Kuinka AI toimii

käytännössä?

Voisiko joku konkari valistaa hieman käytäntöä näissä all inclusive paikoissa, hotelliin kirjautuessa saa jonkun rannekkeen jota vastaan saa ruokailla? Voiko pitkin päivää vai onko tietyt ruokailuajat jolloin vain on mahdollisuus syödä? Entä jos ranneke häviää? (mukaan lähtee myös lapset joten hävikin mahdollisuuskin on esim uima-altaaseen, rannalle ym)
Entä huoneessa oleva minibaari, täydennetäänkö sitä päivittäin?
Ihan noviiseina lähdössä, aiemmin tyydytty muksujen kanssa matkaillessa perus Kanarian matkoihin jotka on pienten kanssa olleet "tuttu ja turvallinen" valinta : )

5

1770

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienosti

      Hotelliin kirjautuessa saatte rannekkeet, meillä ainakin vastaavat kuin jossain särkänniemessä muinoin oli(en tiedä mimmoiset särkänniemessä on nykyisin:) jonka ei muuta kuin syömään.. aamupala oli meillä klo7-10 ja 10-11 oli vielä "typistetympi" aamupala jossa ei ollut enään kokkia paistamassa munakkaita yms., klo 11 alkoi lounas kahdessa eri ravintolassa, vaihtoehtoina "sivistyneempi" seisova pöytä tai sitten ranta ravintola jossa oli pitsaa, hampurilaisia, salaatteja, kyljystä, ranskalaisia yms., lounasta tarjoiltiin muistaakseni klo15 saakka ja myös klo 15 alkoi välipala, tarjolla oikeastaan mitä luonaalta jäi eli samaa mitä rantaravintolassa lounaalla. se päättyi klo17 jolloin tulee tunnin tauko ettei saa ruokaa, illallinen alkaa klo18 seisovapöytä perjaatteella ja siellä koko ajan kokit tekee eri pastaa, mahdollisesti meren eläviä, pihvejä paistavat ettei todellakaan tarvi syödä mitään klimppaantunutta pastaa tai kuivia koppura pihvejä. erikseenhän on sitten vielä ala carte illalliset missä syödään kuin oikeassa ravintolassa mutta lopuksi ei tilata laskua ;) illallinen jatkuu klo22 saakka ja sen jälkeen meidän hotellissa oli vielä "grillivaunu" josta sai hot dogeja.. eli käytännössä on ruokailu ajat mutta jatkuvasti on joku ruokailu käynnissä. juomia saa baareista noin klo 10 aamulla aina 02.00 saakka. Minibaaria täytettiin keskim. joka toinen päivä!
      Näin siis pp:ssä hotelli Gran Ventanassa. Itsekin lähdin hieman epäröiden matkaan ensimmäisen kerran että näkeeköhän siellä nälkää, miten moinen järjestelmä toimii mutta loistavasti toimii, nyt jo kolmasti ollut aurinkomatkojen all inclusive matkalla ja keväällä on vuorossa neljäs :) rahat voit huoletta jättää tallelokeroon, juomaa ja syötävää saa sekä altailla että meren rannalla!!

      Loistavaa matkaa!

      • malttais odotella

        enää talvea kun ollaan itsekin menossa just gran ventanaan ja kuulostaa todella leppoisalta ja vaivattomalta, ja myös luulisin nyt että ruokakin on hyvää (ja vaihtoehtoja on tarpeeksi)eikä todellakaan mitään tuntikausia seisonutta sitkoa jos kokit niitä siellä sitä mukaa valmistelee. Njam..
        Ja huolettomuus rahapussin alituisesta mukanaolosta jää löhöilypäivinä pois allasalueen ja rannan alueella oleskulusta unholaan ja voi vaan ottaa rennosti ja nauttia olostaan.
        Kiitos tosi hyvästä AI:n "avaamisesta" : )


      • Matkailijatar

        Kuinkas limsat ja jäätelöt, saakos niitä hakea vapaasti, ilmaiseksi, samoin aikuisten juomat,
        olisi kiva kuulla näistäkin.


      • Matkailuhullu
        Matkailijatar kirjoitti:

        Kuinkas limsat ja jäätelöt, saakos niitä hakea vapaasti, ilmaiseksi, samoin aikuisten juomat,
        olisi kiva kuulla näistäkin.

        Niissä hotelleissa missä me olemme olleet, all inclusiveen on kuulunut kaikki ruoat ja juomat, ja jälkiruoat..kaikki! Yksinkertaisesti juuri mihinkään ei saa rahaa kulumaan hotellialueella. Ainoastaan joissakin hotelleissa esim. hierontapalvelu ei kuulu hintaan, mutta pääsääntöisesti kaikki muuten kuuluu jo hintaan.


      • aikuisten juomia
        Matkailijatar kirjoitti:

        Kuinkas limsat ja jäätelöt, saakos niitä hakea vapaasti, ilmaiseksi, samoin aikuisten juomat,
        olisi kiva kuulla näistäkin.

        Riittää..
        Baarit palvelee noin klo10 yö klo02 jonka välisenä aikana samalta tiskiltä sai lapsille limpparin tai jäähilejuoman ja aikuinen voi sitten ottaa jäähilejuomansa rommilla ;)
        Tahi valita jonkun muun drinkin listalta taikka tyytyä oluseen :) siideriä/lonkeroa ei siellä juurikaan tarjoilla mutta drinkkejä kyllä useampaankin makuun mutta siellä ei sitten mitata alkoholin määrää mittapipetin avulla vaan suhde on ihan rehellinen fifty-fifty :) jollei sitten itse halua laimeampaa :) tahi tiukempaa..
        Myös hyviä mehuja oli tarjolla useampaa makua!
        Jäätelöä oli kyllä tarjolla joka ruuan yhteydessä ja myös muitakin herkullisia jälkiruokavaihtoehtoja kuten kakkuja, leivoksia ja hedelmiä mutta en muista että jäätelöä olisi allasbaarissa ollut..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe