen pitäisi tehdä. ”Ethän kerro tästä kenellekään?” hän kysyi, ja kun lupasin olla kertomatta, hän imaisi kyrpäni suuhunsa työntäen toisen kätensä takaisin jalkojensa väliin. Silitin varovasti hänen tukkaansa ja mietin että siinä ”vanha” rouva ottaa suihin nuorelta mieheltä. Olisihan Sirkka voinut ikänsä puolesta olla vaikka äitini.

Juuri kun valmistauduin laukeamaan hänen suuhunsa Sirkka lopettikin imuttamisen ja kysyi haluaisinko naida. Tyhmä kysymys naiselta joka pitää lähes laukeamaisillaan olevaa kyrpää kädessään. Kun vastasin myöntävästi hän nousi, nosti hameenhelmansa vyötäisilleen ja kävi vatsalleen työpöydälleen. Paljas perse oli nyt hollilla suoraan edessäni. Sen enempää ajattelematta ohjasin kyrpäni hänen vakoonsa ja työnnyin hänen kuumaan, märkään pilluunsa. ”Ooh, ihanaa saada nuorta munaa” Sirkka sopersi, ja minä mietin miksen ollut aikaisemmin antanut hänelle kyrpää. Tietäen että kuka tahansa saattoi yllättää meidät milloin tahansa nussin Sirkkaa takaapäin kuin sonni lehmää. Jos kerran ”vanha” rouva haluaa kyrpää niin sitä kyllä täältä piisaa. Eipähän tarvitse valittaa kotona ukolleen ettei ole saanut. Ikäisekseen Sirkan pillu oli yllättävän märkä ja pillun haju leijuikin sakeana ilmassa.

Kauaa minun ei tarvinnut Sirkkaa pumpata kun tunsin olevani tulossa. Ja tietenkin samalla hetkellä räpsähtivät konttorin valot palamaan. Kirosin hiljaa mielessäni, mutta mikään mahti maailmassa ei olisi saanut minua enää lopettamaan naintiamme kesken. Raivoissani tartuin tiukemmin Sirkan lanteista ja survaisin pariin kertaan kunnolla pohjaan asti. Ja silloin lähti. En ollut nainut moneen viikkoon ja nyt tyhjensin pussini kertaheitolla ”vanhan” rouvan pilluun. Viimeistenkin siementen syöksyttyä Sirkkaan kiskaisin nopeasti kyrpäni ulos ja aloin sullomaan sitä housuihini samalla kun Sirkka veti hamettaan siveellisimmille korkeuksille ja katkaisi tietsikasta virran. Ehdin juuri ja juuri saada vetskarini kiinni kun vartija tepasteli paikalle.

Vartija katsoi meitä hieman oudosti kuin verekseltään pahanteosta kiinni saatuja kakaroita, tarkisti virnistellen kulkulupamme ja toivotti ”oikein hyvää illanjatkoa”. Vartijan mentyä katselimme Sirkan kanssa toisiamme posket noloudesta ja ehkäpä muustakin punottaen ja sovimme ettei asiasta puhuta sen enempää kenellekään.

1

9988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liny

      Hyvä! :) Kiihotuin itsekin aika lailla. Lisää tällaisia "Vanha Rouva"-juttuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      367
      3258
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      146
      1282
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1188
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      139
      1030
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      833
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      737
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      699
    Aihe