NEUKKUKUUTIOT

purkuun,

Miksei niitä Kekkosen YYA-aikuisia neukkukuutioita jo pureta?
Nehän tehtiin periaatteella että 30-40v. kuluttua ovat purkukunnossa.
HAKA teki hyvät rahat "monopoliasemassaan".
Samalla muotilla tuhansia taloja mm. Merihakan betonihelvetti ei ole enää tätä päivää, vai onko sekin jo suojeltava kohde?
Suojellaan "arkkitehtuuria" jonka on raksamestari suunnitellut taloudellisessa mielessä.
voihan perkele

13

1865

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raggar

   Neukkari on erittäin tehokas tapa asuttaa jumalaton määrä ihmisiä. TÄmän vuoksi ne säilyvät suurin piirtein siihen pisteeseen asti, kun korjaaminen on kalliimpaa, mitä uuden rakentaminen.

   • moska

    Mielestäni neukkukuutioiden korjaamiseen upotetaan kohtuuttomasti rahaa lopputulokseen verrattuna. Uudet vesijohdot, ikkunat, katto, parvekkeet, ym. eivät poista itse ongelmaa: masentavaa ja heikosti suunniteltua korttitaloa.

    Ainoa todellinen este neukkukuutioiden purkamiselle on niiden useissa yksityisissä käsissä oleva omistus. Tavallaan kakka on ollut puntissa siitä lähtien kun ihmiset veivät muuttotavaransa kerroksiin.


  • neukkula

   Onko -84 rakennettu rivarini myös neukkukuutio?

   • määriteltynä

    mikä tahansa mitä tuhnu voi kadehtia, on neukkukuutio tai uudemmista puhuen muuten vaan läävä.


   • kerro,
    määriteltynä kirjoitti:

    mikä tahansa mitä tuhnu voi kadehtia, on neukkukuutio tai uudemmista puhuen muuten vaan läävä.

    onks se niiku tuhnake vai...


   • palstan termit

  • sinunkin

   koiville on kusassu, katkera ainakin viestisi on!

   • kun..

    ..panin sitä seisaaltaan


  • vikaa?

   Neukkukuutio, Rubickinkuutio ja vesikuutio alkoivat kilpasille. “Minäpä olenkin kaikkein märin, vettä koko helvetin kuutio!” mesosi vesikuutio. Rubickinkuutio loi katseensa alistuneena johonkin osakuutioistaan, mutta neukkukuutio ei ollut pysyä betonielementeissään, kun möykkäsi voitonriemuisena: “ Minun sisuksissani virtaa päivittäin kuutioittain vodkaa, joten älä sinä pahainen vesipää minulle ala!” Nyt oli vesikuution vuoro hämmentyä, jonka sivutuotteena siltä pääsi märkä pieru.
   Yhtä osakuutioistaan pidellen Rubickinkuutio vuorostaan lasketteli voitonriemuisena. “ Minäpoikapa olenkin kaikkein arvoituksellisin!” Taas vesikuutiolta pärähti, mutta neukkukuutio vaan yltyi pauhussaan. “ Jumalauta, te dorkat kääpiöt, on edelleenkin mitä suurin arvoitus, miten erään perheen Bortskeittoon oli eksynyt muutama nakinpalanen. Repikää siitä, senkin tuhnuperseet!” Kahdella muulla kuutiolla ei ollut kuitenkaan tuhnuttelun aika, kun Rubick kolautti pari pikkukuutiota matolle ja vesikuutio lorautti parketille. Nyt oli neukkukuution vuoro ylpeillä parhaalla puolellaan, mikä ei ollut itä, länsi,etelä, eikä pohjoinen. Saati luode, lounas, kaakko tahi koillinen. “Kuulkaah pojaa, mää ole kaikkeis suurin ja rumin, ja turkkuukis mää täs yritäs vähä sönkätä!” Rubick ja voda olivat jo luovuttaneet, ja ne muuttivat saman tien neukkukuutioon käytyään ensin pummaamassa uudelta naapuriltaan vodkapullon ja keittoon punajuuria. Nakeista naapuri ei tiennyt tuon taivaallista, mutta muisteli kuulleensa jostain ihmetapauksesta, jolloin veljeskuutiot nyökyttelivät tietäväisinä. Ennen kuin sulki oven, naapuri ei malttanut olla päräyttämättä oikein suolen pohjasta, taisi tulla vähän varttakin mukaan. Kuutioille tuli kiire omaan luukkuunsa. Neukkukuutio sen sijaan käytti tarjotun tilaisuuden hyödykseen, ja veteli pitkiä henkäyksiä .

   • tämäkin

    Kuutioiden neiböri vaatimalla vaatien pyysi ilmoittamaan, että koska häneltä tärähti punttiin löyhkäävän ilman lisäksi kiinteämpääkin tavaraa, hänet julistettakoon paskojamestariksi. Kaikki kuutiot hyväksyivät tämän, vaikka Vodan mielestä hänen märkä rupsautuksensa oli messevämpi. Näin ollen kymmenen pistettä naapurille. Papukaijamerkki jäi uupumaan, koska kaveri oli ravistellut lahkeestaan voitonmerkit portaikon puolelle. Hyh, hyh!


  • murheet Hakan

   aikoinaan urakoimisista kohteista.Ei kai vaan ole katkeruus,tai joku muu syy taustalla?Lisäksi ei rakennusmestarit suunnittele kyseisiä projekteja,kuten virheellisesti tuot julki.Homman hoitaa täysin toinen "instituutio."Mutta kyllä rakennusmestarit valvoo mukana työn/projektin toteuttamista/toteutumista.

  • Muoti-ilmiö

   Suojellaan täällä kaikenlaisia "rakennelmia"
   Oli laatikkomalli tai suorakulma-Alvar Aallon suunnittelemat kai etunenässä,vaikka on jo tähänkin mennessä nielleet rahaa tuhottomasti-ja nielee edelleen. Enson talo Katajanokan ja kauppatorin läh.on niin surkuhupaisan näköinen,että pitäis siihen edes harjakatto saada,ellei pureta vallan. Me vaalimme "rakennuskulttuuria" henkeen ja vereen-maksaa mitä maksaa. Finlandiatalo on niitä pahempia esim.Alvarin suunnittelemat marmoriset ulkoseinät rapistui-eikun samanlaiset tilalle-voi äiti. Onneks sen Alvarin kolmijalkajakkara ei saanut suosiota kun oli istujalleen vaarallinen.

  • Anonyymi

   OIS JOSKUS KIVA ASUU NS NEUKKUKUUTIOISSA JA SIT TYÖSKENNELLÄ KAUPAN VARASTOMIEHENÄ. KOKKINA. AUTONASENTAJANA JNE

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   388
   3960
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   348
   3495
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   183
   2507
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2080
  5. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   151
   1357
  6. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   1242
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   115
   1205
  8. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   34
   938
  9. Turkki tukee Suomen Nato-jäsenyyttä

   Kuinkas trollien suuhun nyt pannaan? 🤣 Juttua aiheesta löytyy kohta kaikista mahdollisista uutislähteistä. Mahtava homma!🫡🥳
   Maailman menoa
   386
   884
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   250
   883
  Aihe