Kuuba/Mauritius

morsian vm?

Eli miehen kanssa ei mistään häistä ole sanallakaan keskusteltu, mutta minä jo haaveilen... Haluaisin siis häämatkalle kuubaan tai mauritiukselle... kuuba mielessä siksi, että olen sinne aina halunnut ja mauritius taas kuulostaa niin romanttiselta... Onko kellään kokemuksia kummastakaan?

9

6244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unelmissa

      Ei kokemuksia, mutta netin esitteissä olen matkustanut mielessäni Mauritiukselle.
      Siis siellä on sitä jotain, aivan oikeaa paratiisia, ne rannat ja valkoinen hiekka ja niin rauhallisen näköistä..grrrr

    • mari73

      olen ollut noin neljä vuotta sitten Kuubassa. Kohteena oli Havanna josta kävimme omatoimi matkalla Varaderossa. Jos haluaa vain rantalomailua eikä halua nähdä Kuubaa suosittelen Varaderoa. Jos taas ei jaksa maata rannalla koko aikaa niin yhdistelmä loma esim. viikko Havanna (tai joku muu kaupunki) ja viikko rantapaikka on hyvä vaihtoehto. Havanna on siitä hyvä että saa kyllä todellakin tuntua että on jossain muualla. Ei mikään perinteinen turistikohde. Lämpimästi suosittelen. Lähtisin viivana uudelleen. Muista varata ensimmäisen päivä totuttelemiseen ja muodosta mielipiteesi vasta sen jälkeen. Mielestäni kun noin pitkälle matkaa ja kyseessä ei ole vain rantakohde, niin kannattaa hyödyntää kulttuurianti jne. Häämatkalaisilta muistan kuulleeni että olisivat olleen mieluusti kauemmin Havannassa koska rantakohteessa ei sitten oikein muuta tekemistä ollut kuin rannalla lököily. Mutta mielipiteitä on yhtä monta kuin on matkailijoita. Jokainen tyylillään. Pss.. hintoja kannattaa sitten vertailla. Itse maksoin 10pv matkasta noin 700€ aamupalalla. (ei ollut äkkilähtö)

      • pke

        Itse teen kuumeisesti hintaveratilua, tarkoitus olisi lähteä havannaan maaliskuussa - mistä ihmeestä sait noin halvalla reissun??


      • edenin puutarha
        pke kirjoitti:

        Itse teen kuumeisesti hintaveratilua, tarkoitus olisi lähteä havannaan maaliskuussa - mistä ihmeestä sait noin halvalla reissun??

        kannattaisi mauritiuksen sijaan valita seychellit. on kuuleman mukaan paljon kauniimpi ja rauhallisempi intian valtameren paratiisisaarista. Se aito oikea Edenin puutarha.


    • Herkkua miehelle

      Kuuba on kaikkien miesten paratiisi. Sinne vaan jos haluaa latinoherkkua ja voithan sinäkin tilata lättää. Mies mukaan ja avioidylli tumman kaunottaren seurassa on valmis. Toisaalta Mauritiuksen Zuluilla on isot kalut. Ai jai, kumpi parempi? Vaikea kysymys!

    • mie vaan

      Olimme Mauritiuksen auringon alla häämatkalla reilu vuosi sitte.Olimme siellä 11 päivää ja ei voi muuta sanoa kuin upea paikka, mahtavat rannat ja paikallinen väestö mukavaa ja auttavaa. Hintataso paikan päälle hyvin edullinen. Ainoa huono puoli oli pitkä lento. Suosittelen paikkaa jokaiselle joka haluaa viettää romanttisen häämatkan ja nauttia paratiisista esim uiden delfiinien kanssa:)

    • voin sanoa

      että parempi noista vaihtoehdoista on Mauritius. Kuuba on ihan OK, mutta Varadero rantakohteena häviää noin 10-4 M:lle. Tosin Havanna on hauska mesta ja kiva nähä, mutta honeymoon tuolla toidella saarella on varmasti leppoisampi.

    • Sugarcane

      Molemmissa on upeat rannat,, Turistia kohdellaan,kuin"euroopan omistajaa"-ja jotkut turisteista luulevat sitä myös olevansa.Jos menet Kuubaan,ainut ohje jonka voin antaa-siirrä kelloasi taaksepäin 6 tuntia ja kalenteriasi n,50 vuotta.. Niin surkeaksi on vallankumouksen-vallankumous siihen vielä vallankumous.. sen maan vienyt.Kuubaan siis lähdetään ISO matkalaukku täynnä ns. kirppisvaatetta,ja kaikki jätetään sinne-tarvitsijoita on""kauppasaarto"". Mutta niinkuin sanoin ,matkailijoista pidetään hyvää huolta,ja Biitsihotellit ovat luksusta...
      Mauritius.. Vaikka paikkaa ovat ryöstäneet,ensin Hollanti ja myöhemmin Ranska.. On siellä selvitty ja saari on kaunis. Turismi,vaikkei ole saaren pää-elinkeino, on osattu sielläkin hoitaa.
      Mauritius on ranskalaisten "kanaria" ja se näkyy. Ranskalaisethan ovat maailman kansa no 1. Omasta mielestään. Myös yllättävän paljon tyttöpareja ja poikasellasia näkyy joka paikassa-ovat turisteja-.Hintatasoltaan Mauritius on ok. Kuuban hintatasosta taas en voi sanoa mitään ku ei sielä ole mitään,paitti rommia ja sikaareita.

    • Juuri sieltä tullut

      Häämatkakohteena Mauritius on on ykkönen, mikäli puhutaan em ketjussa mainituista paikoista.

      Kuuba on Kuuba, eikä omaa yksityistä rauhaa ehkä löydy kuten Mauritiukselta tai Scheyshelleiltä.

      Mauritiuksen etu Scheyshelleihin nähden on vielä hintataso. joka on varsin kohtuullinen verrattuna SH:llien paikoittain jopa erittäin korkeaan hintatasoon.

      Halvimmalla näihin kohteisiin pääsee tietysti Kuubaan, sitten tulee Mauritius ja viimeiseksi kallein SH.

      Ihmettelen aiemmin ketjussa mainintaa " Mauritius on ranskalaisten Kanaria". Ranskaa kyllä puhutaan aika yleisesti, mutta ranskalaisia en tavannut ainuttakaan - ehkä heillä on jokin oma suosikkikohde, jota en tunne.

      Kohteessamme Maritim Park hotellissa meidän vihittiin rannalla, emme olleet toki ainoa pari tuona aikana.

      Tervemenoa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe