Caribbean Village Agador

Agadiriin helmikuussa

Porukalla ollaan siis Marokon Agadiriin menossa ja aattelin kysellä jos jollakin ois vaikka kokemusta hotellista mihin menemme. Hotellin nimi on siis Caribbean Village Agador. Luokiteltu FFF Ja on Blue Inclusive hotelli. Kaikki juomat ja ruoat kuuluvat siis hintaan ja tietyt hotellin järejstämät aktiviteetit :) Hotelli vaikuttaa tosi lupaavalta ja jo hotelli alueella riittää varmaan tekemistä.
Millainen on hotellin ympäristö ja millaiset ovat huoneet? Entä maksavatko hotellin aktiviteetit erikseen? Tarkoitan, että maksaako esim. tenniksen/ minigolfin pelaaminen vai kuuluuko hintaan? Entä oisko tietoa minkälaista ruokaa tarjotaan?
Kaikkea muutakin saa tietenkin kertoa ja kiitos jo etukäteen :)

6

4574

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä ollut

      Kiva ja mukava paikka, tennis ja minigolf kuuluvat hintaan. Helppoa olla lasten kanssa, ruoka maittoi meille kaikille. Huoneet ovat melko karut ja pelkistetyt, mutta alue muuten hieno.

    • ...lomaillut kahdesti

      Kuten jo edellä kirjoitettiin, niin huoneet ovat aika karuja, kivilattiat, ei huippu-siistejä - mutta ihan kelvollisia. Hotellin yleiset tilat sen sijaan ovat hyviä, puutarha iso ja uima-allasalueita löytyy neljäkin kappaletta. Tenniskenttiä oli useita, minigolf ei ihmeellinen mutta kyllähän sitä pelailee. Hotellin alueella on myös pieni hammam eli marokkolainen kylpylä/sauna. Hotellin animaattorit eli vapaa-ajan ohjaajat järjestää ohjelmaa aamusta iltaan: jumppaa ja kaikenlaista liikuntaa, pelejä, leikkejä, arabiankielentunteja jne.Iltaisin lapsille minidisko ja sitten kokoperheen show-ohjelmaa. eli periaatteessa voit lomailla koko viikon poistumatta hotellin alueelta, jos haluat...

      Hotellilta on pieni kävelymatka rannalle. Siellä on hotellin oma, aidattu alue aurinkopeteineen, vessoineen ja rantabaareineen (alkoholitomia juomia ainoastaan). Aidattu alue on sikäli hyvä, etteivät kaupustelijat ja muut ohikulkijat pääse häiritsemään. Itse ranta on pitkä ja hieno, vuorovesivaihtelu voi olla aikamoista. Uiminen onnistuu hyvin jos vesi vain on tarpeeksi lämmintä (riippuu siis ajankohdasta, milloin menette). Hotellin järjestämät ranta-aktiviteetit, katamaraanit yms kuuluvat myös hintaan.

      Hotellin ympäristö on kaupungin "laitaa" - lähellä muita hotelleita, mutta myös kauppoja ja ravintoloita löytyy. niille vaan ei all inclusive-systeemissä paljon käyttöä ole. Ydinkeskustaan on 1-2km kävelymatka, taksit ei ole kalliita nekään. kaupungissa kannattaa ainakin käydä kävelemässä "rantapromenadi" - etenkin torstai-iltana ja perjantaina siellä näkee paljon paikallisia iltakävelyllä. Eksoottisempi ostospaikka on "souk" eli basaarialue (taksimatkan päässä keskustasta). Hintoja kannattaa tutkia etukäteen paikallisessa "Anttilassa" (olikohan virallinen nimi Monoprix tai vast.): se on kiinteähintainen tavaratalo keskustassa. sen lähiympäristössä ovat myös pääostoskadut. Mitään "pakollisia nähtävyyksiä2 Agadirissa ei oikeastaan olekaan, joten hyvällä omallatunnolla voi viettää ihan rentoa hotelli- ja rantalomaa.

      Hotellin ruokailuista vielä sen verran, että aamiainen, lounas ja illallinen syödään buffet-ravintolassa, joka on iso ja meluisa paikka, mutta ruoka on ihan hyvää. illalliset teemojen mukaan, esim. marokkolainen ilta, seafood, italian jne. Salaatit ja jälkiruoat ei kovin paljon vaihtele päivittäin, mutta aina jotain uuttakin on. Ellei halua joka päivä syödä samassa ravintolassa, niin vaihtoehtojakin on; lounasaikaan "snack baari", illalla "Mediterranean" tai "Marokkolainen" a la carte-ravintola (kumpikin 1 x vkossa) sekä vielä ilta/yöpalaa varten pizzeria. (Näin ainakin oli muutama vuosi sitten). Baareja löytyy alueelta useitakin ja niissä vapaa juomatarjoilu. Ruokapuolessa ei mielestäni valittamista, verrattuna muutamiin muihin all incl kokemuksiin, jotka ovat olleet paljon rajoitetumpia.

      Jos lomaanne sattuu sää suosimaan, niin varmasti Agadirissa ja Agadorissa viihdytte! (Tosin täytyy ajatella, että maassa maan tavalla - Marokko kuitenkin kohteena poikkeaa esim. Kanariasta...)

      • lyyli

        paikallinen market nimeltään uniprix, tosin mielestäni viime vuosina on tullut muitakin kiinteä hintaisia kauppoja, niissä siis kannattaa käydä katsomassa hintataso. Kalasatama on kiva nähtävyys. kannattaa käydä kävelemässä paikallisten asuntoaluella, siis mitä ylemmäksi rannasta, sen vähemmän turisteja. paikallisissa kuppiloissa on myös ihana ruoka, ei konkurssi tule jos haluaa sielläkin syödä. tosi hinnat nousset huomattavasti viime vuosina. paikallisten suosimissa kaupunginosissa ihania leipomoita, kannatta käydä tutustumassa.
        ihana paikka voittaa kyllä kanarian mennen tullen. mene ilman ennakkoluuloja, tietekin kauppiaat voivat ensikertalaista hämmentää.


      • Kyselijä

        Mahtaakohan tuolla Hotelli Caribbean Village Agadorissa (ent. Occidental Allegro Agador) olla lämmitettyä ulkoallasta tai yhtään sisäallasta?
        Mennään vähän sellaisena ajankohtana, että voi pienemmille perheenjäsenille olla ulkoaltaan vesi liian kylmää. Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii vastata, niin tämä vähän vaikuttaa hotellivalintaan.


      • 3.S KERTA
        Kyselijä kirjoitti:

        Mahtaakohan tuolla Hotelli Caribbean Village Agadorissa (ent. Occidental Allegro Agador) olla lämmitettyä ulkoallasta tai yhtään sisäallasta?
        Mennään vähän sellaisena ajankohtana, että voi pienemmille perheenjäsenille olla ulkoaltaan vesi liian kylmää. Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii vastata, niin tämä vähän vaikuttaa hotellivalintaan.

        HOTELLIN ALUEELLA ON KAKSI LÄMMITETTYÄ JA KOLME MUUTA ULKOALLASTA, EI SISÄALTAITA. PAIKKA ON MUKAVA JA HENKILÖKUNTA ON YSTÄVÄLLISTÄ.HUONEISSA ON LÄMMITYS KLO 17.00 - 08.00 VÄLISEN AJAN JOS ITSE LAITTAA PATTERIN PÄÄLLE.


    • morocco

      Sattuuko kukaan tässä Hotellissa (Caribbean Village Agador) ollut tietämään minkä niminen biisi on se jonka tahdissa ne vapaa-ajan ohjaajat tanssivat aina välillä. Ainakin se jolla on mikki puhuu aina jostain "Astala Bista" tai jotain vastaavaa?! Jos joku tietää kyseisen biisin niin suuuuuuuuuuuret kiitokset!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe