Palasia ulos emättimestä!!!!!

Gynekologikammo

Mitä ihmettä tää voi olla?! Alamahaa särkee ensin ja sit kun käyn pissalla niin pyyhkiessä tulee paperiin lihamöykkyjä!!!Nuo möykyt ei siis ole hyytymiä verestä vaan ihan puhtaita lihanpalasia,kooltaan n. puolet peukalosta !!!
Olen yrittänyt etsiä kirjoista(naistentaudit)syytä mut missään ei moista lue ! Voisikohan olla myoomia jotka poistuu itsestään?

11

8385

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • naisgynelle...

   hei- Enpä ryhdy arvailemaan mitä ne vois olla. Mutta olis kyllä nyt gynelle menon paikka. MInä aloin käydä naisgynellä, se vei oman gynekammoni kokonaan. Ajattelet vaan että kaikilla naisilla on samanlaiset pelit ja vehkeet, kyllä se helpottaa. Ja että sinne meno on kuin veis auton huoltoon, ei siinä sen kummempia ole! Sparraat vaan itseäs etukäteen näillä ajatuksilla, niin kaikki menee ool rait.
   Ja hyvä käydä välillä tarkastuksessakin. Ei se varmaan kellekään naiselle ole maailman kivointa mennä gynelle, mutta kun otat siihen tuon edellämainitsemani asenteen ja menet Naisgynelle niin helpottaa ihmeesti.

   Varaat heti maanantaina ajan, menet yksityiselle niin pääsetkin nopeasti. Voit vielä ehkä pyytää kuka olis kaikkein mukavin naisgyne. Kyllä se siitä menee, mutta sun tarvii kyllä nyt toimia ettei tule pahempia tulehduksia. Tsemppiä ja kerro sitten miten meni.

  • tuliko mieleen

   Tuliko mieleen että tuo viittaa nyt kyllä sukupuolitautiin. testeihin siitä

   • palstan lukija

    Ja mihinkähän sukupuolitautiin mahtaa kyseiset oireet kuulua?
    Minun tietojen mukaan ei mihinkään.


   • Teinijokahaluaaapua

    Minulta vasta otettiin testi. Mutta tänään minkäkin huomasin että tuli paloja vaan kun kävin vessassa.


  • Mansku

   Kyllä se on hyytynyttä verta. Ei sieltä mitään lihanpaloja voi tulla. Muistuttavat varmaan lähinnä maksaa. Elikkä se on paakkuuntunutta verta. Käy silti lääkärissä.

   • luultavasti

    Limakalvoa poistuu kuukautisveren mukana


  • toveri

   ...samanlaisesta "lihanpalasesta", jollainen mullakin on joskus tullut ulos kuukautisten mukana. Vessassa käydessäni huomasin siteessä ihmeellisen möykyn. Se oli ihon ja veren värinen SUURI palanen. Siitä on aikaa jo kolme vuotta, eikä ole sen jälkeen tullut enää. Kaverillani kävi samoin yläaste-aikoina, joten sukupuolitauti se ei ainakaan ole, sillä hän oli silloin neitsyt. Luultavasti se on limakalvoa...mutta jos se ei lopu, niin käy lääkärillä varmuuden vuoksi!

   • mörri möykky

    Minulla on ollut aina runsaat ja kivuliaat kuukautiset ja usein niiden mukana tulee suuria (sormenpään kokoisia) möykkyjä ja hyytymiä. Minut on tutkittu useita kertoja endometrioosin ym. varalta ja todettu, että mitään varsinaista vikaa ei ole mutta hormonitoimintani on nyt vain sellainen että kuukautiset on runsaat, kivuliaat ja möykkyiset. Tätä voi hoitaa, mutta en pidä lääkkeiden syömisestä enkä kohdunpoistosta. Oire ei ole siis todennäköisesti vaarallinen. Mutta jos huolestuttaa, kannattaa aina käydä lääkärissä.


  • Gynekologikammo

   Pitää vielä kertoa että olen myös synnyttänyt 3 kertaa.En ole mikään nuori tyttönen enää.Mitään hyytymiä nuo palaset eivät ainakaan ole kun ne ovat ihon värisiä ja kovia patteja.Sukupuolitauti ei voi tulla kysymykseen.En ole vaan vieläkään saanut mentyä lääkäriin...Luulin muuten aluksi että hormonikierukka poistui siten että oli jotain kalvoa mukana mutta ei se sitten sekään ollut.

  • Snööb

   Voi olla myös hyvänlaatuisia kasvaimia. Sukulaiseltani leikattiin vastaavasta syystä kohtu pois. Lääkärille vaan tollasessa tilanteessa.

  • haudalle_kukkia

   Jokainen tervepäinen ihminen menee lääkäriin, kun alapäästä tipahtelee lihakappaleita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   433
   1818
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   119
   1430
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1381
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1088
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   214
   944
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   60
   904
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   82
   827
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   804
  Aihe