neitsytmatka

itsensä etsijä

Olin viettämässä iltaa rakkaimpien ystävieni kanssa. Perheellisenä ihmisenä pääsin harvoin tuulettumaan, ja silloin kun pääsin, siitä otettiin kaikki irti. Olin laittautunut niin kauniiksi kuin vain pystyin. Pitkät, miltei mustat hiukseni olin kihartanut kauniiksi laineiksi ja ne levisivät pitkin selkääni.
Minulla oli päälläni pienen pieni toppi, joka todellakin korosti suuria, mutta yllättävän kiinteitä rintojani. Jalkani olin verhoillut hyvin istuvilla farkuilla ja piikkikorkoisilla saapikkailla.

Myös ystäväni olivat laittaituneet upeiksi ja olimme näyttävä kokoonpano kulkiessamme baarista toiseen. Miehet eivät saaneet katseitaan irti meistä ja se,tottakai, tuntui hyvältä. Me "tytöt" olimme kuitenkin jokainen varattuja, joten miesten harmiksi heistä jokainen sai vuorollaan meiltä pakit.

Lopulta päädyimme erääseen yökerhoon ja menimme suoraan tanssilattialle. Olin täynnä kuplivaa riemua ja tanssin niin että hikikarpalot kohosivat otsalleni. Minulla oli todella hauskaa ja tuntui että sinä iltana voisi tapahtua mitä tahansa.

Mutta sitä mitä tapahtui, en todellakaan olisi voinut ennalta edes kuvitella.

Samaisessa yökerhossa oli toinenkin tyttöporukka pitämässä hauskaa ja he tanssivat innokkaina omassa ryhmässään. Yksi heistä, oli todella upea nainen. Hän oli suunnilleen minun mittaiseni, mutta todella poikamainen vartaloltaan. Siinä missä minulla oli kurvia ja kaarretta, oli hänellä tiukkaa kiinteyttä. Hänellä oli lyhyet ja vallattomat hiukset, sekä todella kauniit kasvot. Hän hymyili ja piti hauskaa kavereidensa kanssa ja jostain syystä minä huumaannuin hänestä täysin. Minä, joka olin perheellinen rouva, enkä ollut koskaan edes ajatellut olevani naisen kanssa. Tai jos totta puhutaan, niin ehkä olinkin ajatellut, mutta kieltänyt sellaiset ajatukset ja tunteet itseltäni.
Mutta siinä minä nyt olin ihastelemassa tuota pienipeppuista naista ja hänen vallattomia hiuksiaan. Ystäväni huomasivat hetken päästä että nämä toiset tytöt olivatkin itse asiassa lepakoita kaikki. He olivat järkyttyneitä kun huomasivat siellä parien muodostusta ja suutelemista. Minä taas seurasin tätä "omaa tyttöäni" ja huomasin että hän ei ollut, ainakaan toistaiseksi vielä, kenenkään pari.
Mietin pääni puhki seuraavaa siirtoani. Tiesin ettei heteroystäväni todellakaan ymmärtäisi jos kertoisin omista tuntemuksistani. En liioin tiennyt miten lähestyä tuota ihanaista naista, joka sai pikkuhousuni kastumaan. Lopulta minulle jäi vain jälkimmäinen ongelma, sillä ystäväni päättivät lähteä kukin kotiinsa. Minä kerroin lähteväni vähän myöhemmin, sillä taisin juuri nähdä kauempana vanhan tuttuni. Ystävilläni oli kiire miehiensä kainaloon, joten he nielivät hyvin syöttini. Halasimme vielä kiitokset hauskasta illasta ja niin minä olin yksin yökerhossa.

Kävin hakemassa juoman baaritiskiltä ja sytytin tupakan. Sitten siirryin tuota tyttöporukkaa lähemmäksi, istuin ja katselin intensiivisesti ihanaista naistani. Hän kaiketi huomasi tuijotukseni, sillä hän tuli luokseni ja pummasi tupakan. Tarjosin sen hänelle. Nainen esitteli itsensä Tiinaksi ja kysyi miksi suorasukaisesti miksi olin tuijottanut häntä. Hämmennyin tietenkin, mutta kerroin että jostain syystä olin todella kiinnostunut hänestä.Kerroin vielä lisää itsestäni ja hän kertoi elämästään lesbona. Hän myös sanoi minulle, että hän oli jo alkuillasta huomannut katseeni ja miettinyt että olinko ns. lintu vai kala.

Pyysin Tiinaa tanssimaan kanssani ja hän suostui. Musiikki oli rauhallista r&b- tyylistä ja keinutimme lanteitamme rauhalliseen tahtiin. Tiina painui minua vasten ja minä keräsin rohkeuteni nostaakseni käteni hänen ympärilleen. Tuijotimme toisiamme silmiin, painuimme keinuen yhä lähemmäs toisiimme ja lopulta Tiina suuteli minua.
Vastasin kiihkeästi hänen suudelmaansa ja leikittelimme kieliemme kanssa pitkään. Imaisin Tiinan kielen suuhuni ja samalla tartuin hänen niskaansa.
"Tanssittuamme" tovin, Tiina kysyi haluaisinko lähteä hänen luokseen ja empimättä hetkeäkään vastasin myöntävästi. Hyvästelimme hänen ystävänsä ja lähdimme kävelemään hänen luokseen.Matkalla tein raukkamaisesti ja lähetin miehelleni viestin että jään ystäväni luokse yöksi. Päätin kuitenkin että elän nyt tätä hetkeä ja jatkoa katsotaan myöhemmin.
Pääsimme Tiinan luokse ja hän avasi viinipullon meille sekä laittoi musiikkia hiljalleen soimaan. Jälleen aloimme keinumaan toisiamme vasten ja suutelin häntä. Tiina tarttui toppiini ja otti sen pois. Hän kumartui suutelemaan rintojani rintsikoiden läpi ja samalla avasi rintsikoideni hakaset. Tunsin miten pilluni oli todella kuumana ja suorastaan valuin nesteitä. Tunne oli huumaava ja pakotus suorastaan tajunnan räjäyttävä.
Tiina kaatoi minut sohvalle ja jatkoi rintojeni hyväilemistä. Hän nuoli kovettuneita nännejäni ja leikitteli kielellään. Jokainen lipaisu säteili suoraan klitorikseeni ja olin jo orgasmin partaalla.
Minä otin Tiinan puseron ja rintsikat pois ja kohtasin ihanat, todella pienet ja terhakat rinnat. Otin molemmat rinnat käsiini ja hyväilin niitä. Kivikovat nännit tuntuivat kämmeniäni vasten. Nappasin Tiinaa hartioista ja käänsin hänet alleni. Tahdoin kovasti suudella hänen rintojaan. Tiina huokaili ja kiemurteli allani ja minä huohotin hänen rintojaan vasten.
Avasin Tiinan housut ja löysin ihanat puuvillaiset pikkupöksyt.Vedin hänen housunsa kokonaan pois ja otin samalla omanikin pois häiritsemästä. Kumarruin Tiinan jalkojen väliin ja puhaltelin lämmintä ilmaa housujen läpi. Tiinan laiha vartalo kiemurteli allani ja hän aneli minua koskemaan pilluunsa. Hitaasti otin pöksyt pois ja paljastin mustan karvoituksen. Painoin nenäni hänen pilluunsa ja haistelin hänen tuoksuaan. Sitten levitin pillunhuulet ja aloitin kielityöskentelyn. Vedin kielelläni pitkin pituuttaan ja välillä hyväilin vain hänen klitoristaan. Kiertelin klitorista kielelläni ja välillä imaisin sen kokonaan suuhuni. Tiina vaikeroi, läähätti ja painoi päätäni tiukemmin pillua vasten.
Minä nuolin huumaantuneena naisen tuoksusta ja laitoin samalla kaksi sormeani Tiinan sisään. Tiina alkoi voihkia koko ajan enemmän ja enemmän, kunnes tunsin tiukan puristuksen sormissani. Tiina kiljaisi, nousi puoli-istuvaan asentoon ja painoi pääni aivan tiukasti pilluaan vasten.Miten taivaalliselta tuntuikaan antaa orgasmi tuolle ihanalle naiselle!!
Tiina meni takaisin makuulle ja minä menin hänen päälleen. Suutelimme ja hyväiimme edelleen toisiamme. Minä hieroin omaa pilluani Tiinan pillua vasten ja olin niin täynnä kiimaa, etten ollut koskaan aiemmin tuntenut mitään vastaavaa.

Tiina käänsi minut alleen ja meni suoraan pilluni luokse. Hän laittoi molemmat kätensä pakaroideni alle niin että pilluni oli kuin tarjottimella hänen naamansa edessä. Tiina painoi päänsä pilluuni ja alkoi nuolla. Minä hieroin itse samalla rintojani ja vaikeroin. Tiina pyöritteli kieltään klitoriksellani ja lopulta työnsi kielensä sisääni. Olin niin kiihottunut että laukesin välittömästi. Se oli uskomaton orgasmi, vapisin ja tärisin vielä pitkään sen jälkeenkin.
Tiina tuli viereeni makaamaan ja silitteli hiuksiani. Suutelimme ja hiljalleen aloimme jälleen kiihottua. Tiina kertoi että hänellä on vielä paljon minulle opetettavaa ja minä lupasin olla mielelläni hänen oppilaansa. Yö jatkui meillä siis vielä pitkään...

5

9092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kastumaan

      ja haluamaan....

      t.nainen itsekin

      • nam nam

        vielä kun ois päässy mukaan kovalla kyrvällä naimaan kumpaakin


    • itsensä etsijä

      Kiitoksia vain. Pakko kertoa että tuo juttu on totta siihen asti että tapasin todella tuollaisen suloisen tytön, mutta kaikki sen jälkeen on vain valitettavasti mielikuvituksen tuotetta.
      Ekaa kertaa kirjoitin mitään tämän kaltaista ja nytkin annoin jutun vain soljua miettimättä sen kummemmin sananvalintoja. Sen takia ainakin mun silmään särähtää kirjoitusvirheet ja sanantoistot, mutta toivottavasti se ei nyt ollut pääasia ;).

      • "Tiina"

        Anna toki mielikuvavirran viedä jatkossakin! ;)


    • Jäykkänä

      Toivottavasti jatkat sekä tätä juttua että kirjoitat uusia mahdollisimman pian; oli nimittäin vaikutusta... =)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1767
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      72
      1591
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1283
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1121
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      755
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      737
    8. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      718
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      715
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    Aihe