Lähetin vahingossa linkin suomi24ään, ja olin kyseisellä sivulla sisäänkirjautuneena, tuliko omat tietoni kaikkien näkyviin? poistin sen heti huomattuani erehdyksen. Kun klikkasin itse s24ssä, näytin sisäänkirjautuneelta.
näkikö
tietoni kaikki?
0128
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.