Hyviä ilmaisia MMORPG-pelejä?

Sabael

Kysyisin vain kun on jonkun verran näitä ilmaisiakin "massiivisia multiroolipelejä" esi. Anarchy Online, Ragnarok, rubies of eventide yms. Vai onko ne edes täysin ilmaisia? Niin että mikä olisi paras? Tai olisiko muita hyviä pelejä tarjolla? Ei mitään 2d pelejä kuitenkaan. Enkä rupee pelaamaan wowia! :D

47

6202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • untero
    • noddiii

      jos sinä viitsit maksaa pelistä 13.95 euroo postitoimi kulut nii sit hyvä vaihto ehto ois Diablo 2.

      • Real!tY

        Aivan loistava peli tämä Diablo 2!! Itse olen pelannut sitä, ja ostin sen prismasta hinnalla 5e no toki eri asia kun onhan tästä Noddiiin kommentista 3 vuotta aikaa. Mutta kyllä sen aika halvalla sai silloinkin. Minä aloitin itse pelaamaan Diablo 1 heti, kun se tuli. Ja kun Diablo 2 ilmestyi olin niin kiinnostunut ykkösosasta jo, että ostin heti kakkosen, nythän on jo aluillaan Diablo 3!


    • joku?!?!?!?!?

      silkroad on paras ilmainen mmorpg,ite pelaan sitä,lvl raja on 80 ja siinä on ERITTÄIN hyvät grafiikat ilmaiseksi mmorpg peliks,ainakin jos sä pyörität sitä hyvil graffoil.
      kirjota googleen silkroad ja mee sen kotisivuil mist sä voit ladata sen

      • Farm0s

        Mistäköhän voisin ladata sen silkroadin? olen kokeillut vaikka minkälaisia sivuja.


    • anouni

      Löysin tämmöisen sivuston, jossa voi tienata ilmaiseksi pisteitä joilla saa esim. erilaisten onlinepelien "giftcardeja". Itse kokeilin tätä eilen ja tein yhden "offerin" ja kappas vaan, tänä ammuna oli ilmestynyt pari pistettä tunnukselleni. Eli kokeiltu on. Löysin tämän sivuston eräältä netiisivustolta jossa oli keskusteltu siitä ja paljon positiivisia kommentteja oli tullut ettei se ainakaan mikään haittasivusto ole. Toiminta perustuu siihen että prizerebel saa rahaa kun sen käyttäjät suorittavat "offereita" ja se lahjoittaa osan rahoista käyttäjilleen. Kannattaa kokeilla! :)
      Tässä ohjeet:
      1. Mene ensin sivulle www.outlawproxy.com , sillä muuten et voi suorittaa offereita paitsi jos asut USA:ssa.
      2. Mene sivun alalaitaan ja kirjoita palkkiin: http://www.prizerebel.com/index.php?r=374642 ja paina "go".
      3. Mene sivun alalaitaan ja paina "Click here to sing up free!" ja rekisteröidy. Jos englanninkielen taitoa löytyy, niin osaat tästä eteenpäin itsekkin. :)

      • Sabael

        Löysin jo paremman nettipelin ja vielä ilmaisen. Eli Trackmania nation foreverin. Paras ilmainen peli mitä ikinä pelannut. Ja muutenkin suosikkipelien joukossa. Niin siis autopeli.


      • tröll

        selvä mainostus.


    • sunbreaker6

      Voin kokemuksesta sanoa, että toi "darkfall" niminen mmorpg joka tuli vuonna 2009 vai oliks se 2008 loppupuolella, on kokeilun arvoinen peli.

      siinä pvp on ensiluokaisesti sijoitettu "100% taitolajiksi" jossa sun pitää itse tähdätä sun kohteeseen kaikki jousiammuksen panokset tai miekan lyönnit ja taika ammukset.
      Sä voit pvp:tä ihan missä tahansa ihan millointahansa. missään ei ole turvapaikaa.
      peli sisltää rotu sodan jossa on "humanit, elfit ja dwarfit vs. Orkit ja ihmisudet, alfari niminen rotu ovat pieniä vihamielisiä sini ihoisia miehiä jotka taistelevat kaikkia rotuja vastaan, heillä ei ole puolulaisia.
      Ketä tahansa vastaan saa milloin vain hyökätä katsomatta onko hän oma rotuinen vai ei, kaveri tai klaanilainen.

      Tappamalla pelaajan, pelaaja pudottaa kaikki kamat jota hän pitää päällään ja "inventoryssa". Mobeilta saa kaikki kamat mitä näet sen pukevan päällään ja muita droppeja.

      Questit ovat monipuolisia jotka antavat mahdolisuuden seikailuun ja uusien paikkojen löytämiseen. Peliin on piilotettu aarteita ympäri mappia jotka vain odottavat löytäjäänsä, aarearkuista voit löytää harvinaisia enchantattuja aseita tai armoireita jne. Useat Tehtävät voivat olla hankalia, joten paras tapa suoriutua niistä on suorittaa tehtävä kaverin tai kavereiden kanssa.

      Vaikka onkin rotu sota olemassa, silti pelaajat voivat olla kavereita toistensa kanssa ja olla samassa partyssä tai claanissa.

      Claanit voivat vallata, rakentaa tai uudistaa linnoja ja puolustaa niitä. Linnoihin voi rakentaa kauppoja joissa myydään kaikenlaisia tavaroita - Linaan voi myös rakentaa "guard towereita" jotka automaatisesti ampuvat lähelle tulevat tunkeilia pelaajat. Torni ei tee paljoa damage mutta on oiva apu havaitsemaan vihollisten tulon. Myös tykkejä voi ostaa joilla voi puolustaa maasta tai merestä tulevat viholliset.

      Darkfallissa on yksi mahtavimpia sotia kuin "Laiva sodat" jossa pelaajat ovat saaneet rakentaa omat sotalaivansa ja hyökätä claanien kanssa vaikka saarelle rakennetulle linaan. Laivoja on monia erinlaisia joissa on koon mukaan eri määrä tykkejä.

      Pelissä Pelaaja voi olla mage, bow tai miekan käyttäjä ihan milloinvain. Pelissä ei ole tiettyjä classeja joihin jäädä kiinni pelin edetessä. Pelaajat saavat itse päättää milloin käyttää mitäkin ase luokaa ja kehittää sitä parempaan päin.

      Pelin ääni maailma ei ole mitään kaunista mutta armorit ja aseet ovat erittäin hienoja ja näyttäviä riipuen siitä kuinka hyviä ne ovat statseiltaan. Maasto on erittäin hienoa ja maisemat tavattoman kauniita. Vesi on ensisijaisesti panostettua joka antaa mahdolisuuden kalastukselle, uinnille ja laiva sodille. Maailma on valtava joka antaa oikealle roolipelaajalle fiiliksen vanhan ajan seikailusta jonka voi koeka itse. Pelissä ei varsinaisesti ole teleporteja joka antaisi mahdollisuuden teleporttailla jostain pisteestä toiseen pisteeseen. On vain yksi paikka jonka voit ainna vaihtaa ja voit aina teleportata kyseiseen paikkaan, kun haluat niinsanotusti: "turvaan."

      Jokaisella rodulla on oma ratsunsa jonka voi craftaa - Pelissä on mahdollisuus craftata kaikenlaista mm. Ratsuja, laivoja, armoreita, aseita, mage staffeja, ruokaa, potioneita, boweja, (hienonettua puuta ja erilaisia kivi lajeja jotka on hienonnettu, joita käytetään craftays materiaaleina.)

      voit katsoa muutaman videon pelistä vaikka youtube.com: :ista ja nähdä itse mistä puhun.

      Peliä voi muuten pelata fps ja 3rd person muodosta. Esim miekkaa pidellen kädessä peli suuntautuu 3rd person muodoksi ja kun pidät jousipyssyä taikka mage staffia olet fps muodossa.

      Peli on vielä niin sanotusti "tuore" peli joten siitä ei löydy vielä "private servuja" joissa pelata ilmaiseksi.

      peli maksaa uusille pelaajille noin 50-60 euroa ja saat mukana 1 kuukauden peliaikaa. muuten yhden kuukauden osto maksaa 14 euroa.

      tässä on muutama linkki -->

      http://www.youtube.com/watch?v=kmAyV75tOLA ((en ole katsonut tätä videota kokonaan mutta siinä on normaali esimerkki pvpstä))

      http://www.youtube.com/watch?v=tMR4PyqnMHw ((tässä on erittäin hyvä näkemys minkälaisia sieget ovat --> ota huomioon että pelaajat videoissa käyttävät huonoimpia grafiikoita koska muuten heillä lagaisia aivan liikaa))

      https://accounts.eu.darkfallonline.com/account/index.php ((täältä voit rekisteröityä jos haluat aloittaa Darkfaalin ja maksaa rekisteröinnin --> Voit ostaa käyttäjän heidän online shopista maksu tapa: kortti --> 50-60 eurolla, -> en muista nyt paljon se oli tarkalleen))

      toivotan onnea ja hauskoja pelikokemuksia niille jotka ovat valinneet aloittaa darkfaalin tai jo pelaavat sitä ^^ (( pitäkää mielessä, että kaikki tämä mitä juuri kerroin pelistä on vain murto-osa siitä mitä muuta pelissä voi tehdä.))

      • xD

      • Hiahaa
        xD kirjoitti:

        Osoitteessa http://www.gamershell.com/client_download_archive.html on paljon mmorpg pelejä. Sitten käytät vaan omaa älyäsi, ilmaisia ovat kaikki.

        Hyvä peli! Sen saa gamershellistä ku kirjottaa searchii nii löytää, sen talismanin oikee nettiosote on http://www.talismanonline.com/ tosi hyvä peli. Vie muistia 253 mt, menee lataus nopeesti jos koneella ei ole turhia pelejä. Ite poistin kaikki turhat ja lataus meni 30min vaiks vanha kone.


      • Yennaliina
        Hiahaa kirjoitti:

        Hyvä peli! Sen saa gamershellistä ku kirjottaa searchii nii löytää, sen talismanin oikee nettiosote on http://www.talismanonline.com/ tosi hyvä peli. Vie muistia 253 mt, menee lataus nopeesti jos koneella ei ole turhia pelejä. Ite poistin kaikki turhat ja lataus meni 30min vaiks vanha kone.

        Ehdottomasti!!! Itelläni on vasta 30lvl assassin mut kuitenskis! Lataus kesti mulla kuule 13min.


      • ihmettelijä 731
        Hiahaa kirjoitti:

        Hyvä peli! Sen saa gamershellistä ku kirjottaa searchii nii löytää, sen talismanin oikee nettiosote on http://www.talismanonline.com/ tosi hyvä peli. Vie muistia 253 mt, menee lataus nopeesti jos koneella ei ole turhia pelejä. Ite poistin kaikki turhat ja lataus meni 30min vaiks vanha kone.

        viim. tiedojen mukaan talisman is cancelled
        www.ign.com
        itse yritin pelata Rose online peliä, kun yrittää alkaa peliä, tulee kinan tai korean kielinen ilmoitus, josta ei ymmärrä mitään, eikä peliä pysty pelaamaan.


      • kokeilija 924
        ihmettelijä 731 kirjoitti:

        viim. tiedojen mukaan talisman is cancelled
        www.ign.com
        itse yritin pelata Rose online peliä, kun yrittää alkaa peliä, tulee kinan tai korean kielinen ilmoitus, josta ei ymmärrä mitään, eikä peliä pysty pelaamaan.

        kokeilin sitten talismania, mutta sen ikkuna ei sovi ruutuun jostain syystä. Last chaos, on hyvät grafiikat, mutta joku beta-versio. Eikä tuo rose-online suostu toimimaan, vaikka useamman kerran yritti.


    • romowns

      rom ownaa noi kaikki muut www.runesofmagic.com

      • Pomppa pilifjonkka

        Kyllä, paras ilmanen MMORPG peli, mutta siinä voi myös ostaa OIKEALLA rahalla "timantteja" joilla sitten ostat "timanttikaupasta" jotain jota aika saletisti tulet tarvitteen, tai sitten myyt timanttis, ja saat rahaa.

        Mutta ilmaseks voi pelata ja ladata, peli on melkein 100% matkittu WoWista, vie jonku 7,5 gigaa... Hyvä peli!


    • Villef
    • Betatestaaja

      Allods online... Kaikkien aikojen paras tuleva F2P MMORPG joka tulee voittamaan suosiossa niin ROMit kuin muutkin ilmaismorpit. Kyllä ne venäläisetki jotain osaa kun antaa tarpeeks aikaa ja rahaa.

      • teenelja

        The Fourth Coming (T4C) kova peli ja 100% ilmanen ei oo mitään kikkailuja hyvä pvp ei oo mitään wowi style
        tosi kova täysin ilmanen servu -> http://t4c.abominationt4c.com/


    • Jakep

      No lol kirjota vaa youtubee download free diablo 2, nii saat ilmaseks ladattuu ite just latasin. Ei tommosii vanhempia ja suosittuja pelejä kantsi mennä ostaa ku ne yleesä saa ilmaseks netistä.

      No toi runes of magic on paras f2p mmorpg mitä tällähetkellä on. Jos haet jotai enemmä action nii tsekkaa dragonica online.

      Site metal assualt on iha hauska mut ei sitä kyl jaksa aktiivisesti kauaa pelata.

    • fa

      Fallen Earth!!! paras peli ikinä

    • RayDays

      Jos etsit Diablon tapaista MMORPG:tä niin kokeile Mythosia. Todella hyvä peli :)
      Grafiikat on ihan hyvät (WoWin tapaiset) ja ihan niinkuin Diablo. Peli on ilmainen ja MMO. Kokeile! :D

    • ApinaPomo
    • mä1234

      Minä suosittelen kovasti peliä Runescape. Ilmainen tai maksava vaihtoehto.

    • Kyllä se on hyväpeli
    • tapo12223

      onko jotain peliä joka on ilmainen ja ilman downloadia

    • Sume (pelissä myös)

      Kaikkien rakastama stendhal-server on taas pystyssä! (pelaamis-ohjeet löytyy alempaa)
      Kyseessä on jo 3. serveri joka on koukuttanut runsaasti ihmisiä. Tämä serveri tulee olemaan tähänastisista paras.
      Jos et ole ennen pelannut stendhaldia, seuraa alempana olevia pelaamis-ohjeita ja tule kokeilemaan kaikkien aikojen koukuttavinta peliä. 90% peliä kokeilleista on jäänyt peliin koukkuun.

      Eroja edelli...seen serveriin (osa tulossa vasta lähiaikoina)
      - Pelataan kunnolla, ei xp-huijaamista "lima anna pottui"
      - Serveri kestää paljon kovemman rasituksen, joten pelaajia voidaan ottaa paljon enemmän.
      - tällöin möys uusia admineita valitaan silloin tällöin
      - Peliä muokataan pikkuhiljaa. Esim leveleitä saa helpommin, potionit maksavat vähemmän tms käyttäjien toivomuksia toteutetaan.
      - Peli (mahdollisesti) suomennetaan, mikäli käyttäjät sitä haluavat
      - Stendhal muuttunut muutenkin jonkun verran kuukausien saatossa.

      Jos sinulla oli viime serverissä runsaasti omaisuutta, levelejä tms, tullaan niistä iso osa korvaamaan sinulle, jottet joutuisi aloittamaan aivan alusta.

      Eli jos pelasit jo viime servussa ja alotiat nyt tälä servulla pelaamisen, ilmoita minulle:
      - Nimesi vanhassa servussa
      - Nimesi uudessa servussa
      - Level vanhassa servussa
      - Aseet, armorit, rahat tms.

      REKISTERÖITYMIS / PELAAMISOHJEET

      Vaihtoehto 1 (helpoin, mutta ei aina toimi)
      1. Mene serverimme sivuille: http://sourceress.net:2323/
      2. Paina oikealla ylhäällä olevaa "Play-Now"-nappia
      3. Paina Create an account
      4. Syötä tiedot, ja tulevan hahmosi nimi.
      5. Mene kohtaan "My Characters" (johon rekisteröimisen jälkeen sivu ohjautuu)
      6. Paina juuri tekemäsi hahmon kuvaketta.
      7. Avaa lataamasi java-tiedosto.
      8. Pelisi latautuu, ja lataamisen jälkeen yhdistyy automaattisesti peliin. Tervetuloa!
      (jos sinulle ilmeni ongelmia tässä, ilmoita kommenttina minulle, ja kokeile vaihtoehto kakkosta)

      Vaihtoehto 2 (vaikeampi, mutta toimii yleensä aina)
      1. Mene serverimme sivuille: http://sourceress.net:2323/
      2. Paina oikealla ylhäällä olevaa "Download"- nappia
      3. Lataa Stendhal
      4. Avaa stendhal-starter tiedosto
      5. Kun stendhal-ikkuna aukeaa, paina "Create an account"
      6. Muuta server nameksi sourceress.net
      7. Älä muuta server porttia. Luo salasana, vahvista se ja anna sähköpostiosoite.
      8. Paina Create Account
      9. Olet serverillä!

      Kun tulet uudelleen serverille pelaamaan, kun olet jo luonut tunnuksen, avaa stendhal starter ja paina Login Stendhal, ja anna serveri, tunnus ja salasana.

      KUN OLET PELISSÄ:
      Voit liikkua nuolinäppäimistä tai kaksoisklikkaamalla paikasta johon haluat mennä.
      Voit katsoa ketä on paikalla kirjoitamalla chattiin /who
      Saat yhteyden admineihin kirjoittamalla chattiin /support "viesti"
      Adminit / muut pelaajat auttavat sinut pelissä alkuun.

      ENTÄ JOS EI ONNISTU?
      Ongelmia asentamisen / avaamisen kanssa?
      Oletko ladannut oikean tiedoston?
      Onko koneellasi java asennettuna?
      Muistitko vaihtaa serverin nimen sourceress.net
      Ota yhteyttä jos ei vieläkään onnistu.
      Ota yhteyttä tarvittessa!
      Kun sinulta kysytään kuka toi sinut peliin niin sano että Sume toi!
      Stendhal Finland MMORPG
      www.sourceress.net
      Stendhal is a fully fledged free open source multiplayer online adventures game (MORPG) developed using the Arianne game system.
      kun joku kysyy kuka sinut haki peliin niin sano että sume
      Stendhal Finland MMORPG
      www.sourceress.net
      Stendhal is a fully fledged free open source multiplayer online adventures game (MORPG) developed using the Arianne game system.

    • tosi on
    • hjyyyvääää

      Free to play on hyvä vaihtoehto, mutta ei tosta mitään kannata maksaa. Ihan liian puginen peli.

    • No sitähän mä kysyin

      Haluisin tost silkroadist vähän tietoo alottamiseen thanks jo etukäteen.

    • Runescape244553

      Itse ehdottaisin runescapea! :) Siinä kehitetään leveleitä Eli tasoja Esim Kokkaus,Suojaus,Voima,Puun sytytys,puuunhakkaus, Suurin leveli kaikeissa skilleissä eli tasoissa on 99 Ja combat level kehittyy kun Kehität : Attack,Str,Def Itseni combat level on 123 lvl Eli todella suuri itse olen pelannut runea 4 vuotta joten suosittelen :) Todella hyvä peli Runescapessa paikka wildners on sellainen etta tapellaan toisia vastaan. Kun voitat toisen saat hanen tavaransa. Minusta parhaat kamat runescapessa on Korasi,Dragon claws, Armadyl godsword, Chaotic maul :) Ei tässä muuta ollutkaan heippa! :)

    • League of legends

      http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f906b10e1c1d691821341

      Lähinnä pojille suunnattu peli mutta tiedän muutaman tytönkin jotka tuota pelaa :) Hyvä peli ja ilmainen pitää kyllä asentaa koneelle yms. Alussa peli nihkeä mutta sen jälkeen kun oppii pelaamaan ihan saatanan hyvä peli. Ite tullu pelattua 2000 tuntia nytten puolen vuoden aikana ja en ikinä kyllästy!

    • gooseberries

      http://www.zombiepandemic.com

      En tiedä sopiiko tämä aihe suosikkeihisi mutta kannattaa kokeilla, minä nautin tästä kovasti. Ja tunteja on tullut kerättyä massoittain.

      Shoot the brain!

    • omituinen
    • RuneScapeen

      Itse suosittelen myös RuneScapea. Se on suuri Jagexin luova Java-pohjainen fantasiamaailmaan sijoittuva verkkoroolipeli. Pelissä on laaja keskiaikainen fantasiamaailma, nimeltään Gielinor, jossa on oma historia ja erilaisia alueita aina mahtavista kaupungeista linnoineen, synkkiin ja pelottaviin erämaihin. Peliä pelataan ihmsen hahmoisena avatarina.

      Pelissä ei ole varsinaista juonta vaan saat itse keksiä. Voit jutella tai käydä kauppaa toisten pelaajien kanssa, voit suorittaa erillaisia tehtäviä joita on monia, voit kehittää erillaisia taitoja kuten kalastusta, metsästystä, takomista. voit taikoa tai taistella.

      Pelissä taistellaan pelaajia tai hirviöitä vastaan. Taistella voit monella eri aseella tai tyylillä kuten taijoilla, jousella tai jollain lähitaistelu aseella kuten kirveillä, sotavasaroilla tai aivan perinteisesillä miekoilla.

      RuneScape on ilmainen ja Maksullinen. Ilmaispelaajanakin pääsee kokemaan ja tekemään kaikkea tuota mutta jos tahtoo pelinautinnosta vielä laajemman kannattaa ostaa jäsenyys joilla on vielä isompi maailma ja vielä enemmän tehtäviä, taitoja ja muuta mukavaa.

    • Riiriraa
    • mmofreak

      öö mee vaan katos www.mmohut.com siel on joku 50mmorpg peliä täysin ilmaisia kaikki :)

    • GW2

      Guild Wars 2 on kyl maailman paras peli ja maksaa vain 50€

      • GW2,1

        Ilmainen pelisisältö laajennuksineen. Aika superhelmi tässä genressä. Sori kun ninjasin sun nimimerkin tuossa väliin :D


    • HACKER! >:D

      Moi :D

    • böltsistä

      ¨kivoja pelejä

    • heikki1991
    • yolo222

      Lotro online on loistavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • GW2

      Suosittelisin Guild Wars 2. Ei kuukausimaksuja. Oikealla rahalla saa vain ulkonäkö itemeitä, joten ei vaadi mitään maksaa mistään in real life. Samalla viivalla ollaa peliteknisesti, mutta vain ulkonäkö on erillainen. Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3045
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3036
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3034
    Aihe