Auttakaa hotellin valinnassa

mikä paras ?

Kertokaa platan alueen hotelleista mielipiteitä.

7

3083

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkailuhullu

      Itse olimme Puerto Platassa joulukuussa 2004, Riu Merenque hotellissa (Aurinkomatkat) ja todella pidimme kyseisestä hotellista. Palvelu erinomiasta, ihana uima-allasalue, ruoka erinomaista, hotellialue viihtyisä, paljon erilaista ohjelmaa niin päivällä kuin illallakin, ihana ranta aivan vieressä jne. Yhtään pahaa sanaa en keksi kyseisestä hotellista. Lisäksi Riu Merenquessa asustavat saavat käyttää myös aivan vieressä olevien Riu Bachatan ja Riu Mambon palveluita, ainoastaan illallinen täytyy syödä omassa hotellissa, ellei erikseen sovi asiasta. Niin ja kyseessä on siis All inclusive-hotelli että rahaa ei saa sitten millään kulumaan hotellialueella. Puerto Platan keskustaan hotellilta on jokunen kilometri, mutta takseja on aina hotellin edessä, että niillä pääsee helposti keskustaan, samoin paikallisbussi menee läheltä hotellia. Olimme matkalla isommalla porukaalla ja eräät matkaseurueestamme olivat edellisenä vuonna olleet Occidental Allegro Playa Doradassa ja olivat TODELLA pettyneitä hotelliin, palvelu oli huonoa ja välillä epäystävällistä, ruoka ei oikein maistunut miltään ja muutenkin hotelli ei miellyttänyt ja niinpä he onnistuivat vaihtamaan kesken lomaa Riu Merenqueen johon olivat niin tyytyväisiä, että suosittelivat meille ja lähtivät itsekin uudelleen. Niin ja jos tuntuu, että on vähän ennakkoluuloja All inclusive-hotelleja kohtaan niin kyllä sieltäkin pois pääsee paikallista elämää näkemään ja retkeilemään (omatoimisesti tai oppaan kanssa). Voin siis todella suositella lämpimästi Dominikaanista, ja Riu Merenqueta!! Merenque musiikki soi kaikkialla kyseisessä maassa, ihmiset tanssivat ja laulavat ja meininki on rentoa ja elämäniloista köyhistä oloista huolimatta.

      • Lienee muuttunut

        Olemme käyneet 90 luvun puolivälissä pari kertaa sosuassa ja tykättiin kovasti. Silloin ei ollut montaa kohdetta / hotellia. Nyt kun matkaillaan lasten kanssa 6 ja 8v niin parempi on varmaan ottaa all includes hotelli niin pääsee helpomalla.


      • Henkka

        ...mielipiteeseen. Olen aivan samaa mieltä Riu Merenguesta. Vietimme joulun 2004 siellä ja oli aivan upeaa. Palvelu huikeaa ja ruoka herkullista. Saimme kaupunkireissuille jne oppaan ja vartijan mukaan. Oli turvallista ja shoppailu/retkeily sujui jouhevasti.
        Menemme sinne noin kuukauden kuluttua vähän pidemmäksi aikaa.
        Lentokentällä jo tuli karibiafiilis merengue-orkesterin soittaessa odotellessamme laukkuja.Esim.Thaimaaseen verrattuna huippuihana kohde. Thaimaasta en tykännyt lainkaan.Nämähän ovat tietysti makuasioita....


      • suosittelen
        Henkka kirjoitti:

        ...mielipiteeseen. Olen aivan samaa mieltä Riu Merenguesta. Vietimme joulun 2004 siellä ja oli aivan upeaa. Palvelu huikeaa ja ruoka herkullista. Saimme kaupunkireissuille jne oppaan ja vartijan mukaan. Oli turvallista ja shoppailu/retkeily sujui jouhevasti.
        Menemme sinne noin kuukauden kuluttua vähän pidemmäksi aikaa.
        Lentokentällä jo tuli karibiafiilis merengue-orkesterin soittaessa odotellessamme laukkuja.Esim.Thaimaaseen verrattuna huippuihana kohde. Thaimaasta en tykännyt lainkaan.Nämähän ovat tietysti makuasioita....

        harkitsemaan myös hotel gran ventanaa.. sijaitsee playa doradan hotellialueella jossa itsessään on vähän enemmän tekemistä, alueelta löytyy mm. ostoskeskus, elokuvateatteri, pizza hut ja muita ravintoloita jos haluaa jonain iltana vaihtelua ruokatottumuksiin/illan vietto meininkeihin.. pizza hutin pizzat on muuten siellä aivan loistavia!! :)
        Mutta, itse hotellista, siisti,viihtyisä, hyvä palvelu ja ruoka.. allasalue iso ja hotellin edessä siisti oma matala ranta!
        Myös sieltä on hyvät yhteydet puerto plataan, paikallisbusseja kulkee polkuhintaan ja taksilla pääsee suoraan hotellin edestä.. tosin itse viihdyin paremmin paikallisbussissa kuin taksissa.
        Playa doradan alue on suht. iso jos esim. illalla haluaa lähteä kävelylle niin voi turvallisesti lähteä caribian yöhön..
        Meidän piti mennä riuhun -05keväällä mutta siellä vallinneen vatsatauti epidemian johdosta hotelli vaihtui gran ventanaan, saimme vielä mukavasti lisää matkarahaa lisää hotellin vaihdosta eikä harmittanut moinen yhtään, nyt jo kahdesti samassa hotellissa olleina uskallan suositella :)


    • Harbison

      Oltiin tuolla Sosuassa 2003 pelkilla lennoilla ja siella tommonen 2 hengen perusnormaali hotellihuone El colibrissa maksoi noin 30 taalaa.
      all inclusive hotellit maksaa kai noin 50-60 taalaa yo per henki.Siellahan saa syoda ja juoda niin paljon kun haluaa ja varmaan upeaa jos haluaa vaan chillaa..erotuksella n.45 taalaa pva touhuilee Drssa kummasti kun siella ei mikaan maksa juuri mitaan,paikasta riippuen ja ajankohdasta riippuen tietenkin.no tammikuussa lahetaan kuukaudeksi taas sinne kiertelemaan ja ehka se all inclusive on kans koettava..

    • a&t

      Eiköhän sinun kannata miettiä mitä haluat. Oletko koko ajan samalla hotellialueella all-inclusivessa vai haluatko kuljeskella ja nauttia todellisesta paikallisesta elämästä. Lähden itse 13v poikani kanssa jouluksi Club Residenciaaliin (Aurinkomatkat), koska poikani mielestä se on hyvä koska siellä on hyvät huoneet ja uima-allas, asiallinen kohtelu ja se sijaitsee kuitenkin paikallisasutuksen keskellä eivätkä mitkään ruoka-ajat sido meitä, vaan voimme käydä syömässä edullisissa paikallisissa ruokapaikoissa. Pitsoja yms. voimme syödä kyllä kotonakin.
      Sosua oli, ainakin 6 v sitten jolloin kävimme edellisen kerran, ihan mukava paikka ja lapset saattoivat liikkua ominpäinkin kylällä ja rannoilla ja silloin löytyi lähistöltä todella edullisia ja hyviä paikallisia ruokapaikkoja.
      Club Residencial tuntui kodilta jossa lapset saivat aivan erityistä huomiota.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe