Mökillä 2m +n

Pinguw

Kurvasimme ystäviemme mökin pihaan pitkän automatkan jälkeen. Aurinko porotti kuumasti ja olimme vaimoni kanssa hikisiä ja janoisia. Ystäväpariskuntamme tuli meitä vastaan mökin pihalle ja toivotti tervetulleeksi samalla ojentaen molemmille huurteiset oluet kouraan.

Mökki oli erämaajärven rannalla. Se ei ollut kovin suuri, mutta neljälle tilaa oli kuitenkin mukavasti. Lisäksi mökkiin kuului rantasauna, joka oli rakennettu aivan järven rantaan ja siinä oli upea terassi osittain järven päällä. Saunan terassilta saattoi hypätä suoraan järveen, jonka vesi oli niin kirkasta että pohja näkyi usean metrin syvyyteen. Olimme monesti istuneet terassilla läpi yön ja parantaneet pahaa maailmaa.

Ystäväpariskuntamme, Pekka ja Hilkka olivat lapseton pariskunta ja olivat olleet naimisissa jo pitkään. Pekka oli pitkä ja tanakka kaveri ja Hilkka puolestaan varsin hento. Olimme jo aiempina vuosina huomanneet ettei Hilkan viinapää ollut enää entisensä. Usein oli käynyt niin, että Hilkka oli sammunut jo alkuillasta, ja me muut olimme jatkaneet juhlimista kolmistaan. Hilkka oli tälläkin kertaa jo melko juovuksissa ja Pekka yritti hieman hillitä vaimonsa ryyppäämistä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Päivä sujui kaikesta huolimatta leppoisasti. Ruokailun jälkeen lähdimme Pekan kanssa lämmittämään saunaa ja vaimot jäivät istuskelemaan mökin kuistille. Mökin tapoihin kuului ettei uimapukuja käytetty ja yleensä saunoimme kaikki yhdessä. Koskaan saunomiseen ei ollut liittynyt mitään eroottista latausta.

Jäimme Pekan kanssa istuskelemaan saunalle, joka lämpisi nopeasti. Huutelimme vaimoja tulemaan kanssamme saunaan ja samalla tuomaan lisää olutta. Siirryimme Pekan kanssa lauteille ja jäimme odottamaan naisia. Pian vaimoni Tuulia avasi saunan oven kolme olutpulloa kädessään. Pekka kysyi: ”Missä Hilkka on?” Tuulia kertoi hänen voineen pahoin ja sammuneen tällä kertaa kuitenkin omaan sänkyynsä. Pekka oli selvästi harmissaan vaimonsa sammumisesta, mutta hetken hiljaisuuden jälkeen naurahti: ”Onpahan täällä enemmän tilaa touhuta.” En oikein ymmärtänyt mitä hän sillä mahtoi tarkoittaa. Tuulialla oli ilmeisesti jokin käsitys asiasta, koska huomasin hänen iskevän silmää Pekalle. Kävimme kaikki uimassa ja saunassa monta kertaa, mutta lopulta istuimme kahden lauteilla Tuulian kanssa. Olo tuntui hyvältä istuessani tai puolittain maatessani lauteilla.

Vaimoni peseytyi ja katselin hänen kaunista vartaloaan. Huomasin kiihottuvani, kun hän saippuoi itseään. Hän näytti erityisen kiihottavalta kun puhdas vesi huuhtoi viimeisiä saippuan rippeitä hänen iholtaan. Tunsin kuinka veri virtasi alapäähäni ja kullini jäykistyi. Astuin alas lauteilta ja halasin hellästi vaimoani takaapäin samalla suudellen häntä kaulalle. Tiesin että hän piti siitä. Sanoin rakastavani häntä ja haluavani naida häntä nyt heti. Ensin hän sopersi jotakin Pekasta ja että tämä saattaa nähdä, mutta ohjasin hänet kuitenkin määrätietoisesti lähemmäs lauteita samalla painaen häntä hartioista niin että hänen pyöreä pyllynsä työntyi minua kohti. Pian Tuulia oli polvillaan alalauteilla siten että saatoin nähdä hänen pillunsa kiiltävän kiimasta. Työnsin kivikovan kullini varovasti pillunhuulille ja tunsin kuinka liukas hän oli. Työnnyin hänen sisälleen Tuulian hyristessä kiimassa. Varsin nopeasti tunsin, kuinka spermalastini lähti liikkeelle ja olo tuntui taivaalliselta. Pidimme molemmat pikapanoista ja oli uskomatonta, kuinka nopeasti molemmat saatoimme saada räjähtävän orgasmin.

Hetken halattuamme istahdin alalauteelle vaimoni viereen. Hän katseli kiihkeästi jo hieman pehmennyttä kaluani ja kysyi halunsinko että hän pesee sen? Ennen kuin ehdin vastata, hän tarttui kauhaan ja kaatoi lämmintä vettä kaluni päälle. ”Kuivaanko myös?” hän kysyi. Luulin että hän hakee pyyhkeen ja kuivattelee minut hellästi, mutta hänen suudellessaan heppini päätä, tajusin minkälaisesta kuivauksesta oli kyse. Tuulia imi uudestaan jäykistyvää kyrpääni posket lommollaan. Samalla hänen sormensa vaelsivat ympäri pussejani ja aina välillä tunsin kuinka hänen liukas sormensa osui anukseeni. Vaimoni oli edessäni siten, että hän pyllisti suoraan saunan ovelle päin, jonka Pekka hiljaa avasi. Vaimoni ei vielä ollut huomannut Pekkaa, joka seisoi ovella kyrpä kourassaan. Hiljalleen Pekka runkkasi iso kaluaan ja katsoi miten reagoisin. Viittilöin hänet sisään puhumatta mitään. Hän katsoi hetken Tuulian kaarevaa takapuolta ja taas minua ja kun nyökkäsin hyväksyvästi hän tarttui kiinni Tuulian pepusta. Tuulia voihkaisi ja nosti hieman päätään sylistäni samalla katsoen minuun ikään kuin hyväksymistäni odottaen. En sanonut mitään, mutta kiimainen katseeni kertoi kaiken. Tämä oli ollut yhteinen fantasiamme jo pitkään. Tuulia runkkasi ja imi kulliani hurjasti, samalla kun Pekka pani häntä takaapäin. Tuulia vaikeroi ja tilanne oli juuri niin kiihottava kuin olimme kuvitelleetkin. Tunsin orgasmin tulevan ja ruiskutin spermat vaimoni naamalle.

Pekan asento oli ollut hieman hankala, koska hän oli pitkä. Nyt kun minä siirryin pois edestä, nousi Tuulia alalauteille polvilleen, samaan paikkaan jossa me jo aiemmin olimme naineet. Pekka tiivisti tahtia, nyt kun sai jalkansa suoriksi. Tuulia pyyhki kädellään spermaisia kasvojaan ja nuoli sormiaan. Suutelin vaimoani niskasta ja kaulasta ja työnsin samalla käteni kohti hänen haarojaan. Tunsin kuinka Pekan elin liikkui vaimoni pillussa hieroessani hänen klitoristaan. Siirsin kättäni hieman taaksepäin ja sivelin Pekan kiveksiä. Huomasin hänen ensin hieman hätkähtävän, mutta hän ei kuitenkaan sanonut mitään tai muutenkaan estänyt minua. Sormeni olivat kostuneet vaimoni nesteistä, joita suorastaan valui hänestä. Samalla kun toisella kädelläni jatkoin vaimoni klitoriksen käsittelyä, siirsin toisen käteni Pekan takapuolelle ja hiveli hiljalleen hänen anustaan. Pekka pyllisti hieman taivuttamalla yläruumiinsa lähemmäs vaimoni selkää. Huomasin että Pekka myös levitti hieman jalkojaan, jotta hänen takapuolensa oli entistä paremmin käsissäni. Varovasti työnsin sormeni Pekan sisään ja samalla Pekka sai aivan valtavan orgasmin. Hän milteipä karjui kiimasta. Myös Tuulia vaikeroi orgasmin kourissa.

Päätin kuitenkin viimeistellä hoidon ja kysyin Pekalta tarvitseeko hänet pestä? Hän vaikutti hieman hämmästyneeltä, muttei ehtinyt tehdä mitään, ennen kuin kaadoin lämmintä vettä hänen puolikovan kullinsa päälle. ”Kuivaus myös?” kysyin ja iskin samalla silmää Tuulialle, joka oli juuri ”kuivannut” minut. Pekka oli sulkenut silmänsä, eikä varmaan edes tajunnut kuka häntä imee, kun otin hänen kullinsa huulilleni. Olin aina halunnut kokeilla, miltä tuntuu imeä kyrpää ja tunsin kuinka Pekan kulli uudestaan jäykistyi suussani. Imin ja samalla runkkasin häntä ja ilmeisesti tekniikkani oli kohtuullinen, koska kulli oli nopeasti aivan kova. Pekka oli siirtynyt ylälauteella makuuasentoon ja minä jatkoin imemistä. Välillä nuolin hänen kiveksiään ja Pekan koukistaessa jalkojaan, työnsin kieleni myös hänen anuksensa päälle. Pyöritin kieltäni villisti samalla runkaten häntä toisella kädellä. Pekan jalat tärisivät ja näytti että hän todella nautti käsittelystäni. Otin kullin uudestaan suuhuni ja imin sen päätä, ja samalla tunsin sperman maun suussani. Hölläsin hieman huulteni otetta ja yritin niellä kaiken.

Tuulia, joka oli katsellut touhuamme jalat levällään itseään hieroen, näytti myös vielä tarvitsevan kyrpää. Sanoin haluavani panna häntä uudestaan takaapäin ja nopeasti hän siirtyi alalauteelle pyllistäen minua kohti. En koskaan aiemmin ollut nähnyt hänen pilluaan niin turvoksissa ja kiimaisena ja ensin tuntui suorastaan vaikealta saada kaluni mahtumaan hänen sisälleen. Liukkaus auttoi kuitenkin asiaa, mutta pillu tuntui tavallistakin tiukemmalta pannessani häntä. Nyt Pekka oli taas katsojan roolissa ja hän veteli hiljalleen esinahkaansa edestakaisin. Pekka siirtyi kuitenkin lähemmäs, niin että Tuulia pystyi imemään häntä. Tätä näkyä en enää kestänyt vaan spermani lensivät jo kolmannen kerran ja valtava orgasmi meinasi viedä jalat altani. Hetken hiljaisuuden jälkeen huuhtelimme hiet ja spermat päältämme ja siirryimme terassille vilvoittelemaan…

8

17578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

      • sanna

        voi että oli ihanaa.....mä sain orkun ja luin ton saman monta kertaa läpi....ois kiva tehä sitä sun kaa netissä?!oon kiimanen 22-v. nuori nainen...joka sai orkun lukiessa sun juttuu..ota yhteyttä[email protected]


    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

    • N20

      Mahtava tarina!! Kirjoita lisää!

    • annaleena

      ...voi mitä tekstiä,
      taidan ottaa talteen tekstin. täytynee lepuuttaa käsiä ennenkuin jatkan muiden tarinoiden lukemista ;) kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2032
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1569
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      150
      1505
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      275
      1105
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1012
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      127
      1007
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      112
      988
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      52
      818
    Aihe