Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

poikani seksuaalisuus...

kati42

Hei!
Minulle kävi tässä pari viikkoa sitten hieman erikoislaatuinen tapaus ollessamme saunassa. Olimme normaalisti saunassa koko perheen voimin(mikä on sinänsä yleistä ainakin meillä), jäimme poikani(14 vuotias) kanssa saunomaan muiden lähdettyä. Ollessamme lauteilla huomasin poikani katselevan tarkkaavaisesti minua, ajattelin että katselkoon sitten. Huomasin kuitenkin hetken päästä, että pojallahan oli pippeli pystyssä.

Tämä oli jo hiukan liikaa minunkin avaranäköisyydelleni. Olen tutkinut näitä palstoja ja en ole törmännyt samantyyppisiin tapauksiin, joten kysynkin miten yleistä tälläinen käyttäytyminen on murrosikäisille pojille? Onko teille tapahtunut jotain vastaavaa?

17

6470

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pete

      Ihan normaalia,tossa iässä sitä on niin herkkä,kaikelle ja mielikuvitus laukkaa.Älä ole huolissasi.14v on pojallesi tosi herkkä ikä.tsemppii vaa!

      • joku vaan

        Olisi jo aika jakaa saunavuorot?
        Pojilla ainakin alkaa hormonit hyrräämään tuossa iässä aika tavalla.
        Normaaliahan se on että seisoo, mutta syypää voisi olla joku muu kuin oma äiti.
        Tietysti näkökantoja on monenlaisia, mutta tässä minun.


      • Isä

        poika mitään voi jos pippeli rupeaa jäykistymään. On oltu pikkupoikana sekasaunassa ja on siinä nähnyt yhtä sun toista seisovaa pienillä että isoilla pojilla. Onhan se todella aivan luonnollista. Mutta menkää eri aikoihin saunaan niin ei sinun tarvitse olla hämilläsi poikasi kehittyvästä iästä ja sen mukanaan tuomista herkkyyksistä joka on täysin normaalia.


    • Repe

      ...kun en tosiaankaan saunonu mutsini kanssa enää ton ikäsenä!!!

    • isi

      Poikasi on iästään huolimatta vielä lapsi. Hän ei ymmärrä vielä seksuaalisuutta, eikä sitä, että hänen "pitäisi hävetä" erektiotaan perheensä kanssa saunoessaan.

      Itseäni tahattomat erektiot saunassa nolottivat. Onneksi äitini ymmärsi varata kaksi saunavuoroa yhden sijaan. Saunoimme murrosiästäni lähtien (olin ~14 v) perheenkin kesken miesten ja naisten vuoroissa...

    • Oregano

      Ovat mielestäni näyttäneet taas kerran meille naisille oikein kunnolla! Ihana lukea ylläolevia asiallisia ja empaattisia kirjoituksia, jotka lempeällä tavalla auttaa meitä kaikkia "murkkuikäisten" poikien muita lähimmäisiä sekä äitejä.

    • vastaaja...

      Kyl se nyt vaan on niin ettei enää 14 v poika tulisi käydä äitinsä kanssa saunassa... hänen reaktionsahan on normaali... seksuaaliasiat tulee paljon nuoremmillakin jo mieleen.

      • kirsikka

        olen samaa mieltä, kyl ton ikäisen pitäs käydä jo ilman mamia saunassa, itselläni on 16 v. poika joka ei ole käynyt minun kanssa varmaan 4-5 vuoteen saunassa, ei sen puoleen, ei hän käy isänkään kanssa yksin saunaan on päästävä !


      • ihmettelen
        kirsikka kirjoitti:

        olen samaa mieltä, kyl ton ikäisen pitäs käydä jo ilman mamia saunassa, itselläni on 16 v. poika joka ei ole käynyt minun kanssa varmaan 4-5 vuoteen saunassa, ei sen puoleen, ei hän käy isänkään kanssa yksin saunaan on päästävä !

        saunokaa hyvät ihmiset just niiden kanssa kuin haluatte ja älkääkä tehkö luonnollisesta asiasta kauheeta haloota.
        Keiden mielikuvitukset nyt laukkaa....hyvät äidit


      • kirsikka
        ihmettelen kirjoitti:

        saunokaa hyvät ihmiset just niiden kanssa kuin haluatte ja älkääkä tehkö luonnollisesta asiasta kauheeta haloota.
        Keiden mielikuvitukset nyt laukkaa....hyvät äidit

        Jos joku kysyy, niin eikö siihen saa vastata ja sanoo mielipiteensä ? kyl on nipottajia liikenteessä


    • Kalle

      lakkasin käymästä vanhempieni kanssa saunassa, n 12 vuotiaana, omat pojat samoin, kuin myös tytär isänsä kanssa..että sikäli.

      • Anonyymi

        Mie lakkasin kaymista mutsin kanssa Saunassa ainakin 7 vuotiaana en muista, mulla ei Saunassa Ole koskaan seksi tule mielen, luulin etta kuumassa hormonit ei toimi, luin siita joskus


    • moraalia!

      Lopettakaa heti yhdessä saunominen! Sillä lasta kiihotetaan sairaisiin perversioihin !!!

    • Äiti & Isä

      Jatkakaa saunomista yhdessä. Antakaa pojan seisottaa piliään rauhassa. Pilin seisominen on ihan luonnollinen asia tuossa iässä.
      Omalla pojallamme seisoi saunassa, mutta emme kiinnittäneet siihen sen kummempaa huomiota. Tosin hänen pikkusisko kysyi kerran asiasta, mutta sanoimme vain sen kuuluvan asiaan, että poikien ja miesten pili on välillä isompi ja välillä pienempi. Hänenkin tiedonjano sammui ja oli tyytyväinen selitykseen.

    • huh

      olen aika järkyttynyt että jonkun mielestä varhaismurrosikäisen lapsensa,joka on eri sukupuolta kuin itse, kanssa sopii saunoa.

      itse lapsena en enää 5v. jälkeen mennyt isäni kanssa saunaan vaan äidin kanssa enkä hänenkään kanssa enää noin 8v. eteenpäin.
      meillä perheessä edes veljekset eivät käy yhdessä saunassa. he eivät itse halua,siis ei kielletä.

      yhteissaunassa olemme joskus kesän uimareissuilla olleet, mutta uimapuvut päällä ja suihkuissa on tietenkin käyty ihan erikseen, ettei pesutiloissa enää ole vastakkaista sukupuolta.

      mun mielestä kun lapsi tulee kouluikään, pitää alkaa opettaa, että on eri saunat eri sukupuolille. eikä riisuta tai pukeuduta murkkujen nähden, jotka ovat vastakkaista sukupuolta.

    • Anonyymi

      Teinipojan vehkeillä on ihan oma elämä. Se seisoo silloin kuin sitä huviittaa. No problem. On noilla meidänkin kosseilla (13 v. ja 11 v) joskus seissyt saunassa, suihkussa tai muuten vaan. Tuo nuorempi kun saattaa kulkea kotona ilman vaatteita ihan millon sattuu.

      • Anonyymi

        Näin se on. Ei ne meilläkään ole harvinaisia saunassa käydessä. Pojat on nyt 15, 14 ja 12.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2384
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      60
      2114
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1951
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1682
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1602
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe