naislääkärin tarkastuksessa

Nimetön

Tänään minulla oli lukion terveystarkastus. Istuskelin odotushuoneessa, kunnes lääkäri kutsui minut sisään huoneeseensa. Hän oli seksikäs, n. 30-vuotias naislääkäri, jolla oli yllään minihame ja tiukka pusero sekä näiden päällä lepäsi valkoinen lääkärintakki.
"Terve, olen koulun uusi lääkäri ja tänään teen sinulle normaalin vuositarkastuksen", hän sanoi ja jatkoi "oletko pysynyt terveenä?".
"Kyllä olen", minä vastasin.
"Selvä, me voimme siis aloittaa. Ole hyvä ja riisu kaikki vaatteesi, lukuun ottamatta alushousujasi ja mene istumaan tuonne tutkimuspöydälle", hän käski.
Päästyäni sinne, hän jatkoi: "Kuuntelen nyt keuhkosi". Hän laittoi mustan, tuplaletkuisen stetoskoopin korvilleen ja liikutti kylmää metalliosaa vasten rintaani, "hengitä syvään". Sitten hän tutki korvani ja kurkkuni sekä mittasi verenpaineeni.
"Otetaas sinun paino ja pituus, joten tule tänne vaa'an viereen", ja hän jatkoi: "okei, olet hyvissä mitoissa ja ole hyvä, mene makaamaan tuohon tutkimuspöydälle".
Hän rupesi tunnustelemaan vatsaani käsillänsä ja tiedusteli "tuntuuko kipeältä?". "Ei tunnu", minä vastasin. Sitten hän kuunteli stetoskoopillansa mahaani.
Lääkäri sanoi: "Nyt seuraavaksi tutkin sinun genitaalisi. Tämä on ihan normaalitarkastus, jonka teen kaikille sinun ikäisille pojille, joten ei tarvitse jännittää yhtään. Laitan tämmöiset kumihanskat käteeni ettei tule mitään bakteereja ja voit nyt ottaa alushoususi nyt pois". Minulle nousi äkkiä erektio päälle ja hän huomasi sen. "On aivan normaalia, että pojat jännittävät tässä tilanteessa, joten ihan rennosti vaan". Hän rupesi tunnustelemaan nivusiani. "Ei tyriä, hyvä ja katson kiveksesi seuraavaksi". Hän pyöritteli niitä sormiensa välissä ja sanoi:
"Näyttävät olevan kunnossa". Sen jälkeen hän rupesi puristelemaan penistäni varresta ja siirsi huomionsa terskaani. Hän paineli sitä sormillansa eripuolilta. "Peniksesi on hienossa erektiossa ja terska on sileä. Ok!. Katsotaas ja kokeillaanpas esinahkasi toimintaa".
Hän rupesi veteleen sitä edestakaisin. "Näyttä toimivan hyvin myös erektiossa". Sitten hän otti taskustaan mitan ja alkoi mittaamaan vehkeitäni! ."kivekset normaalimitoissa ja peniksesi näyttää olevan 16.5 cm pitkä erektiossa, oikein miehen mitta, hienoa!,mutta silti lisäsenttejä voisi saada vielä.. ja paksuus näyttää olevan 3,5 senttiä, hyvä!".
Hän hellitti otteensa ja otti stetoskoopin taskustaan. "Nyt hieman kuuntelen ja koputtelen sun vehkeitäs". Hän otti kumivasaran pöydältänsä ja laittoi kylmän stetoskoopin pään kiveksiäni vasten. "Tämä voi tuntua hieman kivuliaalta, mutta yritä kestää". Sitten tunsin kun hän rupesi koputteleen vasaralla kiveksiäni ja siirteli, samalla kuunnellen tarkasti, stetoskoopin päätä kivesteni ympärillä. Hän teki saman tutkimuksen myös penikselleni. "Vaikuttaa hyvältä", hän sanoi hymyillen. "Tuleppas sitten seisomaan tähän eteeni", hän käski ja istui pienelle tuolille eteeni ja nosteli kivespussiani ja paineli sen alta. Sitten hän käski kääntymään ympäri ja nojaamaan tutkimuspöytää vasten. "Katson seuraavaksi eturauhasesi. Joudun työntämään sormeni peräaukkosi sisään, joten älä jännitä". Pistettyään rasvaa sormensa ympärille, hän työnsi sen peräaukkooni.
"Voi tuntua siltä että tulee siemensyöksy, mutta yritä olla ajattelematta sitä".
Meinasin laueta siihen paikkaan. Tutkittuaan rauhasen, hän totesi sen olevan normaali ja käski kääntymään uudelleen hänen eteensä. Vaihdettuaan uudet hanskat Hän tarttui penikseeni käännellen sitä puolelta toiselle ja liikutti esinahkaani nopeasti edestakaisin."Seuraavaksi haluan tarkistaa erektiosi jäykkyyden penispumpun avulla ja samalla voimme katsoa että olisiko tämä hyvä hoitokeino lisäsenttien saamiseksi". Hän otti välinekärrystä tyhjiöpumpun ja sekä liukuvoidetta, hieroi reilusti voidetta käsiinsä ja sen jälkeen penikseni ympärille. " Laitan sun penikses tänne sisään ja alan pumppaan ilmaa sisään. Tunnet lievää painetta peniksesi ympärillä". Vähitellen hän lisäsi painetta ja penikseni meinasi räjähtää kappaleiksi. " Hyvin sujuu, yritä olla ejakuloimatta, rauhassa vaan", hän sanoi.
Pidettyään muutaman minuutin paineen tosi kovana, hän rupesi hiljalleen laskemaan sitä. Vielä hetki, kohta helpottaa, aika on kohta täys, noin..."hän sanoi ja noin vajaan 10 minuutin kuluttua hän laski paineet pois tyhjiöstä. "Aah , viimeinkin ohi" totesin mielessäni. Tunne oli suorastaan räjähtävä koko testin ajan. "Hyvältä näytti,sinulla oikein vahvat paisuvaiskudokset, minun mielesta voisit koittaa kotonasi kehittää mittoja samalla keinolla, eli suosittelen että ostat kaupasta tyhjiöpumpun heti", hän sanoi ja jatkoi "Kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta siitä huolimatta ottaisin vielä sinulta siemennestenäytteen, vain varmistaakseen sen, että siläkin osaalueella kaikki on kunnossa". Olin hieman ällistynyt, mutta hän totesi sen kuuluvan tarkastukseen.
"Mene tuohon tutkimuspöydälle makaamaan ja levitä hieman jalkojasi".
Hän otti käteensä pienen purkin ja kysyi: "Oletko masturboinut?". "Muutaman kerran", vastasin ja hän jatkoi: "Okei, toimenpide on hyvin samanlainen, mutta kerätään sun siemenet tähän purkkiin. No niin otetaanpa se näyte nyt ja ole ihan rentona, äläkä jännitä vastaan".
Hän tarttui toisella kädellä kyrpääni ja piti toisella purkkia sen edessä. Hän rupesi liikuttamaan esinahkaani ensin hiljaa, mutta kiihtyvällä vauhdilla. Tunne oli todella ihana. Vähän ajan kuluttua sain TODELLA rajun orgasmin ja lääkäri puristi kaikki spermani näytepurkkinsa mitä ulos tuli. Sen jälkeen hän laittoi sen viereiselle pöydälle ja puhdisti kyrpäni pään ja sanoi: "Se meni hienosti ja saimme tarpeeksi tavaraa ulos, hyvä!. Otan vielä normaalimittasi vehkeistäsi". Hän kaivoi mittansa jälleen taskustaan ja asetti sen kutistuneen penikseni viereen."10 cm on normaalimitta ei-erektiossa olevalle siittimellesi ja kiveksetkin ovat hieman pienemmät. Eihän tuntunut tai tunnu mitään kipua tai kirvelyä orgasmin jälkeen tai sen aikana?". Hän tunnusteli kiveksiäni hyvin tarkasti. "Ei tuntunut", vastasin ja hän jatkoi: "Oikein hyvä eli valmista tuli. Voit käydä pesemässä tuossa WC:ssä vehkeesi, jos haluat ja voit pukea päällesi".
Puettuani, lääkäri sanoi vielä muutaman sanan työpöytänsä ääreltä "Sain tarkastukseni hyvin tehtyä ja näytät olevan ihan normaalikunnossa oleva nuorimies, muista tosiaan alkaa kehittään penistäsi tyhjiöpumpun avulla ja ehkäpä mittoihin saadaan positiivista muutosta eli nähdään sitten ensi vuonna!".
Lähdin tutkimushuoneesta ja palasin luokkaani ja mietin, että oli todella ihana kokemus ja haluaisin mennä heti uudestaan samaan tutkimukseen!    

4

15362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kolkutti

      Pakko korjata muutama desimaali- ym. virhe:

      Se penis ei ollut 16.5 cm pitkä erektiossa, vaan 6,5 cm.
      Ja paksuuskin oli 1,5 senttiä, ei 3,5 senttiä.

      Ja se kutistuneen penikseni mitta oli 2 cm, eli siis lähes normaalimitta.

      Ja sen tyhjöpumpunkin kanssa kävi vähän huonosti: minä sain jo silloin kun se lääkäri rupesi asettelemaan sitä.

      Muuten tarina piti lähes paikkansa. Muistaakseni. Luulisin ainakin.

      • Nimetön_1

        korjata muutama virhe. "Sitten sinä heräsit ja veit koiran ulos", sopisi teikäläisen kommenttiin. Kannattaa piipahtaa optikon luona jollei nää oikeesti, missä ne pilkut sijaitsevat.


      • testata tyhjiöpumppu..
        Nimetön_1 kirjoitti:

        korjata muutama virhe. "Sitten sinä heräsit ja veit koiran ulos", sopisi teikäläisen kommenttiin. Kannattaa piipahtaa optikon luona jollei nää oikeesti, missä ne pilkut sijaitsevat.

        siellä ei todellakaan ole painetta sisällä vaan tyhjiö ....


    • kukaan lääkäri ei mittailu

      peniksiä!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      47
      4463
    2. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      94
      4454
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      4066
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2997
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2611
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      129
      2163
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      342
      2115
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      204
      2079
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      29
      1705
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1462
    Aihe