Meren rannalla

uusi kirjoittaja

Minä ja Katja olemme seurustelleet jo pidemmän aikaa ja suhteemme on vakaalla pohjalla. Itse asiassa aion kosia häntä lähiaikoina. Olemme lähdössä picnicille Suomenlinnaan tänään. Aurinko paistaa täydeltä taivaalta vaikka kello on jo viisi illalla. Ulkolämpötila on lähes 30 C! Seison Helsingin kauppatorilla, Katjan piti olla täällä jo vartti sitten, mutta naisia saa aina odottaa. No se suotakoon naisille anteeksi. Kultani on varmaankin jäänyt juttelemaan jonkun tutun kanssa, joka on tullut vastaan. No mikäs tässä on odotellessa, kesä on kauneimmillaan ja naisten pukeutuminen hyvin niukkaa ja suorastaan seksikästä sanoisin. Kireitä ja niukkoja toppeja, jotka paljastavat kaikki sulot. Katselen naisia kiinnostuneena, en kuitenkaan haluaisi heitä, koska minulla on maailman kaunein, mukavin ja minulle sopivin nainen. Haluan vain häntä ja aion olla hänelle uskollinen. En voisi kuvitella pettäväni häntä ikinä!

Senaatintorin suunnasta kiiruhtaa tutun näköinen nainen, kultani. Hän tervehtii minua halauksella ja pienellä suukolla. "Anna anteeksi, myöhästyin taas", hän lausuu anteeksipyydellen. Kuinka voisin olla vihainen tai edes ärtynyt myöhästymisestä naisella, joka hymyilee minulle kuin Naantalin aurinko ja lausuu anteeksi pyynnön vieläpä alistuvaan ja anelevaan sävyyn. Ei se mitään, sellaista sattuu paremmissakin piireissä ja varsinkin niissä lausun pienen vilpittömän naurahduksen kera.
Lautta saapuu, mennään lauttajonoon niin päästään tällä tai ehkä vasta ensi vuorolla Suokkariin.
Onneksemme pääsemme viimeisten joukossa lauttaan ja vanha rouva M/S Suomenlinna putputtaa hitaasti ja arvokkaasti ohi suuren suurien ruotsin laivojen ohi. Vikingin kannella turistit ottavat aurinkoa ja osa vilkuttaa meille ja me vilkutamme takaisin. Muutama kamerakin varmasti räpsähtää, kun innokkaat aasialaiset ottavat kuvia hienoilla kameroillaan.

Saavumme Suomenlinnan lauttalaituriin ja suuntaamme kulkumme entisille sotilasalueille, jotka on vasta pari viikkoa sitten avattu yleisölle. Kävelemme käsikädessä, kuin rakastavaiset konsanaan tai siis rakastavaisia me olemmekin. Asetumme syrjäiseen kolkkaan tuuhealle nurmikolle. Täältä avautuu suora näkymä merelle, mutta mereltä ei näe tänne. Ihailemme suuria purjeveneitä, jotka lipuvat arvokkaasti Helsingistä poispäin. Levitän nurmikolle punaisen päivänpeiton, jossa on suuri sydämen kuva keskellä. Istumme sydämen päälle. Kiinnitän vasta nyt huomiota Katjan vaatteisiin. Hänellä on kireä vaaleanpunainen toppi, joka korostaa ihanasti hänen sopivan kokoisia rintoja. Kultani tietää, että pidän hameista yli kaiken, minusta ne ovat todella ihania, voisin sanoa hame intoani jopa fetismiksi. Katja on laittanut hienon kukkamekon päälle, joka saa minut onnesta soikeaksi. Juomme punaviiniä ja syömme patonkia. Juomme vain pari lasillista, koska en halua kosia humalassa, enkä halua Katjankaan olevan humalassa, kun hän saa vastata kosintaan. Syömme vatsamme täyteen ja asetumme makuulle vieri vieressä. Katselen kirkasta taivasta, aurinko porottaa kuumasti, onneksi merituuli vilvoittaa. Kaivan shortsin taskusta korurasian ja kysyn värisevällä äänellä tuletko vaimokseni Katja? "Oikein mielelläni, olen jo ehtinyt odottaa milloin kosit minua", hän sanoo hymyillen. Ikioma päivänpaisteeni kaivautuu kainalooni ja kuuntelen laineiden liplatusta rantakiviä vastaan. Hivutan varovasti käteni Katjan topin alle ja tunnustelen hänen pehmeää ihoaan. Katja sivelee kielen kärjellään korvaani. Nostan kultani pystyy ja nostan topin pään yli. Topin alta paljastuvat ihanat rinnat, jotka sopivat hyvin käteeni. Silittelen rintoja samalla, kun Katja laskee kätensä shortsieni sepaluksen päälle ja avaa vetoketjun. Otan kovaksi kivettyneen nännin suuhuni ja imen sitä kuin pieni vauva. Tiedän Katjan nauttivan ja kiihottuvan siitä, tai niin hän ainakin sanoo. Shortsini lasketaan alas ja potkaisen ne pois jalasta. Pian lähtevät söpöt silkkiset Mikki Hiiri boxeritkin ja t-paita, olen alasti päiväpeitolla. Imen Katjan nännejä ja hän runkkaa ihanasti kulliani. Se herää pikkuhiljaa eloon ja saavuttaa täyden mittansa. Runkkaaminen tuntuu niin hyvältä, että lopetan nännien imemisen. Katja imaisee kullini suureen suuhunsa ja nai minua ihanasti suullaan.
Laukean hänen suuhunsa ja spermaa valuu kultani suunpielistä ulos. Osan lastista hän nielaisee urhoollisesti.

Nyt on minun vuoroni palkita Katja ja tehdä hänelle sitä mistä hän pitää. Laskeudun hameen alle ja lasken ihanat ruusun punaiset silkkiset aluspöksyt päiväpeitolle. Laitan kieleni märkään pilluun, joka tuoksuu ihanalta kiimalta. Livon kielellä Katjan sisintä ja erityisesti g-pistettä. Tunnen, kuinka Katja värisee, kuin haavanlehti tuulessa. Hän kierii ison o:n kourissa, mutta saa onneksi tukahdutettua huutonsa, emme nimittäin halua ulkopuolisoa katsojia, vaikka ajatus tuntuukin kiihottavalta, en kuitenkaan halua jakaa tätä hetkeä kenenkään muun kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun rakastelemme ulkona ja vieläpä julkisella paikalla! Nyt on Katjan vuoro tehdä minulle jotain ihanaa. Hän lipoo pystyssä olevaa elintä kuin tikkaria ja kuinka hyvältä se tuntuukaan, olen jo kolmannessa taivaassa. Havahdun, kun hän sanoo: "Kulta tule sisääni, haluan sinua tässä ja heti!" Työnnän keppini tiukkaan vakoon. Peli sujahtaa helposti märkään vittuun. Työnnän hitaaseen tahtiin, en halua laueta heti. Kultani haluaisi nopeampaa naintia ja pökkii takapuoltaan jokaista työntöä vastaan, haluan kiusata häntä ja hidastan tahtia entisestään. Tämä tekee niin hyvää, että haluan jatkaa laukeamistani niin pitkään kuin mahdollista. Otan välillä elimeni pois ja annan tilanteen rauhoittua vähän aikaan ennen kuin jatkan. Suutelen Katjaa ja hän minua pitkään, meinaan laueta pelkistä suudelmista, olen kiimasta sekaisin, niin myös Katja. Nyt työnnän elimeni pohjaan asti ja aloitan kiivastahtisen naimisen. En kestä kuin muutaman minuutin ennen kuin laukean. Selkäni nousee kaarella pariin kertaa, sen verran voimakas orgasmini on.

Ulkoilmalla on kummallinen vaikutus näissä hommissa. Hommat sujuvat paremmin ja orgasmit ovat parempia, pitäisi harrastaa näitä sessioita useammin, vai mitä Katja sanon? Kyllä ehdottomasti.
Tämä oli ensimmäinen täällä julkaisemani kirjoitus, kommentteja pliis!

3

4716

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo

      no huh huh

      • :D

        niimpä....huh huh sanon mäki


    • female 36

      Mukava juttu. Tällaisia naisetkin tykkää lukea. Minä ainakin. Kosisipas minunkin kultsini minua yhtä hekumallisesti... nam

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1787
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      76
      1637
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      765
    6. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      759
    7. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    8. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      747
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe