Lähetin vahingossa linkin suomi24ään kopioi liitä systeemillä osoitteen kohdalta, ja olin kyseisellä sivulla sisäänkirjautuneena, tuliko omat tietoni kaikkien näkyviin? (Nimi näkyi yläreunassa, ja login.) Poistin viestin linkkeineen huomattuani erehdyksen. Kun klikkasin itse s24ssä, näytin sisäänkirjautuneelta. Vai johtuiko se siitä, kun katsoin sen omalta koneeltani??
näkivätkö
muut?
1188
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
ole moista kummajaista näkynyt eikä näy.