Kannettavassa on Xp-järjestelmä ja se on ollut käytössä langattomalla yhteydellä netissä (Norton-virussuojausohjelma). Kone ilmoittaa suljettaessa: Oletko varma, että haluat sammuttaa kokeen sillä joku toinen käyttää sitä?
Mitä tarkoittaa? Miten pitää toimia?
Mitä tarkoittaa? Miten pitää toimia?
Vastaukset 4
Vanhimmat
Minulla ei ole kannettava, ja ihan puhelinlinjaa pitkin yhteys pelaa ja aina silloin tällöin tulee samanmoinen "joku toinen käyttää konettasi" -ilmoitus, kun olen sulkemassa konetta. Suljen sen siitä huolimatta ja joskus otan puhelinpistokkeesta johdon irti. Onko se tarpeellista. Voiko joku toinen käyttää konettani, vaikka virta on sammutettu?
Jos sun koneessas on kaksi tiliä, eli esim. Vanhemmat - Lapset tilit niin se on normaalia, kun se kone herjaa, että joku käyttää konetta. Se ilmoittaa sen siksi että esim, sinä, joka käytät nyt vaikkapa vanhemmat tiliä, olet käyttänyt ennen lapset tiliä konetta sammuttamatta. Koska se lapset tili on edelleen "päällä", kone luulee, että joku käyttää konetta. Voit huoletta sammuttaa tällaisissa tapauksissa koneen turvallisesti...
Samoja oireita täälläkin parikertaa ollut. Tosin olen tämän koneen ainoa käyttäjä. Tilejä on siis yksi. Lisäksi koneessa on ollut kaksi käynnissäolevaa ohjelmaa silloin koneen mielestä auki. Olen kyllä kylmästi sammuttanut koneen ja ei ole mitään katastrofia tullut. Luulen syyksi nortonia.
Koneesi torkkuu virransäästöllä, siellä on
ohjelma auki.