että näinkö parempi sitten?

lukihärikkö

Jouduinkin lähtemään Ruotsista Silja Festivalilla kun Seawind laiva joutuikin telakalle huoltoon. Laivan aulassa näin 22-vuotiaan blondin jonka hymy sai kaiken sulamaan. Hänellä oli trendikkäät, kireät tummat farkut joissa oli kulutukset reisissä ja persuksissa. Paitaa en nähnyt koska tummanvihreä lantiolle ylettyvä takki karvahupulla peitti näkyvyyden. Hän selaili kännykkäänsä ja katseli vessan suuntaan. Hymyilin seksikkäälle näylle ja käänsin katseeni infotaululle. Hyttini oli ties kuin monta kerrosta ylöspäin. Äsh. Hytissäni mietin että voisi sitä irrotella kun kerran tällaiseen menomestaan joutui. Vaihdoin tumman kauluspaidan päälle siltä varalta jos tulisikin otettua kännit. Sitten Kleinia vähäsen iholle.

Kello oli vasta kymmenen ja diskossa meno oli hiljaista. Painuin syömään kahvilaan ja odotin siellä pari tuntia. Parin tunnin päästä disko avautui ja meno muuttui nopeasti kuiskuttelevaksi flirttimestaksi. Ehdin päästä baarin puolelle hakemaan tuoppia kun selkääni painautui kaksi kovettunutta nänniä. Käännyin ympäri ja näin uudestaan tuon seksikkään olemuksen tällä kertaa kauniissa niskaan sidottavassa mustassa topissa ja tummissa farkuissa. "Hei." Hän sanoi rauhallisella äänellä ja hymyili. "Mun nimi on Anne. Mm.. Haluisitsä tanssii?" Laskin oluen tiskille ja vinkkasin baarimikolle että hän saa sen.

Vedin Annen lähelleni mutta pidin kohteliaasti käteni hänen selällään. Anne liikutteli lantiotansa omaani vasten että Goljattini alkoi hereillä. Yritin ajatella muuta mutta se alkoi olla vaikeata kun Annen kädet sukelsivat hiuksissani. Kuiskasin Annen korvaan että haluaisiko hän kenties hyttiini lämmittelemään ja näykkäsin häntä hellästi kaulasta. Anne vaan jatkoi hymyilemistä. Irrottauduin hänestä ja otin Annen kädestä kiinni ja raahasin hyttiini. Hytissä kaadoin hänet suoraan sängylle ja painauduin häneen kiinni. Suukottelin Annen kaulaa ja kuiskailin kuinka hyvältä hän näyttää samalla kun käteni vaelsivat hänen muodoillaan. Aloin hivuttaa hänen toppiansa ja rintsikoita veke. Annen sormet taas oli avannut farkkuni ja vetänyt niitä kalsareiden kera alaspäin. Annen pieni käsi sormeili kaluni päätä ja sitten veti nahkaa alaspäin. Se tuntui liian hyvältä ja enkä halunnut ennen leikkivän minulla ennen kuin olin antanut hänelle tyydytyksen. Otin hänen käsistään kiinni hellästi mutta tiukasti ja jatkoin hommiani. Suutelin hänen paljasta hyvältä tuoksuvaa ihoansa. Piirsin kielelläni hänen nännipihansa ennen kuin imin voimakkaasti nänniä. Sama käsittely toiselle rinnalle. Anne liikkui allani levottomasti huokaillen.

Irrotin otteeni hänen käsistään ja suutelin alaspäin mahaa kunnes saavutin mieleiseni. Hymyillen siirsin hänen hentoa karvoitustaan pois tieltä. Hieroin hänen klitoristaan hellästi pyöritellen etusormella, peukalolla hivelin terskan alta ja sitten nuolaisin siitä. Levitin enemmän häpyhuulia ja aloin lipomaan klitoriksen seutua. Yninästä päätellen olin jo lähellä niinpä imaisin klitoriksen terskaa voimakkaasti. Otin siitä hellästi kiinni huulillani ja kutitin sitä kielelläni. Pam! Anne tulikin jo. Jätin Annen vähäksi aikaa toipumaan kun itse kävin huuhtelemassa suuni. Laitoin samalla kortsun paikoilleen.

Annen vittu oli ihan märkä. Painauduin kuumana hänen päälle ja suutelin häntä sielua ravistavalla tavalla. Levitin hänen jalkojansa vähän sivummalla toisistaan. Goljattini seisoi jylhänä treenattua mahaa vasten. Työnsin itseäni Anneen sentti sentiltä kunnes se oli kokonaan sisällä. Vaihdoimme kuumia suudelmia ja aloin kiihkeästi naida tuota seksikästä näkyä. Anne näytti yllättyneen nopeasta nainnista. Nostin hänen jalkansa olkapäilleni jotta pääsin työntymään syvemmälle tuonne kuumaan sykkivään elämään. Yllätyin Annen nopeasta tulosta. Hänen pillunsa kiristi liikehdintääni ja jouduin hidastamaan naintiani. Anne hymyili raukeana ja katseli minua utuisella katseella. Laskin hänen jalkansa alas ja aloin naimaan häntä lähetyssaarnaajassa. Suutelin ja puristelin toisella kädellä rintoja. Omani himoni palasi takaisin. Ja minun oli pakko jyyskyttää nopeammin ja nopeammin yrittämättä silti satuttaa Annea eläimellisellä kiihkollani. Pian tunsin kiihelmöivää tunnetta jaloissa ja purin Annen olkaa hellästi.

Jätin Annen makaamaan sängylle. Itse duunasin vessassa omia hommiani kun Anne tuli luokseni hymyillen. Hän tönäisi minut istumaan ja alkoi ottaa suihin lerpsahtanutta Goljattiani. Utuista katsetta ei enää näkynyt. Hän aloitti rajun imemisen ja nussi minua suullaan niin että terskani hankasi hänen kitalakeensa. Tuntui taivaalliselta. En pystynyt pidättelemään omaa orgasmiani. Spermani suihkusi voimalla syvälle Annen kurkkuun ja hän viimeisteli homman nuolemalla terskani puhtaaksi. Kävimme yhdessä suihkussa ja menin nukkumaan Anne sylissäni. Silittelin hänen hiuksiaan ja suutelin niskaa.

2

15166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hirveetä...

      "suutelin häntä sielua ravistavalla tavalla"

      Voi vittu, mikä pelle! Koko kirjoitusrääpiö täynnä kliseistä PASKAA! Hirveetä luettavaa. Yöäks!

      • minävaantaas

        neiti pidä romantiikasta? :DDDD


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe