Härskin rahastuksen huippu Vesannolla

Miriam

Vesannon kunta alkaa periä uudelleen koiraveroa tauon jälkeen. Kunnanisät kertovat lehdessä, että veroa aletaan periä vanhusten hoidon rahoittamiseksi.

Eikö härskillä rahastamisella ole mitään rajaa?? Yksittäistä kansanosaa rahastetaan ja koiraveron nimikkeellä, kuitenkin avoimesti myönnetään rahan menevän johonkin ihan muuhun!!

Että kehdataankin kunnan vanhustenhoidon rahoitusta kaataa noin rivolla tavalla koiranomistajien niskaan. Eikös se tulisi olla kaikkien ihmisten yhdessä kustannettava asia, tämä vanhusten hoito? Nyt yksittäinen kansanosa maksaa ylimääräistä.

TODELLA TÖRKEÄÄ!!

12

1258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ne rahat ei

      todellakaan mene vanhuksille vaan päättäjien saunailtoihin ja muuhun turhaan.

    • On rakentaneet

      tämän maan ja sen hyvinvoinnin. Ihmisillä joilla on varaa pitää koiraa on myös varaa huolehtia niistä, jotka tämän hyvinvoinnin (ja koiranpidon) ovat tehneet mahdolliseksi. Maksakaa pois vaan.

      • periä

        ylimääräistä eikä vain koira ihmisiltä?


      • Mörkölä

        Eiköhän vanhukset rakentaneet tämän maan ihan kaikille, joten aika härskiä rahastaa vain marginaalista kansanosaa. Kaikille kunnan asukkaille sitten vaan postiin maksulappu!!! Tasapuolinen kohtelu on valttia.


    • höpö maksuja

      Että koiraihmiset vastaavat vanhusten huollosta tai hoidosta? Aika suvereeni tapa toimia kunnanisisltä. Haha, jos minulle ja minun kahdelle koiralleni kaadettaisiin parin vanhuksen huolto "lahjaksi" niin nauraisin kyllä. Hulluhan on se joka maksaa....eikö siellä ole lehmien omistajia, hevosien omistajia....hiirien, marsujen, kissojen, papukaijojen, ym ym omistajia jotka maksavat. Herttijuudelisentään, pistäkää koirat nirhimään pallit pinoon päättäjiltä.

      • tuo vero

        Siis koiraveroahan peritään siksi, että koirien aiheuttamia tuhoja korjataan sillä rahalla ja koirien ulkoilumahdollisuuksia (esim puistoja jne) rakennetaan.

        Älä nyt hyvä ihminen mene maksamaan sitä veroa,
        jolla kustannetaan vanhusten hoito.
        Vahusten hoito kustannetaan sillä verolla, joka peritään ihan KAIKILTA, sillä joka ikinen voi vanhetessaan joutua vanhainkotiin!
        Törkeää tuo tuollainen.


    • ex-vesantolainen

      jos tuolla taktiikalla hommat siellä edelleenkin hoidetaan,niin voisi määrätä kaikki kissojen omistajat maksamaan kissaveroa!
      Vesannolla ei ole mitään tulevaisuutta muutoinkaan, koulut on myyty ja ihmiset katoavat loputkin sieltä; saa siellä sitten järjestää Vesanto viikkoja ja viini-festifaaleja sekä mokomia oopperoita; jotka menee kunnanlaskuun/ joita sitten teillä onnettomilla yrittävät maksattaa! Älkää hyvät ihmiset maksako koiraveroa kun kohde ei ole koirien hyvinvointi eikä siellä järjestetä koirille mitään vastinetta omistajista puhumattakaan!

    • Nyt ei yhtään...

      Historiani aikana minulla on ollut kuusi koiraa, ja koskaan en ole maksanut koiraveroa euroakaan (enkä markkaakaan). En tiedä, pitääkö nykyisin koiraveroa edes maksaa paikkakunnallani. Koskaan ei ole tullut laskua postiluukusta. Ilmeisesti, jos vero pitää maksaa, ei se päättäjiä näytä haittaavan.

      Mutta että vanhustenhoitoon pitäisi maksaa koiraveroa!? Törkeyden huippu! En ole vanhusten hoitoa vastaan, mutta kyllä koiraveroa on pitänyt maksaa muuhun tarkoitukseen.

    • väärä tieto

      näin ei tule tapahtumaan tarkoitus kyllä oli mutta karahti karille

    • Enigma_x

      Koiraveroahan on alettu keräämään siitä syystä, kun koirien kakat on aiheuttaneet enemmän siivoustöitä.

      Mutta täällä Hgin on aika vähän katusiivojia keräämässä koiranpaskoja pois ja varsin moni omistaja kerää ne itse.

      Koiraverojen menoja on sijaan selitelty sillä, että niillä pidetään yllä kaupunkin koiratarhoja. Juuri jossain mainittiin, että yhdenkin tarhan MAALAUSKULUT maksoivat jotain 10000e. Siis mitä!? Minkä taidemaalarin ne oikein ovat hommanneet ja miksi niitä ei hoideta talkootyönä siten, että maali haetaan kaupungin sopimusliikkeestä ja halukkaat saavat osallistua maalaukseen.

      Kovin kalliita nuo kaupungin menot. Kuulostaa aikamoiselta välistä vetämiseltä.

      Saakos koirasta alennusta, kun on perheessä elätettävä? Ei saa, mutta veroja saa maksaa.

      • tyhjästä maksan

        Niin just joo. Meillä on koiravero 50 euroa ja kerään kyllä aina itse kakat enkä koskaan käytä koirapuistoja joten mistä minä maksan? Meidän koira ei viihdy postimerkin kokoisissa aitauksissa. Kerran käytiin ja se katsoi hölmön näköisenä minua että mitä me täällä tehdään.

        Aivan naurettaa että maksaisin jonkun aitauksen maalauksesta. Meidän uuden talonkaan maalaus ei maksanut 10.000 euroa?! Naurettava summa, on ollut todella kalliit maalit ja pensselit.

        Kuinka isoja aitauksia siellä Helsingissä on kun on noin paljon maalattavaa? :)

        Pitäisi säätää laki joka kieltäisi koiraveron!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe