Päiväkumpu

joo-o..

Onkos täältä kukaan menossa ensi kesänä sinne? Itse olen ilmottautunut sinne, saas nähä pääsenkö.

Vituttaa kyllä aikalailla mennä riparille kun en ole mikään leiri-ihminen, ja kun kyse on vielä RIPPIleiristä. Mielellään jättäisin väliin nuo uskohömpät, ohan tässä ateistina eletty niin kauan kuin musitikuvaa riittää. Ja kaiken tämän päälle olen niin epäsosiaalinen ihminen etten kenelläkkaan osaa edes puhua, että miten ihmeessä tulen toimeen siellä? Kaikki sanoo, että riparilta saa kavereita, mutta ei muuten saa, en ainakaan minä. Ei löydy yhtäkään kaveria muutenkaan, ei mulla ole mitään tietoa miten olla ja jutella ihmisten kanssa. Niin käy, että taas istun luultavasti yksin jossain nurkassa kun muut pitävät hauskaa(en tarkoita oppitunteja, ne eivät ole hauskoja). Näin käy aina, enkä voi syyttä muita kuin itseäni siitä. Perkele. Että jos teidän ryhmäänne kuuluu semmoinen tylsä ja hiljainen tyttö, niin se olen sitten minä.

7

1480

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienoa!

      mä olin tänä kesänä kummussa riparilla ja oli tosi kivaa! Ja sieltä saa kavereita ihan varmasti, oli sitten millanen ihminen tahansa! Mun muutama kaverikin on hakenu sinne tänä vuonna riparille.
      Oi että se on sitten ihana paikka! Mutta toivottavasti pääset sinne leirille! hyvää jatkoa sulle!!

    • Nimetön

      Rippileirille ja ripille ei ole pakko mennä. Ripillähän tunnustetaan usko. Jos ei usko kaikkivaltiaaseen taivaan ja maan luojaan eikä neitsyt maariasta syntyneeseen poikaan ja pyhään henkeen eikä elävien ja kuolleiden tuomitsemiseen, ei pidä mennä ripille.

      Eivätköhän vanhempasi sen ymmärtävät. Lisäksi voi jo pyytää vanhemmilta myös lupaa erota kirkosta, jos on ajatusmaailmaltaan ateisti. Jos tulisitkin vielä uskoon, voisit sitten taas liittyä. Joten eroa nyt.

      Voit myös mennä prometheus-leirille, oletpa jo eronnut kirkosta tai kuulutpa vielä. Ensi kesän leireille voi jo ilmoittautua.

      Eronneena pääset lisäksi ET-opetukseen koulussa; kirkon jäsenten Suomen laki ei nyt salli mennä elämänkatsomustietoon.. sillä voisi saada muutakin kuin kristillistä "oman uskonnnon" opetusta..

    • Rehellinen M

      Sinun ei ole mikään pakko mennä riparille aivopestäväksi. On olemassa muitakin leirejä josta saa kavereita, eikä tarvitse kuunnella jonninjoutavia jeesus satuja.

      • minä vaan

        Meitsi haluu mennä jollekin ateistileirille ja kuulla satuja Setä Leninistä ja Setä Maosta! *hyräilee: orjat sorron yöstä nouskaa*


    • pieni vinkki

      Tässä tulee sulle pieni vinkki. ET sä ainakaan tolla asenteella saa mitää kavereita. Sama se on, oli kyseessä ripari tai protu. JOs asenne on etukäteen kielteinen ja tavallaan "kieltäytyy" saamasta kavereita jo ennen leirin alkua, niin ei niitä kyllä sitten ainakaan saa.

      Riparia ei siis ole pakko käydä. Mutta jos sen käy sinne ei ole pakko mennä asenteella "MÄhän en ainakaan kuuntele enkä ainakaan usko" Ei oo pakko uskoo niitä asiota joista siellä kerrotaan. Voit vaan olla... Asioita ei ole edes pakko kuunnella, kunhan ei häiritse muita. Pääasia että on sen verran mukana että läpi pääsee. Eikä se yleensä vaikeaa ole.

      Mene riparille (kosksee myös protua ym leirejä) ennakkoluulottomalla asenteella ja ole vastaanottavainen. Tämä "vastaanottavainen" ei siis tarkoita että ottaisit kaiken leirillä sanotun totena. menet sinne vain pitämään hauskaa.

      Iloista leirimieltä Sinulle.

    • rous92

      mä ilmottauduin kans eka päiväkumpuun. mut oltiin kaverin kanssa sovittu menevämme samalle leirille, ja kun se ei päässykkää sinne niin mennään ryttylään. mut päiväkumpu on ihan mahtava paikka! ja kaverit ketä siä on ollu riparilla on tykänny tosi paljon. tsemppiä sulle, ja kyllä sä niitä kavereita ihan varmasti saat! :) elä sulkeudu ja mee sinne positiivisella asenteella.

    • Anonyymi

      Tiiän et joku 15-vuotta vanha keskustelu :D mut onks kukaan menossa päiväkumpuun riparille 2021??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe