miloinkohan

iso-bertta

tyttäreni synnytti pienen pojan rv 35 5. pojalla kaikki hyvin mutta painoa vain 2430 grammaa. milloinkohan on toiveita kotiutumisesta?

6

1451

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lai-ne

   moi!

   itse sain pojan viikolla 36 0 ja painoa oli syntyessä 2840 mutta se laski siitä 2650 parissa päivässä. olimme sairaalassa silti vain viis päivää. oltaisiin päästy kotiin jo kahden päivän kuluttua synnytyksestä mutta minulta ei tullut maitoa niin en halunnut lähteä ennen kuin maito nousi. poikani ei jaksanut imeä kahteen viikkoon itse juuri mitään joten pumppasin ja syötin pullosta.

   jos tyttäresi pojalla toimii hengitys, jaksaa syödä itse joko rinnasta tai pullosta, ei kellastu jne. he pääsevät kyllä ihan pian kotiin. painoa on hänellä sen verran että se ei ole este kotiutumiselle. paino tuntuu ehkä sinusta vähältä mutta kyllä niitä pienempipainoisiakin kotiutetaan, lähinnä on merkitystä sillä että syntymäpainosta ei menetä liikaa ja syöminen sujuu. mekin päästiin kotiin vaikka paino oli vain 2650. on normaalia että paino laskee jonkinverran syntymän jälkeen. viikossa - kahdessa pitää syntymäpaino saada takaisin.

   onnea sinulle lapsenlapsesta!

   • poju..

    syntyi rv 34 5 painoa 2kg.kotiin kahden viikon ikäisenä.vaatimus oli vain et kun nenämaha letkusta pääsee ja itse jaksaa syödä!muita ongelmia ei onneksi ollut,keskoskaapissa oli viikon. mutta kaikki yksilöllistä.tiedän toisen näillä viikoilla syntyneen joka oli kauemmin kun ei ollut vielä keuhkot kehityneet!paino ei ole este!meillä poika painoi kotiin lähtiessä vain sen 2kg


  • ..........................

   kaksoset syntyivät viikoilla 36 4. Painot 2350g ja 2450g. Sairalassa oltiin 6 päivää, neljäntenä oltaisiin päästy kotiin lasten voinnin vuoksi, mutta olin itse vielä tarkkailussa muutaman päivän.

   Meidän toisella vauvalla oli hieman keltaisuutta ja hänen bilirubiiniarvoja seurailtiin pari päivää. Verensokereita seurasivat molemmista vaaveista muutaman päivän.

   Onnea!

  • keskosen äiti

   Poika painoi syntyessään 1780g, eli ihan pikkuinen kirppu. Mitään keskosuuden ongelmia ei hänellä ollut ja osasti syödäkin pullosta jo heti ekasta vuorokaudesta lähtien. Kotiuduimme 9 vrk:den päästä jolloin kotiinlähtöpaino oli 1790g. Hyvin kaikki meni, vaikka kovasti äitiä pelotti.
   Onnea mummille sinne :)

   • ap.

    Kiitos kaikille vastanneille.

    Tytär ja poika pääsi kotiin viikon sairaalassa olon jälkeen. Kaikki hyvin ja odotellaan vaan että pojan paino nousisi nyt ensteks 3 kg jotta voisi aloittaa ulkoilunkin.

    Mukavaa syksyä kaikille!


  • Tuplamami VM.-99

   Synnytin tytäreni rv:35 1.
   A-vauvan paino oli 2400
   B-vauvan paino = 2005
   Saimme heidät kotiin kolmen viikon päästä.
   Kaikki aikanaan, kuten varmasti elämäsi aikana olet huomannut.
   PALJON ONNEA MUMMULLE !!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   3415
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3067
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   120
   1673
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1537
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   346
   1407
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   87
   1270
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1263
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1121
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   89
   1095
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   964
  Aihe