Mistä halvimmalla liput Orlandon huvituksiin ?

hbh

Onko kellään tietoa mistä Jenkeissä kannattaa hankkia liput Orlandon huvipuistoihin (Disney, Sea World, Universal Stuodios), että saisi halvemmalla kuin portilta? Lähtö on kahden viikon päästä. Olemme Orlandossa 10 päivää perheen kanssa, lapset ovat 17 v. ja 9 v.
Kuinka paljon aikaa kannattaa varata puistoihin?
Missä muualla kannattaa käydä?
Mitkä ovat must-paikkoja ja mitä kannattaa jättää väliin?

5

4044

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • weeewwee

      Itse olemme aina ostaneet liput portilta, joten en tiedä oikeastaan muista vaihtoehdoista.. Äsken kuitenkin googletin hakusanalla "tickets to walt disney world" ja sieltä löytyi muutamia sivuja jotka tarjoavat lippuja n. 5 $ halvemmalla. Löydät varmasti muihinkin paikkoihin liput tuolla tavalla.
      Olen itse ollut Orlandossa pariin kertaan ja erilaiset huvi/vesipuistot on tullut kierrettyä. Aijotteko käydä kaikissa mainitsemissasi huvipuistoissa?

      Disney Worldissä kannattaa käydä, se itsessään koostuu jo neljästä huvipuistosta (Magic Kingdom, Epcot center, MGM-studios ja Animal Kingdom). Muita Disneyn kohteita ovta mm. Pleasure Island (klubeja, baareja ym.), vesipuistot Typhoon Lagoon, River Country ja Blizzard Beach. Myös Discovery Island on mielenkiintoinen kohde eksoottine kasveineen ym.

      Universal Studios on ehkä enemmän nuorten, aikuisten ja elokuva harrastajien mieleen, kuin pikkulapsien. Toki Universal on mielettömän kiinnostava paikka, jossa saa aikaa kulumaan. Mm. laite nimeltä Earthquake vie sinut San Franciscon metroon, joka on pysähtynyt asemalle, kunnes tulee mieletön 8.3 Richterin asteikon maanjäristys..

      Sea World on vesieläinpuisto, itsellä ei ole kokemusta..

      Orlandon on shoppailijan paratiisi monine Shopping malleineen ym. Church Street Station on ostos-,ravintola- ja huvittelukeskus.

      Anteeksi vastauksen pituus, mutta halusin vastata tyhjentävästi. Mukavaa matkaa!

    • myös menossa

      kyselin itse vähän samoja asioita Sonera Plazan matkalaukkusivujen keskusteluissa. Ja sain mielestäni hyviä vastauksia. Joten nyt olemme itse tilanneet liput juuri tuon yhden agenttitoimiston kautta ja tuntuu onnistuvan asiat oikein mukavasti.Joten katseleppa sieltä.
      p.s. kysymykseni oli siellä nimimerkillä "disney worldiin"

    • Helen Ojanperä

      Me ostettii viime talvena ihan Universalin sivuilta käsin liput jotka oli _todella_ edulliset. Kun osti kahden päivän lipun, sai sillä hinnalla olla Studioilla ja Islands of Adventurella 5 päivää. Neljä päivää oltiin, viideskin olisi mennyt ellei olisi ollut muuta menoa. Niin paljon on jo niissä kahdessa puistossa actionia sekä lapsille että aikuisille. Vaikka oli jo 3. kerta, ei ollut yhtään liikaa.

      Disneyllä ollaan oltu kahdesti, joista toinen liikaa. Meistä se oli enemmän suunnattu pienille. Lapset (silloin 12 ja 10) pitivät ihan kivana, mutta lapsellisena.

      Lipuista sen verran, että ne ostettiin paikanpäällä ollessa läppärin avulla ja maksettiin luottokortilla. Ainakin meidän kohdalla toimi hienosti. Eikä porteilla tarvinnut jonottaa lipunmyyntiin :D

    • Maailmanmatkaaja76

      on Miami Beach ja Downtownin pikkukadut, sekä mustien asuttamat slummikorttelit (jossa mm. kuvattiin Michael Jacksonin Thriller-video) kannattaa kiertää kaukaa auringonlaskun jälkeen, ellei sitten halua hieman erilaista elämysmatkaa.

      Aiemmin Miami Beachillä muuten oli ulkonaliikkumiskielto rantahiekalle, huumediilereiden jne vuoksi, en tiedä nykyistä tilannetta.

      • joemoe

        Teimme Floridan kiertomatkan kesällä 2005. Mielestämme Miami beach oli ehdoton nähtävyys. Paikat olivat erittäin siistejä ja olo tuntui turvalliselta. Esim. rantakadulla käveli paljon lapsiperheitä auringonlaskun jälkeen. SUOSITTELEN!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe