Riva del Garda

hotelli valinnassa

Kysyisin onko jollain omakohtaista kokemusta hotelli Europasta, Riva del Garda?
Minkälainen aamiainen, entä illallinen ja muutenkin hotellin taso ja huoneista näköalat?
Olisi mukavaa jos jollain olisi kerrottavaa, kiitos!

4

1561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vee2

      Hotelli kuuluu Best Wetern ketjuun ja sillä on kolme tähteä. Itse en ole hotellissa asunut mutta nurkissa on tullut pyörittyä, koska hotelli sijaitsee aivan "sataman" vieressä.

      Uimarannalle on matkaa 500 m. Mun mielestä todella keskeinen sijainti ja hintojen puolesta kaikki pitäis olla ordningissa. Hinnat on kesällä kahden hengen huoneessa aamiaisen kanssa 90-110 euroa ja korkeasesonkina 140-150 euroa.

      Itse en ole koskaan Gardajärvellä ollut näin kalliissa ja hienossa hotellissa joten ei teillä oo hädän päivää. Tosta voit laskea mitä tulee lentojen osuudeksi jos tiedät matkasi hinnan? Lento on vissiin Veronan lähelle Sommacampagnan kentälle?

      Näköalat ovat Monte Orolle ja järvelle joten maisemissakaan siellä ei ole todellakaan moittimista. Muistakaa käydä siellä ylhäällä syömässä... näette koko järven kertaheitolla. Ottaisin myös vuokra-auton ja ajelisin omatoimisesti järven ympäri ja sitten suosittelen Ledro järjeä kanssa jossa voi käyvä kattelees sitä pylväskaupunkia. Ja autolla löydätte jostain kylästä ne kuuluisat toripäivät josta löytää kaikkea kivaa (vaimon huomautus).

      • Stello

        En ole ollut kys. hotellissa, mutta olimme Rivassa yhdessä neljän tähden hotellissa (Grand Liberty), ja vaikka viihdyimme tosi hyvin, eikä hotellista ole mitään negatiivista sanottavaa, totesimme silti että hotellien tähtiluokitus ei ihan vastannut odotuksia. Eli itse olisin olettanut Grand Libertyn pikemminkin kolmen tähden hotelliksi. Tutuilla on ollut Italian hotelleista vastaavia kokemuksia, eli ovat usein luokitelleet hotellit tähteä alemmas.

        Siinä mielessä asialla ei ole itselleni väliä, kun olen nukkunut varsin hyvin jopa jakaessani hotellihuoneen torakoiden kanssa (Lontoossa joskus), mutta mainitsin asian, jos joku nimenomaan luottaa hotellien tähtiluokitukseen.

        Grand Libertyn aamiainen toimi itsepalveluna, ja buffetin lämpimässä osastossa oli munakokkelia (ihanaa..), pekonia ja massiivinen leivänpaahdin, jos halusi paahtoleipää. Kylmäpuolella sitten erilaisia leipiä, croissanteja (aprikoositäytteiset croissantit olivat aivan ihania), jugurttivalikoima, mehuja, voita, juustoa, paria erilaista leikkelettä, hilloja ja marmeladeja. Lisäksi tietty kahvia tai teetä.


    • cattis

      saa aina varautua että tarjonta ei ole Suomen hotellien tasoa, kun ateriointiin satsataan illalla, toisin kuin meillä.
      Aamiainen saattaa koostua muutamasta leikkeleestä, raksuista ja jugurtista. Mutta tämäntason hotellista ei ole kokemusta joten...
      Cattolicassa kävin syömässä hotellin illallisia ja ihan ok olivat, mutta ei kannata etukäteen tälläiseen satsata sillä sen illallisen saa tilattua myös paikanpäällä edellisenä iltana.

      Tarjonta kylillä on monipuolisempaa kuin hotellin liha/kala vaihtoehto, joka yleensä seuraa tiettyä samaa kaavaa...

      • Nimetön

        Tuossa hotellissa en ole ollut, mutta Park Hotel Rivassa ainakin oli mahtava aamiainen. Sillä pärjäsi hyvin siihen illalliseen asti. Ja kyllä turisti ruokaa löytää päivälläkin, vaikka heidän omaan kulttuuriin kuuluukin pitkä illallinen. Suuri osa ravintoloista on auki jo puolen päivän aikaan ja osa siestankin aikana. Osa avaa toki ovansa vasta illalla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4823
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      33
      1490
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1141
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1106
    Aihe