NEUKKUKUUTIOT

purkuun,

Miksei niitä Kekkosen YYA-aikuisia neukkukuutioita jo pureta?
Nehän tehtiin periaatteella että 30-40v. kuluttua ovat purkukunnossa.
HAKA teki hyvät rahat "monopoliasemassaan".
Samalla muotilla tuhansia taloja mm. Merihakan betonihelvetti ei ole enää tätä päivää, vai onko sekin jo suojeltava kohde?
Suojellaan "arkkitehtuuria" jonka on raksamestari suunnitellut taloudellisessa mielessä.
voihan perkele

13

1573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raggar

      Neukkari on erittäin tehokas tapa asuttaa jumalaton määrä ihmisiä. TÄmän vuoksi ne säilyvät suurin piirtein siihen pisteeseen asti, kun korjaaminen on kalliimpaa, mitä uuden rakentaminen.

      • moska

        Mielestäni neukkukuutioiden korjaamiseen upotetaan kohtuuttomasti rahaa lopputulokseen verrattuna. Uudet vesijohdot, ikkunat, katto, parvekkeet, ym. eivät poista itse ongelmaa: masentavaa ja heikosti suunniteltua korttitaloa.

        Ainoa todellinen este neukkukuutioiden purkamiselle on niiden useissa yksityisissä käsissä oleva omistus. Tavallaan kakka on ollut puntissa siitä lähtien kun ihmiset veivät muuttotavaransa kerroksiin.


    • neukkula

      Onko -84 rakennettu rivarini myös neukkukuutio?

      • määriteltynä

        mikä tahansa mitä tuhnu voi kadehtia, on neukkukuutio tai uudemmista puhuen muuten vaan läävä.


      • kerro,
        määriteltynä kirjoitti:

        mikä tahansa mitä tuhnu voi kadehtia, on neukkukuutio tai uudemmista puhuen muuten vaan läävä.

        onks se niiku tuhnake vai...


      • palstan termit
        kerro, kirjoitti:

        onks se niiku tuhnake vai...

        Myös termiä neukkukuutio käytetään tuolla. http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=100&conference=4500000000001337&subcat=2301


    • sinunkin

      koiville on kusassu, katkera ainakin viestisi on!

      • kun..

        ..panin sitä seisaaltaan


    • vikaa?

      Neukkukuutio, Rubickinkuutio ja vesikuutio alkoivat kilpasille. “Minäpä olenkin kaikkein märin, vettä koko helvetin kuutio!” mesosi vesikuutio. Rubickinkuutio loi katseensa alistuneena johonkin osakuutioistaan, mutta neukkukuutio ei ollut pysyä betonielementeissään, kun möykkäsi voitonriemuisena: “ Minun sisuksissani virtaa päivittäin kuutioittain vodkaa, joten älä sinä pahainen vesipää minulle ala!” Nyt oli vesikuution vuoro hämmentyä, jonka sivutuotteena siltä pääsi märkä pieru.
      Yhtä osakuutioistaan pidellen Rubickinkuutio vuorostaan lasketteli voitonriemuisena. “ Minäpoikapa olenkin kaikkein arvoituksellisin!” Taas vesikuutiolta pärähti, mutta neukkukuutio vaan yltyi pauhussaan. “ Jumalauta, te dorkat kääpiöt, on edelleenkin mitä suurin arvoitus, miten erään perheen Bortskeittoon oli eksynyt muutama nakinpalanen. Repikää siitä, senkin tuhnuperseet!” Kahdella muulla kuutiolla ei ollut kuitenkaan tuhnuttelun aika, kun Rubick kolautti pari pikkukuutiota matolle ja vesikuutio lorautti parketille. Nyt oli neukkukuution vuoro ylpeillä parhaalla puolellaan, mikä ei ollut itä, länsi,etelä, eikä pohjoinen. Saati luode, lounas, kaakko tahi koillinen. “Kuulkaah pojaa, mää ole kaikkeis suurin ja rumin, ja turkkuukis mää täs yritäs vähä sönkätä!” Rubick ja voda olivat jo luovuttaneet, ja ne muuttivat saman tien neukkukuutioon käytyään ensin pummaamassa uudelta naapuriltaan vodkapullon ja keittoon punajuuria. Nakeista naapuri ei tiennyt tuon taivaallista, mutta muisteli kuulleensa jostain ihmetapauksesta, jolloin veljeskuutiot nyökyttelivät tietäväisinä. Ennen kuin sulki oven, naapuri ei malttanut olla päräyttämättä oikein suolen pohjasta, taisi tulla vähän varttakin mukaan. Kuutioille tuli kiire omaan luukkuunsa. Neukkukuutio sen sijaan käytti tarjotun tilaisuuden hyödykseen, ja veteli pitkiä henkäyksiä .

      • tämäkin

        Kuutioiden neiböri vaatimalla vaatien pyysi ilmoittamaan, että koska häneltä tärähti punttiin löyhkäävän ilman lisäksi kiinteämpääkin tavaraa, hänet julistettakoon paskojamestariksi. Kaikki kuutiot hyväksyivät tämän, vaikka Vodan mielestä hänen märkä rupsautuksensa oli messevämpi. Näin ollen kymmenen pistettä naapurille. Papukaijamerkki jäi uupumaan, koska kaveri oli ravistellut lahkeestaan voitonmerkit portaikon puolelle. Hyh, hyh!


    • murheet Hakan

      aikoinaan urakoimisista kohteista.Ei kai vaan ole katkeruus,tai joku muu syy taustalla?Lisäksi ei rakennusmestarit suunnittele kyseisiä projekteja,kuten virheellisesti tuot julki.Homman hoitaa täysin toinen "instituutio."Mutta kyllä rakennusmestarit valvoo mukana työn/projektin toteuttamista/toteutumista.

    • Muoti-ilmiö

      Suojellaan täällä kaikenlaisia "rakennelmia"
      Oli laatikkomalli tai suorakulma-Alvar Aallon suunnittelemat kai etunenässä,vaikka on jo tähänkin mennessä nielleet rahaa tuhottomasti-ja nielee edelleen. Enson talo Katajanokan ja kauppatorin läh.on niin surkuhupaisan näköinen,että pitäis siihen edes harjakatto saada,ellei pureta vallan. Me vaalimme "rakennuskulttuuria" henkeen ja vereen-maksaa mitä maksaa. Finlandiatalo on niitä pahempia esim.Alvarin suunnittelemat marmoriset ulkoseinät rapistui-eikun samanlaiset tilalle-voi äiti. Onneks sen Alvarin kolmijalkajakkara ei saanut suosiota kun oli istujalleen vaarallinen.

    • Anonyymi

      OIS JOSKUS KIVA ASUU NS NEUKKUKUUTIOISSA JA SIT TYÖSKENNELLÄ KAUPAN VARASTOMIEHENÄ. KOKKINA. AUTONASENTAJANA JNE

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe