Mitähän henkilön lisäämis-kohdassa lisäasetuksissa tarkoittaa "jaa kontaktitiedot tämän henkilön kanssa" ja "älä jaa kontaktitietojasi tämän henkilön kanssa"-kohdat tarkoittaa?
Sitäkö että mun osoitekirja tavallaan kopioituu tälle uudelle?
Sitäkö että mun osoitekirja tavallaan kopioituu tälle uudelle?
Vastaukset 2
Vanhimmat
nähdä toisenne "online" tilassa, silloin jaatte kontaktitietonne, jos et halua että kaverisi näkee milloin olet koneella, älä jaa tietojasi.
Ei se kaveri sun osoitekirjaa nää.
Kontaktitietojen jakaminen tarkoittaa lähinnä "sinunkauppoja" henkilön kanssa, jonka haluat liittää yhteystietoihisi.
Tiedot, jotka "jaat" näin kaverin kanssa ovat ne, mitkä näät oman profiili-ikkunan vasemmassa alareunassa "Vain kontaktihenkilöilleni näkyvät tiedot" (Skype-ikkunan Tiedosto -> Muokkaa omaa profiilia...)