galinhas vs natal

michele

Moikka!

Ollaan ensikertalaisia matkustajia "tuonne kauemmas" ja nyt haluaisimmekin pikkuvinkkejä matkankohteesta. Niin tällä hetkellä matkamme suuntautuisi luultavammin brasilian suuntaan. Erityisesti Galinhas sekä Natal ovat mahdolliset kohteet.

Ensinnäkin voisitteko kertoa kuinka lennot kulkevat , onko mahdollisia vaihtoja monia matkan aikana? Hankalia, hyvin sujuvia vai?

Kahden viikon matkalta haemme tietty aurinkoa ja rentoutumista rannoilla, mutta kuinkas hyvin nämä kyseiset kohteet tarjoavat muuta aktiviteettia matkaajille?

Vai olisiko esim. Thaimaa "näin ensikertalaisille" parempi vaihtoehto?

7

2972

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brasiliasta

      Olimme Brasiliassa kaksi viikkoa viime tammikuussa. Upea maa, jonne kannattaa matkustaa. Lensimme - ilman vaihtoa - Recifeen Finnairilla. Välilasku Las Palmasissa, jossa kannattaa jaloitella. Lentäminen oli siis tosi helppoa.

      Käsittääkseni (Porte de)Galihakseen jatketaan Recifen kentältä bussikuljetuksella. Onko Nataliin muu järjestely, en ole varma. Me olimme Recifessä ja Maceossa, jotka ovat upeita kaupunkeja.

      Aktiiveja löytyy laidasta laitaan, siellä on mm. upeita kirkkoja, erinomaista ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä.

    • on pieni

      kylä. Ranta ja meri on aivan upea. Ei mikään biletyspaikka joskin aika helppo ja halpa mennä Resifeen bilettämään vaikka pariksi päiväksi. Aktiviteettejä löytyy kyllä ja halpa ja rauhallinen paikka. Ota hotelli kylän keskustan läheltä. Kauimmaiset hotellit 10 km kylältä.

      • mikhele

        Kiitokset vastauksistanne.
        Taidan valita yhdistelmän eli viikko Maceiossa ja viikko Porto de Galinhassa ja toivottovasti onnistuu vielä näin päin eli viikko ensin Maceiossa.
        Nimittäin hiukan arveluttaa olla 2 viikkoa pelkästään Galinhassa, tykätään kylläkin olla rannalla, mutta jotain muutakin myös kaivattaisiin loman viettoon eli onkohan 2 viikkoa liian pitkä aika viettää pienehkössä kylässä, vaikka välillä kävisikin vaikkapa Recifeen kaupungissa?


    • Minä3

      Hei,

      itse arvoimme kesällä noiden kahden paikan välillä ja päädyimme Nataliin. Miksi? Lueskelin muiden kokemuksia ja etsin Plazalta vanhoja keskusteluita, niin niiden perusteella Natal vastaa paremmin meidän tarpeita. Paikka on isompi kuin Galinhas, enemmän tästä syystä menoa ja esim. Pipaan on lyhyt matka. Me haemme lomaltamme kiireetöntä olemista, hyvää ruokaa (käymme mielellämme, joka ilta eri paikassa syömässä), ilmaston vaihdosta, hivenen eksotiikkaa jne. Emme ole mitään bilettäjiä. Lennolla on välilasku Las Palmasissa.

      Koska meidän lento lähtee yöllä, tulee sitä varmasti nukuttua suurin osa matkasta. Näin meille on ainakin käynyt Intian ja Thaimaan lennoilla. Me lähdemme marraskuun lopulla ja Finnmatkat taitaa olla ainoa firma, joka tekee tänä vuonna matkoja Nataliin. Äsken katsoin paikkatilannetta Finnmatkojen sivuilta, niin huomasin, että tuolle lähdölle on nyt juuri aika paljon alennuksia tarjolla.

      Minne sitten lähdettekin niin ihanaa matkaa teille!

    • Eriikka

      Me menemme jo kolmatta kertaa Nataliin, se vaan on niin hyvä paikka. Joulukuussa on lähtö ja ei vaan malttaisi millään odotella niin pikään kun matkakuume on kova.

      • Mikhele

        Hyvää matkaa niin Nataliin menijöille kuin tietysti muillekkin matkaajille.
        Me päädyimme siis yhdistelmämatkaan: Galinhasissa viikko ja sitten Maceiossa viikko.
        Mukava olisi kuulla kokemuksia tältä reissulta sitten kun joku on kokenut tämän uudehkon yhdistelmäloman ja tietysti kokemukset Galinhasista ja ennenkaikkea Maceiosta olisivat tervetulleita.


      • ..tuolta!
        Mikhele kirjoitti:

        Hyvää matkaa niin Nataliin menijöille kuin tietysti muillekkin matkaajille.
        Me päädyimme siis yhdistelmämatkaan: Galinhasissa viikko ja sitten Maceiossa viikko.
        Mukava olisi kuulla kokemuksia tältä reissulta sitten kun joku on kokenut tämän uudehkon yhdistelmäloman ja tietysti kokemukset Galinhasista ja ennenkaikkea Maceiosta olisivat tervetulleita.

        http://plaza.fi/matkalaukku/keskustelu/t1538711


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1184
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1016
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      50
      701
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      700
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      674
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      660
    8. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      614
    9. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      602
    10. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      35
      585
    Aihe