Koulutytön päiväkirja 2

*Elisa*

Huomasin, että tarinani loppuosa ei ollut mahtunut mukaan. Tässä loput!

-----

- Haluatko ison kyrvän sisääsi, Narttu? hän kysyi.
- Voi, haluan, haluan. Työnnä se jo sisääni! Uikutin ja nostin lantiotani tarjoten itseäni hänelle. Hän otti kiinni minusta ja nosti minut paremmin vuoteelle. Kun hän tuli päälleni, levitin itseäni mahdollisimman paljon, jotta saisin hänet niin syvälle kuin vain voisin ottaa. Hän ohjasi kullinsa sisääni. Sen pää tuntui jäävän kiinni pillunhuulilleni ja sen sisääntulo suorastaan koski. Terska oli aivan liian iso pienelle tiukalle pillulleni. Rehtori tunkeutui kuitenkin sentti sentin jälkeen sisääni välittämättä vähääkään uikutuksestani. Kun terska lopulta oli sisälläni, loput liukuivat ihmeen vaivattomasti perässä. Työnnyttyään kokonaan sisääni, hän pysähtyi hetkeksi kulli pohjaan asti työnnettynä, tasasi hengitystään ja katsoi minua.

- Vittusi on tosi tiukkaa tavaraa! Se tuntuu ihanalta, hän huohotti. Hetken lepotauko antoi pillulleni mahdollisuuden tottua sisään tungettuun kulliin. Kun Rehtori aloitti työntönsä uudelleen, pystyin jo vaivattomasti liikkumaan hänen mukaansa. Kulli täytti minut ääriään myöden ja alkoi jo muutaman työnnön jälkeen tuntua taivaalliselta. Nautinto oli huikea. Yllättävän nopeasti tunsin räjähtäväni tähtiin. Uikuttaen nautinnosta sain elämäni orgasmin, joka sai minut lähes tiedottomaan tilaan.

Koska Rehtori jatkoi rakasteluaan laukeamisestani huolimatta, kiihotuin uudelleen. Nyt nautinto oli lempeämpää. Rehtori sai asentoaan hiukan muuttamalla aikaan erilaisia tuntemuksia sisässäni. Hänen naintiliikkeensä ärsyttivät ihanasti klitoristani. Se sai minut voihkimaan nautinnosta. Kiersin jalkani hänen ympärilleen, ripustauduin häneen, ettei hän vain vetäytyisi pois. Joka kerran, kun hän veti kulliaan ulospäin pillusta, pelkäsin ettei se tulisi takaisin sisään. Ratsastin nautinnossa yhä korkeammalle ja korkeammalle. Tajusin yllätyksekseni saavani vielä uudenkin orgasmin. Se oli vielä edellistäkin rajumpi. Kroppani tärisi ja nyki aivan holtittomasti orgasmin voimasta. Se sai pilluni kouristelemaan entistäkin tiukemmalle. Huipun voima sai myös Rehtorin laukeamaan urahdellen yhtä aikaa kanssani.

Makasimme päällekkäin huohottaen tyydytystämme. Rehtori suuteli minua ensimmäisen kerran koko illan aikana. Hänen pehmeät huulensa ja kielensä tuntuivat hyvältä.
- Kiitos sinulle, hän huokaisi ja kierähti viereeni. Hän kohottautui toisen kätensä varaan ja silitteli poskiani ja rintojani puolihuolimattomasti tuijottaen samaan aikaan minua silmiin.
- Tuntuiko tämä pahalta? En kai vain satuttanut sinua liikaa? Hän kyseli huolestuneena.
- Ei, tämä oli ihanin kokemus, minkä olen koskaan kokenut, huokaisin tyytyväisenä. Tyydytettynä. Hänen ilmeensä rentoutui.
- Ottaisimmeko joskus uusiksi tämän? hän kysyi.
- Rehtori voisi uudestaankin, oikein mielelläänkin, kurittaa tuhmaa, itseään tarjoavaa koulutyttöä. Sehän olisi vähintä, mitä Rehtori voisi tehdä oppilaansa eteen. Miltä se kuulostaisi?
- Totta kai Rehtori saa kurittaa oppilastaan, jos kerran siihen löytyy kunnon syy, kuulin itseni huokaisevan vastaukseksi. Minusta tuntuu, että hän olisi saanut minut lupaamaan aivan mitä tahansa sillä hetkellä.

Hetken loikoiltuamme meidän oli todettava, että kello alkoi lähetä pian yhdeksää. Oli aika lähteä. Pukeutuessamme hän luovutti stringini takaisin, onneksi. Pääsin Rehtorin kyydillä asunnolleni, vaikka hän leikillään uhkailikin, että kaltaiseni Pikku-Narttu olisi oikeastaan saanut kävellä.
- Odotan hetkeä, jolloin joudun taas rankaisemaan sinua, hän huikkasi perääni noustessani autosta. Minusta se kuulosti kiihottavalta lupaukselta!

1

8058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daredevil

      Hep!

      Erinomainen tarina! Piristi tän miehen työpäivää kummasti...=) Muutenkin sulla on ollut todella hyviä juttuja...

      Jatka samaan rataan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe