Hirsituote Humalajoki

Tietoa?

Onko kukaan tilannut edellä mainitusta firmasta mitään? Saunamökkistä ja kodasta sain juuri tarjouksen. Ois mukava kuulla kokemuksia ennenkuin teen ostopäätöksen. Firman kotisivut www.hirsituote.com

54

11415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nimetön

      Puuliiteri on ostettu ja itse haettukin paikanpäältä.Asiallinen kaveri, esitteli koneita samalla.Liiteri pitäis kasata vielä tänä syksynä.Hyviä tuotteita tuntuu olevan ja kohtuu hintaan.

    • tyytyväiset

      Ostimme kodan ja ladon kasauksineen. Olemme todella tyytyväisiä. Loistavaa työskentelyä ja jälkeä syntyi. Rakennukset ovat myös laatuunsa nähden todella edullisia. Kunnon hirrestä ym. Tutkimme pitkään eri vaihtoehtoja ja vastaavia muualta ei löytynyt. Perustuksen teko onnistui amatööreiltäkin firmasta saadun muotin avulla (kuului hintaan).

    • Anonyymi

      Ostimme Moderni 12 saunan keväällä 2018. Valmistajana Hirsituote Humalajoki ja myyjänä toimi Piha-Tuuri Kari Harjupatana Oy, joka möi myös valmissaunoja. Nyt toinen yrittäjä on onneksi ostanut tämän Piha-Tuurin hirsisaunatoiminnon; jospa palvelusta tulisi nyt ammattimaisempaa ja parempaa!

      Teimme asiallisen reklamaation ostamastamme saunasta; saunan sisäseinät työntävät pihkaa niin paljon, että olisi oksennusta seinillä. Kaikki vieraat ovat ihmetelleet tuota pihkan määrää.
      Samoin pukuhuoneen ikkuna oli talven aikana haljennut sisältäpäin vaikka perustukset on tehty ohjeiden mukaisesti ja ammittimaisesti.

      Naapurimme, joka on rakennusalan ammattilainen, katsoi saunan hirret ja kertoi, että niissä on käytetty sekä mäntyä että kuusta. Osa hirsistä on sahattu väärin sydänpuuhun nähden. Nämä hirret painuvat eri tavoin kuin muut hirret. Näissä väärinsahatuissa hirsistä on jo huomattu selkeitä isoja halkeamia, kun saunalla on ikää vasta 1 1/2 vuotta.

      Myyjä ei missään vaiheessa kertonut eikä missään esitteessä lukenut, että saunan seinät alkavat työntää tuota pihkaa niin paljon, kun saunaa lämmitetään.

      Kari Harjupatana pesi kätensä reklamaatiosta ja ohjasi meidät Hirsituote Humalajoelle. Sieltä saimme tosi huonoa palautetta, ihan kuin olisivat meitä syyttäneet ja asia olisi meidän vika, kun kerroimme asiasta. Saimme 200 euroa korvausta tuosta pihkomisesta ja helvetin pahan mielen huonosta palvelusta.

      Hirsituote Humalajoki lupasi kesäkuussa lähettää uuden ikkunan, jonka olisin itse asentanut paikalle. Nyt on lokakuu 2019 eikä ikkunaa ole toimitettu.

      Itse en enää ostaisi näiltä herroilta saunaa enkä muutakaan, Suomessa on onneksi myös muitakin saunan tekijoitä.

      • Anonyymi

        Ensinnäkin, en tunne yritystä / sen tuotteita. Pikainen vilkaisu yrityksen talous tietoihin kertoo jotain, mahdollisista vaikeuksista. 30 v hirsirakentamisen parissa työtä tehneenä voisin sinulle kuitenkin pari asiaa valaista. 1. Puusta tulee AINA pihkaa (saunoissa varsinkin, jos mäntyhirsi). 2. Jos kyseinen yritys on tuotteessaan OIKEASTI käyttänyt, sekä kuusta ja mäntyä, on yrityksen toiminnassa jotain pahoin vialla. Tosin, naapuri " rakentamisen ammattilainen ", ei minua ihan vakuuttanut. Väärin sahatuista hirsistä ja niiden painumis eroista keskustelisin mielelläni tämän " ammattilaisen" kanssa. Todellisuudessa taitaa kyse olla sydänsahatusta ja sydän keskeisestä puusta,joissa eroja on, mutta tähän " painumiseen" sillä ei ole vaikutusta ihan suoraan. Sydän sahattu puu kaareutuu ajanmittaan ja sydänkeskeinen halkeilee. Miksi tilasit hirsisaunan, jos et ymmärrä puun luontaisia ominaisuuksia? Halkeilut, vääntymiset ja pihka, ovat ne yleisimmät.


    • Anonyymi

      Hirsituote Humalajoki pesee kätensä kun ovat rahan saaneet, sen jälkeen ei kiinnostusta hoitaa mitään. Kaveripariskunta osti elämänsä suuren sijoituksellisen hirsisaunan, jossa oli paljon paljon reklamoitavaa, epäasiallista ja tylyä kommenttia tulee kun soittelevat tehtaalle, ei halua/kiinnostusta hoitaa asioita kuntoon. Hintaakin näillä on. Ei kannata ostaa sieltä, laadukkaita ja osaavia tekijöitäkin on.

      • Anonyymi

        Olisi hyvä kuulla tarkennuksena mitä on reklamoitu ? JOs reklamoitavaa oli paljon ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisi hyvä kuulla tarkennuksena mitä on reklamoitu ? JOs reklamoitavaa oli paljon ?

        Itse ostin 2019 keväällä riekko 15 moderni pihasaunan. Nyt saunottu kesä ja talvi. Mielestäni aivan huippulöylyt ja palvelu todella asiallista. Jos jotakin negatiivista on pakko hakea niin hiomapaperia piti näyttää sahauspintojen rämmäleiden poistoon, saunanoven alareunaan kannattaa liimata jokin lippa vedenohjaukseen, jottei lorota pesuvettä pukuhuoneen puolelle ovea pitkin. Ai niin, raha ei meinannut kelvata kavereille. Melkein puolivuotta tuli saunottua ja pariin kertaan laskua pyytelin, no tulihan se sieltä kuitenkin. Pihkaa työntää, mutta käsittääkseni joillakin puulajeilla on sellainen taipumus. Varsinkin saunakäytössä. Ja hyvä niin, sehän on parasta puunsuojaa. Omalla kokemuksella ainakin kyseistä saunamallia SUOSITTELEN. Hankoon saapui tämä sauna ja kuskikin joka kuljetuksen ja noston suoritti, oli oikeassa ammatissa!


    • Anonyymi

      Vai että puskee pihkaa. Olen saunonut valehtelematta kymmenissä eri saunoissa. Kaikissa kuusipaneloiduissa on tuota pihkaa. Eiköhän se ole ennemmin ominaisuus kuin vika? Omassa saunassani paneelit ovat tervaleppää ja lämpökäsiteltyä haapaa.

    • Anonyymi

      Kovin oli pitkä protestilista yrityksellä. Mahdollisia etumaksuja ei kannata suorittaa.

      • Anonyymi

        Kiitos varoituksesta. Suosituksena, ainoastaan käteiskauppaa.


    • Anonyymi

      Lessu firma, varmaa tietoo.

      • Anonyymi

        Vaikuttaako tuo jotenkin saunoihin?


    • Anonyymi

      toimii nykyään nimellä ehtasauna.

    • Anonyymi

      Joo toimii nykyään nimellä ehtasauna (ehta group oy). Sen verran olen kuullut firmasta, että enään asioita ei hoideta niin kuin saunamajurin aikana. Pysykää siis kaukana!

    • Anonyymi

      Ehtasaunasta ja omistajista kuullut huonoa. Ei hoida esimerkiksi raha-asioita niinkuin pitää. Onkohan yrityskauppa mennyt niinkuin pitäisi?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tilasimme Ehtasaunasta pihasaunan. Ennen kauppojen syntymistä, kävimme paikan päällä katsomassa Perhossa tuotantotiloja. Tilat olivat hienot ja muutenkin valmiit saunat vaikuttivat todella laadukkailta ja hienoilta. Kaupanteko vaihe asiakaspalvelussa oli sujuvaa ja meihin otettiin pikaisesti yhteyttä, kun teimme muutoksia ja halusimme itselle sopivan paketin.

      Solmimme sopimuksen sähköpostin välityksellä, mitä ei tarvinnut allekirjoittaa eikä kauppoihin tullut ennakkomaksuja. Aloimme valmistautua Rakennuslupa hakemista varten. Ehtasaunankin sivuilla kokemuksista lukeneena asiakkaat olivat kokeneet luvan hakemisen helppona. Meille se oli kaikkea muuta, kun helppoa. Täytin tarvittavat tiedot lupapisteeseen ja olin yhteydessä kunnan rakennusviranomaisiin. Sieltä neuvottiin, että saunan rakennusfirmankin on kuitattavat oma osuus sieltä. Soitin asiasta Ehtasaunaan ja sieltä luvattiin hoitaa homma. Tässä meni kuukausi, kun vieläkään ei mitää oltu kuitattu, vaikka olin asiasta laittanut muistutusviestiä ja toisen kerrankin soittanut uudestaan. Olimme aikeissa purkaa kaupat ja laitoimme vielä yhden viestin. Viestissä kerroin, että emme voi ostaa saunaa, jos emme saa sille rakennuslupaa. Rakennusluvan saamiselle se edellyttää sitä, että käytte kuittaamassa tietonne lupapisteeseen. Tämän viestin jälkeen saimme kuittauksen sinne ja pystyimme suunnittelemaan pohjatöitä.

      Saimme pyytää monta kertaa tarkkoja mittapiirustuksia viemärille ja sähkökaapelille. Saimme tehtyä perustukset elokuun lopussa.

      Kauppojen teko vaiheessa meille sanottiin 2kk jonotusaika saunoille. Kaupat solmimme elokuun alussa ja sopimuksessa luki loka-marraskuu. Lokakuun alussa otin yhteyttä Ehtasaunaan ja kysyin milloin saunamme on valmis. Lupasivat toimittaa sen seuraavalla viikolla. Tästä kului kuukausi ja meihin ei kukaan ollut ottanut yhteyttä. Soitin taas uudestaan ja kysyin milloin saamme saunan. Syyksi kerrottiin, että kuljetusyhtiön olisi pitänyt ottaa yhteyttä meihin. Sauna oli ollut valmis ja seissyt heillä pihassa. Lupasi ilmoittaa torstaina uuden saunan toimitus ajankohdan. Taaskaan ei kuulunut mitään vaikka oli jo tiistai. Laitoin viestiä, että tämä pelleily saa loppua. Seuraavaksi on kaupan purku, jos tämä homma jatkuu. Tuli viesti, että sauna saapuu nyt torstaina.

      Usko on loppunut näihin katteettomiin lupauksiin. Näin huonoa asiakaspalvelua en ole koskaan saanut mistään. Onko muilla tämän tyyppisiä kokemuksia tästä Ehtasaunasta? Vai olemmeko vain sattuneet johonkin isompaan tilausvyyhtiin, jossa ei ole riittävästi aikaa hoitaa työntekijä pulan takia kaikkia asiakkaita. Tämä ostokokemus on ollut ihan hirvittävä ja hyvin tressaava. Kaupan purku on ollut monesti mielessä. Saunat näyttivät tehtaalla todella komeilta ja kaikki mitä netissä kokemuksista hakeneena on vain positiivista. Toivon todella, että saunamme on sitä mitä luvattiin eli lyömättömät löylyt ja laadulla tehty. Se voisi antaa ehkä anteeksi tämän kaupanteko vaiheen.

      Nyt jäämme jännittyneenä odottamaan tuleeko saunamme torstaina vai oliko tämäkin katteeton lupaus. Mielellään lukisin muiltakin kokemuksia tästä Ehtasaunasta ja varsinkin heiltä, jolla on jo tämä sauna. Miten heillä on kaupanteko sujunut ja mitä mieltä ovat saunasta?

      • Anonyymi

        Itse yritin kesäkuussa tilata saunaa ehtasaunalta. Toimitusjohtaja oli todella ärtyneen oloinen ja vastaili asioihin niukasti. Hänen myös piti soittaa seuraavana päivänä. Vielä ei ole sitä puhelua tullut. Tilasimme saunan salvokselta ja olemme todella tyytyväisiä. Homma toimi, asiakkaasta välitettiin oikeasti ja tuote oli kunnossa. Suosittelen siis Salvosta tai jotain muita kuin ehtasaunaa.


    • Anonyymi

      Teimme pitkään kauppoja Salvoksen kanssa. Saunat oli upeita ja asiakaspalvelu huippuluokkaa. Ehtasaunalla hinta oli huomattavasti pienempi ja se vaikutti myös loppupäätökseen sauna valmistajasta. Otimme Ehtasaunan ja mikään ei ole toiminut kauppojen sopimuksen jälkeen niin kuin pitäisi. Tänään on sovittu Saunan toimitus eikä vieläkään näy, kohta on kauppojen purku hyvin lähellä. Olen katunut niin tätä päätöstä, olisi pitänyt valita Salvos, kun siellä oikeasti niin kuin edellinen kirjoittaja laittoi välitetään asiakkaasta. Kyllä Saunan valmistajilla pitää olla koko konaisuus asiakaspalvelusta saunoihin kunnossa. Ei riitä, että toinen puoli on vain kunnossa. Kaiken kaikkiaan ihan hirvittävä kokemus.

    • Anonyymi

      Ehta Saunamme saapui Torstaina muutaman tunnin myöhässä aikataulusta. Sauna on komea ja juuri sellainen mitä odotettiinkin. Kävimme saunan lävitse ja tarkistimme, että kaikki löytyy saunastamme mistä on sovittu. Sovimme ja kauppasopimuksen kirjattiin hiiriverkot saunan ja pukuhuoneen rakoon. Näitä emme löytäneet ollenkaan, eli tehtaalla ovat unohtaneet nämä kokonaan laittaa. Tästä laitoin viestiä taas Ehtasaunan toimitusjohtalle. Viestiimme ei ole vieläkään vastattu. Tästäkin luultavasti saamme kysyä moneen otteenseen niinkuin muistakin asioista.

    • Anonyymi

      Saimme vastauksen hiiriverkoista jo seuraavana päivänä. Saamme hyvityksen puuttuvista hiiriverkoista ja yhteydenotossa myös pahoiteltiin saunan viivästymistä ja kerrottiin, että olisi myös kehitettävä asiakaspalvelua. Sauna on juuri sellainen, kun ajattelimme sen olevan. Sauna on ulkonäöllisesti todella komean näköinen ja löylyt ovat todellakin lyömättömät ja happirikkaat. Saunasta en keksi mitään pahaa sanottavaa. Saunaamme olemme todella tyytyväisiä. Asiakaspalvelu oli meidän kohdalla huonoa alussa, mutta parani sitten loppua kohden.

    • Anonyymi

      Tilattiin syksyllä sauna ja saatiin tammikuussa kuten oli sovittu.
      Kaikki toimi todella hyvin, tuli jopa purkki ulkomaalia mukaan tulevaa huussin varten. Vielä ei ole löylyjä testattu mutta varmaan ovat hyvät!
      Suosittelen firmaa!

    • Anonyymi

      Ehtasauna nykyää aivan kauhea yritys. Ehta grouppiin kuuluu nykyään myös New sauna ja tyynisauna. Toimitusjohtaja vaihtui vuoden alussa. Oli härskisti potkittu entinen pois. Ei voi arvostaa.

      • Anonyymi

        Entä jos homma toimii sitten paremmin nykyään kun edellisen aikana. Onko jotain katkeruutta jäänyt?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entä jos homma toimii sitten paremmin nykyään kun edellisen aikana. Onko jotain katkeruutta jäänyt?

        Toivottavasti toimii paremmin nyt, kun on mietitty saunan ostoa Ehtasaunalta. Onko kenelläkään kokemusta uuden toimarin ajalta??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti toimii paremmin nyt, kun on mietitty saunan ostoa Ehtasaunalta. Onko kenelläkään kokemusta uuden toimarin ajalta??

        Ei kannata ostaa. Homma täysin sekaisin tällä hetkellä. Toimintatavat vain huonontuneet Ville Laitilan johdolla. Ennemmin valitsisin jonkin toisen toimittajan, joista ei pahaa sanottavaa löydy. Esimerkiksi Salvos.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannata ostaa. Homma täysin sekaisin tällä hetkellä. Toimintatavat vain huonontuneet Ville Laitilan johdolla. Ennemmin valitsisin jonkin toisen toimittajan, joista ei pahaa sanottavaa löydy. Esimerkiksi Salvos.

        Miten voit verrata edellistä ja nykyistä. Entä sekavuutta ennen ja nyt tilaatko saunoja säännöllisesti tästä firmasta. Vai oletko sisäpiiriläinen kenties edellinen katkera toimari joka kääntynyt entisiä kumppaneita vastaan? On nimittäin saunan hommaamista suunnittelemassa, saanko puolta huonomman saunan nyt kuin ennen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten voit verrata edellistä ja nykyistä. Entä sekavuutta ennen ja nyt tilaatko saunoja säännöllisesti tästä firmasta. Vai oletko sisäpiiriläinen kenties edellinen katkera toimari joka kääntynyt entisiä kumppaneita vastaan? On nimittäin saunan hommaamista suunnittelemassa, saanko puolta huonomman saunan nyt kuin ennen.

        Minä olen perhossa asuva ja tunnen kyseisen yrityksen hyvin. Ennen yritystä pyöritettiin perustamisesta saakka hyvillä arvoilla. Nyt ainoa arvo on raha, joka väkisin näkyy asiakkaille tulevassa tuotteessa sekä palvelussa. Kaikesta tingitään, myös huolellisuudesta rakentaessa. Tiedän ettei ulkopuolisen korviin kuulosta niin pahalta nuo potkut, mutta jotka tietää yrityksen ja sen tarinan, sanoo täysin moraalittomaksi teoksi. Toki saa ostaa jos kunnioittaa tuollaisia arvoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen perhossa asuva ja tunnen kyseisen yrityksen hyvin. Ennen yritystä pyöritettiin perustamisesta saakka hyvillä arvoilla. Nyt ainoa arvo on raha, joka väkisin näkyy asiakkaille tulevassa tuotteessa sekä palvelussa. Kaikesta tingitään, myös huolellisuudesta rakentaessa. Tiedän ettei ulkopuolisen korviin kuulosta niin pahalta nuo potkut, mutta jotka tietää yrityksen ja sen tarinan, sanoo täysin moraalittomaksi teoksi. Toki saa ostaa jos kunnioittaa tuollaisia arvoja.

        Kannattaa tosiaan entisen toimitusjohtajan miettiä, että millaiseen soppaan sitä lusikkansa työntää. Olisikohan vallankaappaukselle syyt, esim. ei ole tarkistettu kunnolla uusien osakkaiden taustoja?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa tosiaan entisen toimitusjohtajan miettiä, että millaiseen soppaan sitä lusikkansa työntää. Olisikohan vallankaappaukselle syyt, esim. ei ole tarkistettu kunnolla uusien osakkaiden taustoja?

        Tämä totta. Tämä oli varmasti hyvä opetus siitä, että edes perheen/suvun sisällä ei voi kaikkiin ihmisiin luottaa. Ikävä tosiasia.


      • Anonyymi

        Haluaisin rehellisesti tietää, että onko nämä nykyiset omistajat/toimitusjohtaja vanhollislestaadiolaisia? En tiedä, mutta eikö tämmöinen teko ole jo aika kyseenalainen uskolle? En missään nimessä halua pilkata, vaan ennemminkin hämmästelen jos raha ja valta menee edelle.


    • Anonyymi

      Välttäkää viimeiseen asti ehta gropin saunamallistoja. Yritin tilata nyt maaliskuussa saunan. Mikään ei tuntunut onnistuvan ja toimitusjohtaja Ville vain viisasteli puhelimessa. Olen todella pettynyt. En voi suositella. Kauppoja en onneksi ehtinyt tekemään.

      • Anonyymi

        Kyllä, välttäisin ostoa.


    • Anonyymi

      Kaksi viikkoa odotettu yhteydenottoa nyt. Yritetty myös soittaa toimitusjohtajalle. Ei vastaa. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Ei ainakaan parempaan suuntaan ole mennyt uuden toimarin johdolla. Harmittaa!

    • Anonyymi

      Kyllä ehtalta kannattaa tilata. Pihat täynnä saunoja ja kauppa käy ku siimaa. Se on turha mustamaalata yritystä jostain henkilöpoliitiikasta mistä ei tiedetä totuutta. Itellä ehta sauna ja erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Tuote ja kuljetus erittäin korkealaatuista.

      • Anonyymi

        Miten niin ei tiedetä? Kaikkihan sen tietää mitkä on nykyisten omistajien arvot jos on yhtään tutustunut yritykseen. Luojan kiitos, että entiset omistajat (perustajat) eivät ole enään mukana. Mielenkiinnolla odotan miten karma kohtelee ehtaa....


    • Anonyymi

      onko osa näistä maalittamispuheita vai vain mielipiteitä tai kun se on se niin ei voi olla kunnollinen?

      • Anonyymi

        🤷🏻


    • Anonyymi

      Tänään yritetty soittaa ja tiedustella saunoista, koska ostaminen ajankohtaista. Myyjä ei ehtasaunalla vastaa eikä myöskään ehta group oy toimitusjohtaja. Löysin tämän sivun nyt ja näköjään jutut täällä pitää paikkansa uudesta toimarista ja toimintatavoista.

    • Anonyymi

      Aivan täyttä roskaa nykyään kyseinen pulju. Kiertäkää kaukaa jos mahdollista.

      • Anonyymi

        Huhujen mukaan entinen toimari Henri ruvennut valmistamaan saunoja hirsituote humalajoen nimiin uudestaan. Mitähän ehtasaunalla tykkäävät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huhujen mukaan entinen toimari Henri ruvennut valmistamaan saunoja hirsituote humalajoen nimiin uudestaan. Mitähän ehtasaunalla tykkäävät?

        Mikäs siinä. Hänellehän tuo idea kuuluu oikeastikin ja varmasti osaa hommansa hyvin.


    • Anonyymi

      Tarjouspyyntö jätetty viime viikolla eikä vastausta ole vielä kuulunut. Tänään yritetty soittaa, ei vastata. Huonolta vaikuttaa. Onko kellään tietoa milloin entinen toimari alkaa valmistamaan saunoja? Voisi häneltä tilata.

      • Anonyymi

        Viimeistään ensi keväänä aloittelee hommat.


    • Anonyymi

      Ehta Group Oyn toiminta perustuu samoihin arvoihin kuin suurimman osan omistajien arvot ovat. Kertoo jotain se, että nykyinen toimitusjohtaja istui itse hallituksessa, kun toimitusjohtaja vaihtui. Ahneutta, eikai?

    • Anonyymi

      Karavaani kulkee ja koirat haukkuu!

    • Anonyymi

      Onko minkä nimisiä ihmisiä em. yrityksen omistajissa?

      • Anonyymi

        Ville, Ahti, Tuomas. Hallituksen pj. Jarkko.


    • Anonyymi

      Ihana ketju. Lestat riepottelee toisiaan, jatkakaa.

    • Anonyymi

      Ehta group Oy on näyttävästi esillä sosiaalisessa mediassa. Myös liikevoitto näytti olevan hyvä. Todellisuus on kuitenkin aivan toinen. Se mikä vaikuttaa ostavalle asiakkaalle. Asiakaspalvelu on ainakin tällä hetkellä täysin hukassa. Ketään ei saa kiinni puhelimella eikä sähköpostilla. Mikäli saa niin ei osata vastata perus asioihin. Toivottavasti osaisi tehdä asialle jotain. En voinut vakavasti harkita kauppojen tekoa. Onko jollain ehdottaa jotain muuta yritystä, jolta saisi tilattua perus hirsisaunan?

      • Anonyymi

        Ota yhteytä Hirsituote Humalajoen firman toimarille, Henrille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ota yhteytä Hirsituote Humalajoen firman toimarille, Henrille.

        Loghirsi


    • Anonyymi

      Nykyään toimii nimellä EHTA. Kokoajan täytyy tehdä muutoksia kun maine mennyt muilla nimillä. Ei ole sattumaa nimen muutos.

    • Anonyymi

      Lessuja. Äidinmaitusta imeneet ainekset, joilla oppineet, kusettamaan ihmisiä..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3481
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      185
      1567
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1297
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1162
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      825
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      789
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      48
      786
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe