Oppisopimus korvaus työnantajalle??

Tahtoo opiskelemaan

Eli kävin oppisopimuskeskuksen sivuilla lukemassa kouluttajalle maksettavien korvausten määrästä.

Määrän vaihteluvälit olivat aika suuret, joten nyt kysyisinkin teiltä, kuinka paljon teidän työnantajallenne maksetaan tukea??

Kysyn siksi, että aion itse hakea oppisopimuspaikkaa ja kun menen asiaa työnantajaehdokkailta kysymään, niin haluaisin heille jotain faktaa korvauksien määrästä esittää...

3

924

Vastaukset

  • Mun ohjauksesta maksetaan 35€/kk, eli alle tunnin palkka, jos kattoo mitä firma veloittaa ohjaajan palveluista asiakkailta. Mutta ei se meillä ainakaan ollut kynnyskysymys, oppisopimuksellahan he saavat koulutettua itselleen oivan työntekijän.

  • Riippuu milloin sopimus on tehty.
    Jos sä oot uus työntekijä, ja oppisopimus alkaa siitä päivästä ku sun työt ni korvaus on suurempi.
    Siinä tapauksessa jos oot ollu samas työpaikassa jo vaiks pari kuukautta, ni sä oot vanha tekijä ja korvaus on paljon pienempi.
    Näin mä sen ymmärsin..

  • Täällä työnantaja, joka juuri palkkasi työntekijän ja tehtiin oppisopimus. Kun kaikki oli jo puhjuttu valmiiksi allekirjoitusta vasrten, työantajalle maksettava koulutuskorvaus vedettiin pois rahojen niukkuuteen vedoten. Ei olisi ollut suuri, mutta harmittaa, että yrittäjän toisen henkilön kolutukseen (lisätyölle, mikä on pois yrittäjän muutoinkin niukasta vapaa-ajasta) käyttämälle ajalle ei anneta mitään arvoa.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.