pesukatu

ninas

Kävin maanantaina pesukadulla ja pyysin päivän pesun. Kuuden ällän pesijäpoika sanoi, että kun sulla firman kortti, kannattaa ottaa kalliimpi pesu. Kysyin syytä tähän. Vastauksena oli: "saadaan auto kerralla puhtaaksi".Eikö siis autonpesussa pestä aina autoa puhtaaksi? Jätetään hieman likaiseksi jostain? Siispä sellainen palvelulaitos ja "autopesula". Ei ihan asiakaspalvelu ollut kohdallaan ja muutenkin hieman "hitaampi" kaveri:))

22

7174

  Vastaukset

  • Oliskohan perusteellinen pesu kestänyt kaksi päivää pyytämäsi päivän pesun sijasta ;)

   Ei tullut mieleen että perusteellisemmassa pesussa olisi käyty esim käsin läpi hankalat paikat, tai esim tarkoittiko se sisäpesua...

   Ei kantsis olla noin ylimielinen neitiseni.

   • Tuliko mieleen että kalliimmasta pesusta saa enemmän voittoo? Haloo pahvi. Se sun autos siitä yhtään puhtaammaks olis tullu, olis pulju vaan saanu enemmän rahaa. Ymmärskö?


   • muuten viimeinen kerta kun käytän pesukatua. Olen tottunut saamaan palvelua ja osaan myös vaatia sitä.
    Mitenköhän se kaveri oli klaarannut työhaastattelun läpi? :))


   • ninas kirjoitti:

    muuten viimeinen kerta kun käytän pesukatua. Olen tottunut saamaan palvelua ja osaan myös vaatia sitä.
    Mitenköhän se kaveri oli klaarannut työhaastattelun läpi? :))

    Mistä muka tiedät että sillä 6-ällää on? joku kertoi että kaikki olisi ällii sillä.


  • Näissä painepesuun perustuvissa autopesuloissa tuo halvin pesu eli "vaahtopesu" tms. pesee lähinnä pölyt auton päältä ja jos haluaa auton puhtaaksi pitää valita kalliimpi liuotinpesu tms.
   Pesukadun tapauksessa voi olla vielä eroa esipesussa joka tehdään painepesulla ja harjalla.
   Tämä hommahan on sitä hinnoittelu kikkailua tyyliin alkaen, mutta ei sillä mitään tee...

  • pesukadulla jää auto likaiseksi vaikka siitä ajais 4 kertaa läpi. kalliimpiekin pesujen jälkeen kun kuivaa autoa sillä rievulla niin se riepu on samantien paskainen.kannattaaks maksaa kakskytä euroo turhasta. paitti jos on firman kortti nii sitähän voi vinguttaa vaikka kaikki ohjelmat läpi.

   • tiesittekö,että samaa pesuvettä käytetään pesuissa uudelleen esim.talvella maantiesuolaa ei saada puhdistamalla pois vaan autot pestään ko. vedellä toisensa jälkeen.


   • asiasta tietävä kirjoitti:

    tiesittekö,että samaa pesuvettä käytetään pesuissa uudelleen esim.talvella maantiesuolaa ei saada puhdistamalla pois vaan autot pestään ko. vedellä toisensa jälkeen.

    No se se on Amerikkaa!


   • asiasta tietävä kirjoitti:

    tiesittekö,että samaa pesuvettä käytetään pesuissa uudelleen esim.talvella maantiesuolaa ei saada puhdistamalla pois vaan autot pestään ko. vedellä toisensa jälkeen.

    ei todellakaan käytetä missää pesuloissa samaa vettä kahta kertaa..


  • ei varmaan halvin pesu pese autoa puhtaaksi kokonaan jos se on todella likainen tai jos on vähänkin pinttynyttä paskaa. eikä samaa vettä käytetä missää pesuloissa kahta kertaa..

   • "PESUKADULLA AJATELLAAN MYÖS YMPÄRISTÖÄ

    Vedenkierrätys kierrättää jopa 70% vedestä uudelleen käyttöön, vähentäen näin jätevesikuormitusta. "


  • Hämeensaarentie teboililla parhaat pesut!!!

  • harjatomassa pesussa täysin puhdasta ei saada,
   ilman esi pesua.muuta kun poikkeus tapauksissa
   auto hyvässä vahassa ja pesty muuloinkin kun jouluna.nykyset kemikaalit ns.koivunlehti aineita.

  • Joku sano löytäneensä 20egee pesun pesukadulta, hinnastossa kallein pesu oli 17egee... kannattas käydä siel ensin ennen ku kirjottaa. Sit päivän pesu on ihan eri ohjelma ku kallein 1 pesu. Auto harjataan kokonaan, tulee alustapesu ja vahat, näitä ei oo siinä päivänpesussa. Ja pesisit Ninas autos useemmin nii vois lähtee sillä 7 egen tarjouspesulla puhtaaks. Kun mä haluun auton puhtaaks oon valmis maksaan siitä kans. Tosin en 24 egee mitä esim Nesteellä pyydetään

  • Hei haloo virrat päälle.. Oletatteko tosiaan että menette autonpesuun, haluatte halvimman pesun ja auton joka on pesty viimeksi ties koska, pitäisi lähteä puhtaaksi? Se on sama asia kun menisi mc donald'siin valittamaan kun otin halvimman hampurilaisen eikä lähtenyt nälkä. Päivän pesu on huuhtelupesu jolla lähtee pölyt pois. Lukisitte tarkemmin opastetauluja ennen pesuun menoa, älkääkä lyökö heti hanskoja tiskiin. Esim. pesukadulla on ulkona mainoskyltti, jossa mainitaan Pesu 1 harjalla tai harjattomasti. Olen aina ottanut esipesun harjan kanssa eikä ole ikinä ollut valittamisen aihetta!!! Kesällä on niin vaikeeta likaa autossa, aurinko polttaa itikat keulaan kiinni, samoin kaikki muu paska mikä on helmoissa ja perässä, ei todellakaan lähde millään pölyt pois-pesulla! Se on ihan oikeata asiakaspalvelua kun sanotaan rehellisesti että ota kalliimpi pesu niin saadaan auto puhtaaksi. Pesijät ovat sen verran ammattitaitoista väkeä että osaavat hommansa ja näkevät minkälainen lika päivänpesulla lähtee ja mikä ei. Nyt virta päälle ihmiset!

   • Vielä semmoinen lisäys, että montako pesupaikkaa on hämeenlinnassa jossa saat palvelun autosta pois nousematta, ja jossa tehdään käsillä ratkaisevin työ koko pesun aikana? Niimpä.. Ja siltikin pesukadun kallein pesuohjelma on 7e halvempi kuin nesteen kallein pesu.


   • oon aivan samaa mieltä.. Itte oon pesukadulla töissä ja joissaki autoissa on todellakin sitä ns. sontaa joka ei kerralla lähe, kun esim. nää ninas ihmiset pesettää autonsa kerran 5 vuodessa. Ei mikää ihme jos ei autoista tuu puhasta..


  • Kävin kiiltopesussa jonka piti olla hyvä hyvänä sitä myytiin. Pesetän autoni säännöllisesti. Pesun loppuvaiheessa tuli harja jossa oli jotakin huopaliuskoja jotka kuivasivat auton. Auto jåi likaiseksi ja huopa oli työntänyt syvänteisiin harmaudet perä oli harmaa. Ennen pesulan uusimista en tälläistä ilmiötä ole huomannut. Aiemmin on ollut ensin harjalla tai painepesurilla pesu.

   • Ilmeisesti siitä tuli nyt normaali autopesula, sellainen mikä tuli juuri Idänpäähänkin ja hinnoiltaan normaalimpi?
    Se aiempi systeemi oli tietysti parempi, jos henkilökunta teki myös hommansa, mutta se oli perin vaihtelevaa ja riippui naamasta ja sukupuolesta (tyttöjen autoja pestiin, niin viimeisen päälle antaumuksella ajoittain). Mutta perin kallis se oli.


   • Kallishuuhtelu kirjoitti:

    Ilmeisesti siitä tuli nyt normaali autopesula, sellainen mikä tuli juuri Idänpäähänkin ja hinnoiltaan normaalimpi?
    Se aiempi systeemi oli tietysti parempi, jos henkilökunta teki myös hommansa, mutta se oli perin vaihtelevaa ja riippui naamasta ja sukupuolesta (tyttöjen autoja pestiin, niin viimeisen päälle antaumuksella ajoittain). Mutta perin kallis se oli.

    Näyttää olevan esipesu vanhaan malliin, mutta yhdessä jonossa.


  • Perseaukiset valittaa aina hinnoista. Halvalla pitäs saada hyvää. Sitten porukka itkee täällä suolessa. Peskää perkele autonne ite, niin tulee juuri sellaista kun haluaa. Ja pikapesujen vahat???Niillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että ihan manuaalisesti käsin lyö autoon hyvän vahan. Itkekääs nyt vähän paskasista autoistanne.

   • Miksi kalliilla sai sitten välillä huonon pesun?
    Jos itsellä oli paikan kallein pesu ostettu ja auto likainen, niin esipesu saattoi kestää 20 sekuntia, kun taas neitojen autoja jynssättiin käsin 5 minuuttia vaikka ne autot eivät olleet edes likaisen näköisiä.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   169
   5917
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4775
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   101
   3160
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   261
   3024
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   25
   2915