halpoja kirjoja ostetaan

kotiin sidottu

Olen kotiin sidottu terveyteni johdosta. Harrastan lukemista. Lukeminen onkin lähes ainoa ilonaiheeni talven keskellä. Olisin valmis ostamaan tai vastaanottamaan eritoten suomalaista kirjallisuutta.

6

902

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitiparta

      edullisesti kauttani. Hinnat ei ole esimerkiksi antikvariaattien hintoihin verrattuna kalliit. Olen tilaajille antanut halpoihin hintoihini vielä reilusti alennustakin, toki tilauksesta riippuen. Tapauksessasi voisin antaa pieneen hintaan isomman määrän kirjoja. Kotimaista kaunokirjallisuutta minulla on listattuna satoja teoksia. Koska tämä ei ole myynti-palsta en viitsi laittaa kirjalistoja edes linkkeinä tähän. Mutta jos kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostiini, niin sovitaan tarkemmin. Voi olla että lähden tämän vuoden puolella vielä käymään Helsingissä, siinä tapauksessa kirjat saisi ilman postikuluja.

      [email protected]

      No...
      Jospa tähän kuitenkin laitan pienenä esimerkkinä, kuinka kirjat voi tarkastikin listata jos on aikaa ja viitseliäisyyttä. Minulla meni muiden toimien ohessa yli kaksi vuotta listaamiseen että sain ensimmäiset myyntilistani (lähes 3000 kirjaa) liikenteeseen joulukuussa 2004.

      Tällä hetkellä myynnissä on jälleen noin 3000 kirjaa. Lisäksi on itselle kerättyjä myös noin 3000 kappaletta, joten säilyttelen kotonani vähintäänkin kuutta tuhatta kirjaa. Vievät yllättävän paljon tilaa...

      Esimerkkinä kotimaisten kirjojen myyntilistasta
      ( lisäksi erikseen muita listoja, listat mm. sotahistoriasta, dekkareista, politiikasta, elämäkerroista ja muistelmista, eräkirjoista, eläinkirjoista, hengellisistä kirjoista, taidekirjoista )

      2 e
      HAAHTELA SAMPO: LAIVA SEISOO SUMUSSA. Romanttinen tarina. Gummerus 1950. 132. N. K3. Joissain luetteloissa kirja on merkitty fantasiakirjoihin kuuluvaksi. Tunnelmaltaan suggestiivinen ja surrealistisiakin sävyjä saava romanttinen tarina: laivan juuttuessa merelle erääseen matkustajaryhmään kuuluva runoilija alkaa kertoa merkillistä tarinaa taidemaalarin ja merenneidon rakkaudesta. Tarinan edetessä todellisuus ja taru sekaantuvat toisiinsa. ”Tämä teos tuo uuteen kirjallisuuteemme mielenkiintoisen lisän, sillä sitä voinee lähinnä sanoa surrealistiseksi romaaniksi, missä todellisuus ja taru luontevasti sekaantuvat toisiinsa. Tarinan tunnelma tiivistyy merkillisen suggestiiviseksi, se tarttuu lukijaan ja pitää hänet vallassaan teoksen loppuun saakka.” Sampo Haahtela aloitti 1930-luvulla kirjallisuusarvostelijana, kirjoitti 1940-luvun alussa pari lastenkirjaa ja julkaisi 1944 novellikokoelman Aurinko nousee tänäänkin. Varsinainen läpimurtoteos oli 1946 ilmestynyt Idealistit.

      4 e
      HAAKANA VEIKKO: KANAVA. Karisto 1962. 249. S. K3, erittäin siisti.

      3 e
      HAAKANA VEIKKO: KIVA PÄIVÄ ja muitakin jutelmia rintamaiden selkäpuolelta. Karisto 1963. 2p. 187. N. K3. Kompassikirja-sarja.

      8,50 e
      HAANPÄÄ PENTTI: ATOMINTUTKIJA ja muita juttuja. Otava 1950. 248. S. K3. Pentti Haanpää (1905 - 1955) sanoi lyhyitä novellejaan ja kertomuksiaan lakonisesti jutuiksi. Noin 30 vuotta kestäneen kirjailijanuransa aikana häneltä syntyi juttuja – novelleja, kertomuksia, esseitä – yli 300. ”Atomintutkija ja muita juttuja” kuuluu Haanpään tunnetuimpiin. Juha Hurmeen dramatisoima ja ohjaama kaksituntinen näytelmä ”Atomintutkija ja kymmenen muuta juttua” sai ensi-iltansa Teatteri Telakassa 2.9.2005.

      6 e
      JYRÄNKÖ JALMARI: AVARAN TAIVAAN ALLA. Romaani pienistä ihmisistä. Aura 1945. 464. N. * . Omi. K3. Jalmari Jyränkö nousi kirjallisen yleisön tietoisuuteen hienolla pienoisromaanilla Hopeapaju (1936). Seuraavana vuonna ilmestyi voimakas korpiromaani Korpi routii, ja kolmas, Kun itä yllätti – romaani sodasta – ilmestyi 1941. Anna-Maria Tallgren: ”Avaran taivaan alla on merkillinen, enkä epäilisi sanoa: omalla tavallaan merkittävä korpiromaani. Historiallisena taustana ovat maamme tapahtumat vuosisadan vaihteen ensi kymmeninä, etupäässä vuoden 1918 kapina kaikkine seuraamuksineen, mutta tämä tausta ei värity 'aatteelliseksi', se vain on, ja sitä vasten hahmottuvat näiden maan tasalla elävien ihmisten kohtalot... ” Esilehdellä tekijän omistuskirjoitus: Laulajatar Liisa Söderblomille, monivuotiselle ystävälleen Jalmari Jyränkö 31. III -45.

      3 e
      JÄRVENTAUS ARVI: JA ELÄINTEN HENKI OLI RATTAISSA. Romaani veturimiesmaailmasta. Wsoy 1934. 279. N. K3, siisti.

      2 e
      JÄRVENTAUS ARVI: JA ELÄINTEN HENKI OLI RATTAISSA. Romaani veturimiesmaailmasta. Wsoy 1934. 279. N. K3, kansissa pientä kulumaa.

      2 e
      JÄRVENTAUS ARVI: KIRKONLÄMMITTÄJÄ. Kirja 1919. 390. S. K2, selkä huono, muuten hyvä kunto.

      2
      KIVIMAA ARVI: LÄHTÖ JA KOTIINPALUU. Otava 1944. 606. S. K3. Yhdistetty painos kahdesta aiemmasta teoksesta.

      4 e
      KOJO VILJO: NELJÄS KÄSKY. Kirja äidistä ja pojasta. Otava 1930. 135. N. K3.

      3,50 e
      KOJO VILJO: VIRTA VÄLKYY. Talonpoikaisromaani. Otava 1944. 395. N. K3. Tekijän yhdistämä ja lyhentämä painos teoksista ”Ihminen päättää...” (1931) ja ”Aika rientää” (1932). Kappale Karjalan asutushistoriaa. Kuvaus alkaa ajasta jolloin alisen Vuoksen rantamaat asutettiin ja sisukkaiden eränraivaajien ankaran työn avulla korpi työnnettiin loitommalle. Keskeisenä juonena karjalaisen talonpoikaissuvun elämänkohtaloiden kuvaus neljän miespolven ajalta. Niteen kansikuvana Viljo Kojon maalaus.

      5 e
      KOJO VILJO: SINISEN KAMMARIN UNI. Otava 1948. 244. S. K3.

      0,50 e
      KOJO VILJO: TALO KALLIOLLA. Otava 1954. 2p. 223. S. K3. Ensimmäinen painos ilmestyi 1937. Joka kodin tähtikirjasto N:o 9.

      0,50 e
      KORPELA JORMA: TUNNUSTUS. Wsoy 1960. 3p. 221. S. K3.

      0,50 e
      KORPELA JORMA: MARTINMAA, MIESHENKILÖ. Wsoy 1948. 256. S. K3, kansissa kulumaa.

      3,50 e
      KORHONEN VEIKKO: MIEHET SEN TEKEVÄT. Wsoy 1937. 274. S. K3.

      6 e
      KOSKENNIEMI V. A.: KONSULI BRENNERIN JÄLKIKESÄ. Romaani. Wsoy 1916. 3p. 268. S. K3, eln, erittäin siisti.

      5 e
      KOSKIMAA JUHO: ELÄMÄÄ KATSELLESSA. Kahdeksanneljättä kuvausta. Karisto 1926. 414. N. K3. Kertomuskokoelman keskeisimpiä aiheita on onneton rakkaus. Koskimaa kuvailee ihmisen hapuilua, onnenunelmia ja pettymystä. Hän kirjoittaa yksinäisyydestä ja kaipauksesta kaupungissa toisten ihmisten keskellä, yksinäisyydestä ja kaipauksesta Lapin erämaassa. Osa kertomuksista tapahtuu ikuisuuden rajalla tai sen toisella puolella: jouluaattona kaksi kuukautta kuolleena ollut maisteri Arosenius saa luvan vierailla näkymättömänä entisen perheensä ja ystäviensä luona, paikkakunnan pelätyin mies Kehus-Nikolai katselee ruumistaan kuolinsyyntutkijan pöydällä leikeltävänä, sulhastaan odottava Karaslompolon sinisilmäinen Sylvi joutuu odottamaan hieman liian kauan ja sulhasen vihdoin saavuttua hukuttautuu... Kertomuskokoelma on tunnelmaltaan lähes suggestiivinen, fantasiamainen ja kuitenkin jokaiselle tuttuja yleisinhimillisiä tunteita puhutteleva – kokonaisuutena ehyt ja tasapainoinen teos.

      4 e
      KÄHÄRI IRIS: EI TULLUT JOUTSENTA. Sarja kohtaloita. Otava 1958. 277. S. K3.

      3 e
      KÄHÄRI IRIS: VIIPURILAINEN ILTAPÄIVÄ. Otava 1964. 3p. 152. S. K3.

      0,70 e
      LARNI MARTTI: NELJÄS NIKAMA. Tammi 1957. 2p. 306s. S. K3, muutama pieni tahra. Larnin tunnetuin teos, kaupankäyntiin ja huijaukseen kohdistuva satiiri.

      6 e
      LEHTIMÄKI KONRAD: TAISTELIJA I. Daimon 1922. 163. S. K3, erittäin siisti.

      4 e
      LEINONEN ARTTURI: KATI. Wsoy 1923. 268. S. K3, kansissa pientä kulumaa. Leinonen käsittelee ihmisen kaipuuta olla vapaa ja kokea rakkautta. Päähenkilöinä kiertelevät mustalaiset. Teoksen tapahtumat ja ihmiskohtalot muodostavat kuvakudoksen jossa on herkkyyttä ja julmuutta, iloa ja surua toisiinsa kietoutuneina, kaiken yllä kuin surumielisenä sävelmänä aavistus asioiden väistämättömästä lopusta, mutta vielä kuoleman jälkeenkin jatkuu elämä niissä jotka jäävät sitä jatkamaan.

      1 e
      LEINONEN ARTTURI: PERINTÖTALO. Wsoy 1946. 283. S. K3.

      Kuv. = Kuvitettu.
      S = Sidottu, kovakantinen. JS = Jälkisidos (ei kustantajan alkuperäinen, vaan myöhemmin sidottu). N = Nide tai vihko.
      Kp = Kirjassa alkuperäiset kansipaperit.
      Omi = Kirjassa tekijän omistus- tai nimikirjoitus. ExL = Kirjassa Ex Libris (kirjanomistajan merkki).
      Eln = teoksen esilehdellä tai esinimiösivulla edellisen omistajan nimi. Ell = esilehteä leikattu tai yliviivattu yläosasta (todennäköisesti edellinen omistaja leikannut tai sutannut nimensä pois).
      * = kooltaan normaalia isompi. * * = suurikokoinen (noin A 4).
      * * * = erittäin iso.

      KUNTOISUUSLUOKITUS:
      K4 = Täysin uuden veroinen, lukematon kirja, kirjakauppakunto.
      K3, erittäin siisti = Lähes uuden veroinen, kunnoltaan kuin lukematon tai muuten ikäänsä nähden poikkeuksellisen hyvä.
      K3 = Normaali, hyväkuntoinen kirja, siisti. Jos puutteita on ne mainittu erikseen.
      K2 = Kulunut tai muuta huomautettavaa.
      K1 = Risa tai runsaasti kulunut.

    • olisi ..

      kirjoja lahjoittaa sinulle,pulmana on vain että miten se hoidetaan.
      Voin lähettää matkahuollon kautta paketin jos maksat rahdin,se on huomattavasti halvempi kuin posti.
      Jos siis pääset hakemaan paketin matkahuollosta.
      Pistä sähköpostia ja kerro millaisia kirjoja kaipaat niin katsotaan löytyisikö mitään sopivaa.

      Tässä sähköposti:

      [email protected]

    • aion tehdä suursiivouksen ja luopua liioista kirjoistani. Pari laatikollista jo kävi täällä eräs ihminen hakemassa.
      Missä suunnalla kotisi on?

      • hulkolu

        sähköpostisi ei pelannut kun yritin vastata.


      • luhera
        hulkolu kirjoitti:

        sähköpostisi ei pelannut kun yritin vastata.

        Täältä Keskipohjanmaalta Kokkolan seudulta


    • Anonyymi

      Minä myisin mielelläni isäni korkeimmanhallinto oikeuden oikeusneuvoksen ja äitin näyttelijätär ja ex aseman äänen kuolinpesän kirjoja edullisesti. suuri valikoima

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe