Billboard

Hannes22

Billboard update for week ending October 14, 2006

"20 Y.O.":
The Billboard 200: debuts at 2*
Billboard Comprehensive Albums: debuts at 2*
Top Digital Albums: debuts at 3
Top Internet Albums: debuts at 7
Top R&B/Hip-Hop Albums: debuts at 1* [Hot Shot Debut]

"So Excited":
Hot 100: debuts at 90*
Pop 100: debuts at 80*
Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks: 55 to 51*
Hot R&B/Hip-Hop Airplay: 54 to 51*

"Call On Me":
Hot 100: 36 to 41
Hot 100 Airplay: 31 to 35
Hot 100 Singles Sales: 1 to 1
Pop 100: 56 to 60
Hot R&B/Hip-Hop Singles & Tracks: 1 to 6
Hot R&B/Hip-Hop Airplay: 9 to 8
Hot R&B/Hip-Hop Singles Sales: 1 to 1
Hot Dance Music/Club Play: 3 to 9

Voipi olla, että saadaan kiertue sittenkin :-)

3

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erizo

      Minusta olisi kummallista, jos kietuetta EI tulisi, sillä eikö juuri kiertueet ole niitä rahasampoja levymyynnin lisäksi?

      Eihän esim. Pinkin levystä (neljäs vissiin menossa) ole kuulunut juuri mitään (miten lie debtoinut BB200:lla?), mutta nainen kiertää minkä ehtii.

      Lisäksi tulevilla singlevalinnoilla tulee olemaan avainasema tämänkin levyn menekissä. Joten vielä on liian aikaista murehtia.

      Toinen sija on kuitenkin sekä artistille että hänen faneilleen aina tappio. Tiedän kokemuksesta. Olen pääasiallisesti Christina-fani ja aikoinaan Christinan toinen levy debytoi BB200:lla kakkosena, mikä oli kitkerä paikka, mutta tähän päivään mennessä se on myynyt PALJON.

      Eli onkos Janetin uusimmalla potentiaalisia, kaupallisia hittejä, jotka voisivat nostaa myyntiä jopa täällä Euroopan kamarallakin?

      PS. Luin juuri, että "The Velvet Rope" aloitti aikoinaan BB200:n paalulla myyden 202 000 kpl, joten tuohon suhteutettuna 20 Y.O:n luvut ovat ihan rohkaisevat.

      • Hannes22

        Sinänsä tässä ei ole mitään erikoista, tai negatiivista, onhan Madonnakin monesti ollut kakkosena. Ongelma on vaan se, että media ottaa asian nyt niin, että Janetin ura on lopussa. JOS kiertue tapahtuu, niin hyvä, koska se takaa Janetin albumille lisämyyntiä. Re-release voi myös olla yksi tapa (varsinkin jos Mariah-duetto on sillä). Mutta tällä hetkellä negatiivisuus on ottanut aika monessa fanissa vallan. Janetin ura olisi nyt kaivannut suurta menestystä.


      • Erizo
        Hannes22 kirjoitti:

        Sinänsä tässä ei ole mitään erikoista, tai negatiivista, onhan Madonnakin monesti ollut kakkosena. Ongelma on vaan se, että media ottaa asian nyt niin, että Janetin ura on lopussa. JOS kiertue tapahtuu, niin hyvä, koska se takaa Janetin albumille lisämyyntiä. Re-release voi myös olla yksi tapa (varsinkin jos Mariah-duetto on sillä). Mutta tällä hetkellä negatiivisuus on ottanut aika monessa fanissa vallan. Janetin ura olisi nyt kaivannut suurta menestystä.

        Uskon, että hyvä musa löytää aina kuulijansa. Ja fanit ovat aina ne pahimmat kriitikot. Mutta mitä minä olen lukenut Janet-fanien kommentteja, moni on ylistänyt albumia jopa naisen parhaaksi tähän mennessä. Media voi heittää rapaa niskaan, mutta jos musiikki on hyvää ja se kelpaa kuulijoille, ei median sanomiset paljoa paina.

        Mutta fanit osaavat olla armottomia. Christinankin B2B-albumin myyntiä ovat jotkin fanit sanoneet flopiksi, kun C ei ole promonnut vähään aikaan ja vasta yksi single on albumilta julkaistu. Näitä hätäilijöitä siis riittää joka lähtöön. Hurt, mikä on Christinan toinen single, nousee myös joidenkin fanien mukaan liian hitaasti listoille, mikä on taas selvä merkki flopista.

        Plaa, plaa. Maltti on valttia, sanon minä.

        Janetin ja Mariahin yhteisviisu voisi olla omiaan puffaamaan albumia ja jos Justin-huhu pitäisi paikkaansa, siinä olisi promoa heille molemmille (JT sitä ei kyllä erityisemmin tarvitse, kun menestyy USAssa anyway).

        Janet promosi Jenkeissä kuluneella viikolla levyään melko ahkeraan, joten laiskaksi naista ei voi haukkua (niin kuin C-fanit haukkuvat C:tä). Jos albumin toinen single lähtee lentoon ensimmäistä paremmin, on 20 Y.O varmasti menestys. Jälleen vertaus C:hen (kun tiedän tapauksen tarkimmin); hän floppasi pahasti Dirrtyllä Jenkeissä, mutta toka single, eli Beautiful, pelasti tilanteen. Sama voi käydä Janetille.

        Peli ei ole siis lähellekään vielä menetetty! :)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe