Moikka.
Meillä on kaksi kotona, joiden kesken langallinen verkko.
Olen jakamassa tulostinta ja tiedostoja apuohjelmien ohjatun toiminnan kautta, kuten joskus aikaisemminkin. Nyt kun valitsen vaihtoehdon " tästä tietokoneesta on yhteys internettiin suoraan tai keskittimen kautta, kuten muistakin kotiverkon tietokoneista" niin tulee ilmoitus että " valitsit tiedostojen ja tulostimen jakamisen käyttöön silloin, kun tietokone on suoraan yhteydessä internettiin. Tätä ei suositella, sillä tämän määrityksen käyttäminen antaa kenen tahansa interneti-käyttäjän nähdä tiedostosi ja käyttää tulostintasi."
Mutta miten tuo voi olla mahdollista?
Mikä muu vaihtoehto pitäisi sitten valita, kun molemmat koneet on netissä yhden modeemin kautta.
Meillä on kaksi kotona, joiden kesken langallinen verkko.
Olen jakamassa tulostinta ja tiedostoja apuohjelmien ohjatun toiminnan kautta, kuten joskus aikaisemminkin. Nyt kun valitsen vaihtoehdon " tästä tietokoneesta on yhteys internettiin suoraan tai keskittimen kautta, kuten muistakin kotiverkon tietokoneista" niin tulee ilmoitus että " valitsit tiedostojen ja tulostimen jakamisen käyttöön silloin, kun tietokone on suoraan yhteydessä internettiin. Tätä ei suositella, sillä tämän määrityksen käyttäminen antaa kenen tahansa interneti-käyttäjän nähdä tiedostosi ja käyttää tulostintasi."
Mutta miten tuo voi olla mahdollista?
Mikä muu vaihtoehto pitäisi sitten valita, kun molemmat koneet on netissä yhden modeemin kautta.
Vastaukset 5
Vanhimmat
Laita modeemista NAT päälle, jolloin syntyy sisäinen verkko. Se ei näy ulospäin. Netistä katsottuna näkyy sen jälkeen vain modeemi.
vakiovaroitus jonka Jenkkien tuoteturvallisuuslaki
pakottaa antamaan.
Totta tietty on, että resurssien jako verkkoon
aiheuttaa riskiä, mutta minkäs teet.
Sinulla onkin ilmeisesti, koska kaksi konetta
verkossa, NAT päällä, joten ei huolta.
katsoin juuri että LAN -valot palaa, eli tarkoittaako tuo juuri sitä.
sain sen jotakuinkin toimimaan. kiitoksia!
Jos koneesi osoite on jollain seuraavista alueita, olet yksityisessä verkossa eli sinulla on NAT päällä modeemissa.
10.0.0.0 - 10.255.255.255
172.16.0.0 - 172.31.255.255
192.168.0.0 - 192.168.255.255
Kun kotiverkko on asennettu, niin miksi Network poistaa Tervetuloa -käynnistyksen käytöstä? Turvallisuuskysymyskö, kun tulee ainoaksi vaihtoehdoksi tuo kirjautumisikkuna.
Haluaisin silti säilyttää tuon Tervetuloa-käynnistyksen, vaikka verkotus olisi tehty. onko mahdollisuuksia? luultavasti ei mutta kysynpä silti.