Sormuksessa huonoa karmaa

Nimetön

Sain muutama kuukausi sitten kultaisen sormuksen, jossa on sininen lapis lazuli. Epäilen, että mokoma hely tuo huonoa onnea. Siinä on siis jotain paskaa karmaa tai jotain. Kaikki on mennyt päin helvettiä siitä päivästä asti, kun sain sen. Sormus on peräisin antiikkikaupasta Hietsusta, mutta eukko, joka sen myi, ei tahdo sitä takaisin. Ties mitä rinkulan menneisyydessä on tapahtunut, kun en sitä tuliteränä suoraan verstaalta saanut..

Haluan siis päästä eroon sormuksestani, mutta en tiedä miten. Jos heittäisin sen jorpakkoon, mutta se jatkaisi vainoamista, en enää ikinä voisi muuttaa sormuksen sijaa. Jos taas hautaan sen maahan, se voi saastuttaa kaiken ympärillään olevan. Pitäisiköhän hankkia sille uusi omistaja? Ehkä meidän kemiat eivät vain mene yhteen? Vai pitäisikö antaa järjen voittaa, ja todeta, ettei mikään sormus voi tuoda huonoa onnea? (Kyllä se muuten voi, ihan salettiin.)

Onko ideoita, miten kirouksen voisi poistaa, karman puhdistaa tai miten voisin päästä helystäni eroon ilman, että se kostaa itseensä kohdistuvan vihani ja pelkoni?

21

4184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tietää sormuksestä

      käyhän vielä kysymässä mitä myyjä tietää sormuksesta. Voit olla oikeassa tuon negatiivisen karman suhteen, mutta siitä vapautuminen vo tehtävä oikein. *Siinä myyjän tiedot voisivat auttaa.

      • Nimetön

        Käyn kyselemässä vähän rinkulan taustoista. Ehkä homma vielä selviää.


      • kerro uteliaalle
        Nimetön kirjoitti:

        Käyn kyselemässä vähän rinkulan taustoista. Ehkä homma vielä selviää.

        tietää myöhemmin miten onnistuit selviämään tästä sormus-tilanteesta!


      • merdiorix
        Nimetön kirjoitti:

        Käyn kyselemässä vähän rinkulan taustoista. Ehkä homma vielä selviää.

        sen voit lähettää mulle...vien sen mökille jossa muutenkin asustelee näitä"olemattomia" jos tulisivat toimeen keskenään


    • valontyttö

      vanhoissa esineissä on yleensä kerääntyneenä kaikkea vanhaa energiaa matkan varrelta. Ne on mahdollista puhdistaa. Tiedän ainakin, että pranic healingissä on tehokkaat puhdistusmenetelmät tuollaiseen, mutta varmasti muitakin energiahoitomenetelmiä on. Kannattaa kysellä ja selvitellä lisää.

      Tsemppiä!

    • vegeta

      Voit käyttää sormuksen puhdistamiseen moniakin keinoja. Pääasia on se, että keino jota käytät tuntuu itsestäsi hyvältä, luonnolliselta. Oma ajattelusi/visualisointisi antaa hommalle sen lopullisen potkun.
      Eli:
      1. Voit esimerkiksi pitää sormusta kuun/auringon valossa.
      2. Laitat sormuksen astiaan, jossa on (meri)suolaa, pidät vaikka vuorokauden sormusta suolan seassa.
      3. Puhdas visualisointiharjoitus. Näe sielusi silmin kuinka se "musta" pikkuhiljaa hälvenee sormuksesta pois, tai muuttuu valoksi.
      4. Soita lempeää, harmonista musiikkia sormukselle.
      5. Vesi. Jos on mahdollista käyttää kaivo- tai muuta "luonnonvettä", voi sormusta liottaa siinä.
      6. Uskomuksesi mukainen rukous/pyyntö.

      Nämä tulivat näin äkkiseltään mieleen. Joko yksi tai useamman yhdistelmä. Käytetty on, monenlaiseen esineeseen.
      Jos todella olet sitä mieltä että sormuksessa on jotain pahaa, älä nyt ainakaan pistä sitä kiertoon! Ajattele ennemminkin katkaisevasi kierre.

      • cyberanimus

        tuota 2. vaihtoehtoa, eli merisuolassa pitoa, n. 1vkr-1vko. Imee pois sen sormuksen vanhan karman ja puhdistaa negatiivisesta. Merisuolaa on käytetty ennen vanhaan mm. estämään vainajia/henkiä tulemasta sisälle taloon. Kokeile ennen kuin luovut sormuksesta kokonaan.


      • TheOneAndOnly
        cyberanimus kirjoitti:

        tuota 2. vaihtoehtoa, eli merisuolassa pitoa, n. 1vkr-1vko. Imee pois sen sormuksen vanhan karman ja puhdistaa negatiivisesta. Merisuolaa on käytetty ennen vanhaan mm. estämään vainajia/henkiä tulemasta sisälle taloon. Kokeile ennen kuin luovut sormuksesta kokonaan.

        Suola on todellakin tehokas aine tuohon puhdistukseen.

        Eli osta merisuolaa(karkeata) tai vuorisuolaa, perus pöytäsuola ei ole niin tehokasta. Sitten vaan survot sormuksen suolan sekaan ja annat olla siellä vaikka vuorokauden, jonka jälkeen vaihdat suolan. Tee noin viikon ajan niin varmana lähtee siitä huonot energiat.

        Muista myös vetää vessasta se käytetty suola, sillä se on likaista. Pese myös kätesi aina sen jälkeen kun käsittelet sormusta, siitä irtoilee sitä moskaa kun kosket siihen.

        Ja tuo suolahomma on testattu..on muuten oikeasti toimivaa ainetta.

        -Pete


    • ratkaisu..

      lahjoita se mulle, on muutenkin tota epäaonnea, joten ei pikku lisä tunnu missään.

    • .-.-.-.-.-.-.

      Vaan suosittelisisn mieluummin vaihtamaan lääkitystä. Itselläni on sodan ajan sormus,jota on käyttäny saksalainen sotilas. Eikä siinä mitään huonoa karmaa ole. Miten esineessä voi olla huonoa karmaa. Minun mielestäni ei mitenkään.

    • aito ihmetteliä

      kadulle ja kysy vastaantuliolta huoliiko ne "kirotun" sormuksen, arvelen että ottajia olisi karmoineen päivineen, ainakin jos se on kultaa. Mutta varoita kumminkin ottajaa että siinä on pahaa enrgiaa matkanvarrella kertynyt.Luulempa vielä että saisit ottajalta hyväntahtoisen hymyn palkioksi..

    • Harmaa hursti

      Se on tunnetustu ainakin yksi varmimmista keinoista mikä tuhoaa pahoja sormuksia.

      Oletko kokeillut heittää sitä takkaan tai muuhun tuleen? Näkyikö siinä mitään riimukirjoitusta?

      Maailmassa on monia taikasormuksia ja niitä ei tule käyttää kevyin perustein.

    • Klonkku varjoista

      Ei sitä tulivuoreen saa heittää.

    • Saanko olla Gandalf, please?

      Se yksi heitä hallitsee... Se on heitettävä Tuomiovuoreen ennenkuin Sauronin antikristus henki löytää sen ja inkarnoituu maailmaan. Nyt olet pulassa ja pahassa. Joko näkyy mustiaratsastajia. Antikristuksen mustat ratsastajat MIB(MenInBlack)saattavat jo jahdata sinua saadakseen valtasormuksen.

      Sormus voisi olla myös jokin vähäisimmistä yhdeksästä ihmisruhtinaille annetuista sormuksista. Nämä sormuksethan eivät välttämättä tuhoutuneet, vaikka valtasormus olisikin tuhoutunut. Noita-ruhtinaan sormus voisi hyvinkin palauttaa Sauronin maan päälle.

      Raamattu sanoo, että antikristuksen ja pedon tuloa pidättelee enää yksiasia. Mutta asiaa ei suoraan mainita, vaan todetaan, että te tiedätte mikä tuo asia se on. Se on VALTASORMUS.

      Vain valtasormuksen avulla peto(Sauron) voi ottaa ihmishahmon ja materialisoitua maailmaan. Olet saanut haltuusi tuon sormuksen. Sormuksella on oma tahto ja se etsii isäntäänsä Sauronia. En haluaisi pelotella, mutta tilanne on nyt aikahuono.

      Maanpäällä on vain yksipaikka, jossa valtasormuksen voi tuhota, Tuomiovuori. Ongelma on siinä, että vaikka Keskimaa sijaitsikin maapallolla, aikaa on jo tovi kulunut, eikä Tuomiovuori ole helposti löydettävissä. Samoin on varottava noitakuninkasta ja pedon henkeä, jotka sijaitsevat Dol Guldurissa ja Barad Durissa. Voimme laskea sijainnit kartalta, kun tiedämme Hobittilan tai Briin olevan Lontoossa.

      Valitettavasti Tolkien ei itse piirtänyt karttaa vaan mainitsi vain valmiista kartasta, että kutakuinkin tuollainen. Lisäksi on muistettava, että puolituiselle matkat ovat kaksinkertaisesti. Koska Minis Tirith sijaitsee Firenzen korkeudella, kun Hobittila on lontoon korkeudelle, voimme olettaa, että puolituisia olemmekin me ja etäisyydet ovat kaksinkertaisia. Tällöin Minas Tirith olisi jossain välimeressä Turkin eteläpuolella Jerusalemin tasolla. Toisaalta Tolkien ei karttaa itse piirtänyt, eli oletamme Minas Tirithin olevan Jerusalemissa. Tällöin Barad Dur, jossa Sauronin henki lymyää on jossain Jerusalem Bagdad akselilla(Tarkkaa kohtaa ei voi laskea, koska tolkien ei piirtänyt karttaa itse.

      Barad Dur voi olla muinainen Babylon, Bagdad, tai jokin sortunut ja hautautunut torni, jopa itse Baabelin torni. Baabili tarkoittaa jumalten porttia. Kyseessä on siis jonkinlainen ulottuvuusportti, josta Sauron antikristus tulee Valtasormuksen avulla. Alueella on myös temppeli ziggurateja, joilla on sellaisia nimiä kuin Dur-kurigalzu, Dur-Untas, vertaa Barad-Dur:iin.

      Tuomiovuori pitäisi olla jokin Jerusalemin ja Barad Durin välissä oleva vuori. Täytyy myös muistaa, että mahdollisesti edellisellä kerralla vuori sortui.

      Koska emme tiedä tarkkaa sijaintia ja Tuomiovuori ja Barad-dur ovat suhteellisen lähekkäin voimme vahingossa kiikuttaa valtasormuksen suoraan Antikristus Sauronin syliin, luullessamme Barad-Duria tuomiovuoreksi. Rautapihaa epäilen Roomaksi ja Saruman on mahdollisesti Paavi, joka liittoutuu anti-kristuksen kanssa, eli Paaviin emme tässä asiassa voi luottaa.

      Mikäli tarvitset sormuksen saattueseen (9 henkeä) ritareita avuksi, minä olen vapaa-ehtoinen. Sinä olet Frodo, jonka osana kantaa sormusta. Lisäksi saat ottaa mukaan 3 parasta ystävääsi Samin,Merrin ja Pippinin vertauskuviksi. Legolaksen, Gimlin, Boromirin, Argornin ja Gandalfin roolit jaetaan minun ja 4 muun vapaa-ehtoisen kanssa. Ehkä aika näyttää kuka kukin todellisuudessa on. Kuka onkaan petturi Boromir?

      • Kvkv

        ..Meni yli rajojen.
        Voisin sulattaa sormuksen,laittaa pois jonnekin laatikkoon tai sitten lahjoittaa kaverillesi tms.


      • Kristallikuu

        ...veden sormus joka oli Elrondin hallussa. :D


    • Tunnilla aikoinaan opetusta...

      Kokeile seuraavaa: sekoita kolme osaa suolahappoa ja yksi osa typpihappoa. Upota sormus nesteeseen ja se ei vaivaa sinua enää. Ole varovainen happojen kanssa. Älä päästä iholle tai ylipäätään minnekään pois lasiastiasta. Vie sitten happo asianmukaiseen ongelmajätepisteeseen ja tee astiaan merkintä sisällöstä.

      Tämä vinkki perustuu kemiaan, ei mihinkään taikuuksiin. Mutta sormus kyllä lakkaa olemasta. ;)

      • lontoo

        joopa joo. ja joulupukki on olemassa...


    • EnUskoKarmoihin

      onneksi vain sormuksessa. ajattelepa että sitä olisi esimerkiksi vaikka kännykässäsi. tai stereoissasi. että stereot olisi kirottu!

      • Kirottua_mölyä

        Ajattele jos tosiaan sieltä kirotuista stereoista tulisi koko ajan pelkästään sitä räppiä. Siihen verrattuna sormus on pikkujuttu.


    • tyrnävältä2

      En tiedä onko miten tärkeää enää vastata yli vuosikymmen sitten kysyttyyn. Kuitenkin lapis taitaa olla sellainen kivi, että ei vaan sovi kaikille. Tietääkseni aiheuttaa joillekin mm.päänsärkyä, että ei siinä karmasta ole ehkä kysymys ollutkaan vaan kiven ominaisuuksista ...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4568
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3988
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2541
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      198
      1571
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1208
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1163
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1075
    Aihe