Autonvuokraus - München

-Aki

Terve!
Onko jollain kokemuksia autonvuokrauksesta Mûnchenissä? Kaipailen vinkkejä mistä löytäisi
edullisen vuokraamon. Isojen vuokraamojen (Avis jne.) varauksen pystyy tekemään tietenkin netissä ja vertailemaan hintoja, mutta onkohan kellään hyvää vinkkiä mistä ajoneuvon löytäisi vieläkin edullisemmin, toimitusvarmuudesta ja luotetattavuudesta tietenkin tinkimättä? Tarkoituksena on suunnistaa Itävallan puolelle, joten talvirenkaat lumiketjut pitää sisältyä.

Lentokenttä on Josef Straussin kenttä.

Kiitos asiallisesti vastannaille!

5

8083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lentokentältä kärry alle

      Moi, meillä on tapana vielä tällä nettiaikakaudellakin varata kärry suoraan täältä Suomesta ihan telefoonilla. Nämä isot välittäjät antavat välillä käsittämättömän isojakin alennuksia eri korteilla ja eri sesonkinimikkeillä. Esim. Finnair Plus, Silja (!), k-plussa, autoliitto jne. -korteilla voi saada alennuksen, kannattaa kysellä - usein netissä ei ole mitään läpeä mihin tunkea vaikka plussa-kortin numeroa sinne varaukseen. Viime kesänä saatiin - 40 % kolmen viikon vuokrasta näin, kun netin kautta aivan samainen kärry olisi ollut siis tuon verran kalliimpi. Siis on todella soittamisvaivan väärti!

      Ja yleensä varmin paikka varata kärry on lentokenttä, siellä piisaa valinnanvaraakin, jos ei juuri pyydettyä kärryä ole paikalla. Ja varaa tarpeeksi isolla moottorilla, varo etteivät anna jotain 1,3 tai 1,6 - ei kulje vuoristossa - sano jo varatessa, että tarvit myös nuo talvivermeet mukaan, Saksassa ainakin on saanut vuokra-auton mukana. Sen sijaan varoitusliiviä EI ole autossa mukana, ja Itävallassa se on pakollinen - tosin ei ole kukaan koskaan kysynyt ;) Ja Itävallassa tarvii motareilla sen tarran, viimeksi saatiin vuokra-auto, jossa se oli jo valmiina, mutta niin hyvää tuuria ei aina satu, etenkin jos saa tuliterän kärryn allensa.

      Mukavaa matkaa, itsekin Kufsteinin matkaa odotellen ;)

      • teutooni

        "tarra" tarkoittaa siis vignetteä, eli läpyskää, joka osoittaa, että tietullit on maksettu. Vignettejä on eri pituisiksi ajoiksi.

        http://www.go-maut.at/go/Article.asp?ID=3168

        tuolta voi lukea lisää, jos kiinnostaa. Sivun alalaidassa linkit myös maksuihin.


      • Mutta paikanpäällä ei käy k...
        teutooni kirjoitti:

        "tarra" tarkoittaa siis vignetteä, eli läpyskää, joka osoittaa, että tietullit on maksettu. Vignettejä on eri pituisiksi ajoiksi.

        http://www.go-maut.at/go/Article.asp?ID=3168

        tuolta voi lukea lisää, jos kiinnostaa. Sivun alalaidassa linkit myös maksuihin.

        Juu varaa netistä. Lokakuussa ajattelimme säästävämme (saada paremman tarjouksen) kun emme ottaneet netistä aiemman käytännön sijaan niin johan meinasi matka tyssätä kentälle !
        Avis / Hertz / Stix / Europacar ei käynyt käteinen !! Hei HALOO ja sitten ONNEKSI oli vielä Alamo josta saimme kun saimmekin pirssin. MUtta noin 100 € kallimmalla hinnalla kun mitä se olisi ollut netistä otettuna ! Ota Diesel ja jos vähänkään ajelet Munichin keskustassa ota vielä NAVI mukaan, se maksaa noin 50 € / viikko enemmän mutta on hintansa väärti ! Vai mistä löydät Frnkafurter Ring 29: n noin muuten JA jos sattuu olemaan onnettomuus / 5 km:n stau niin NAVI kertoo vaihtoehtoiset reitit !!

        DIESEL sattui olemaan yhdessä pikkukylässä italian puolella 68 centtiä litra ! JUU siis ihan OIKEAA DIESELIÄ !!!


    • näinkin

      Itse olen saanut auton halvemmalla netistä kuin mitä sen hinta olisi ollut tiskiltä otettaessa. Joka tapauksessa varaa jo Suomesta ettet jää ilman. Navi on joissakin autoissa valmiina(audi) saa ilman lisämaksua kun vain varaa ajoissa. Tosin integroidut navit ovat saksankielisiä. Mieti myös oman navin ostamista ehdoton peli matkustaessa suomen ulkopuolella. Hankkii kyllä hintansa takaisin ajan ja hermojen säästönä.

      • -Aki

        Auto otettiin sitten Budgetista, joka vertailun jälkeen oli selvästi halvin. Noin 100 euroa edullisempi kuin muiden isojen tarjous, sisältäen talvivarusteet. Varaus onnistui puhelimella soittamalla Suomen toimistoon ja sain vielä vahvistuksen etukäteen, että talvivarusteet on varattuna meille.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3683
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2297
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2009
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1884
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1306
    6. 80
      1215
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1104
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1030
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe