Haaveena Egypti/Hurghada & Luxor

bitch63

Millainen hintataso Suomeen verrattuna on Hurghadassa? Vaatetuksesta ei ole mitään tietoa missään, voiko/saako nainen käyttää sortseja ja hihatonta toppia kadulla vai onko parempi peittää polvensa & olkapäänsä?? Onko vuokrattavana pyöriä? Pääseekö rannalle ratsastamaan hevosella?? Sinaillekin tekisi mieleni, mitähän maksanee retki sinne Hurghadasta käsin? Onko paljon taskuvarkaita?

8

8770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en osaa

      sanoa, sillä siellä käydessäni en paljon ostellut ja ruoat olivat valmiiksi maksettu.
      Vaatetuksesta löytyy tietoa monestakin paikasta. Usein matkatoimiston sivuilta. Hurghadassa pukeutuminen on vapaampaa kuin Luxorissa, sillä onhan Hurghada "turistirysä". Luxorissa kannattaa peittää polvet ja olkapäät. Luxor on aito Egyptiläinen kaupunki ja "vanhoillisempi". Katseita nainen varmasti saa peräänsä jos käyttää esim. hametta, mutta ei se mielestäni ole häiritsevän tyyppistä tai ahdistavaa. Vaikka olisi kuinka kuuma ei mielestäni muutama sentti lisää hihoissa ole liikaa, pelkästään kunnioittavaa toista kulttuuria kohtaan. Ja voihan hotellilla käydä uimassa. Tiedän että pyöriä voi vuokrata ainakin Luxorista ja varmaan myös Hurghadasta. Hevosillakin pääsee ratsastamaan. Egyptissä on käsittääkseni hyvin vähän taskuvarkauksia. Uskonto on aika vahva vaikuttaja. Tietysti kannattaa pitää tavaroitansa silmällä. Mulle se on ainakin aika vaistomaista sillä Suomessa ei mitään voi jättää vartioimatta. Likapyykitkin viedään

    • isac

      Vuosi sitten kävin Hurghadassa, Luxorissa ja Kairossa. Asuin Magawish hotellissa ja ratsastin pari kertaa rannalla aivan upeilla hevosilla. Kävin myös retkellä syvemmällä saharassa hevosen kanssa. Hevosella sai mennä omaan tahtiin yksinäänkin jos on kokemusta. Magawish hotellin kohdalla on yrittäjä joka vuokraa hevosia. Oikein mukava ja rehellinen kaveri.

    • big b

      oltiin hurghadassa viime vuonna ja todellakin nainen voi kulkea kaduilla hihattomassa ja shortseissa. monet kulki vain bikineissä. vaatteita ei ollut myynnissä mitenkään ihmeellisesti, vain sellaisia matkamuistopaitoja, ei juuri muuta löytynyt vaatteista.

      kenkiä löytyi ja niitä sai noin 10 €, siis sandaaleita, laukkuja ostettiin myös, ihan matkalaukkuja lähti halvalla kuten merkkikäsilaukkujakin.

      retkillä käytiin, luxorissa oltiin, mielee jäi oikeastaan vain se sietämätön kuumuus, asteita 42 eikä tuulen virettäkään. =)
      kameleilla ratsastettiin mikä oli aivan mahtavaa. käytiin myös uimassa koralleilla jne.. siellä siis riittää tekemistä aivan valtavasi.

      ruoka eikä kljat ole kalliita, viina on kallista. känniläisiä siellä ei näkynyt, mutta kaljaa juoiin kyllä ja sitten mentiin nukkumaan.

      ihana paikka, kannattaa mennä.

      • paljon matkustanut

        Mä en taas tykännyt ollenkaan, en ikinä enää menisi sinne!!! Kairon reissu pelasti sen loman, ihan upea paikka. Mutta Hurghada...ei,ei. Tuulee koko aikana, kylmä vesi(oltiin siellä tammikuussa). Liian paljon turisteja. Mutta halpaa siellä oli.


    • #####

      Halpaa on luonnollisesti Suomeen verrattuna. Itse olen sitä mieltä, että jos kuljet bikineissä kaupungilla vedät itseesi ihan turhaan huomiota. Varsinkin jos liikut yksin, saat kuulla kommentteja asustasi.

      Pyöristä en tiedä... kameleita saattaa löytyä. Rannalle pääsee ratsastamaan hevosella. Paikalliset järjestävät retkiä todella edullisesti. Varkaita ei näkynyt, mutta tietysti kannattaa pitää silmällä tavaroitaan. Suurin osa kauppiaista on todella rasittavia, ainakin alkuun ennen kuin oppii olla välittämättä.

      • lomailija

    • Luxor King

      Luxorissa oli köyhää mutta hienoja nähtävyyksiä, hyvää ja halpaa ruokaa jne...
      Koska tahansa uudelleen. Aitoa Egyptiläistä elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe