23v neitsyt

tosi tarina

Olin odottanut, etsinyt ja kaivannut ihmistä joka saa minut tuntemaan sitä jotain suurta, mistä aina puhutaan. Kun tätä mahtavaa tunnetta ei löytynyt, huomasin olevani jo niin "vanha" että neitsyys alkoi tuntumaan taakalta. Olihan noita miesehdokkaita ollut, mutta jarruttelin minkä ehdin. pelotti, oma kokemattomuus.
Eräänä kauniina kesäiltana olin kavereiden kanssa baarissa. Siellä minulle tuli juttelemaan eräs mies, (aksu) jonka kanssa oltiin aikaiseminkin tavattu baari-illan merkeissä. Komea mies, kuin suoraan päiväunistani. Siinä sitten illan aikana Aksu alkoi osoittamaan aikalailla huomiota minuun. Kosketteli vaihvihkaa, antoi yllättäen pusun, pyysi vähänväliä tanssimaan, tiiviisti lähekkäin. Aksu sai käytöksellään minut tuntemaan itseni halutuksi ja ujous katosi.
Myöhemmin illasta Aksu kyseli lähtisinkö käymään kahvilla hänen luonaan. Mietin hetkisen ja sanoin että lähden. Aksu oli aikalailla kännissä, joten ajattelin nyt lähtee neitsyys, tämä mies ei muista huomenna mitään. Lähdimme kävelemään noin puolen kilometrin päähän, mukaan lähti Aksun kaveri ja hänen uusi tuttavuus.
Pääsimme asunnolle ja Aksu herrasmiehenä keitti kahvit, kuten oli luvannut. Menimme Aksun kanssa parvekkeelle juomaan kahvia ja juttelemaan.
Tultuamme sisälle Aksun kaveri lähti tuttavansa kanssa pois. Aksu kyseli haluanko jäädä yöksi, voisin kuulemma nukkua vaikka hänen tyttönsä sängyssä (ei ollut kotona) tai tulla hänen viereen, ihan nukutaisiin vain. No viereen tietyti, jos kerta yöksi jään.
Valoit pois, vaatteet pois ja peiton alle. Sydämeni hakkasi tuhatta ja sataa, tässäkö se nyt sitten menisi. Aksu oli aika humalassa, ehkä hän ei kykene mihinkään.
Aksu kaappasi heti minut kainaloon, siinä muutama kuuma suudelma vaihdettiin. Hyvät yöt toivotettiin ja alettiin nukkumaan. Eihän siinä uni tullut.. Kohta Aksun kädet alkoivat vaellella vartalollani. Silittivät, tunnustelivat ja vihdoin löysivät tiensä rinnoilleni. rintani oikein odottivat kosketusta, nännit olivat jo kovettuneet odotuksesta. Samaan aikaan Aksun toinen käsi vaelteli reisiäni pitkin kohti jo märkää vakoani. Huokailin kaipuusta, vaikka samalla kokoajan jännitin. Aksu kuiski ihania helliä sanoja korvaani jatkaen samalla tutukimusmatkaani. Aksu ohjasi käteni, jo täydessa valmiudessa olevalle kalulleen. Säikähdin, tämänkö pitäisi mahtua sisääni. Hieman rohkaistun ja aloin kosketella Aksun kalua, tunnustelin ja kosketin hieman arasti. Aksu huomasi epäröintini ja luontevasti vaihtoi asentoa ja siirtyi suutelemaan rintojani. Ja sehän tuntui hyvältä. Suuteli, imi, näykki ja sai minut kiemurtelemaan himosta. Jossain välissä Aksu kyseli miksi jännitän?! sanoin etä olen niin kamalan ujo ja tämä kelpasi vastukseksi. Hyvin luontevasti Aksu levitti jalkojani, kuiskien samalla kiihottavia asoita. Aksu kiinnitti huomiotani kuiskailulla ja suutelulla niin, että itse kalun työntäminen vakooni meni kuin puolihuomaamatta. Huomasinhan minä sen, sävähdin kivusta, Aksu pysähtyi vähäksi aikaa, neuvoi minua, rentoudu, niin ei satu, keskittyen suutelemaan. Ja jatkoi sitten työntymistä sisääni. Ajattelin tältäkö se tuntuu, Aksun aloittaessa hitaasti työnnöt. Olin kiihottunut, halukas, mutta kuitenkin niin pelokas, että en osannut oikein nauttia täysin siemauksin. Ei tuntunut pahalta, mutta ei oikein hyvältäkään.
Aksu kiihdytti tahtiaan ja laukesi sisääni.
Pusu ja sitten Aksu lähti suihkuun. Oikea känninen pikapano. Pomppasin nopeaa ylös ja menin heti Aksun jälkeen suihkuun. Seisoin suihkun alla kauan aikaa. Kömmin takaisin sänkyyn, jossa Aksu kuorsasi jo täyttä päätä.
Ajattelin, onpa nyt sitten neitsyys menetetty, en oikein tuntenut mitään. Nukuin pari tuntia Aksun vieressä ja lähdin pois.
Aksulla oli puhelinnumeroni, joten jätin lapun keittiön pöydälle, "menin jo, soita jos haluat vielä nähdä". Ajattelin kuitenkin, että jos tästä miehestä viel jotain kuuluu, johan on ihme.
Vaan niin kävi että puhelin soi seuraavana päivänä ja Aksu kyseli kuulumisia. Ihmetteli kun olin sillälailla häipynyt. Ja kyseli uusinta tapaamista. Sovittiin että menen käymään ruokatunnilla.
Siellähän se komistus minua odotteli. Ja kuten oikein arvasin, oli ollut niin kännissä edellisenä iltana, ettei muistanut mitään. Se meni juuri niin kuin olin ajatellut. Siinä sitten eksyttiin sängyn puoelelle ja homma meni jo paljon paremmin. Ratsastin Aksun päällä, Aksun samalla hyväillessäni minua, sain elämäni ensimmäisen orgasmin yhdynnässä. Aksu tuli heti minun jälkeen. Käytiin suihkussa ja jatkoimme kumpikin matkaa työpaikoillemmme. Taas pikapano. Mutta tämä tyttö hymyili koko loppupäivän.
Näiden sattumien jälkeen olimme pari viikkoa erossa, mitä nyt sillointällöin soiteltiin. Minulla oli siinä välissä pari yhden yön juttua, joilla hain hieman kokemusta.
Siinä vain kävi niin että tutustuimme Aksun kanssa paremmin ja aloimme seurustelemaan. Myöhemmin olen kertonut ensimmäisestä illastamme ja neitsyyteni menetyksestä. Aksu on antanut kyllä korkojen kera nautintoa minulle joka jäi ekakerrasta uupumaan. Ne on juttuja sitten erikseen.
Mutta näinkin voi käydä. Piti olla vain neitsyyden menetys ja vieläkin ollaan yhdessä.

1

16938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MINÄ VAAN

      Harvemminse eka kerta mikään nautinto on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe