Koulun jälkeen

Torinonnainen

Tämä on keksitty tarina.


Muistaakseni olin tuolloin 17 kesäinen, juuri lukion toisen asteen aloittanut naisenalku. Viimeistä tuntia edeltävällä välitunnilla olin tupakalla koulun takana ystävieni kanssa, ja minulle tuli melkoinen kiire historian tunnilleni. Myöhästyin ehkä pari minuuttia, mutta jo sen takia sain pari äkäistä katsetta konservatiiviselta historian opettajaltani, anteeksipyynnöistäni huolimatta. Hiljaa menin paikalleni eturiviin, aivan opettajan pöytää vasten.

Tunti kului hitaasti. Opettaja antoi tehtäviä, ja kierteli sitten luokassa tarkistaen tehtyjä tehtäviä. Kohdallani hän, noin 45 vuotias, harmaantunut mies, viipyi erittäin kauan. Hän tuijotti kirjaani ja vihdoinkin otti minua olkapäästä kiinni ja kuiskasi: "Luuletko sinä, että tehtävät menevät näin? Ha! Tunnin jälkeen voitaisiin jäädä hetkeksi tarkistamaan tehtäviäsi. Hieman tarkemmin".
Tunsin kuinka kuuma minulle yhtäkkiä tuli. En uskaltanut katsoa opettajaa, vaan välttelin hänen tarkkaa, dominoivaa katsettaan minua kohtaan koko lopputunnin ajan.

"No niin, lähtekää jo!", opettaja sanoi luokalle varttia aikaisemmin kuin yleensä, ja jatkoi: "Mutta jää sinä tänne". Hän katsoi minua ja hymyili ovelaa hymyä. "Meillä on asioita selvitettävänä." Muiden mentyä opettaja meni ovelle, ja kuulin vain lukon naksahtavan.

Minulla oli pelonsekaiset tunteet, vaikka samalla jännitti. Tunsin, kuinka alushousujeni sisäosaan muodostui kostea läntti.
Opettaja asteli taakseni, siloitti hiussuortuviani, ja tunsin, kuinka hänen kosketuksensa läheni kohti lantiotani.
"Onko tämä oikein...", sain vaivoin sanottua jännitykseltäni. Opettaja ei vastannut, vaan hän ujutti kättään nyt reidelläni, hameen sisäpuolella.

Yritin kääntyä opettajaan päin, mutta hän ei sitä sallinut. "Olisin halunnut vain suudella sinua", sanoin, mutta opettaja siihen: "Ei, ei laiteta peliin tunteita". En ymmärtänyt täysin, mitä hän sillä tarkoitti.

Tunsin, kuin paitani olkaimet laskeutuivat kihelmöivästi alas ja hameeni tippui. Vaelteleva sormi häpylläni tuntui järisyttävältä. Mies oli selkeästi kokenut. Hän asetti minut nojaamaan käsieni varassa pöytään kasvot sitä päin, ja laski vaaleanpunaiset pikkuhousuni nilkkoihini. Sieltä kädet lipuivat takapuolen ihon kautta vatsalleni, ja sieltä rinnoille. Samalla lähti paitanikin pois yltäni. Odotin, mitä tapahtuisi jännittyneenä.

Opettajan vasen käsi lipui rinnallani, ja huomasin siinä välkehtivät kihlasormukseni. En välittänyt. Oikean käden kaksi sormea oli jo sisälläni, peukalo kiihotti märkää klitoristani.
"Nyt alkaa todellinen oppitunti", opettaja sanoi ja levitti emätinaukkoani vikkelästi sormillaan. Tunsin hänen jäykän peniksensä vaginani suulla. Hän tuli takaapäin, kuin eläin. Voihkin hieman kun mies tuli sisään tiukkaan ja kokemattomaan aukkooni. Hän teki ensin hitaita, syviä työntöjä ja voihkin jokaisen kohdalla.
"Sano minua herraksi", opettaja sanoi ja näin tein. "Ah, kukaan ei ole ollut noin syvällä ennen, herra", sanoin ja voihkin. Opettaja innostui siitä ja lisäsi työntöjen tiheyttä. Hän piti tiukasti kiinni käsillään ympäriltäni, vähän väliä rintojani hyväillen.
"Sano lujempaa!", opettaja korotti hieman äänensävyään ja läimäisi minua reidelle. "Ah, kyllä, herra, ah!", en saanut muuta sanottua ja hän rankaisi minua aina uudella läimäytyksellä. Se vain kiihotti minua entisestään. Hän kiihdytti tahtia. Vielä enemmän.

Seksin aiheuttama mielihyväni oli saamassa päätöstään, mutta sen huomatessaan opettaja tuli vikkelästi ulos. Olin hieman hämmentynyt, mutta sitten opettaja laittoi minut selälleen pöytää vasten. Hän otti minua hiuksista kiinni ja katsoi minua suoraan silmiin: "Vielä ei ole aika laueta." Hän tukisti minua yhä, katsoi silmiin ja työntyi syvälle sisääni. "Katso minua silmiin, kun nain sinua", hän jatkoi ja tuntui, etten pystynnyt enää katsomaan hänen kahta ryppyistä silmäänsä. Siirsin katsettani ja opettaja otti minua heti kädellään niskasta kiinni, ja kiihytti työntöjensä vauhtia.

Oloni oli epätodellinen. Miehen kalu oli täydessä mitassaan sisälläni ja olin kutakuinkin valmis. "Oi herrani, kukaan ei ole ikinä ennen ollut näin syvällä!" sanoin toivossa, että hän laukeaisi nopeammin. Olin oikeassa - hänen peniksensä hankasi minua nyt niin kovaa ja niin syvältä. Tunsin, kuinka kouristus vatsassani levisi jokaiseen lihakseen, hengitykseni tiheni ja kuuma ja viileä aalto vuorotteli ihollani.
Opettaja teki muutaman vedon vielä, sitten hänkin oli finaalissa.

"Öö.. huomiseen", sanoin, kun olin pukaissut vaatteeni nopeasti päälleni ja kiiruhdin käytävään.

1

11025

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hyvä!

   tämä oli oikein kiihottava tarina!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   149
   1495
  2. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   1017
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   86
   1008
  4. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   12
   980
  5. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   63
   829
  6. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   778
  7. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   107
   776
  8. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   774
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   175
   731
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   721
  Aihe