saisko apua

tärkeetä liittyen Xtinaan

Kun täällä joku kuukausi sitten puitiin tuota uusiseelantilaisen "maailman kuuluisimmat julkkikset"-listaa ja jokaisen tähden kohdalla oli selitys miksi kuuluu listalle niin voisiko joku ystävällinen suomentaa tänne tuon teksin Christinan kohdalla?! Laulajahan löytyy listan sijalta 10.(varsin alhainen sija Aguileralle)
Listan löydät tältä palstalta aiheella "Christina kymmenes"?

5

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Erizo

      Täysin turhanpäiväinen teksti, tuskin kaikilta osin tottakaan, mutta tulipa suomennettua. Alkuperäinen on suomennoksen alla.

      ---

      10. Christina Aguilera
      Mickey Mouse Club:in jäsenyydestä alkaen ja tuhmaksi tytöksi, Xtinaksi, päätyen; Versace muotitalon - mallista aina nykyiseen retrovamppiin, Aguileran olemus on pelkkää uudistumista. Eikä ole haitaksi, että hänellä on myös oikea diivan asenne. [Christinan] Klassisiin lausahduksiin kuuluu: ”Annan rahaa yritykselle, joka valmistaa säännöllisesti kuulokojeita. Useimpien ihmisten tulisi todella kuulla minun laulavan. Minulla on lahja Luojalta.” Ja todella verraton lausahdus: ”Olen valtameri, koska olen todella syvällinen.” Eikä ole haitaksi, että hänellä [Christina] on vertaansavailla oleva ääni.


      10. Christina Aguilera
      From her Mousketeer origins through to dirty girl Xtina, on to Versace model and beyond to her current retro vamp, Aguilera's relevance is all about reinvention. It also helps that she has a serious diva attitude. Classic quotes include: "I give money to this company that manufactures hearing aids on a regular basis. More people should really hear me sing. I have a gift from God." And the truly priceless: "I'm an ocean, because I'm really deep." It also helps that she has a killer voice.

      • Orginal Hippo

        Tuskinpa Christina on kehunut itseään noin mauttomasti, Ulkomaiden tabloidit pistävät kirjaimellisesti sanoja julkimoiden suuhun.


      • Erizo
        Orginal Hippo kirjoitti:

        Tuskinpa Christina on kehunut itseään noin mauttomasti, Ulkomaiden tabloidit pistävät kirjaimellisesti sanoja julkimoiden suuhun.

        Todellakin.

        Koskaan ei pitäisi ottaa täysin vakavissaan roskalehtien juttuja vaan lukea ne kokoajan muistaen, että he kirjoittavat myynnin takia mitä tahansa, mistä tahansa, eikä kaikkien juttujen tarvitse olla edes tottakaan.

        Pahimpia ovat englantilaiset The Sun ja Daily Mirror, ja suomalaiset Seiskat, Ohot ja muut. Tuo lehti, missä tuo lista julkaistiin, oli luultavastikin samaan kastiin kuuluva edellisten luettelemieni lehtien kanssa eikä sen kummemmasta julkaisusta ollut siis kyse.


    • kiitos erizo

      Saman listan sijalta 15 löytyvän Kate Mossin perustelut ??

      • Erizo

        16. Kate Moss

        Uppoamaton, ravistelematon, erehtymättä ikoninen; supremalli Kate Mossin putoaminen kunniakkuudesta alkoi sekä kokaiinin takia että tuhoisan suhteen jatkumisesta rokkari Pere Dohertyn kanssa. Ne näyttivät koituvan [Katen] uran turmioksi. Kumpikaan niistä ei kuitenkaan uraa lopettanut. Ja me emme voi lakata puhumasta siitä.

        16. Kate Moss

        Unsinkable, unshakable, unmistakably iconic, supermodel Kate Moss's fall from grace over cocaine and her destructive relationship with troubled rocker Pete Doherty looked like putting an end to her career. Neither did. And we can't stop talking about it.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1939
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1867
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1855
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe