Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pipot kireällä?

gamu

Kävin ensimmäisen kerran näillä sivuilla katselemassa valokuvia. Joukosta löytyi enemmän tai vähemmän onnistuneita kuvia, mutta joka tapauksessa niitä oli mukava katsella ja vertailla omiin otoksiinsa. Sitä vaan ihmettelen, että miksi suurin osa kuvista annetuista kommenteista ovat niin "tavanomaisia ja tylsiä". Ei "ihan paska" ole kovin kummoinen ja asiantunteva kommentti. Usein myös kommentoitiin, että tekniikka on pielessä ja asetelmat on tylsiä. Tällaisten kirjoittajat eivät liene itsekään kovin kummosia "ammattilaisia" kun eivät sitten osaa kommentoida miten kuvista olisi saanut parempia. Muutama hyvä vihje onneksi löytyi. Mutta ei kun hyvää syksyä ja kuvailemaan ja löysätään vähän niitä pipoja :)

3

692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pete Kuvaaja

      Mielestäni täällä annetaan kuvista yleensä asiallista ja usein jopa "liian kilttiä" palautetta. Suurin osa kuvista vaan on tasoa "tylsä maisema, jossa ei ole mitään kohdetta, pilvisenä päivänä, tärähtänyt kuva, horisontti vinossa". Jos joku tuo näytille paskan kuvan, jossa on kaikki pielessä, niin ehkä ei jakseta aina kertoa mikä kaikki siinä mättää.

      Käypä katsomassa aukeaa, siellä teilataan asiallisetkin kuvat tyyliin "näitä on nähty ennenkin, perseestä".

    • väistämätön paha

      Jos luet tarkemmin huomaat, että suomi24 -keskustelussa pyörii melkoinen määrä keskenkasvuisia ihmisiä. Onneksi heidän kirjoituksensa haistaa etäältä, joten niihin ei ole pakko kiinnittää huomiota. Tätähän internet on: Paljon yleisöä, merkittävästi ihmisiä joita et toivoisi lukijoiksesi. Toisaalta suppean lukijakunnan palstat näyttävät kuolleilta, ja lukijoiden puutteessa muuttuvat yhä kuolleemmiksi.

      Täysin toinen kysymys on miksi sitten keskenkasvuiset käyttäytyvät öhm nimensäveroisesti. On lepikkoon joutavia työhakemuksia ja palautetta joka kertoo enemmän kirjoittajastaan kuin palautteen kohteesta. Ehkäpä he yksinkertaisesti elävät muusta väestöstä poikkeavalla taajuudella ja todella uskovat #¤¤%& -sisällön olevan sielukasta luettavaa.

    • pipon pitää

      silloin ollakin kireällä, varsinkin jos tuulee kovasti niin ei tuulenpuuska pääse sitä kireää pakkasilmaa työntämään pääkoppaan! Kyllä näin on näreet!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2307
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      64
      1226
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe