Muistan kun..

Knt

.. koulussa ala-asteella talvella välitunneilla leikittiin mustaa miestä tai mikä lie ollut leikki. Joka tapauksessa joku "leimasi" kahden rajan väliä juosseet kaverit, eli sai aina jonkun kiinni. Kiinni jäänyt jäi tämän "leimaajan" kaveriksi. Yhdellä vuotta nuoremmalla pojalla oli uudet Kontiot.. En meinannut saada katsetta irti niistä. Kun jäin kiinni ja pääsin ottamaan muita kiinni, otin tietysti tarkoituksella kiinni juuri tämän kontiopojan. Juoksin hangessa perässä ja saavutin. Kaadoin hänet maahan ja sitten kamppailtiin. Väänsin hänet mahalleen ja käden selän taakse ja painoin lantiolla hänen takapuolta. Katsoin potkivia kontioita ja nautin hänen kiemurtelustaan. Ei ollut kiirettä kutsua leimaajaa paikalle.

9

1489

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Puppana

   Pulssi ehti hiukan nousta noin lyhyestä tekstistä. Erikoista. Taisi tuoda itselle muistoja mieleen niin monesta koulun liikuntatunnista...

   • teppis

    Niin minullekkin. Mulla oli tosi komea ja nuori liikunnan ope ylä-asteella:)Luokka kaverit ei kiinostanut mua ja vain muutama tyyppi koko koulussa.:/


  • Erikk

   Me taas leikittiin piilosta niin, että sidottiin etsijä ladossa olleeseen parruun ja sitten kun se pääsi irti, niin sitten etsimään. Tykkäsin kovasti sitoa naapurin poitsun kun sillä oli uudet kontiot. Meinasi vaan tulla aikas tiukkoja solmuja jalkoihin erityisesti. taisin keksiä koko leikin myönnetään. Yläasteella oli yksi poika, jolla oli hienot pullistelevat lihakset kun muut oli vielä aika kuikeloita. Liikuntatunneilla kun piti joskus joukkueissa olla ilman paitaa (toisilla paita) niin olihan siinä katsomista.

  • Open Kontiot

   Minä taas muistan, kuinka tuijottelin liikunnanopettajaa, jolla oli Kontiot jalassa. Kerran pääsin jopa haistelemaan ja nuuhkimaan niitä, kun opettaja oli ne riisunut ja oli omassa kopissaan vaatteita vaihtamassa ja suihkussa. Huh... sitä en unohda koskaan!

  • PekkaKontio

   Muistan kouluajoilta kun koulun käytävälle ei saanut jättää kumisaappaita vaan luokkaan marssittiin Kontiot jalassa. Ne sai sitten riisua luokassa pulpetin viereen jos halusi. Useimmat eivät riisuneet vaan pitivät Kontioitaan jalassa koko päivän. Sitten kun mentiin liikuntasaliin ja 30 poikaa riisui yhtäaikaa kumisaappaansa niin hien haju oli melkoinen. Vieläkin hikiset Kontiot tuovat mieleen nuo ihanat koulumuistot.

   • Anonyymi

    Muistan kun luokassa istuttiin Kontiot jalassa ja jos ei ollut kunnolla joutui nurkkaan seisomaan. Siinä piti seistä asennossa Kontiot jalassa joskus jopa koko tunti!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Muistan kun luokassa istuttiin Kontiot jalassa ja jos ei ollut kunnolla joutui nurkkaan seisomaan. Siinä piti seistä asennossa Kontiot jalassa joskus jopa koko tunti!

    Nurkassa seisominen Kontiot jalassa. Jo koko luokka näkee ja hihittää, varsinkin tytöt!


  • KontioLover

   Itse pidin kuudenteen luokkaan asti koulussa Kontioita aina, kun vain mahdollista.

   Tästä huolimatta Kontioista ei ole kuin yksi muisto ja sekään ei ole omista. Oltiin ehkä neljännellä luokalla kun luokkakaveri hyppäsi syvään lumikasaan ja juuttui toisesta jalastaan hankeen kiinni. Vaikka poika kuinka temusi, niin se ei auttanut ja lopulta hän istui itku kurkussa lumikasan reunalla ilman toista saapastaan. Kontio oli jumittunut todella syvälle, mutta keppien ja jääkiekkomailojen avulla kaivamalla se sieltä pelastettiin.

   Itse tosin huomasin, että sitä kaverin rimpuilua ja riuhtomista katsellessani toppahousuissa alkoi tuntua ahtaalta ja kihelmöi kummasti.

  • Anonyymi

   Mä pidin yhdeksänteen luokkaan asti koulussa lippistä, urheilupaitaa, farkkuja ja Addun tossuja joka päivä.

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4234
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1889
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   895
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   886
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   746
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   719
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   684
  Aihe