Aihe

Aerobiccaamassa

Obsel

7.30, herätyskello alkoi soida. Nousin ylös ja kävelin hitain askelin huoneeni toiseen päähän ja painoin herätyskellon napin pohjaan. Tunnin päästä pitäisi olla koulussa.

Aamu kului tohinalla ja kiireessä, kuten aina, mutta kerkesin koululle kaikesta huolimatta ajoissa.
Näin koulun pihalla tuttuja vanhoja kasvoja.
Kävelin koulun asfalttisen pihan läpi kohti lukion päädyn ovia. Lukiossamme on yläaste ja lukio.
"Moi Oona, kai me ollaan menossa tänää sinne aerobicciin, alkaa neljält. Pitäs lähtee suoraan koulun jälkeen niinku jo sovittin, kai otit kamat mukaan?" kysyi paras kaverini Henna.
"Jep jep, juu otin" vastasin hieman hajamielisesti. Itselläni ei ole kovin suurta motivaatiota käydä aerobicissä, en liho kovin helposti. Tottahan kunto kasvaa, mutta se ei motivaatioi minua 3 kertaa viikossa -aerobicciin.

Tunnit kuluivat tavallisella, melko hitaalla vauhdilla ja kello löi kolme.
Olimme sopineet tapaavamme toisemme lukion pää-aulassa. Kävelin ripeästi kohti tapaamispaikkaa, Henna seisoskeli jo odottamassa minua.

Olimme aerobic-talolla (emme kumpikaan ole ikinä kiinnittänyt talon nimeen kummoisempaa huomiota) tarpeeksi ajoissa, kello 15.40.
Koetin vetelehtiä pukukopissa, en todellakaan jaksanut mennä lämmittelemään saliin yhtään sen aikaisemmin kuin olisi tarve.
Henna kuitenkin veti minut saliin "jo" viittä vaille neljä.
Saimme iloksemme takarivin paikat, siellä pystyi aerobicata rauhallisesti, ilman että muut näkevät omia mokia.

Kello oli viittä yli neljä.
Aerobic-ohjaaja astui saliin. "Moi, olen Milla ja pidän teille tämän aerobic-tunnin. Kerään ensin osallistumislaput, jonka jälkeen voimme aloittaa".
Katsoin Millaa silmät pyöreinä. Vaikka en ole ikinä sen kummemmin ajatellut seksuaalista suuntautumistani, niin tämä nainen sai vartaloni kihelmöimään.
Milla astui eteeni ja otti minulta osallistumislapun. Katsoin häntä silmiin. Sain häneen silmäkontaktin. Olisin voinut upota hänen ruskeisiin silmiinsä. Surukseni Milla jatkoi ripeästi matkaa keräämään osallistumislaput muiltakin jumppaajilta.

"Noniin. Laitan vain musiikin päälle, niin voimme aloittaa. Astukaa ja sivulta toiselle, 1..2". Huusi Milla salin edestä.

Aika meni mielestäni todella nopeasti, tuntui että olimme jumpanneet vasta kymmenen minuuttia, kun kello oli jo kymmentä vaille viisi. Tuntia olisi jäljellä enää 10 minuuttia.
"Laittakaa painot takaisin, alamme venytellä.
Käyn korjailemassa samalla liikkeitänne, älkää kiinnittäkö minuun huomiota". Milla sanoi.

"Älkää kiinnittäköö minuun huomiota" toistin mielessäni. Miten noin kauniiseen naiseen ei voisi olla kiinnittämättä huomiota? Kun jo katsoin häneen, viilsi sisälläni outo, mutta ihana tunne.
Odotin, että Milla tulisi korjaamaan asentoani. Minuutti tuntui kymmeneltä. Lopulta Milla saapui luokseni. Vaikka tiesin, että hän ei ollut kiinnostunut minusta millään tavalla, odotin silti , että hän edes hipaisisi minua.
"Suorista selkääsi hieman" sanoi Milla ja laski ihanan kätensä selkääni. Tunsin kun hänen kätensä siveli selkääni, oliko siinä jotain muutakin?
Vilkaisin Millaa, ihmeekseni hän katsoi minua silmiin. Tunsin kun hänen kätensä hiveli selkääni, ja sen jälkeen niskaani.
Tunsin Millan toisen käden pakaroillani.
Vilkaisin katsooko kukaan. Ei, kaikki olivat keskittyneet liikkeisiinsä.
Milla antoi minuun ihanan katseen, ja jatkoi matkaansa korjaamaan muiden asentoja.
Katsoin hänen kiinteätä peppuaan, kun hän pyllisti minuun päin, samalla kun korjasi vierustoverini asentoa. Hänen tummanruskeat hiuksensa valuivat olkapäiltä peittäen osan hänen toisesta kädestään.

Kun Milla oli kiertänyt kaikki läpi, sanoi hän että tunti pitää lopettaa, että hän kerkeää ajoittaa seuraavan tunnin ajoissa. Tavoittelin Millaa katseellani. Kaikki alkoivat valmistautua pukukoppiin lähtemiseen, mutta minä hidastelin tahalleen, että saisin tehtyä vielä viimeiset katseet Millaan. Kun kaikki olivat lähteneet, ja olin laittamassa patjaani takaisin patjatelineeseen, tunsin miten Millan kädet sivelivät niskaani. Hän oli aivan kiinni selässäni ja tunsin hänen jumpanjälkeisen kiihkeän hengityksen niskassani. Millan vartalo tuntui ihanalta omaa vartaloani vasten.
"Haluaisitko tulla joku päivä mun luokse, keskiviikkona?" Milla kysyi.
"Mikäs siinä" käännyin ja vinkkasin Millalle silmää.

Jatkanko?

(Ensimmäinen tarinani).

1

8015

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • HC88

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   244
   18608
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   365
   6853
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2022