Lamborghini 950

Remonttia vieroksuva

Jollain tämän palstan lukijalla on varmaan kokemustietoa siitä millainen on n. 4000 tuntia ajettu, vajaa kymmenen vuotta vanha 950 Premium käytettävyydeltään ja eritoten millaisia korjauksia on odotettavissa? Olisiko tuon ostaminen vikaliike? Netistä löysin erään maininnan, jossa viisi vuotta vanhan todettiin olevan jo "eläkeiässä"! Ei kai niin ole?

18

8329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joke.

      On niin harvinainen merkki, että en suosittele.

      • Remonttia vieroksuva

        Kiitos vinkistä. Harvinainen se Suomessa näyttää olevan.
        Tulin funtsineeksi asiaa siitä näkökulmasta, että jos sillä on Fiat-taustaa moottorin osalta, niin muista yhteyksistä minulle on muodostunut se käsitys, että Fiatin tekemät dieselmoottorit ovat kestäviä ja luotettavia. Samoin teollisuuskäyttöön italialaisista hammasvaihteistoista on jäänyt positiivinen käsitys (kun vaihteita kuormitetaan ja huolletaan valmistajien ohjeiden mukaan).Mutta traktorihan on paljon muutakin kuin moottori ja vaihteisto ja tuo kaiken muun korjaaminen myös maksaa.


      • MTT
        Remonttia vieroksuva kirjoitti:

        Kiitos vinkistä. Harvinainen se Suomessa näyttää olevan.
        Tulin funtsineeksi asiaa siitä näkökulmasta, että jos sillä on Fiat-taustaa moottorin osalta, niin muista yhteyksistä minulle on muodostunut se käsitys, että Fiatin tekemät dieselmoottorit ovat kestäviä ja luotettavia. Samoin teollisuuskäyttöön italialaisista hammasvaihteistoista on jäänyt positiivinen käsitys (kun vaihteita kuormitetaan ja huolletaan valmistajien ohjeiden mukaan).Mutta traktorihan on paljon muutakin kuin moottori ja vaihteisto ja tuo kaiken muun korjaaminen myös maksaa.

        Sama traktori kuin Same, ja sehän on ihan ok kone, ja Keskon koneita, joten huolto ja varaosat löytyy.


    • v 6400

      älä osta sitä konetta ei ole mitään sukua FIAT:lle.Kone ei sovellu Suomen oloihin,kaiketi puuttuu ohjaamon lämmityslaitekin.

      • konemies teräsmies

        sama traktori kuin Same, Deuts ,Hurliman ,maailman ensimmäinen diesel traktodi v 1927 lue Samen historia netistä .erittäin käteen sopiva ja kestävä traktori, eräs isätä ajoi 12000 tuntia ja seuraava jatkoi


      • ake3

        Same tehty vähän toisenlaatuisista raaka-aineista kuin 6400Valtra! Näppärä, kestävä ja tehokas Expoler 80 nelikko!


      • Anonyymi

        Höpö höpö ettei lämppäriä on vesijäähdytteinen. deuzin moottorilla urakoin 8v lamballa, samat työt tekee kuin muillakin, vähemmän korjaamolla kun valtrani, suosittelen..


    • koneeex

      Same / Lamborghini on tehty samalla tehtaalla italiassa. Vain eri merkit pistetty kylkeen. Varaosia saa vaikka Heti Y-maatalouden palvelusta, joka tuo nykyään Deutz-Fahr traktoreita joissa on sama tekniikka. Itse omistan Tshekkiläisiä Zetoreita, ovat huomattavasti laadukkaampia ja kestävimpiä nykypäivänä ja ennenkin, uusissa Zetoreissa on 4-vuoden tehdastakuu. Varaosien saatavuus on todella varmaa. Hcpeterseniltä,motochekiltä ym.... Zetor täytti tänä vuonna 65-vuotta ja moottoreiden tekniikasta niillä on kokemusta jo 1924 lähtien. Uusin Zetor Forterra 135 16-venttiilinen 570nm ja 137hv moottori on saanut parhaimat arvostelut saksan DLG-testeissä. Vie 5.7% vähemmän polttoainetta kuin muut vastaavan kokoiset kilpailijat.

    • Ei kannata ostaa...

      ..jos joutuu kyselemään tuollaisia asioita, silloin pitää pysyä sellaisissa merkeissä, joita itse tuntee.
      Lambo on ihan hyvä traktori ja edullinen ostaa, remontit onnistuu yhtä lailla, kuin muihinkin merkkeihin, ei ole siemenestä kasvanut. Vaan ei rähmäkäpälille!

    • Hyvä peli

      Itselläni ollu 3 talvee lumi ym hommissa vm 99 950 premium.Ei ole moitittavaa. Helppo ja yksinkertainen huoltaa,osahuolto toimii tosi nopeasti.Tehokas hydrauliikka.Ja talvellakin lähtee tosi hyvin käyntiin ilman lämmitystäkin,mikä ei sinänsä ole viisasta.Sanalla sanoen hyvä traktori jossa hinta laatu suhde todella kohdallaan.

    • On hyvä

      meillä on lamborghini premium 1060 vm 2002 ei ole tarvinut tehdä mitään muuta kun perus huollot. On taloudellinen ja on myös paljon woimaa, ja varaosia saa keskolta. KANNATTAA OSTAA!

    • SDF2

      Ihan hyvä perus traktori, on tosiaan hyvä lähtemään käyntiin ja todella polttoaine pihi. Hyttikin on lämmin.Eipä noissa mitään ihmeempiä tyyppivikojakaan ole.Kannatta tarkistaa että neliveto menee pois päältä kytkentä haarukka voi kulua ja silloin neliveto jää päälle. Tärkeää on myös että on käytetty oikeaa jäähdytin nestettä SDF-ryhmän omaa.

    • Lambomies

      Minilla kaksi Lamborghinia toisella ajettu 15000 tuntia,jos vertaan muihin merkkeihin mitä olen käyttänyt .Voin suositella,kiva käyttää ja käsitellä. nelipuöräjarrut todella hyvät, hyvä näkyvyys hytistä. Itlian ja Saksan laatua. SDF on muuten euroopan neljänneksi suurin tratorin valmistaja. Nyky maailmas on aivan sama minkä merkin ostaa, kun osia saa aina mutta aina pitää tilata jostain.vaikka eipä niitä ole SDF ryhmän koneis paljon tarvinnut (ei ole riemulla rajaa kun lambolla ajaa)

    • Anonyymi

      höpö höpö harvinainen on sama kuin same, minulla ollut 2 uutta päihittää monet muut merkit, erittäin suosittu närpiössä ja lähiympäristössä.

    • Anonyymi

      Minulla 15000 tuntia ajettu Lambo, ja viimeisenpäälle kunnos. Tosi näppärä ja kiva käsitellä. SDF on yksi suurista traktoritehtaista. Same Lamborghini Hurliman DeutsFahr traktorit tehdään Italias ja Saksas, Sieläpäin Eurooppaa on tehty traktorita kun täällä ajettiin vielä hevosilla

      • Anonyymi

        Niin tehtiin autojakin ja kunnollista eivät osaa vieläkään.


    • Anonyymi

      Asian tietävä

    • Anonyymi

      No miten se kytkentähaarukka vaihdetaan jos se on kulunut? Eli neliveto on aina päällä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe