Haaveena Egypti/Hurghada & Luxor

bitch63

Millainen hintataso Suomeen verrattuna on Hurghadassa? Vaatetuksesta ei ole mitään tietoa missään, voiko/saako nainen käyttää sortseja ja hihatonta toppia kadulla vai onko parempi peittää polvensa & olkapäänsä?? Onko vuokrattavana pyöriä? Pääseekö rannalle ratsastamaan hevosella?? Sinaillekin tekisi mieleni, mitähän maksanee retki sinne Hurghadasta käsin? Onko paljon taskuvarkaita?

8

8774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en osaa

      sanoa, sillä siellä käydessäni en paljon ostellut ja ruoat olivat valmiiksi maksettu.
      Vaatetuksesta löytyy tietoa monestakin paikasta. Usein matkatoimiston sivuilta. Hurghadassa pukeutuminen on vapaampaa kuin Luxorissa, sillä onhan Hurghada "turistirysä". Luxorissa kannattaa peittää polvet ja olkapäät. Luxor on aito Egyptiläinen kaupunki ja "vanhoillisempi". Katseita nainen varmasti saa peräänsä jos käyttää esim. hametta, mutta ei se mielestäni ole häiritsevän tyyppistä tai ahdistavaa. Vaikka olisi kuinka kuuma ei mielestäni muutama sentti lisää hihoissa ole liikaa, pelkästään kunnioittavaa toista kulttuuria kohtaan. Ja voihan hotellilla käydä uimassa. Tiedän että pyöriä voi vuokrata ainakin Luxorista ja varmaan myös Hurghadasta. Hevosillakin pääsee ratsastamaan. Egyptissä on käsittääkseni hyvin vähän taskuvarkauksia. Uskonto on aika vahva vaikuttaja. Tietysti kannattaa pitää tavaroitansa silmällä. Mulle se on ainakin aika vaistomaista sillä Suomessa ei mitään voi jättää vartioimatta. Likapyykitkin viedään

    • isac

      Vuosi sitten kävin Hurghadassa, Luxorissa ja Kairossa. Asuin Magawish hotellissa ja ratsastin pari kertaa rannalla aivan upeilla hevosilla. Kävin myös retkellä syvemmällä saharassa hevosen kanssa. Hevosella sai mennä omaan tahtiin yksinäänkin jos on kokemusta. Magawish hotellin kohdalla on yrittäjä joka vuokraa hevosia. Oikein mukava ja rehellinen kaveri.

    • big b

      oltiin hurghadassa viime vuonna ja todellakin nainen voi kulkea kaduilla hihattomassa ja shortseissa. monet kulki vain bikineissä. vaatteita ei ollut myynnissä mitenkään ihmeellisesti, vain sellaisia matkamuistopaitoja, ei juuri muuta löytynyt vaatteista.

      kenkiä löytyi ja niitä sai noin 10 €, siis sandaaleita, laukkuja ostettiin myös, ihan matkalaukkuja lähti halvalla kuten merkkikäsilaukkujakin.

      retkillä käytiin, luxorissa oltiin, mielee jäi oikeastaan vain se sietämätön kuumuus, asteita 42 eikä tuulen virettäkään. =)
      kameleilla ratsastettiin mikä oli aivan mahtavaa. käytiin myös uimassa koralleilla jne.. siellä siis riittää tekemistä aivan valtavasi.

      ruoka eikä kljat ole kalliita, viina on kallista. känniläisiä siellä ei näkynyt, mutta kaljaa juoiin kyllä ja sitten mentiin nukkumaan.

      ihana paikka, kannattaa mennä.

      • paljon matkustanut

        Mä en taas tykännyt ollenkaan, en ikinä enää menisi sinne!!! Kairon reissu pelasti sen loman, ihan upea paikka. Mutta Hurghada...ei,ei. Tuulee koko aikana, kylmä vesi(oltiin siellä tammikuussa). Liian paljon turisteja. Mutta halpaa siellä oli.


    • #####

      Halpaa on luonnollisesti Suomeen verrattuna. Itse olen sitä mieltä, että jos kuljet bikineissä kaupungilla vedät itseesi ihan turhaan huomiota. Varsinkin jos liikut yksin, saat kuulla kommentteja asustasi.

      Pyöristä en tiedä... kameleita saattaa löytyä. Rannalle pääsee ratsastamaan hevosella. Paikalliset järjestävät retkiä todella edullisesti. Varkaita ei näkynyt, mutta tietysti kannattaa pitää silmällä tavaroitaan. Suurin osa kauppiaista on todella rasittavia, ainakin alkuun ennen kuin oppii olla välittämättä.

      • lomailija

    • Luxor King

      Luxorissa oli köyhää mutta hienoja nähtävyyksiä, hyvää ja halpaa ruokaa jne...
      Koska tahansa uudelleen. Aitoa Egyptiläistä elämää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe