saumuri happy lock HA-808/4

Tuttava myisi tarpeettoman vanhan saumurin. Tarvitsisin sellaisen, mutta onko kellään kokemusta mallista? Tekeekö tuolla mitään vai kannattaisiko hankkia uusi?

Kiitos vinkeistä!
Ilmoita


joka minulla on, on mainio kone iästään huolimatta.
Ilmoita
hei käyttökirjan omistajat!
olisikohan ketään ystävällistä joka voisi vaikka kopioida kyseisen koneen käyttöohjeen? tulisivat tarpeeseen.
ota yhteyttä maaritanne3@luukku.com
Ilmoita
Hei!
Vanha ketju näyttää olevan tämä, mutta itsekin metsästän ko. saumuriin, malliin ha-803:n käyttöohjekirjaa. Onko löytynyt mistään?
Ilmoita
Jos on löytynyt käyttöohje, niin täälläkin samanmoinen kone kaipailee ohjeita!
Ilmoita
Hei!!!!
Sain lahjaksi moisen Happy Lock 808/4D mallin saumurin mutta ohjekirja puuttuu tuostakin ja
tälleen täysin osaamattomana haluaisin vaikka millä keinoin saada moisen ohjekirjan tai sen kopion. Plliisss...löytyiskö keltään.... voisin vaikka maksaa pikkasen ohjekirjasta tai sen kopioinnista ja postituksesta..... anyone??? E-mail : tuulameister@gmail.com
Ilmoita
Hei, sain äidiltä tämän hobby lock ha-808 saumurin ja minäkin kaipaisin ohjekirjaa. Löytyisikö keltää, olisin todella iloinen 😊
hemava72@gmail.com
1 VASTAUS:
Heipä hei!!!!

Itselläni on saman merkkinen saumuri, joka oli käyttämättä monta vuotta. Muutossa ohjekirja oli tietenkin hävinnyt.
Etsin maahantuojan sivuja ja löysinkin yhden jolta kysyin ko kirjaa. Se tosin on Belniitta koneelle, mikä on lähes samanlainen Happy Lockin kanssa.
Tämä tieto on varmasti myöhässä, mutta jos joku vieläkin tarvitsee
niin voi kysyä
Nimi: Harri Kukkonen
Haikolankatu 37
55100 Imatra.
Puh 0500-252901
E-mail: harri.kukkonen@belniitta.inet.fi.
Toivottavasti tästä on jollekin hyötyä
+Lisää kommentti
Juu mulla on sama kone ohjeet näät esim
Langoituksen siitä koneen muovikotelo kääntyy kun käännät sitä läpyskää sisältä alhaalta neulan vaihdot on helppoja ruuvi irti ja älä ruuvaa ruuvia kokonaan irti hankala laittaa takas rikkinäinen vaan pois .ja langat pitää olla synteettisiä ettei katkea isoja rullia puuvillalanka helposti katkeaa ym siellä alla semmonen muoviosa lanka liikkuu hyvin sitte kaupas ne tietää ja vie vaikka huoltoon seinäjoelle siä saumuriliike kun valoista meet vasemmalla öljyäminen sitä pitää öljytä puolaan laittaa tippa öljyä ja seki ompelukoneöljyä ja sinne missä lampun vieres muoviputki sinne öljyä reikään ettei leikkaa kii koko kone tai öljyä tarvii tämä happy lock onnellinen lukko ja kangasta vaan sinne kun alkaat neuloon tekee sitte sitä kuvioo siihen kato että langat tarpeeksi pitkät kun alat terbeisiä neuloon ja kun päähän pääset sitte vielä ompele lankojen yli se pysyy paremmin se päättelee kun ei oo pakkia konees tai sen ompeluksen yli vedät ne langat moikka
1 VASTAUS:
Voi ristus Imerli (olisiko pitänyt olla Irmeli?) mikä vuodatus. Yksi ainut piste ja sekin on ihan vikapaikassa. Eihän tuollaista sepustusta kukaan jaksa edes yhtä riviä lukea. Olisit nut edes pikkasen panostanut kirjoitukseesi. Siellä saattaa olla jopa asiaakin, muttanyt sitä ei tuolta kukaan löydä.
+Lisää kommentti
Muistaisin että meillä oli tollanen 3 lanka saumuri joskus. Kannattaa ostaa nelilankanen saumuri.
Ilmoita
Vieläkö joku tarvii käyttöohjetta?
Ilmoita
Me tarvitaan 806 malliin ohjetta jos jollakulla olisi?

villesa@gmail.com

Oikein paljon kiitoksia jos löytyy.
Ilmoita
Täällä tarvittais ohjetta kans!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

saumuri happy lock HA-808/4

Tuttava myisi tarpeettoman vanhan saumurin. Tarvitsisin sellaisen, mutta onko kellään kokemusta mallista? Tekeekö tuolla mitään vai kannattaisiko hankkia uusi?

Kiitos vinkeistä!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta