joko miran

loppui, kun ei sitä ainakaan subbarin tunnissa oo enää näkynyt. Kehittikö itse sen ollakseen kiinnostava.
Entä hanne, vieläkö kävelee unissaan?
3998
Äänestä

Muut lukivat myös

Vastaukset 3

Vanhimmat

paljon kaikkia siivekkäitä et se joutu siirtymään tamppooneihin.
Hannehan kävelee 24tuntia vuorokaudessa unissaan.

Äänestä

sillä se tietää kuinka kovia tuollaiset ovat nokkimaan. Ite tosin potkii, mutta niinhän tekee moni muukin lajin edustaja.

Äänestä

Subbari ei vaan näytä niitä enää. Ja linnuthan on ruvenneet jo lentämään etelään, että ehkei niitä niin usein siellä pihalla enää olekaan? Pari kertaa vaan osunut enää silmiin.

Äänestä

Kommentoi aloitusta


lintufobia kirjoitti:

loppui, kun ei sitä ainakaan subbarin tunnissa oo enää näkynyt. Kehittikö itse sen ollakseen kiinnostava.
Entä hanne, vieläkö kävelee unissaan?

Anonyymi
5000

Ilmoita asiaton sisältö

  • Sisältää materiaalia, joka on loukkaavaa, herjaavaa, rasistista, uhkailevaa tai ahdistelevaa.

  • Materiaali sisältää nimiä, yhteystietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Julkisuuden henkilöistä, julkisissa viroissa toimivista ihmisistä sekä yritysten vastuuhenkilöistä saa keskustella työhön liittyen. Myös yksityiselämään liittyvistä asioista voi keskustella siltä osin, kuin niistä on julkisesti kerrottu.

  • Sisältää lapsille haitallista tai heiltä kiellettyä materiaalia. Seksuaalinen sisältö on sallittua aiheeseen tarkoitetuilla palstoilla, joiden ikäraja on 18 vuotta.

  • Lainvastaista sisältöä voi olla mm. yksityiselämää loukkaavan tiedon levitys, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, laiton uhkaaminen, alaikäisiin liittyvä seksuaalinen sisältö/grooming, petokset, identiteettivarkaudet, kunnianloukkaukset ja tekijänoikeusrikkomukset.

  • Sisältö ei liity palstan tai keskusteluketjun aiheeseen.

  • Viesti ei ole suomea tai ruotsia (pl. International Forums), se sisältää mainontaa, se sisältää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia, se on massapostitus tai jokin muu syy.

Jaa keskustelu