Kuuma kesäilta

Maria

Oli erittäin kuuma kesäilta. Istuin baarissa yksin. Minulla tosin ei ollut yhtään hauska fiilis kuten useimmilla ihmisillä, jotka istuivat tuonnempana baaritiskillä. Pitkäaikainen poikakaverini, Jussi, oli juuri jättänyt minut, ehkä aiheestakin. Meillä oli paljon riitoja ennen eroa. Join siinä suruuni siideriä, valkoisessa melko kireässä kesähameessa.

Ulko-ovelta alkoi kuulua meteliä, katsahdin sinne ja näin kenenkäs muun kuin Jussin saapuvan ovelle parhaan ystävänsä Jannen ja muutaman naisen kanssa. Tunsin kiukun piston sisälläni, olin todella kateellinen.. Jussi ja hänen porukkansa eivät olleet kuitenkaan vielä huomanneet minua. Halusin antaa samalla mitalla takaisin. Noin kahden metrin päässä tiskillä istui mies. Hänellä oli hihaton paita eikä hänkään näyttänyt kovin iloiselta. Hetken mielijohteesta kävelin miehen luo ja aloin suutelemaan häntä.
Mies kysyi:
"Mitä hitt..."
lause jäi kuitenkin kesken kun sanoin:
"Kerron myöhemmin.. ole mukana.."
Hän vastasi kiihkeään suudelmaan, ja yllätyin, kuinka innokas hän oli. Todella hyvä suutelemaan.
Irrouttauduin hänen huulistaan ja sanoin,
"Mennään ulos. Olet nyt poikakaverini."
Mies hymyili. Otin häntä kädestä kiinni. Hänen noustessaan huomasin, että hänhän oli erittäin komea ja hyväkroppainen mies.

Jussi ja hänen porukkansa istui nurkkapöydässä ja nauroi kovaan ääneen. Minäkin aloin nauramaan, että Jussi huomaisi minut. Sivusilmällä näin, kun Jussi katsoi minuun silmät pyöreinä. Suutelin tuota ventovierasta miestä kiihkeästi samalla kävellessämme ulos baarin ovesta. Keikutin lanteitani, ja kun Jussi ei enää nauranut vaan istui hiljaa ja katsoi meihin.

Ulkona oli ilta jo hieman viilennyt, mutta laitoin päälleni kireä, hieman läpinäkyvän paidan.
"Kiitti sairaasti! Siis se ääliö oli.. siis ethän sä tiiä kuka se oli.. kiitti kamalasti!..", sanoin kunnes mies sanoi:
"Ymmärrän, ei tarvi selittää.. olin itseasiassa just lähdössä sieltä. Oon muuten itekin tehny joskus saman... tosin huonommin tuloksin. Oon muuten Sami." Mies sanoi.
"Mä oon Maria. Täällä alkaa muuten olla jo tosi kylmä. Kiitti vielä kaikesta!"
sanoin, ja olin jo lähdössä jo, kun Sami otti minua kädestä kiinni.
"Hei odota, et haluais tulla mun luokse jatkamaan iltaa? on vähän tylsää.." Se kysyi ja katsoi mua silmiin. Sillä oli tosi kauniit silmät.
"Noh.. mikäettei."
vastasin, eihän mullakaan erityisemmin ollut tekemistä. Miksi menisin kotiin nyyhkyilemään vanhoja?


Sami ei asunut kaukana joten kävelimme Samin asunnolle. Se oli erittäin mukava, mutta melko pieni.
Istuin sohvalle ja Sami tarjosi jääteetä. Joimme niitä sohvalla ja juttelimme. Sami oli todella mukava tyyppi, ja meillä synkkas sitäkin paremmin. Juttelimme myöhään yöhön, kunnes sanoin, että pitäisi kai mennä..
"Ei, älä mene. Mulla oli tosi hauskaa. Sä voit nukkua täällä, vaikka tossa sohvalla. Kello on paljon ja tuolla liikkuu ties mitä hörhöjä."
Sami sanoi.
"Totta.. No ehkä sitten jään." vastasin.
Olin todella innoissani, sillä tavallaan halusinkin jäädä.
Sami sanoi menevänsä suihkuun ja avasi minulle television.

Kello oli paljon ja kun selailin kanavia, yhdeltä kanavalta tuli pornoa. Olin muutenkin kiimainen, olinhan ollut jo muutaman päivän ilman seksiä, aloin hitaasti kaukosäätimellä hieromaan pilluani. Televisiossa mies sormitti naista ja nuoli sen klitorista samaan aikaan. Aloin itsekin työntämään sormia sisälleni. Huohotin hiljaa, en halunnut herättää turhaa hämminkiä.. olin haltioissani.. juuri kun minula oli tulossa minut keskeytti miesääni.
"Saanko auttaa..?"
Otin nopeasti käden pois alushousuistani ja tunsin kun naamalleni levisi lievä puna..
"Öö.. siis mitä sanoit..?" Kysyin.
"Niin, että saako neitiä auttaa puuhissaan?" Sami hymyili.
Hymyilin vienosti. Tottakai halusin että joku auttaa minua. Olin tosi kiimainen.
"Tottakai." vastasin.

Sami tuli pelkkään pyyhkeeseen kietoutuneena viereeni ja salaa ihailin hänen komeaa vatsaansa.
Sami alkoi hitaasti hieroa rintojani käsillään. Hän otti hameeni helmasta kiinni ja veti sen pois päältäni. Minulla ei ollut rintsikoita, ne vain kiristävät kuumana kesäpäivänä. Hän selvästikkin ihaili melko suuria, pehmeitä rintojani hetken ja alkoi taas hieroa niitä hellästi. Hän kumartui vähän ja nuoli nännejäni. vilkaisin hänen pyyhkeeseensä ja näin, että hänellä oli jo kalu kovana. Hän hivutti kätensä alemmas ja alkoi ottamaan alushousujani pois. Samalla hän suuteli minua. Hänen pehmeät huulensa minun huulillani, oli silkkaa mansikkaa. Sami asetti minut sohvalle makaamaan ja avasi haarani leveälle. Hetken hän ihaili minun posliini mirriäni ja minulla oli tilaisuus jaloilla tipauttaa hänen pyyhkeensä.
Hän hymyili ja laskeutu alas. Sami oli todella taidokas nuolemaan. Hän hitaasti liikutteli klitoristani ja nuoli samalla vakoani. Hän tunki sormen sisälleni ja aloin huohottamaan. Tuo tunne oli niin taivaallinen, että rukoilin häntä jatkamaan, mutta Sami olikin melkoinen mies. Hän lopetti, nousi situmaan ja odotti selvästikkin minulta jotain.

Hymyilin Samille ja laskeuduin hänen kalulleen. Se seisoi ylväänä ja kovana edessäni. Nuolaisin sitä kiusoitellen. Sitten otin sen suuhuni. Vedin esinahkaa samalla edestakaisin ja pidin terskaa suussani. Hieroin hitaasti hänen kiveksiään. Sami nautti tilanteesta ja silitti hiuksiani.. hän alkoi huohottamaan ja ääntelemään.. Minäkin päätin olla ilkeä ja lopetin kesken. Sami suorastaan rukoili lisää.

Kuljetin hänet kuitenkin suihkuun. Avasin suihkun ja annoin lämpimän veden kastella meidän. sen jälkeen käännyin ympäri ja tarjosin parastani. Punoittava klitorikseni työntyi jalkojenvälistä Samin tarjolle. Hän otti kalunsa ja teki muutaman runkkausliikkeen ja tunki ison kalunsa sisääni. Pidin seinästä kiinni toisella kädellä ja toisella hieroin klitoristani. Kuuma vesi valui koko ajan päälleni. Se oli kiihottavinta mitä olin pitkäänaikaan kokenut. Huohotimme ja Sami jatkoi rytmikkäin työnnöin. Hän sai, ja tunsin kuinka hänen kalunsa hiljaa sykähteli kireässä, märässä pillussani. Sami otti kalunsa pois ja hieroi vielä vähän klitoristani.. sain melkeen hänen jälkeensä raikuvan orgasmin.

Sami otti pyyhkeen meille ja kietouduimme siihen.
Samaa aikaan suudellen kävelimme sängylle. Sami kuivasi minut hellästi ja alkoi taas keskittymään kosteaan vaginaani. Huikkasin Samille:
"Odota."
Ja kävin penkomassa laukustani punaisen dildon. Se oli rakkain ystäväni ollut jo seitsemäntoista vuoden iästä.
Näytin sitä Samille, joka näytti heti innostuvan.
Menin sängylle ja avasin haarani. Sami alkoi kiusoitella kosteaa vaginaani dildolla. Hän hieroi sillä klitoristani. Aloin jälleen huohottamaan. Hän laittoi sen sisälleni ja nuoli klitoristani.. hitaasti hän veteli sitä edestakaisin ja huusin:
"Nopeampaa, Nopeampaa!!"
Hän nopeutti vauhtia ja sain toiden kerran ihanan orgasmin.. tärisin sen valloissa ja suutelin Samia. Olin lopen uupunut ja nukahdin Samin viereen.

Aamulla Sami toi minulle aamiaista sänkyyn ja siitä alkoi samin ja minun yhteinen elämämme. :)

2

5156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pera

      no pitääkö siellä suihkussa nyt solkenaan ravata, ei sitä vettä nyt jumalauta oo niin paljon että pitäis tuhlaamaan ruveta. sitä paitsi missä on kondoomi tosta tekstistä. hyi saatana eihän sitä nyt noin vaan lähetä pökkimään jotain vierasta ilman kumia. ajattele nyt vähän.

    • 876

      MENNÄÄNKÖ MIES KYSYI JA ANTOI TAKIN NAISELLE.HE MENIVÄT ULOS.MIES HYMYILI.JA HE KÄVELIVÄT ULKOILMAAN.OLI KIRPEÄ PAKKASSÄÄ.MIES OTTI NAISEN KAINALOONSA.JA KATSOI HILJAA SÄÄTÄ.MIEHEN PUHELIN SOI < KAARINA SOITTAA. HEI ANOPPI MITÄ KUULUU.EI MITÄÄN.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe