Muistan kun..

Knt

.. koulussa ala-asteella talvella välitunneilla leikittiin mustaa miestä tai mikä lie ollut leikki. Joka tapauksessa joku "leimasi" kahden rajan väliä juosseet kaverit, eli sai aina jonkun kiinni. Kiinni jäänyt jäi tämän "leimaajan" kaveriksi. Yhdellä vuotta nuoremmalla pojalla oli uudet Kontiot.. En meinannut saada katsetta irti niistä. Kun jäin kiinni ja pääsin ottamaan muita kiinni, otin tietysti tarkoituksella kiinni juuri tämän kontiopojan. Juoksin hangessa perässä ja saavutin. Kaadoin hänet maahan ja sitten kamppailtiin. Väänsin hänet mahalleen ja käden selän taakse ja painoin lantiolla hänen takapuolta. Katsoin potkivia kontioita ja nautin hänen kiemurtelustaan. Ei ollut kiirettä kutsua leimaajaa paikalle.

16

1867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Puppana

      Pulssi ehti hiukan nousta noin lyhyestä tekstistä. Erikoista. Taisi tuoda itselle muistoja mieleen niin monesta koulun liikuntatunnista...

      • teppis

        Niin minullekkin. Mulla oli tosi komea ja nuori liikunnan ope ylä-asteella:)Luokka kaverit ei kiinostanut mua ja vain muutama tyyppi koko koulussa.:/


    • Erikk

      Me taas leikittiin piilosta niin, että sidottiin etsijä ladossa olleeseen parruun ja sitten kun se pääsi irti, niin sitten etsimään. Tykkäsin kovasti sitoa naapurin poitsun kun sillä oli uudet kontiot. Meinasi vaan tulla aikas tiukkoja solmuja jalkoihin erityisesti. taisin keksiä koko leikin myönnetään. Yläasteella oli yksi poika, jolla oli hienot pullistelevat lihakset kun muut oli vielä aika kuikeloita. Liikuntatunneilla kun piti joskus joukkueissa olla ilman paitaa (toisilla paita) niin olihan siinä katsomista.

    • Open Kontiot

      Minä taas muistan, kuinka tuijottelin liikunnanopettajaa, jolla oli Kontiot jalassa. Kerran pääsin jopa haistelemaan ja nuuhkimaan niitä, kun opettaja oli ne riisunut ja oli omassa kopissaan vaatteita vaihtamassa ja suihkussa. Huh... sitä en unohda koskaan!

    • PekkaKontio

      Muistan kouluajoilta kun koulun käytävälle ei saanut jättää kumisaappaita vaan luokkaan marssittiin Kontiot jalassa. Ne sai sitten riisua luokassa pulpetin viereen jos halusi. Useimmat eivät riisuneet vaan pitivät Kontioitaan jalassa koko päivän. Sitten kun mentiin liikuntasaliin ja 30 poikaa riisui yhtäaikaa kumisaappaansa niin hien haju oli melkoinen. Vieläkin hikiset Kontiot tuovat mieleen nuo ihanat koulumuistot.

      • Anonyymi

        Muistan kun luokassa istuttiin Kontiot jalassa ja jos ei ollut kunnolla joutui nurkkaan seisomaan. Siinä piti seistä asennossa Kontiot jalassa joskus jopa koko tunti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan kun luokassa istuttiin Kontiot jalassa ja jos ei ollut kunnolla joutui nurkkaan seisomaan. Siinä piti seistä asennossa Kontiot jalassa joskus jopa koko tunti!

        Nurkassa seisominen Kontiot jalassa. Jo koko luokka näkee ja hihittää, varsinkin tytöt!


    • KontioLover

      Itse pidin kuudenteen luokkaan asti koulussa Kontioita aina, kun vain mahdollista.

      Tästä huolimatta Kontioista ei ole kuin yksi muisto ja sekään ei ole omista. Oltiin ehkä neljännellä luokalla kun luokkakaveri hyppäsi syvään lumikasaan ja juuttui toisesta jalastaan hankeen kiinni. Vaikka poika kuinka temusi, niin se ei auttanut ja lopulta hän istui itku kurkussa lumikasan reunalla ilman toista saapastaan. Kontio oli jumittunut todella syvälle, mutta keppien ja jääkiekkomailojen avulla kaivamalla se sieltä pelastettiin.

      Itse tosin huomasin, että sitä kaverin rimpuilua ja riuhtomista katsellessani toppahousuissa alkoi tuntua ahtaalta ja kihelmöi kummasti.

    • Anonyymi

      Mä pidin yhdeksänteen luokkaan asti koulussa lippistä, urheilupaitaa, farkkuja ja Addun tossuja joka päivä.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe